2015 Şubat Anneleri

mahvoldum bugün o kadar yorgun düştüm ki mız mızlığı mızırdanması hiç bitmedi yatağına koydugum anda ağlamaya bağırmaya başladı hiçbir oyuncak cazip gelmiyor beyimize şekilden şeklie girdim gönlü olun diye ama o sadece cızırdamakla meşgul oldu kucakta gezecekmiş oturtmayacakmışım akşam 5 oldu hala susmuyo ben ki sabır küpü artık dayanamaz oldum oturdum ağladım ben ağladıkça yüzüme baktı sırıttı sıpa sonra sustu anladı sanki bi yarım saat sakin di sonra tekkar beynim uyuştu algım kapandı bugün bu dişler cıksın artık rahatlayım
şuan ağlamış oldugum için piişmanım ben onu 3 yıl bekledim her sıkıntısına razıyım yeterki anne olayım derdim sanki nankörlük benim yaptıgım rabbim affetsin

MaRaL_ ım burdayim arada girip bakıyorum çocuklar kosturmaca vs derken girmeye pek vakit kalmıyor ama senin maasallahin var aktifsin yine :))
vahide1204 çok güzel filmler diziler izledim tatlım her birinde kulaklarını cinlattim seni andım tavsiye ister misin? :)

Her aksam sekiz gibi berati uyutuyordum mrcbur biz de isiklari kspatiyorduk resmen eziyetti. Bu aksam uyuitmadim ben yatarken uyutcam bakalim nolcak

Ya bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?

kayinvalidenle aran iyi degilse yaptigi hersey sana batabilir, cocugunu sevmesi bile.

ama unutmaki onun da torunu, canindan bi can :)
bende bazen bu dusuncelere engel olamiyorum ki kayinvalidem iyi bi insandir severim. yine de o dusuncelere engel olamadigim zamanlar oluyor. cok seviyor torununu olecek sevgisinden.

mesela iki gun gormuyor cok ozledim deyip bi sarilmasi var normalde insan mutlu olur ama aklima annem geliyor. telefonda agliyor kendi annem cok ozledim diye. sinir basiyor icimi birden. benim ailem her istediginde goremezken o iki gun gormeyince ozledim diyor. kadinin bi sucu yok halbuki :)

baska bi ornek mesela annem annem diye seviyor bazen istemiyorum icimden. ama kendi annem de oyle sevince bi sey demiyorum. buna engel olmak zor. sonucta annen senin kanin. ne kadar sevsen de kayinvalideden sanirim kiskaniyoruz cocuklari cok sapkinca bi duygu ama oyle :)

sonra mantikli dusun diyorum kendi kendime. onun da oglunun bi parcasi. sevmese torununu sevmiyo ilgilenmiyo diye demedigimizi birakmayiz. birak ilgilensin, sevsin.. sana kotuluk etmesin, kotu niyetli olmasin yeterki..

hepimiz zaman zaman kendimizi sucluyoruz yapma canim yuklenme kendine. ben bagiriyorum bile bazen kucucuk bebege. ki senin gibi sabir kupuyumdur ama ne kadar doluyoruz demekki. insaniz ya bizimki de can. nefsimiz o kadar kuvvetli olamiyor.

beynin uyusuyor degil mi o an sacini basini yolasin geliyor delirecek gibi oluyorsun.. ama bi saat sonra uzuluyosun hissettiklerine.
gececek bu donem de ona inaniyorum sende inan. sanirim bi gecis donemindeler..

Canim seni cok iyi anliyorum bu mizmizligin ustune bi de hastalik ve ates mizmizligi eklendigini hayal et o durumdayim su an. Ne gece uyuduk ne gunduz. Hep kucakta hep mizmiz en ufak seyde deli gibi agliyo. Allah kolaylik versin bu gunler de gececek canim hatta belki ozleyecegiz bu gunleri bazen. Allah sabrimizi arttirsin

Kizlar bu ne zor bi hastalikmis kiz hep agliyor hep mizmiz ve abartmiyorum agzindan hic durmadan selale gibi salya akiyor. Dis problemi vardi zaten hepsi birden cikmaya calisiyo bi de ustune bu cikti. Bi saniye oturmak yok. Agzindaki yaralar asiri agriyo bisey yerken veya durup dururken aglamaya basliyo biyeri kesilmis gibi. Yaz aylarinda salgin oluyormus bu hastalik.

ah yavrum kiyamam ya
bi ilaci var miymis verdi mi doktor?

Allah sabır versin hepimize.. Ama bence de kendini sakın suçlama, böyle olman çok normal büyün gün mız mız bir bebekle uğraşanlar bilir sadece.. Hem ağlaman veya kısa Süreli isyan etmen onu istemediğin anlamına gelmiyor, sen Sadece Duyguları olan ve herşeyi döru dörtlük yapmaya çalışan bşr annesin.. Allah senin içini biliyor iyi niyetini de, sen de bil yeterki :)

Yazık yaa ağrısı var demek ki peki ilaç falan verdi mi doktor? Inşallah hemen geçer sen de rahatlarsın kuzu da

Benimki de öyle yoğurdu seviyor bit tek bu yüzden diğer şeyleri yoğurtla birlikte veriyorum bir Çorba bir yoğurt gibi belki öyşe öyle yer seninki de :)

canım neden üzüyorsun kendini bizde insanız bebeklerimizi çok seviyoruz ama sabır taşı değiliz ayrıca iyi olmuşta ağlamışsın rahatlatmıştır..

gercekten ya :)
burayi birakmazsak yarin obur gun kaynana olusumuzu da konusuruz
hahah takdiniz kaynanaya :))
ben bile dusunmuyorum kaynana olayini buyuklerim oldugu halde sizinkilere gore :)
hakkettten ben hiç dusunme çocuklarin evlenme olayini flaan neden acaba :))

komsumun kizi 15 yasinda, annesi hep evde kamadan vs behseder , iste evlenceksiniz koca lazim vs diye konusur :))))
kiza diyorum kocayi bosver okulunu oku mslegini eline al sen annene bakma diyorum
yokkkk ikiside lazim diyor yani kcoada lazimmis okulda , biri olmazmi$ :)
verselrr simdi gidecek kocaya, annesi kuçuklugunden beri beynini yikamis resmenn
benim çocuklar hiç evlenmez belki ben konusunu açmazsam

oyyy prenses kıyamam

ben kızımı evlendirmeyi düşünmüyorum zaten

Benimki de öyle yoğurdu seviyor bit tek bu yüzden diğer şeyleri yoğurtla birlikte veriyorum bir Çorba bir yoğurt gibi belki öyşe öyle yer seninki de :)
bi çorba bi su veriyorum simdilik :)
kizim 1.5 yas civari pîlavdan baska bisey yemezdi
kasigin onune pilav arkasina normal yemgi koyar verirdim, pilavi gorunce agzini açiyordu tabiii gerisi kolay :)))
bu çocuklar varyaaaa sandginizdan daha cinslerrr :)) buyudukçe goreceksiniz cins cins huylari oluyor , hiç aklinzia gelmeeyecek i$ler açiyolar basiniza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…