gercekten ya :)doğum konuşuyorduk geçen sene bu aylarda bugün doğum günü konuşuyoruz :) :)
Ya bişey soracak kızlar abartıyorsam abartıyorsun deyin. Kayınvalidemin Tuna'nın Altını değiştirmesi beni rahatsız ediyor. Annemin etmiyor ama. Yanlış düşünüyorum dimi?
hepimiz zaman zaman kendimizi sucluyoruz yapma canim yuklenme kendine. ben bagiriyorum bile bazen kucucuk bebege. ki senin gibi sabir kupuyumdur ama ne kadar doluyoruz demekki. insaniz ya bizimki de can. nefsimiz o kadar kuvvetli olamiyor.mahvoldum bugün o kadar yorgun düştüm ki mız mızlığı mızırdanması hiç bitmedi yatağına koydugum anda ağlamaya bağırmaya başladı hiçbir oyuncak cazip gelmiyor beyimize şekilden şeklie girdim gönlü olun diye ama o sadece cızırdamakla meşgul oldu kucakta gezecekmiş oturtmayacakmışım akşam 5 oldu hala susmuyo ben ki sabır küpü artık dayanamaz oldum oturdum ağladım ben ağladıkça yüzüme baktı sırıttı sıpa sonra sustu anladı sanki bi yarım saat sakin di sonra tekkar beynim uyuştu algım kapandı bugün bu dişler cıksın artık rahatlayım
şuan ağlamış oldugum için piişmanım ben onu 3 yıl bekledim her sıkıntısına razıyım yeterki anne olayım derdim sanki nankörlük benim yaptıgım rabbim affetsin
Canim seni cok iyi anliyorum bu mizmizligin ustune bi de hastalik ve ates mizmizligi eklendigini hayal et o durumdayim su an. Ne gece uyuduk ne gunduz. Hep kucakta hep mizmiz en ufak seyde deli gibi agliyo. Allah kolaylik versin bu gunler de gececek canim hatta belki ozleyecegiz bu gunleri bazen. Allah sabrimizi arttirsinmahvoldum bugün o kadar yorgun düştüm ki mız mızlığı mızırdanması hiç bitmedi yatağına koydugum anda ağlamaya bağırmaya başladı hiçbir oyuncak cazip gelmiyor beyimize şekilden şeklie girdim gönlü olun diye ama o sadece cızırdamakla meşgul oldu kucakta gezecekmiş oturtmayacakmışım akşam 5 oldu hala susmuyo ben ki sabır küpü artık dayanamaz oldum oturdum ağladım ben ağladıkça yüzüme baktı sırıttı sıpa sonra sustu anladı sanki bi yarım saat sakin di sonra tekkar beynim uyuştu algım kapandı bugün bu dişler cıksın artık rahatlayım
şuan ağlamış oldugum için piişmanım ben onu 3 yıl bekledim her sıkıntısına razıyım yeterki anne olayım derdim sanki nankörlük benim yaptıgım rabbim affetsin
ah yavrum kiyamam yaKizlar bu ne zor bi hastalikmis kiz hep agliyor hep mizmiz ve abartmiyorum agzindan hic durmadan selale gibi salya akiyor. Dis problemi vardi zaten hepsi birden cikmaya calisiyo bi de ustune bu cikti. Bi saniye oturmak yok. Agzindaki yaralar asiri agriyo bisey yerken veya durup dururken aglamaya basliyo biyeri kesilmis gibi. Yaz aylarinda salgin oluyormus bu hastalik.
mahvoldum bugün o kadar yorgun düştüm ki mız mızlığı mızırdanması hiç bitmedi yatağına koydugum anda ağlamaya bağırmaya başladı hiçbir oyuncak cazip gelmiyor beyimize şekilden şeklie girdim gönlü olun diye ama o sadece cızırdamakla meşgul oldu kucakta gezecekmiş oturtmayacakmışım akşam 5 oldu hala susmuyo ben ki sabır küpü artık dayanamaz oldum oturdum ağladım ben ağladıkça yüzüme baktı sırıttı sıpa sonra sustu anladı sanki bi yarım saat sakin di sonra tekkar beynim uyuştu algım kapandı bugün bu dişler cıksın artık rahatlayım
isiklar niye kapaniyor ki canim ?Her aksam sekiz gibi berati uyutuyordum mrcbur biz de isiklari kspatiyorduk resmen eziyetti. Bu aksam uyuitmadim ben yatarken uyutcam bakalim nolcak
Kizlar bu ne zor bi hastalikmis kiz hep agliyor hep mizmiz ve abartmiyorum agzindan hic durmadan selale gibi salya akiyor. Dis problemi vardi zaten hepsi birden cikmaya calisiyo bi de ustune bu cikti. Bi saniye oturmak yok. Agzindaki yaralar asiri agriyo bisey yerken veya durup dururken aglamaya basliyo biyeri kesilmis gibi. Yaz aylarinda salgin oluyormus bu hastalik.
kizlar ya ev yogurdum biraz eskimsi olmu$
basta yuzunu eksitti benimki ama çornadan guzel yedi, çorbaya agzini hiç acmiyor
buda sut_u olacak abisi gibi,insanin yuzu benzer huyudami benzer :))))
sut yogurt peynir ver baska bisey istemiyor simdiden
canım neden üzüyorsun kendini bizde insanız bebeklerimizi çok seviyoruz ama sabır taşı değiliz ayrıca iyi olmuşta ağlamışsın rahatlatmıştır..mahvoldum bugün o kadar yorgun düştüm ki mız mızlığı mızırdanması hiç bitmedi yatağına koydugum anda ağlamaya bağırmaya başladı hiçbir oyuncak cazip gelmiyor beyimize şekilden şeklie girdim gönlü olun diye ama o sadece cızırdamakla meşgul oldu kucakta gezecekmiş oturtmayacakmışım akşam 5 oldu hala susmuyo ben ki sabır küpü artık dayanamaz oldum oturdum ağladım ben ağladıkça yüzüme baktı sırıttı sıpa sonra sustu anladı sanki bi yarım saat sakin di sonra tekkar beynim uyuştu algım kapandı bugün bu dişler cıksın artık rahatlayım
hahah takdiniz kaynanaya :))gercekten ya :)
burayi birakmazsak yarin obur gun kaynana olusumuzu da konusuruz
oyyy prenses kıyamamKizlar bu ne zor bi hastalikmis kiz hep agliyor hep mizmiz ve abartmiyorum agzindan hic durmadan selale gibi salya akiyor. Dis problemi vardi zaten hepsi birden cikmaya calisiyo bi de ustune bu cikti. Bi saniye oturmak yok. Agzindaki yaralar asiri agriyo bisey yerken veya durup dururken aglamaya basliyo biyeri kesilmis gibi. Yaz aylarinda salgin oluyormus bu hastalik.
ben kızımı evlendirmeyi düşünmüyorum zatenhahah takdiniz kaynanaya :))
ben bile dusunmuyorum kaynana olayini buyuklerim oldugu halde sizinkilere gore :)
hakkettten ben hiç dusunme çocuklarin evlenme olayini flaan neden acaba :))
komsumun kizi 15 yasinda, annesi hep evde kamadan vs behseder , iste evlenceksiniz koca lazim vs diye konusur :))))
kiza diyorum kocayi bosver okulunu oku mslegini eline al sen annene bakma diyorum
yokkkk ikiside lazim diyor yani kcoada lazimmis okulda , biri olmazmi$ :)
verselrr simdi gidecek komsuya annesi kuçuklugunden beri beynini yikamis resmenn
benim çocuklar hiç evlenmez belki ben konusunu açmazsam
bi çorba bi su veriyorum simdilik :)Benimki de öyle yoğurdu seviyor bit tek bu yüzden diğer şeyleri yoğurtla birlikte veriyorum bir Çorba bir yoğurt gibi belki öyşe öyle yer seninki de :)
Canim virus kaynakli oldugundan bi ilaci yok daha cok rahatlatici seyler verdi losyon damla surup falanah yavrum kiyamam ya
bi ilaci var miymis verdi mi doktor?
oyle bisey mumkunmuki :)ben kızımı evlendirmeyi düşünmüyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?