2015 Şubat Anneleri

herkes kesinlikle gecici diyor. artik 1 bucuk yasindan sonra daha rahatliyormussun. hele emmeyi birakip bezden de cikti mi biraz daha anneye bagimliligi bittigi icin mesela atiyorum en azindan gece uyutup annene birakip cikabilirsin.

Kız bizi çökertti bebeler senle ben yıldık ellam ben 30 a kadar yapayım diyom ikinciyi hatta hemen yapayım da bi 5 sene sıyrık dolaşırım sonra kendime gelirim olmaz mı
vallahi ben hep cocuklarin yas araligini acik tutmak isterdim hala da oyle ama bebek bakmanin ne kadar zor oldugunu gorunce inan bi nebze yardim edenim olsa yapardim bi tane daha. ikisinin bunalimini bi arada yasar cikardim

ama buyuk konusmayayim da su an aslaaa yapamam tek basima gecenlerde bi kere kahvalti yapicam begüm uyuyodu evde ekmek yoktu gidemedim bakkala komsudan kofte yapicam ekmegim bitti diye istedim ekmek ne kadar kotu hissettim kendimi anlatamam

bi de istanbulda benim kuzenlerim halamlar yengemler annemler vs hep ayni mahallede yakin oturur. kuzenlerim ikiser ikiser dogurdu cok ara vermeden. halam bana diyo sende arayi acma. dedim benim annem yanimsa degil. sizin kizlar bise olsa hemen siz yanindasiniz. benim annem bile yardim ediyo bakiyo bazen onlarin cocuklarina ama icim oyle kotu oluyo oyle dokunuyo ki bana anlatamam.

Oyyy geçmiş olsun kuzuya hemen götür doktora yazık bir an önce iyileşsin..

allah yardimcin olsun canim. oyle boyle bakilip buyuyecek iste napicaksin. saglikli olsunlar da tum cabamiz onlar icin..

ben calismayi sadece sosyal olayim diye istemiyorum ihtiyacimiz da var. cocuk demek masraf demek. onlar icin mecbur :/

Evet canim trabzonluyum. Bu yaz cok sicakti pistik cocuklarla. Bir daha eylulun sonlarina dogru gelicem. O kadar sicak ve nemliydi ki beyzam hep agladi. Biraz burnumdan getirdi ama yinede gezdik
seninki de perisan oldu di mi. inanilmaz bir sicak vardi ramazana kadar cok guzeldi sonra bir basladi sorma. yandik pistik kul olduk bi de benim evim de cooook sicak. begüm perisan oldu. ben yaz mevsimini cok severim ama bu sene nefret ettim bi an once bitsin istedim. arada denize gittik de allahtan bi o guzel oldu..

dun gece eskisi gibi 10da yatirdim sabahin korunde dikmesin ayaga diye. 10da yatar 7-8 arasi kalkardi. simdid tutturmus bi 5 bucuk anlamiyorum ne oluyo o saatte de kalkiyo. sabah namazina mi kalkiyo cozemedim ki

bi de cin gibi kalkiyo allahimm tukendim yaa cook zor o saatte kalkmak off. alip emzirip koyiyorum yatagina yine aaauuu iuuuu yapip oynuyo bi saat. sonra mizmizlaniyo salla beni diye kalkip salliyorum. e tabii nerede kaldi uyku. bi uyu bi uyan iyice folloş oliyo beynim. simdi uyudu yaticam bende yanina tam uyucam uyancak. sabah kalkip ise gitsem bu kadar yorulmam.

Katılıyorum sana bana da hep öyle diyorlar peş peşe yap diye ama ben annem olmadan yapmam bu kez diyorum yalnız zor oluyor Allah annelerimize sağlık versin

dokuntu hmn olmaz cnm.uc bes gun cok ates olur dustukden sonra dokuntu baslar.tedavısıde yok.vıral bı hastalık grıp gıbı

dokuntu hmn olmaz cnm.uc bes gun cok ates olur dustukden sonra dokuntu baslar.tedavısıde yok.vıral bı hastalık grıp gıbı
Canim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan

Ayni durumdayiz benimde kv bakacakti bizde kalacakti. Uc gun dayanabildi cocuk cok agliyor die isten cagirdi beni ole de gidemedim yalan oldu bakmasi. Bizim de ev kredimiz var ama bakacak kimse olmagindan bakici icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum haliyle ben baiyorum. Ama tabi ben de cok bunaliyorum. Calisma hayatina alisanlara zor geluio sanirim

canım sen emziriyorsun. bizimki mama yediği için çok zor valla. kaynatılmış soğuk su, sıcak su, mama, biberon, yedek kıyafet oyuncak derken koca bir çanta oluyor

peki yedek kıyafet1 yada 2tane ( zıbın-elbise-çorap-mendil) terlerse diye yelek uyursa diye battaniye suluk 2-3 oyuncak

Aynen. Hala küçük kol çantamı kullanıyorum. Bazen ekstradan Yemeğini kaşığını mama önlüğünü koyuyorum. Kız senin mesajlarına hep aynen yazıyorum

ne zaman almasam hep bisey lazim oluyor. bende saydiklarina ek bi takim yedek kiyafet zibin oyuncak emzik vs aliyorum.

Ben hiç ev gezmesine gitmedim kimsem yok çünkü iki sefer kv gittim o kadar dışarıya alışverişe ve parka gidiyoruz oda en fazla 3 saat sonra geri geliyorum oturulan bebek arabasina geçtik adını unuttum şimdi onun için battaniye almıyorum ayakkabı aldık onu giyiyor kalın giydiriyorum bide ama mont alicam bi tane zaradakiler çok güzel .. oyuncagimiz bi tane var ışte o kadar

Anneleri de katarsan daha da karışıyor ortalik daha da yoruluyorsun.komşu çocuklarımis madem ortamı idare edersin.

Bugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41

Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Maasallah 6 aylık ölçümlerimiz ayniymis.boy 64 tu sadece bizimkinin.benimkiler tombik olmuyor zaten.hepsi minyon.

Canim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan
Geçmiş olsun canım belki diştir. Döküntüler tesadüf olmuştur inşallah. Götürün bakalım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…