herkes kesinlikle gecici diyor. artik 1 bucuk yasindan sonra daha rahatliyormussun. hele emmeyi birakip bezden de cikti mi biraz daha anneye bagimliligi bittigi icin mesela atiyorum en azindan gece uyutup annene birakip cikabilirsin.Kesinlikle Katılıyorum.Alışmak zor ama devamlı böyle olmayacak ki.Benim,çocukları biraz büyütüp gezenti hayatlarına devam eden Arkadaşlarım var.çocuklarda gezenti olmuş durumdalar.Herkes mutlu yani.onları görünce bu Sürecin geçici OLDUĞUNU düşünüyorum.
vallahi ben hep cocuklarin yas araligini acik tutmak isterdim hala da oyle ama bebek bakmanin ne kadar zor oldugunu gorunce inan bi nebze yardim edenim olsa yapardim bi tane daha. ikisinin bunalimini bi arada yasar cikardimKız bizi çökertti bebeler senle ben yıldık ellamben 30 a kadar yapayım diyom ikinciyi hatta hemen yapayım da bi 5 sene sıyrık dolaşırım sonra kendime gelirim olmaz mı
Kizlar benim kiz hasta dunden beri atesi cikiyor. Gunduz huysuzluk vardi aksam ates basladikuzeni hastalandi doktor 6.hastalik demis (hic de duymamistim) tam kuzeni hastalanmadan bir gun once beraberdik buyuk ihtimal benim kiza da aynisi oldu. Omuz bolgesinde dokuntuler de var. Muhtemelen bogazi da aciyo emerken cok agliyo dunden beri ( kuzeni krese basladi artik onun kaptigi her hastaligi biz de gecirecegiz galiba Bugun doktora goturecegim bakalim ne diyecek
allah yardimcin olsun canim. oyle boyle bakilip buyuyecek iste napicaksin. saglikli olsunlar da tum cabamiz onlar icin..Birinci dönem kayınvalide bakacak inşallah Onbeş tatilden sonra da annem..annemler Almanya'da yaşıyor bu yüzden sadece dönemlik gelebilir..aslında tek bir kişinin sürekli bakması daha iyi ama benimki fena yoruyor pes eder zaten kayınvalide iki güne :)))
İnşallah iyi gelir de kv Bizde kalacak mecbur biz çorumdayız o da Amasya'nın ilçesinde yaşıyor hafta sonları evine döner dinlenir geri gelir işte
Umarım iyi gelir evet ama bi de yol var bi saat okula git bi saat gel inşallah uykusuz dayanırım.. Aslında en Güzeli 2 yıl çalışmamak ama ev Borçları var mümkün değil
Sen de acele etme bence çalışmak için :))
seninki de perisan oldu di mi. inanilmaz bir sicak vardi ramazana kadar cok guzeldi sonra bir basladi sorma. yandik pistik kul olduk bi de benim evim de cooook sicak. begüm perisan oldu. ben yaz mevsimini cok severim ama bu sene nefret ettim bi an once bitsin istedim. arada denize gittik de allahtan bi o guzel oldu..Evet canim trabzonluyum. Bu yaz cok sicakti pistik cocuklarla. Bir daha eylulun sonlarina dogru gelicem. O kadar sicak ve nemliydi ki beyzam hep agladi. Biraz burnumdan getirdi ama yinede gezdik
vallahi ben hep cocuklarin yas araligini acik tutmak isterdim hala da oyle ama bebek bakmanin ne kadar zor oldugunu gorunce inan bi nebze yardim edenim olsa yapardim bi tane daha. ikisinin bunalimini bi arada yasar cikardim
ama buyuk konusmayayim da su an aslaaa yapamam tek basimagecenlerde bi kere kahvalti yapicam begüm uyuyodu evde ekmek yoktu gidemedim bakkala komsudan kofte yapicam ekmegim bitti diye istedim ekmek ne kadar kotu hissettim kendimi anlatamam
bi de istanbulda benim kuzenlerim halamlar yengemler annemler vs hep ayni mahallede yakin oturur. kuzenlerim ikiser ikiser dogurdu cok ara vermeden. halam bana diyo sende arayi acma. dedim benim annem yanimsa degil. sizin kizlar bise olsa hemen siz yanindasiniz. benim annem bile yardim ediyo bakiyo bazen onlarin cocuklarina ama icim oyle kotu oluyo oyle dokunuyo ki bana anlatamam.
dokuntu hmn olmaz cnm.uc bes gun cok ates olur dustukden sonra dokuntu baslar.tedavısıde yok.vıral bı hastalık grıp gıbıKizlar benim kiz hasta dunden beri atesi cikiyor. Gunduz huysuzluk vardi aksam ates basladikuzeni hastalandi doktor 6.hastalik demis (hic de duymamistim) tam kuzeni hastalanmadan bir gun once beraberdik buyuk ihtimal benim kiza da aynisi oldu. Omuz bolgesinde dokuntuler de var. Muhtemelen bogazi da aciyo emerken cok agliyo dunden beri ( kuzeni krese basladi artik onun kaptigi her hastaligi biz de gecirecegiz galiba Bugun doktora goturecegim bakalim ne diyecek
Hakan o ses te uyumaz.komsuya bırakırım:)bosver anneleri katma o zaman.
cocuklara da pastayi hazir al.
hakan uyur mu baska odada? oglen uykusuna denk gelirse en azindan cocuklarla ilgilenirsin rahatca.
Canim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindandokuntu hmn olmaz cnm.uc bes gun cok ates olur dustukden sonra dokuntu baslar.tedavısıde yok.vıral bı hastalık grıp gıbı
gecmis olsun canim haber ver bize de
Cok sagolun arkadaslar haber veririmOyyy geçmiş olsun kuzuyahemen götür doktora yazık bir an önce iyileşsin..
Birinci dönem kayınvalide bakacak inşallah Onbeş tatilden sonra da annem..annemler Almanya'da yaşıyor bu yüzden sadece dönemlik gelebilir..aslında tek bir kişinin sürekli bakması daha iyi ama benimki fena yoruyor pes eder zaten kayınvalide iki güne :)))
İnşallah iyi gelir de kv Bizde kalacak mecbur biz çorumdayız o da Amasya'nın ilçesinde yaşıyor hafta sonları evine döner dinlenir geri gelir işte
Umarım iyi gelir evet ama bi de yol var bi saat okula git bi saat gel inşallah uykusuz dayanırım.. Aslında en Güzeli 2 yıl çalışmamak ama ev Borçları var mümkün değil
Sen de acele etme bence çalışmak için :))
canım sen emziriyorsun. bizimki mama yediği için çok zor valla. kaynatılmış soğuk su, sıcak su, mama, biberon, yedek kıyafet oyuncak derken koca bir çanta oluyor
peki yedek kıyafet1 yada 2tane ( zıbın-elbise-çorap-mendil) terlerse diye yelek uyursa diye battaniye suluk 2-3 oyuncak
Aynen. Hala küçük kol çantamı kullanıyorum. Bazen ekstradan Yemeğini kaşığını mama önlüğünü koyuyorum. Kız senin mesajlarına hep aynen yazıyorum
ne zaman almasam hep bisey lazim oluyor. bende saydiklarina ek bi takim yedek kiyafet zibin oyuncak emzik vs aliyorum.
Anneleri de katarsan daha da karışıyor ortalik daha da yoruluyorsun.komşu çocuklarımis madem ortamı idare edersin.kizimin haftaay dogum gunu var
arkadaslarini çagirmak istiyor
az once saydik 15 çikdi çocuk sayisi ( kizimina rkadasi gelince mecbur kardesleride geliyor n bizde ikili gidiyoruz , normal yani oyle olmasi : ) )
oyle olunca çocuk sayisi ikiye katlaniyor
bu sene annesiz sade e çocuklu dogum gunu modasi var, bu 15 çocugun annes gelmeyeck yani
istesem gelirlerdee hazirligi buyutmek lazim gelmemeleri benim isime gelir
gelmeyincede ben tek absima o kadar çocugu nasil zaptedicem bilmiuoprumki
esim eve gelir o saatde ama hayatda basi kaldrimaaz o kdr gurultuyu , en kotu ihtimal kuçuge bakar iki saat gidene kadar,o kadar çcougun içinde durecagina evden gitmeyi bile tercih edebilir :)
kizimin agzini yokladim seneye yapalim dogum gunu nu diye soz verdin diyor, dogru soyluyor yaapariz demistim
offffffff napicam ben bi akil verin bana
Geçmiş olsun kuzucugaCanim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan
Maasallah 6 aylık ölçümlerimiz ayniymis.boy 64 tu sadece bizimkinin.benimkiler tombik olmuyor zaten.hepsi minyon.Bugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41
Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
Geçmiş olsun canım belki diştir. Döküntüler tesadüf olmuştur inşallah. Götürün bakalım doktoraCanim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan
nasil bisey, resim eklesene bi dokuntununCanim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan
maasalalh canim monno$unaBugün 6. Aylık olduk .. Ölçümlerimiz.
Kilo 6,850
Boy 62
Baş 41
Minyonuz,, küçüğüz . Miniğiz. Ufak tefeğiz, ama gelişimimiz güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?