evet biloyorum anneler olunca, çayi s suyu bitmezz, bulasikdan vs bahsetmiyorum bileAnneleri de katarsan daha da karışıyor ortalik daha da yoruluyorsun.komşu çocuklarımis madem ortamı idare edersin.
onlar anlayacak yastayken yapmak mecbur oluyor. hevesleniyorlar arkadaslarindan. eksik hissederler kendilerini. ben mutlaka yaparim zor olsa da dogum gunlerine onem veririm. sende de uc tane var he of yap yap bitmez :)evet biloyorum anneler olunca, çayi s suyu bitmezz, bulasikdan vs bahsetmiyorum bile
bi kere yaptim kizim 3 yasina girdiginde dogum gunu bi daha tovbe etmistim :) ugrasilacak is deil gerçekten
evet zaten arkadaslari yapti bu sene onceden yapmiyoalrdionlar anlayacak yastayken yapmak mecbur oluyor. hevesleniyorlar arkadaslarindan. eksik hissederler kendilerini. ben mutlaka yaparim zor olsa da dogum gunlerine onem veririm. sende de uc tane var he of yap yap bitmez :)
ama mesela ben anlayacak yasa geldiginde yaparim. 3 yasina kadar aile icinde fotograflarda hatira olsun diye bi pasta keserim o kadar. 1 yasinda bebe ne anlasin dogum gununden.
simdi cok moda evi susleyip pusleyip bir suru masraf yapip bir suru insani cagirip parti yapmak. hatta disarda bile yapiyorlar. parasi varsa yapsin banane de bana cok gereksiz geliyor yahu. daha yararli biseye harca o parayi. o partide bi tek 1 yasinda bebek diyodur burda noluyo acaba diye :))
Kız deme öyle begüm yaşına gelince bir bakmışız sen parti veriyorsun. Gereksiz ama insan hevesleniyor ilk doğum günü yaonlar anlayacak yastayken yapmak mecbur oluyor. hevesleniyorlar arkadaslarindan. eksik hissederler kendilerini. ben mutlaka yaparim zor olsa da dogum gunlerine onem veririm. sende de uc tane var he of yap yap bitmez :)
ama mesela ben anlayacak yasa geldiginde yaparim. 3 yasina kadar aile icinde fotograflarda hatira olsun diye bi pasta keserim o kadar. 1 yasinda bebe ne anlasin dogum gununden.
simdi cok moda evi susleyip pusleyip bir suru masraf yapip bir suru insani cagirip parti yapmak. hatta disarda bile yapiyorlar. parasi varsa yapsin banane de bana cok gereksiz geliyor yahu. daha yararli biseye harca o parayi. o partide bi tek 1 yasinda bebek diyodur burda noluyo acaba diye :))
Benim Hoşuma gidiyor ya bende yapıcam inşallah. Hatta pastayı önüne koyacak mıncık mıncık etsin :) diş buğdayı Yaptım herşeyi kendim Yaptım kurabiyesi pastası süslemeler.. Basit ama güzel bişey oldu. Doğum Gününe de bakıyorum şimdiden fikirlereKız deme öyle begüm yaşına gelince bir bakmışız sen parti veriyorsun. Gereksiz ama insan hevesleniyor ilk doğum günü ya
genel olarak bu ayda neler yapılır gibi şeylerAllah'ım Kızını sana bağışlasın.Paylaşırım tabi.merak ettiğin bişey varsa biliyorsam yazarım elimden geldiğince.
canım sağol :)Canim sen mi 38sin? Hic gostermiyorsun masallah
Benim Hoşuma gidiyor ya bende yapıcam inşallah. Hatta pastayı önüne koyacak mıncık mıncık etsin :) diş buğdayı Yaptım herşeyi kendim Yaptım kurabiyesi pastası süslemeler.. Basit ama güzel bişey oldu. Doğum Gününe de bakıyorum şimdiden fikirlere
benim oğlum 6 yaşına kadar doğum günleini aile arasında yaptık. bu sene ilk defa arkadaşalarını çağırdık kendiside anladı mutlu oldu. kudurdular hep birlikte :) insan çok şey yapmak istiyor ama herşey o kadar pahalı ki. gönlü olsun diye ufak tefek yaptım birşeyler ama tam bir konsept le doğum günü partisi epey masraflı gerçekten. kızımı da 1 yaş gününü aile ve en yakın arkadaşlarımla yapmayı düşünüyorum. çalışınca her şey yorucu oluyor gerçekten. yapanlara imrenmiyor değilim ama. becerekli kadınlar :)onlar anlayacak yastayken yapmak mecbur oluyor. hevesleniyorlar arkadaslarindan. eksik hissederler kendilerini. ben mutlaka yaparim zor olsa da dogum gunlerine onem veririm. sende de uc tane var he of yap yap bitmez :)
Geçmiş olsun canım sıkma canını geçici bişeyCanim valla dokuntu oldu neden bilmiyorum omuzlarinda ben de internette okudum ates bitince dokuntu baslar diye de bakalim ne cikacak altindan
Geçmiş olsun kuzucuga
Geçmiş olsun canım belki diştir. Döküntüler tesadüf olmuştur inşallah. Götürün bakalım doktora
Tesekkurler arkadaslar el ayak agiz hastaligiymis ozellikle agiz yaralari sancili olur dedi ates de 3 gun surebilirmis. Bir haftaya gecer dedi insallah gecer.Geçmiş olsun canım sıkma canını geçici bişey
ya gercekten yapacagimi sanmiyorum. yapana da bisey demem kendi tercihi ama 1 yasina giren bebeye oyle partiler bana daha cok kendileri eglenmek icin veriliyo gibi geliyo. baska bi gun kendime parti yaparim :))Kız deme öyle begüm yaşına gelince bir bakmışız sen parti veriyorsun. Gereksiz ama insan hevesleniyor ilk doğum günü ya
ayyy su an ben sinir oldum senin yerine haaevet zaten arkadaslari yapti bu sene onceden yapmiyoalrdi
hepzdide senenin basinda dogmus ayni sene ama biz sonuna dogmusuz
kizim 2 ay boyunca digum gunleri bitene aldar ben niye kuçugulm niye once dogmadim diye çene yapti :)
onlar yapmsa bizde yapmiyorduk evde her zaaman yapiyoruz o ayri
bide okulda yapiyoalr çifte dogum gunu oluyordu aslinda ana okulundaykn :)
esime dedim kiz dogum gunu sityir vs diye ayni buraya yazdigim gibi anlattim konustum o kadar
hiç cevap vermedi
sonunda kizdim kime konusuyom ben diye
ben o kadar çocugun sesine nasil kaldiricam nere gidecem o gun dedi ben kiiznca
basi agriyormus
benimde absim agriyor ama ne goren va ne duyannn
benim oğlum 6 yaşına kadar doğum günleini aile arasında yaptık. bu sene ilk defa arkadaşalarını çağırdık kendiside anladı mutlu oldu. kudurdular hep birlikte :) insan çok şey yapmak istiyor ama herşey o kadar pahalı ki. gönlü olsun diye ufak tefek yaptım birşeyler ama tam bir konsept le doğum günü partisi epey masraflı gerçekten. kızımı da 1 yaş gününü aile ve en yakın arkadaşlarımla yapmayı düşünüyorum. çalışınca her şey yorucu oluyor gerçekten. yapanlara imrenmiyor değilim ama. becerekli kadınlar :)
oğlum d. gününde hep fenerbahçeli pasta istemişti onu yaptırdım. sürpriz olsun diye yine fenerbahçeli tabak bardak aldım. balonları sarı larcivert aldım süsledim evi. arkadaşlarını çağırdım deli gibi eğlendiler o kadar mutlu olduki. ben mersindeyim burda her şey o kada pahalı ki. istanbul çok ucuz gerçekten. kızımın doğumunda internetten sipariş verdim malzemeleri kendiiz yaptık süsleri harika oldu. çok ta ucuza mal oldu. burda yapan bir yere sordum sadece magnetler 150 tutyordu. ben çalışan arkadaşlarım için notluklar, kapı süsleri vs. yaptırdım 100 lira tutmadıdogum gunlerinde asiri para harcamaya gerek kalmadan da yapilir ki bence hersey.
bu yeni moda konsept dogum gunleri vs butikler parayi kiriyo resmen. hersey de o kadar pahali ki. mesela istanbulda mahmutpasadan aldim ben dogumda tum oda suslemelerini vs her sey kapi susune kadar 50 tl tuttu. burda bi butige sormustum 300tl dedi bana. iste bana boyle seyler cok gereksiz geliyo tabiiki bu benim fikrim.
susler her yerde satiliyo alirim kendim suslerim elimden geldigince. pastasini nasil istiyosa oyle yaptiririm vs. ama o butiklere verilen paralara uzuluyorum cunku insani kazikliyorlar. tabii bazi yerlerde el mahkum aliyorsun alternatifin olmuyor.
ayrica bence cocuk icin onemli olan sadece pastasi. ve pastaya ufleyip arkadaslariyla oyun oynamak. bu kadarla mutlu oluyosa zaten abartmaya gerek yok :)
bende 1 yas dogum gununde tabiiki bisey yapmam demiyorum sadece ailemle ufak bi kutlama dedigin gibi :)
Ya geçen gün aklıma geldin nerelerdesin ?selamlarrr :) nabıyorsunuz? bayadır girmiyordum iyimi herkes
geçmiş olsun Allahım beterinden korusunTesekkurler arkadaslar el ayak agiz hastaligiymis ozellikle agiz yaralari sancili olur dedi ates de 3 gun surebilirmis. Bir haftaya gecer dedi insallah gecer.
Ayni fikirdeyim senle canim once bi anlamaya baslasinlar:)dogum gunlerinde asiri para harcamaya gerek kalmadan da yapilir ki bence hersey.
bu yeni moda konsept dogum gunleri vs butikler parayi kiriyo resmen. hersey de o kadar pahali ki. mesela istanbulda mahmutpasadan aldim ben dogumda tum oda suslemelerini vs her sey kapi susune kadar 50 tl tuttu. burda bi butige sormustum 300tl dedi bana. iste bana boyle seyler cok gereksiz geliyo tabiiki bu benim fikrim.
susler her yerde satiliyo alirim kendim suslerim elimden geldigince. pastasini nasil istiyosa oyle yaptiririm vs. ama o butiklere verilen paralara uzuluyorum cunku insani kazikliyorlar. tabii bazi yerlerde el mahkum aliyorsun alternatifin olmuyor.
ayrica bence cocuk icin onemli olan sadece pastasi. ve pastaya ufleyip arkadaslariyla oyun oynamak. bu kadarla mutlu oluyosa zaten abartmaya gerek yok :)
bende 1 yas dogum gununde tabiiki bisey yapmam demiyorum sadece ailemle ufak bi kutlama dedigin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?