2015 Şubat Anneleri

canım neden üzüyorsun kendini bizde insanız bebeklerimizi çok seviyoruz ama sabır taşı değiliz ayrıca iyi olmuşta ağlamışsın rahatlatmıştır..
rahatladım canım çok sıkmışım kendimi diş etlerim ağrımış yemek yerken farketim
neyseki akşam yattı uyduu sürekli gider bakarım üzerini çok sık açar örtmek için her gittiğimde gözlerim doldu
çok dolmuşum demekki bugün daha iyim
bazen düşşünüyorum ne sıkıntılaı ne ağrıları var yavrumun dillendiremediği o benden daha çaresiz

ne güzel bilgiler bunlar
demir dediğin bu kullandıgımız d vit mi kan ilacı olana demir mi ?
bende vermedim kan ilacını hep bir suçluluk duygusu yaşıyorum

Kızlar eşim göreve gitti dualarınızı eksik etmeyin tüm asker ve polisimizin rabbim yar ve yardımcıları olsun...
her zaman dua ediyorum ben. onlar sayesinde guvenle yasiyoruz bu ulkede.. allah sag saglim donmeyi nasip etsin bol bol dua et icini ferah tut..

gunaydin kizlar, bol yemeli bol uykulu bi gun olsun insallah :)

sabahin korunde dustum yollara. kizi babaannesine biraktim ilk kez yalniz bakacak. gorumcem calismaya baslamadan once o varken icim rahatti o cok guzel bakiyo da kv aglayinca panik yapiyo. dayanamiyorum aglamasina diyo. ama napayim alisacak. benim birakacak baska kimsem yok.. sabah emzirdim. kahvalti malzemelerini de goturdum. o bi daha acikip kahvalti yapana kadar donerim ben zaten.

bende hastaneye geldim. test sonucum cikali yirmi gun oldu ama anca gelebildik istem yine bi care bulunacagini sanmiyorum bu kurdeşen belasina ama.. en azindan anjioödemim gecse. yuzum gozum ellerim ayaklarim sisiyor ilac icmezsem. bogazim bile sisebilir nefessiz kalabilirmisim. kurdesene raziyim yani..

Yıllardır o alerji illetiyle yaşıyorum neye alerjim olduğu o kadar teste rağmen bulunamıyor en ufak bi Ağrı kesici içsem 2 gün hastaneye yatırıyorlar küçük dilime kadar şişiyorum çok zor yani çok iyi Anlıyorum seni
Bakar senin kv korkma hiç n fazla alır kucağına gezdirir :)

Canim insallah bir cozum bulunur. Cok zor hastalik ilac kullanmazsan hayat kaliteni etkiliyo. Iyi haberlerle gel insallah.

isiklar niye kapaniyor ki canim ?
ev tek odalimi

Yok cnm. Simdi normalde sekizde uyutuorum ama ayagimfan indirince uyanio e sese isiga da uyanio. onunla beraber yatak odasinda bos bos takilcam. Ben de salonda takiliorum e haliyle esim de beni anlasin die. O mac izlicek ben sekizde karanlikta mi oturcam. Sikildim haliyle bu durumdan gecen aksam uyutmadim. Kotu bi anne oldum ciktim. Bu sabah da atesi cikti simdi vicdan yapiyorum. Napsam dra mi gotursem. iki gundur emmio yemiodu doru duzgun. Zorla yaptiriorm herseyi.

Duygularıma Tercüman olmuşsun :) aynı şeyleri yaşıyormuşuz. Benim de aklıma ailem geliyor hep. Burda Tuna'yı sevmeleri aileme haksızlık gibi geliyor. kötü MÜ düşünüyorum diyordum. Yalnız olmadığıma sevindim. :)

o benim kismetimmis bise olmazdi beklerdi beni benden iyisini mi bulcakti zaten
:)))) onu bilemem
bunla ilgili bi soz vardi
erkekler bisey gibiydi iyisi çabuk kapilrdi gibi, ay sozu unuttummm simdi tam nasildiki :)))
çocuk bu canim ateside çikar hastada olur vijdan yapma
o gun her zemanki gibi uyutsaydin buguj o ates yine çiakcakdi onla olgisi yok :)
geçmis olsun
yanind abska besi var çocugun ?
biraz bekle bakalim baska nesi çikacak yaninda, simdi dr a gotursen direk ant basliycak ( buyuk ihtimalle gerek yok ant e )
çok rajatsiz ederse ates bi kan tahlili yaptir, wbc ye bakdir
ant gerekdiren durumda çocugun dili beyaz ve agizda agir bi koku oluyor
geceleri ates çikiyor ghunduz pek olmuyor, atesi dusunce biseyi yokmus gibi canlanir kanlanir, ates çikinca halsizlesir

Ağız yaraları için kara dut iyi geliyor canım. Bulabilirsen çok iyi olur. Annem onu habitat şekerle kaynamıyordu. Hafif mayhoş bi TADI oluyordu. Ama çoook iyi geliyordu. Çok geçmiş olsun bebişe

Canim yok 6.hastalik demedi benim doktor el ayak agiz hastaligiymis bu.
Abaza dün haberlerde gördüm. Çok kaşınıyormuş bi ilacı yokmuş bi haftaya geçermiş. Vah benim yavruma tüh.. Ama ağız için D
Kara dutu bul sen. Bari o düzelsin

yok kizmam herkesin kendi fikri zikri çocugu :)
simdi soyle bisey var, eksikliginde tabiki her ilaci kullaniriz, her ilaç bi zehirmis her zehirde bi ilaç ..
gerekdigi durumda zorla kullanilir bi ilaç,mesela ben çocuklarima kolay kolay ant vermem , kizima bi kere verdim 7b yasinda,ates durucuyu iki kere evrdim galiba tam hatirlmaiyorum
oglumun benlki 50 kere atesi çikdi ama ates dusuruuc ne ant vermedim ,gecen yil oglum kaza geçirdi uni ahstanesinde ameliyat oldu, dr bi hafta ant içecek koruyucu oalrak dedi, o bi hafta o ilaci içirene kadar ne çekdim, tehdit santaj herseyi denedim
en son oglum gel sana pare evrym dedigimde ilaç içicem demi diyordu :))) içiyordu da :)

tamamen herseye karsi deilim ama gerkesiz kullanima karsiyim sadece
demirin fazlasida zehirlenme yapiyor metabolizmayi bozuyor
yapialcak olan ufak bi kan tahlili içine sinmiyorsa, eksiksede ver ilacini bu kaadr absit

simdi herhangi biriniz çocugun atesi var diye hastaneye gitse bi gebelik tahlili kalir yapilmadik , ufak bi hgb degerine de bakilabilir ehrhalde istenince :)

Ağız yaraları için kara dut iyi geliyor canım. Bulabilirsen çok iyi olur. Annem onu habitat şekerle kaynamıyordu. Hafif mayhoş bi TADI oluyordu. Ama çoook iyi geliyordu. Çok geçmiş olsun bebişe
Sagol canim bulabilirsem yapayim

Abaza dün haberlerde gördüm. Çok kaşınıyormuş bi ilacı yokmuş bi haftaya geçermiş. Vah benim yavruma tüh.. Ama ağız için D
Kara dutu bul sen. Bari o düzelsin
Evet canim esim de gormus haberlerde dun. Kuzen krese baslayinca artik kaptik bizde napalim:) kresteki cocuklarin tum hastaliklarini geciririz artik tek tek. Hasta oldugunu bilsek yaklastirmazdik ama onda da bi belirti yoktu gorustugumuzde. Sonra iki gun arayla hasta oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…