Yaaa ay inşallah benim kaynana demez öyleüzüldüm senin adına keşke baksaydı çünkü çalışmak ve evden biraz uzaklaşmak iyi gelir insana.. Hem bebeği özlemiş oluruz be daha güzel zaman geçiririz diye umuyorum tabi :)
Benimki de çok ağlak bi de emerek uyuyor sadece bakalım nolacak :-/
:)))) onu bilemem
bunla ilgili bi soz vardi
erkekler bisey gibiydi iyisi çabuk kapilrdi gibi, ay sozu unuttummm simdi tam nasildiki :)))
çocuk bu canim ateside çikar hastada olur vijdan yapma
o gun her zemanki gibi uyutsaydin buguj o ates yine çiakcakdi onla olgisi yok :)
geçmis olsun
yanind abska besi var çocugun ?
biraz bekle bakalim baska nesi çikacak yaninda, simdi dr a gotursen direk ant basliycak ( buyuk ihtimalle gerek yok ant e )
çok rajatsiz ederse ates bi kan tahlili yaptir, wbc ye bakdir
ant gerekdiren durumda çocugun dili beyaz ve agizda agir bi koku oluyor
geceleri ates çikiyor ghunduz pek olmuyor, atesi dusunce biseyi yokmus gibi canlanir kanlanir, ates çikinca halsizlesir
Tesekkur ederim canim:)Geçmiş olsun.Allahtan kendiliğinden gerileyen bir hastalık.yavrunda hemencecik geçirip iyileşir inşallah.
Canım geçmiş olsun alerjiyi dediğim gibi çok iyi biliyorum ama inan neye alerjin OLDUĞUNU bilmek en Güzeli ben bilmiyorum bile :) bi ton deldiler deliler iğne tedavisi vs. Ama sonuç Sıfır bulamadı koskoca üniversite :)mite alerjim varmis :/
hani su evimizde yatagimIda ustumuzde milyonlarca bulunan toz böcükleri. odandaki haliyi kaldir, maskeyle temizlik yap vs gibi seyler dedi. dogum tetiklemis bunu kroniklesmis artik. mecbur ilacla yasayacaksin ama donem donem gelir gider kendin anlarsin ilaci birakarak deneyerek dedi..
bi de buranin havasi nemli o da azdiriyodur istanbulda bu kadar olmazsin dedi. baska milyonlarca seye alerjin olabilir ve bunu bilemeyiz dedi. dikkat ediceksin ve bununla yasamayi ogreniceksin dedi.
vucudumun sismesi icin de bi ay sonra tekrar kontrole gidicem gecmezse igne tedavisine baslicaz.. off yoruldum alti aydir.. yine de sukurler olsun daha beter hastaliklar atlattim bu bisey degil..
kizim da uzmemis babanesini yavrum benim kiyamam. hazir cikmisken bikac isimi halettim. sokakta yururken farkettimki tek basima disari cikmayali aylar olmus.. sadece islerimi hallettim ama o bile ne kadar iyi geldi anlatamam.
Canim cogu insanda mite alerjisi cikiyo ama seninki artik kroniklesmis. Ilaclarini dikkatli kullanirsan cok etkilemez hayatini insallah. Benim esimde ve kardesimde de var biliyorum cok zor. Dogru duzgun halı yok bizde o yuzden. Anti alerjik yastik yorganlar falan oluyor belki etkili olur canim.mite alerjim varmis :/
hani su evimizde yatagimIda ustumuzde milyonlarca bulunan toz böcükleri. odandaki haliyi kaldir, maskeyle temizlik yap vs gibi seyler dedi. dogum tetiklemis bunu kroniklesmis artik. mecbur ilacla yasayacaksin ama donem donem gelir gider kendin anlarsin ilaci birakarak deneyerek dedi..
bi de buranin havasi nemli o da azdiriyodur istanbulda bu kadar olmazsin dedi. baska milyonlarca seye alerjin olabilir ve bunu bilemeyiz dedi. dikkat ediceksin ve bununla yasamayi ogreniceksin dedi.
vucudumun sismesi icin de bi ay sonra tekrar kontrole gidicem gecmezse igne tedavisine baslicaz.. off yoruldum alti aydir.. yine de sukurler olsun daha beter hastaliklar atlattim bu bisey degil..
kizim da uzmemis babanesini yavrum benim kiyamam. hazir cikmisken bikac isimi halettim. sokakta yururken farkettimki tek basima disari cikmayali aylar olmus.. sadece islerimi hallettim ama o bile ne kadar iyi geldi anlatamam.
mite alerjim varmis :/
Benimki daha kucktu o zmn ona ragmen beni cok aramisti. Cok aglamisti. Zaten bana cok duskun. Babasinda bile durmaz surekli bana yapisik yasiyoruz. İns senin bole olmaz. Bencede cslismak ii gelir. Hem ozlersin hem de degisik ortam vs iyidir. Bakalim biz napicaz suan ucretsiz izindeyim. Birine de guvenemiorum acikcasi. Paranoyak bi kocam var. En kotu bahara dogr anneme gel dicem bakalim.
Evet katiliorum. Bi ara hasta oldu dran gorduk tahlil dr tahlil bisi bulamadilar en sonunda ben biraktim cocugu tahlillere soka soka hasta etcez dedim. İlik suya soktum dusmedi. Ates dusurucu verdim dustu takipteyim. Dis mi acaba. Kac gundr yemio emmio bole bi huysuz. Zaten huysuz da artik zirve yapmistr
youtube yada baska siteden video izlerken ses ve goruntu pirpir ediyor .. bu nasil bi tabir demeyin adini getiremiyorum anlamazsan abska kelime bulmaya çalisiirim :)
telefonumdan wifi yle ayni sorun yok , yani galiba internet deil
kablolari çekip geri takdik
adobe yi tekrar yukleme yaptim hiç birinden sonuç alamadim
haaa bide youtube de asil videodan once reklam çiakr ya onu duzgun gosteriyor
bu nasil bi sorunki reklam da olmuyor ama videoda oluyor hemde butun sitelerde
napam nedem bacim de heleee
intel inside, windows 7 benim pc ..
pirpir = ekrandaki goruntu titriyor gibi
Tebrik ederim demek sizin kuzu da huzursuzlandi dis cikarirken. Bazi cocuk hic anlamadan cikariveriyormus. Ama nerdeee :)Canım gereksiz ilaç kullanımına ben de çok karşıyım.Hatta öyle bilinirim çevremde de.Yalnız şöyle bişey var.senin dediğini de düşünmüşler.Yani her bebeğe sürekli kan ilacı dağıtmak yerine 1 kere kan tahlili yapalım gerek varsa verelim diye.hatta devlet çok daha karlı çıkıyor bu işden böyle olursa.Ancak hgb Değeri anemiyi gösteriyor.demir eksikliği başlar ilerler en son anemiye neden olur.bu sefer bakmışlarki aslında Demir eksikliği olan ama hgb Değeri normal olduğu için Demir takviyesi başlanmayan bir Sürü bebek çıkmış ortaya.demir eksikliği var demek için Demir,Demir Bağlama kapasitesi,ferritin gibi bisürü farklı tetike ihtiyaç var.anlatmayı başarabildim mi bilmiyorum.epey Karışık bu konu yani.neyse bizi Aşar bu mesele.
Bu arada dün benim oğlumun dişi çıktı.doğduğundan beri düzenli gece uykusu olan çocuk son 1-2 haftadır düzen falan bırakmamıştı.aç olmadığı halde sürekli uyanıyordu.ara ara da mızmızlanıp duruyordu.bizim çocuğun içine canavar kaçtı diye söyleniyordu eşim.diş çıktı.
Seni gördüğüme sevindim.isterim istemem mi.bu ara Sicaktan düzensizlikten gurultuden daginikliktan kendim' Soldan soldan geliyorlar 'adlı filmi cekiyorum ama olsun inşallah okullar açılınca düzene gireriz diye umutlaniyorum.
Ah yaa aynı işte, benimki de bana çok bağlı.. Başkalarında çok zor duruyor babada durmuyor fazla dediğin gibi bu da çok yoruyor tabi ve sonrası içşn zor ama bakalım.. Çok zor da olsa bit dÜzene gireceğiz mecbur Allah yardım eder :)
Bu arada diş de olabilir ama sen yine de sadece diş olarak Düşünme belirtileri iyi takip et.. Bi an önce geçer inşallah Huysuzluğu..
Ilk başlar da çok yemiyo ANCA 1-2 Kaşık 3 gün sonra tekrar yap aynısını daha fazla yerDün ilk kez içinde soğan ve bulgur olan bir yemek yaptım Anca 1-2 mama kaşığı kadar yedi ilk başlarken kaç. Kaşık yemesi lazım bu sebze yemeklerinden
Geçmiş olsun canım allah şifa versinmite alerjim varmis :/
Evet huzursuzluk demek hafif bile kalır.bi tuhaf oldu çocuk.ne mutlu hiç anlamadan diş çıkaran bebeklerin annelerineTebrik ederim demek sizin kuzu da huzursuzlandi dis cikarirken. Bazi cocuk hic anlamadan cikariveriyormus. Ama nerdeee :)
Elalar laleler el ele verip sana kafayı oynattiracaklar desene.bol sabır tavsiye ederim.çocuğu da kendini de germe sakin.eninde sonunda hepsi öğreniyor.Yazarkende arkasında kriz gecirsende acele ettirme.hizlaniyorlar sonra merak etme.özel bi sorunu yoksa.biz 2 deyiz bu sene.burada 1 ve 2 ler sabah ci 3 ve 4ler öğlenci şeklinde ayarlamislar.ben de ortancayi anaokuluna versem mi dedim ama küçük gözüktüğü için caňim istemedi.Caniiimm sağol :)) ya okullar başlayınca da ayrı bir telaş,oglan birinci sınıfa başlıcak bakalım bu şartlar altında nasıl ders çalışacak okula adapte olabilecek mi sabahçı mi olacağız olursak oglan nasıl uyanacak uyku problemi var çünkü,yanı ne bileyim yarım gün Belki gidiyorlar ama gelince hem bir suru odev kıyafetiydi bewlenmesiydi okulla ilgili endiselerdi derken bissuru şeyi var okulun da. Rabbim güzel insanlarla karsilastirsin yavrularimizi..
Foruma girmeyeli bayaaaagii bir film izledim aklıma gelenleri yazayım canım selfless var mesela Ryan Reynolds ve Natalie Martínez oynuyor konusu değişik güzel bir film bir de konusu değişik demisken Justin Timberlikenin bir filmi vardı bilmiyorum izledin mi,2011 yapımı zamana karşı adlı bir filmi var izlemediysen mutlaka izlemelisin,Halle Berrynin 2010 yapımı Frankie&Alice filmi var ,diğer serilerini izlediysen Jurassic Park 4 var,biraz duygusal takılmak istersen la familia belier var sanki daha önceden sana bunu önermiş miydim,southpaw,katılarak gülmek istersen spy,abartı izleyip yok artık demek istersen Şan Andreas Fayı,yemin ediyorum gerizekali bu çocuk demek istersen uwantme2 killhim?... Hepsini izledim tavsiye ederim canım :)
Ha tamam canım ya moralim bozuldu bi an yemeyinceIlk başlar da çok yemiyo ANCA 1-2 Kaşık 3 gün sonra tekrar yap aynısını daha fazla yer
Allah yardımcıları olsun.hepsini anasına babasına eşine çoluk çocuğuna bagislasin.Amin canım sağol...
Alerjik Halılar var da bi halıyla bitmiyor ki.. Geçmiş olsun.mite alerjim varmis :/
Mutluysan no problem :)Çok tembelim cokkkk her akşam yatarken diyorumki yarın şunu yapcam bunu yapcam artık düzenimi kurmam lazım gece karar veriyorum yarın kesin uyku eğitimine başlıyorum diye sabah oluyor mut lu mutlu uyanıyor gün içinde oyunlar oynuyoruz sonra vazgeçiyorum gece yine karar veriyorum öyle öyle geçiyor günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?