iyi haber seninki kres yada anaokuluna baslayinca hasta olmuycak bagisikligi gelismis olucak :)Evet canim esim de gormus haberlerde dun. Kuzen krese baslayinca artik kaptik bizde napalim:) kresteki cocuklarin tum hastaliklarini geciririz artik tek tek. Hasta oldugunu bilsek yaklastirmazdik ama onda da bi belirti yoktu gorustugumuzde. Sonra iki gun arayla hasta oldular
Ya ne yazmışım ben.. Biraz şekerle kaynatıyordu dicektim.Ağız yaraları için kara dut iyi geliyor canım. Bulabilirsen çok iyi olur. Annem onu habitat şekerle kaynamıyordu. Hafif mayhoş bi TADI oluyordu. Ama çoook iyi geliyordu. Çok geçmiş olsun bebişe
Belli oldu mu .hayırlı oglus hayırlı kardeş olsun inşallah.aha çok iyi fikir üste gelini alta kızı alırım ortaya kendim girerim hem ılık ılık otururum hemde geline kim geldi kim gitti ona bakarım
ayyy kaynanalara laf yok artık
ben benimkini bayramdan beri aramıyodum yarın arayıp kahveye çağırcam içimden ılık ılık sevgi akıyo şuan ona karşı
teşekkür ederim :)
Seni gördüğüme sevindim.isterim istemem mi.bu ara Sicaktan düzensizlikten gurultuden daginikliktan kendim' Soldan soldan geliyorlar 'adlı filmi cekiyorum ama olsun inşallah okullar açılınca düzene gireriz diye umutlaniyorum.MaRaL_ ım burdayim arada girip bakıyorum çocuklar kosturmaca vs derken girmeye pek vakit kalmıyor ama senin maasallahin var aktifsin yine :))
vahide1204 çok güzel filmler diziler izledim tatlım her birinde kulaklarını cinlattim seni andım tavsiye ister misin? :)
Ayy kuzum ya.6.hastalığı duymustumta bunu ilk kez duydum.Kizlar bu ne zor bi hastalikmis kiz hep agliyor hep mizmiz ve abartmiyorum agzindan hic durmadan selale gibi salya akiyor. Dis problemi vardi zaten hepsi birden cikmaya calisiyo bi de ustune bu cikti. Bi saniye oturmak yok. Agzindaki yaralar asiri agriyo bisey yerken veya durup dururken aglamaya basliyo biyeri kesilmis gibi. Yaz aylarinda salgin oluyormus bu hastalik.
Cevabını bulursan bana da yazBu arada benim kiz gecen ay hic kilo almamisti bu kez 40 gunde 1 kilo almis nerdeyse. Doktor dedi ogunlerin bi cay bardagini gecmesin. Ama gecmiyo ki bence bikac kasikta birakiyo sutcu cunku benim kiz. Bilemedim nasil aldi bu kiloyu
Evet ben de oyle dusunuyorum canim artik devamsizlik yapmadan gider geliriyi haber seninki kres yada anaokuluna baslayinca hasta olmuycak bagisikligi gelismis olucak :)
Ayni durumdayiz benimde kv bakacakti bizde kalacakti. Uc gun dayanabildi cocuk cok agliyor die isten cagirdi beni ole de gidemedim yalan oldu bakmasi. Bizim de ev kredimiz var ama bakacak kimse olmagindan bakici icin de cok kucuk oldugunu dusunuyorum haliyle ben baiyorum. Ama tabi ben de cok bunaliyorum. Calisma hayatina alisanlara zor geluio sanirim
Maral gece emmesindendir diyo canim bu ara saat basi uyaniyor emmeden de uyumuyor kac haftadirCevabını bulursan bana da yaz
Geçmiş olsun.Allahtan kendiliğinden gerileyen bir hastalık.yavrunda hemencecik geçirip iyileşir inşallah.Evet canim esim de gormus haberlerde dun. Kuzen krese baslayinca artik kaptik bizde napalim:) kresteki cocuklarin tum hastaliklarini geciririz artik tek tek. Hasta oldugunu bilsek yaklastirmazdik ama onda da bi belirti yoktu gorustugumuzde. Sonra iki gun arayla hasta oldular
Amin canım sağol...her zaman dua ediyorum ben. onlar sayesinde guvenle yasiyoruz bu ulkede.. allah sag saglim donmeyi nasip etsin bol bol dua et icini ferah tut..
Sağol canımAllah hepsinin yardimcisi olsun. Icini ferah tut canim
Amin canımAllah yardimcisi olsun askerimiizin polisimizin
benim kiz acimis babanesine aglamamis :)Yıllardır o alerji illetiyle yaşıyorum neye alerjim olduğu o kadar teste rağmen bulunamıyor en ufak bi Ağrı kesici içsem 2 gün hastaneye yatırıyorlar küçük dilime kadar şişiyorum çok zor yani çok iyi Anlıyorum seni
Bakar senin kv korkma hiç n fazla alır kucağına gezdirir :)
sagol tatlim cozumu yok iste alerji durumlarinin. dikkat edicem kendime. kroniklesmis cunku. allah baska dert vermesin..Canim insallah bir cozum bulunur. Cok zor hastalik ilac kullanmazsan hayat kaliteni etkiliyo. Iyi haberlerle gel insallah.
Canım gereksiz ilaç kullanımına ben de çok karşıyım.Hatta öyle bilinirim çevremde de.Yalnız şöyle bişey var.senin dediğini de düşünmüşler.Yani her bebeğe sürekli kan ilacı dağıtmak yerine 1 kere kan tahlili yapalım gerek varsa verelim diye.hatta devlet çok daha karlı çıkıyor bu işden böyle olursa.Ancak hgb Değeri anemiyi gösteriyor.demir eksikliği başlar ilerler en son anemiye neden olur.bu sefer bakmışlarki aslında Demir eksikliği olan ama hgb Değeri normal olduğu için Demir takviyesi başlanmayan bir Sürü bebek çıkmış ortaya.demir eksikliği var demek için Demir,Demir Bağlama kapasitesi,ferritin gibi bisürü farklı tetike ihtiyaç var.anlatmayı başarabildim mi bilmiyorum.epey Karışık bu konu yani.neyse bizi Aşar bu mesele.yok kizmam herkesin kendi fikri zikri çocugu :)
simdi soyle bisey var, eksikliginde tabiki her ilaci kullaniriz, her ilaç bi zehirmis her zehirde bi ilaç ..
gerekdigi durumda zorla kullanilir bi ilaç,mesela ben çocuklarima kolay kolay ant vermem , kizima bi kere verdim 7b yasinda,ates durucuyu iki kere evrdim galiba tam hatirlmaiyorum
oglumun benlki 50 kere atesi çikdi ama ates dusuruuc ne ant vermedim ,gecen yil oglum kaza geçirdi uni ahstanesinde ameliyat oldu, dr bi hafta ant içecek koruyucu oalrak dedi, o bi hafta o ilaci içirene kadar ne çekdim, tehdit santaj herseyi denedim
en son oglum gel sana pare evrym dedigimde ilaç içicem demi diyordu :))) içiyordu da :)
tamamen herseye karsi deilim ama gerkesiz kullanima karsiyim sadece
demirin fazlasida zehirlenme yapiyor metabolizmayi bozuyor
yapialcak olan ufak bi kan tahlili içine sinmiyorsa, eksiksede ver ilacini bu kaadr absit
simdi herhangi biriniz çocugun atesi var diye hastaneye gitse bi gebelik tahlili kalir yapilmadik , ufak bi hgb degerine de bakilabilir ehrhalde istenince :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?