2015 Şubat Anneleri

iyi haber seninki kres yada anaokuluna baslayinca hasta olmuycak bagisikligi gelismis olucak :)

Ağız yaraları için kara dut iyi geliyor canım. Bulabilirsen çok iyi olur. Annem onu habitat şekerle kaynamıyordu. Hafif mayhoş bi TADI oluyordu. Ama çoook iyi geliyordu. Çok geçmiş olsun bebişe
Ya ne yazmışım ben.. Biraz şekerle kaynatıyordu dicektim.

Belli oldu mu .hayırlı oglus hayırlı kardeş olsun inşallah.

Seni gördüğüme sevindim.isterim istemem mi.bu ara Sicaktan düzensizlikten gurultuden daginikliktan kendim' Soldan soldan geliyorlar 'adlı filmi cekiyorum ama olsun inşallah okullar açılınca düzene gireriz diye umutlaniyorum.

Ayy kuzum ya.6.hastalığı duymustumta bunu ilk kez duydum.

Bu arada benim kiz gecen ay hic kilo almamisti bu kez 40 gunde 1 kilo almis nerdeyse. Doktor dedi ogunlerin bi cay bardagini gecmesin. Ama gecmiyo ki bence bikac kasikta birakiyo sutcu cunku benim kiz. Bilemedim nasil aldi bu kiloyu
Cevabını bulursan bana da yaz

Yaaa ay inşallah benim kaynana demez öyle üzüldüm senin adına keşke baksaydı çünkü çalışmak ve evden biraz uzaklaşmak iyi gelir insana.. Hem bebeği özlemiş oluruz be daha güzel zaman geçiririz diye umuyorum tabi :)

Benimki de çok ağlak bi de emerek uyuyor sadece bakalım nolacak :-/

bu çocuk giii deyip duruyor
ne demek acaba :)
en sevdigi sey aynaya bakmak giiii giiii lemek :))
ama daha bilmiyor aynadakinin kendi oldugunu ,8. ayda taniyoalrdi galiba aynaadaki kendiisni

Geçmiş olsun.Allahtan kendiliğinden gerileyen bir hastalık.yavrunda hemencecik geçirip iyileşir inşallah.

benim kiz acimis babanesine aglamamis :)
evet alerji durumlari cidden cok zor yasayan bilir allah senin de sifani versin tez zamanda..

mite alerjim varmis :/

hani su evimizde yatagimIda ustumuzde milyonlarca bulunan toz böcükleri. odandaki haliyi kaldir, maskeyle temizlik yap vs gibi seyler dedi. dogum tetiklemis bunu kroniklesmis artik. mecbur ilacla yasayacaksin ama donem donem gelir gider kendin anlarsin ilaci birakarak deneyerek dedi..

bi de buranin havasi nemli o da azdiriyodur istanbulda bu kadar olmazsin dedi. baska milyonlarca seye alerjin olabilir ve bunu bilemeyiz dedi. dikkat ediceksin ve bununla yasamayi ogreniceksin dedi.

vucudumun sismesi icin de bi ay sonra tekrar kontrole gidicem gecmezse igne tedavisine baslicaz.. off yoruldum alti aydir.. yine de sukurler olsun daha beter hastaliklar atlattim bu bisey degil..

kizim da uzmemis babanesini yavrum benim kiyamam. hazir cikmisken bikac isimi halettim. sokakta yururken farkettimki tek basima disari cikmayali aylar olmus.. sadece islerimi hallettim ama o bile ne kadar iyi geldi anlatamam.

Canim insallah bir cozum bulunur. Cok zor hastalik ilac kullanmazsan hayat kaliteni etkiliyo. Iyi haberlerle gel insallah.
sagol tatlim cozumu yok iste alerji durumlarinin. dikkat edicem kendime. kroniklesmis cunku. allah baska dert vermesin..

Canım gereksiz ilaç kullanımına ben de çok karşıyım.Hatta öyle bilinirim çevremde de.Yalnız şöyle bişey var.senin dediğini de düşünmüşler.Yani her bebeğe sürekli kan ilacı dağıtmak yerine 1 kere kan tahlili yapalım gerek varsa verelim diye.hatta devlet çok daha karlı çıkıyor bu işden böyle olursa.Ancak hgb Değeri anemiyi gösteriyor.demir eksikliği başlar ilerler en son anemiye neden olur.bu sefer bakmışlarki aslında Demir eksikliği olan ama hgb Değeri normal olduğu için Demir takviyesi başlanmayan bir Sürü bebek çıkmış ortaya.demir eksikliği var demek için Demir,Demir Bağlama kapasitesi,ferritin gibi bisürü farklı tetike ihtiyaç var.anlatmayı başarabildim mi bilmiyorum.epey Karışık bu konu yani.neyse bizi Aşar bu mesele.

Bu arada dün benim oğlumun dişi çıktı.doğduğundan beri düzenli gece uykusu olan çocuk son 1-2 haftadır düzen falan bırakmamıştı.aç olmadığı halde sürekli uyanıyordu.ara ara da mızmızlanıp duruyordu.bizim çocuğun içine canavar kaçtı diye söyleniyordu eşim.diş çıktı.

Çok tembelim cokkkk her akşam yatarken diyorumki yarın şunu yapcam bunu yapcam artık düzenimi kurmam lazım gece karar veriyorum yarın kesin uyku eğitimine başlıyorum diye sabah oluyor mut lu mutlu uyanıyor gün içinde oyunlar oynuyoruz sonra vazgeçiyorum gece yine karar veriyorum öyle öyle geçiyor günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…