2015 Şubat Anneleri

Ben pat diye başlıcam...... Sinir oluyorum işlerimin ters gitmesine SİNİRRRR!!!! Allah'ım bitsin artık şu tatil

Kizlar bizimkinin atesi dusmedi 38,6 napsam yarini mi beklesem sirkeli su yaptim gunduz ates dusurucu vermisutim

Canım reklamda neden olmuyor onu aciklayamam ama ekran kartınn driverini tekrardan yüklersen sorun düzelir gibime geliyor
kiz ben anlamam ki o dediginden , nerde nasil bulcam geri nasil yukluycem
dun baya kurcaladim ve mozillada oluyor'mu$ bu sorun , explorer ve chrome da sorun yok
bizde onlardan izliycez artik videoyu :)

Kizlar bizimkinin atesi dusmedi 38,6 napsam yarini mi beklesem sirkeli su yaptim gunduz ates dusurucu vermisutim
Sirke koyma sadece su sirke bişeyi tetikliyor Muş geçen gün ablamın çocukların Ateş'i vardı Dr kesinlikle koyma Demiş banyo yaptır hala düşmezse git Dr a

baska nesi var canim çocugun ?
grip belirtileri varmi ?
ates genelde aksamlari yukselir
dI$ atesi dusurmesen daha iyi sirkeyle
çocukda aglama, halsizlik , bayginlik vs gibi bi durum varmi ?
çocuk aglayip sizlamiyorsa sadece bekle derim ben ..

atesin yaninda hiç bisey yoksa oksuruk vs gibi , bi kaç gun surup dokuntulu bi hastalik gelebilir ardindan ates dusunce

biliyorum canim demirini baglmamarini vs , hgb iyiyse otekilerin onemi yok diye biliyorum
hehe bencede bu konu bizi asar
Allah saglik versin insallah butun yavrulara . ..

Burada biri yazmıştı sivrisinekler lavanta kokusuna gelmiyor diye.2 gündür suruyorum kıza.isiramiyorlar.rahat ettim.prizdeki sinek ilaçları fayda etmiyordu.kapı çam açık diye.besiktede yatmiyor sicak diye.cibinlik ortsem.kim olduğunu unuttum.Allah razı olsun kim yazdiysa.keşke daha önce bilseydim.

kizlar valla bi ev buldum ama hayirlisi bakalim
mahalle neresi onu tam çozemedim, çocuklarin okuluna çok uzak olmamasi laizm okul degismek istemiyorum
evde benim aradigim her ozellik var
sabahi zor edicem valla yerini ogrenmek için hayirlisi bakalim

Süpersin.çok Haklısın aslında.Bizim de içimiz geçmiş.silkelenip kendimize gelmemiz Lazım.

Evet huzursuzluk demek hafif bile kalır.bi tuhaf oldu çocuk.ne mutlu hiç anlamadan diş çıkaran bebeklerin annelerine
Canim bizim de 3-4 dis birden cikti hala da cikmaya calisanlar var o yuzden uykusuzluk huysuzluk devam bi de ustune hastalik var tabi:)

of ya ev anonsunu icra yeri koymu$
icraya giden ev kirayami verilir, satilmazmi?
sabah ola hayrola çatliycam sabaha kadarrrrrr :)

Ben yazmıştım işe yaradığına çok çok sevindim :)))

Şöyle bir yazı okudum az önce bunara Kuzucuklar diş çıkarıyor malum.. Önenmli bi konu bence diş jelleri işe ilgili okumanızı tavsiye ederim :)

Eklentiler

• image.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 56

Aynen ufak alıştırma yaptık seminer Döneminde ben babaannesinde kaldım zaten seminer en fazla iki saat sürüyordu öyle öyle alıştı ona ama işte bem yokken Gözünü kırpmamış yazık yavrum beni görünce
içerlenip ağlamaya başlıyordu.. Benimki ne emzik ne de biberon alıyor Sıkıntımız bu emme isteği oluyor haliyle damağı kızıyor ama meme yok.. Şimdi bayram sonrası 5 saat olmicam sonra süt izni süresi azalıyor 6,5 saat olmicam bakalım napcaz off off sıkıntı Bastı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…