Ben pat diye başlıcam...... Sinir oluyorum işlerimin ters gitmesine SİNİRRRR!!!! Allah'ım bitsin artık şu tatilBizim babannesi geldi ben cat die ise basladim hataydi bence. Yapabiliosaniz alistirarak yapin. Yani babannesi gelsin beraber evde durun yavastan bakimini o yapsin. Nelerden nasi hoslanir vs ogrensin. Hassas bebeklemiz var bizim dr bana ole demisti. Yavastan gunduz bikac saat birakarak basla mesela ondan sonra ise basla derim. Yoksa birden soka girio bebekler. Ben bi dahakini ole yapicam alistira alisira yapmayi dusunuyorm. Bizden baskasina guvenmedikleri icin sikinti yasiyoruz. Her bebek bir deil ama bizimkilerr fazla bagimli olunca ayrildigimiz zmn problem oluyor. Hele emerek uyuyorsa daha cok zorlanacajsiniz demektir. Rabbim kolaylik versin.
İns sikinti cikarmaz dedigim gbi her bebek bir deil. Benimki wc de bile benle gelcek o derecedeyiz.Ben pat diye başlıcam...... Sinir oluyorum işlerimin ters gitmesine SİNİRRRR!!!! Allah'ım bitsin artık şu tatil
Yok bende öle oluyodum herkes dedi ki normal öle sonra bi kaç gün sonra aynısını verince yiyiyo bide mesela 2 saat emzirmezsen verirsen daha çok yerHa tamam canım ya moralim bozuldu bi an yemeyince
kiz ben anlamam ki o dediginden , nerde nasil bulcam geri nasil yukluycemCanım reklamda neden olmuyor onu aciklayamam ama ekran kartınn driverini tekrardan yüklersen sorun düzelir gibime geliyor
Sirke koyma sadece su sirke bişeyi tetikliyor Muş geçen gün ablamın çocukların Ateş'i vardı Dr kesinlikle koyma Demiş banyo yaptır hala düşmezse git Dr aKizlar bizimkinin atesi dusmedi 38,6 napsam yarini mi beklesem sirkeli su yaptim gunduz ates dusurucu vermisutim
baska nesi var canim çocugun ?Kizlar bizimkinin atesi dusmedi 38,6 napsam yarini mi beklesem sirkeli su yaptim gunduz ates dusurucu vermisutim
biliyorum canim demirini baglmamarini vs , hgb iyiyse otekilerin onemi yok diye biliyorumCanım gereksiz ilaç kullanımına ben de çok karşıyım.Hatta öyle bilinirim çevremde de.Yalnız şöyle bişey var.senin dediğini de düşünmüşler.Yani her bebeğe sürekli kan ilacı dağıtmak yerine 1 kere kan tahlili yapalım gerek varsa verelim diye.hatta devlet çok daha karlı çıkıyor bu işden böyle olursa.Ancak hgb Değeri anemiyi gösteriyor.demir eksikliği başlar ilerler en son anemiye neden olur.bu sefer bakmışlarki aslında Demir eksikliği olan ama hgb Değeri normal olduğu için Demir takviyesi başlanmayan bir Sürü bebek çıkmış ortaya.demir eksikliği var demek için Demir,Demir Bağlama kapasitesi,ferritin gibi bisürü farklı tetike ihtiyaç var.anlatmayı başarabildim mi bilmiyorum.epey Karışık bu konu yani.neyse bizi Aşar bu mesele.
Bu arada dün benim oğlumun dişi çıktı.doğduğundan beri düzenli gece uykusu olan çocuk son 1-2 haftadır düzen falan bırakmamıştı.aç olmadığı halde sürekli uyanıyordu.ara ara da mızmızlanıp duruyordu.bizim çocuğun içine canavar kaçtı diye söyleniyordu eşim.diş çıktı.
Sirke yapma canım. Zararlımıza. Fitil koymuyor musun?Kizlar bizimkinin atesi dusmedi 38,6 napsam yarini mi beklesem sirkeli su yaptim gunduz ates dusurucu vermisutim
Süpersin.çok Haklısın aslında.Bizim de içimiz geçmiş.silkelenip kendimize gelmemiz Lazım.Selam millet
Bugün çok motiveyim
Gece ne kadar kulum sürekli uyansa da bugün kendime söz verdim bıkkınlık yapmayacaksın diye !
Öğlen 13:00 de uyuttum azrayı 15:00 te uyandı bende o iki saatte çamaşır Bulaşık Allah ne verdiyse giriştim sabah o uyanıkken de süpürge yapıp oyun Parkı'nı kurmuştum
Uyanınca meyve püresi yedirdim üstüne de emzirdim sonra canım sıkıldı dedim çıkıp dolaşırım biraz sevgi yolu eve yakın sayılır
Çıkmadan bi tur daha emzirdim 16:00 te yani çıkarken de konuştum sanki beni anladı da çocuk işte diyorum ki " annecik çıkıp biraz hava alalım kız kıza gezelim ama sokak ortasında bağırmak yok oyuncağını alıyorum kanguruyu da aldım sıkılırsan seni kucağıma alırım anne çok sıkıldı biraz kafa dağıtalım " dedim sanki bunu anlamış gibi hep Güldü auauaua gibi sesler çıkardı sokak ta herkes sevdi neyse biz kız kıza 1 saat dolaştık gelirken de tansaşa uğradık babamıza güzel bir sofra hazırlayalım dedik ordada ses çıkarmadı biraz su verdim hava çok sıcak çünkü yarım saatte markette dolaşıp şimdi evinize girdik :)
Şuanda örümcek üstünde evi turluyor.
Anladım ki kimsenin beni motive etmesine gerek yokmuş pozitif düşünün diyorlar ya bende öle Yaptım şuan gayet iyiyim çıkıp hava da aldım ohh miss geldi
Size tavsiyem bir günü böyle değerlendirin. Ben bunu iki güne bir yapmaya karar verdim hep karamsar olup aman yorgunum aman gece uyumadı aman şöyle böle derken kendimden geçiyomurmuşum
Canim bizim de 3-4 dis birden cikti hala da cikmaya calisanlar var o yuzden uykusuzluk huysuzluk devam bi de ustune hastalik var tabi:)Evet huzursuzluk demek hafif bile kalır.bi tuhaf oldu çocuk.ne mutlu hiç anlamadan diş çıkaran bebeklerin annelerine
Çok Saol ya burası da olmasa yanmisiz:))Yok bende öle oluyodum herkes dedi ki normal öle sonra bi kaç gün sonra aynısını verince yiyiyo bide mesela 2 saat emzirmezsen verirsen daha çok yer
Mutluyum elhamdülillah bebegimde mutlu ama gece3-4 sefer kalkınca onun sağlığını bozUyormusim gibi geliyorMutluysan no problem :)
Mutluyum elhamdülillah bebegimde mutlu ama gece3-4 sefer kalkınca onun sağlığını bozUyormusim gibi geliyor
Burada biri yazmıştı sivrisinekler lavanta kokusuna gelmiyor diye.2 gündür suruyorum kıza.isiramiyorlar.rahat ettim.prizdeki sinek ilaçları fayda etmiyordu.kapı çam açık diye.besiktede yatmiyor sicak diye.cibinlik ortsem.kim olduğunu unuttum.Allah razı olsun kim yazdiysa.keşke daha önce bilseydim.
Bizim babannesi geldi ben cat die ise basladim hataydi bence. Yapabiliosaniz alistirarak yapin. Yani babannesi gelsin beraber evde durun yavastan bakimini o yapsin. Nelerden nasi hoslanir vs ogrensin. Hassas bebeklemiz var bizim dr bana ole demisti. Yavastan gunduz bikac saat birakarak basla mesela ondan sonra ise basla derim. Yoksa birden soka girio bebekler. Ben bi dahakini ole yapicam alistira alisira yapmayi dusunuyorm. Bizden baskasina guvenmedikleri icin sikinti yasiyoruz. Her bebek bir deil ama bizimkilerr fazla bagimli olunca ayrildigimiz zmn problem oluyor. Hele emerek uyuyorsa daha cok zorlanacajsiniz demektir. Rabbim kolaylik versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?