2015 Şubat Anneleri

sagol canim henuz oksurmedi sadece burnu tikanio umarim hasta olmaz yinede
Arada azraya da oluyo öle serum la iki günde normale dönüyordu öksürüğe Geçmez korkma bizim kininde burunları aktı Ihlamur yap içir günde 60 Cc sadece fazla değil gece yatarken yap iyi gelir banada Begüm söylemişti hem rahat uyudu hemde geçirdi hemen

kızlar hepinize geçmiş olsun herkesin evinde bir hasta Allahım beterinden korusun... benim dün yemeğe artı misafirim vardı dün ter bitarafımdan çıkarak yemek temizlik vs vs koşturdum bugün kolumu kaldıracak halim yok (dünden kalanlar bugünü de çıkaracak ) veee 2 gündür deli gibi yiyorum 3 kilo verdim ya almam lazım

butun bunlari sen yapiyorsun sen yasiyorsun sikayet bile etmiyorsundur onun bence pek karismaya da hakki yok bu durumda :)

okul kotuyse o kadar az mesafe icin iyi bi okuldan kotu bi okula kesinlikle aldirmazdim ben.

evet ihlamur vericem canim sabah kahvaltisini da ihlamurla sulandiriyorum zaten.

serum yaptim yapmaya devam edicem hapsuruyo simdi. hergun hapsururdu zaten ama hastalik hapsurugu mu onu anlamiyorum simdi tabii
insallah dedigin gibi olur da oksuruk olmaz canim..

butun bunlari sen yapiyorsun sen yasiyorsun sikayet bile etmiyorsundur onun bence pek karismaya da hakki yok bu durumda :)

okul kotuyse o kadar az mesafe icin iyi bi okuldan kotu bi okula kesinlikle aldirmazdim ben.
bende gitmyorum iste aldirmamak için

Burnu kaşındıpı için hapşuruyodur geçer hem inşallah

evi değiştir okulu değiştirme... güzel evde otur güzel okulda okut 10 dk kışın 15 dk olsun...
bence sorun yok da koca yok diyor iste
aslinda o evi o benden çok istiyor ama israr edmiyor,evden memnun olmazsaam basinin etini yerim diye karari bana birakmis oluyor , diretmiyor ille tasincaz diye
ama okula diretiyor
en son gidip bi bakaim dedi, ikimizde kararamizdan donmedik daha
olmadi bu seneyi bitirsinler bi derim, bu sene giden seneyede gider :)))
okul degisme zamani gelince yan çizicem baska yolu yok :)
esim gidip çocugun okul kagidini bile yapmaz okul degi$mek için,hersey benim tek elimdee
aslinda evin m² si burayla ayni ama buradan fazlabi oda ,ardiye ve balkonu var , buyuk ihtimalle odalar kuçuk
bakayim bi belki begenmiycem, resimde bgoruldugu gibi olmaz yakindan bakinca

mesela benim salon buyuk ama sekilsiz , insan sekilli yapip ufak bi balkon çikar demii

Bugün oğluma bi oyuncak aldım hani isyanbulda emin onunde işportacılar satar ya havlayip takla atan köpek çok sevdi şaşkın şaşkın baktı sonra eğlendi epey . Bi de ben bu oyun hali sinin demirlerini çıkarttım yatağına bağladım çok daha güzel oldu

şekilsiz ev çok sinir bozucudur, bi oda ardiye balkon bence süper ama fotoya güvenip kavga edilmez tabi git bak içine sinerse evi tut okulu değiştirme işi uzatta uzat :)

Ne tatlısınız yaaa :))))

Selam kizlar beratin atesi 39,3 solugu dr da aldim. Tabi hemen suya soktum goturdugumde hani atesi yok diolar ole mi goturcektim. Neyse. Bakti muayene etti bogaz enf dedi direk antibiyotik yazdi. Ben ilaca karsiyim diyince tahlil yazdi kan ve idrar onlara bakti. Kullanmamiz lazim! Bakteriyel enf dedi. Hemen bi fitil verdiler orda simdi eve geldik. Uyudu simdi. Napcam bu ilaci kullancam mi simdi :\

Wbc kaç?

gecmis olaun yavrusu hasta olan herkese. noldu bu subat bebelerine ya teker teker hasta oluyolar..

begüm sifayi kapiyor sanirim serum fizyolojik yaptim yine yatirmadan foşur foşur akti burnu hapsurdu bi de. biraz iyi oldu ama hala tikali gibi.

40 cc ihlamur icti rahatlafi mayisti. kakasini da iki gundur yapmiyodu onu da yapti. ustunu basini degistirdim uyutuyorum simdi ama huzursuz. offf nolur ilerlemesin noluuur

ay ne tatlışsınız ya :)
allah mutlulugunuzu daim etsin.
ben butun gun kizimlayim da babasi gelince ihtiyaci disinda almiyorum hic vermiyo zaten :)
brnim kizim yirmi dakikdan fazla uyumadigi icin ben uyurken hic ozlemiyorum yeterki uyusun diyorum valla

benim kiz bugun yarin konusacak vallahi

halasi iki gundur benim adimi soyletmeye calisiyo ona iki heceyi yavas yavas soyluyo o da tekrarliyo.

eeeebb uuuuuuu diyo resmen. vallahi şok oldum cok net cikiyo agzindan. bu kadar kucukken normal mi acabaa. ben ve babasi da erken konusmusuz gec yurumusuz bize benzicek herhalde.

he bi de dun aksam disardab geldik yere oyun halisina koyup ustumuzu degistirelim dedik. bes dk surdu surmedi bi gittik salona birbirimize bakakaldik. oyun halisindan cikmis bi kac metre ileri gitmis ilk kez karsilasinca şok oldul tabii. bi de bakip siritiyo. emeklemiyo ama surunuyo ya da yuvarlaniyo.

ilkleri yasamak cidden cok garip bi duygu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…