Arada azraya da oluyo öle serum la iki günde normale dönüyordu öksürüğe Geçmez korkma bizim kininde burunları aktı Ihlamur yap içir günde 60 Cc sadece fazla değil gece yatarken yap iyi gelir banada Begüm söylemişti hem rahat uyudu hemde geçirdi hemensagol canim henuz oksurmedi sadece burnu tikanio umarim hasta olmaz yinede
evle ilgili herşey senin sorumluluğunda kararı sen versen daha iyi olurduesim kabul etmiyor
gidersek çocuklarin okulu degisecekmis
bende gidtmiyorum dedim
butun bunlari sen yapiyorsun sen yasiyorsun sikayet bile etmiyorsundur onun bence pek karismaya da hakki yok bu durumda :)ki$in arabanin onu don oluyormus bilmene , onu once çozdurek alzimmis, karda ksida o yolu kim gidecekmis
sanki sahirler arasi yolculuk :))
burasi yakin burda zor yetisiyonuz okula diyor, tamam herkesden once gitmiyorum ama çokda geç aklmiyoruz yani
inat etti
oteki okulu kotulemeye absladim bakalim taktik tutaackmi
ama gerçekten o kulu kapatmak istiyoalr , surekli grev halindeler, ogrenbcileri abska okullara gondeiryoalr okul iyi deilki
oaraya gidenler çocuk deilmiymi$, nesi varmis okulun
evet ihlamur vericem canim sabah kahvaltisini da ihlamurla sulandiriyorum zaten.Arada azraya da oluyo öle serum la iki günde normale dönüyordu öksürüğe Geçmez korkma bizim kininde burunları aktı Ihlamur yap içir günde 60 Cc sadece fazla değil gece yatarken yap iyi gelir banada Begüm söylemişti hem rahat uyudu hemde geçirdi hemen
bende gitmyorum iste aldirmamak içinbutun bunlari sen yapiyorsun sen yasiyorsun sikayet bile etmiyorsundur onun bence pek karismaya da hakki yok bu durumda :)
okul kotuyse o kadar az mesafe icin iyi bi okuldan kotu bi okula kesinlikle aldirmazdim ben.
Burnu kaşındıpı için hapşuruyodur geçer hem inşallahevet ihlamur vericem canim sabah kahvaltisini da ihlamurla sulandiriyorum zaten.
serum yaptim yapmaya devam edicem hapsuruyo simdi. hergun hapsururdu zaten ama hastalik hapsurugu mu onu anlamiyorum simdi tabii
insallah dedigin gibi olur da oksuruk olmaz canim..
evi değiştir okulu değiştirme... güzel evde otur güzel okulda okut 10 dk kışın 15 dk olsun...bende gitmyorum iste aldirmamak için
bence sorun yok da koca yok diyor isteevi değiştir okulu değiştirme... güzel evde otur güzel okulda okut 10 dk kışın 15 dk olsun...
şekilsiz ev çok sinir bozucudur, bi oda ardiye balkon bence süper ama fotoya güvenip kavga edilmez tabi git bak içine sinerse evi tut okulu değiştirme işi uzatta uzat :)bence sorun yok da koca yok diyor iste
aslinda o evi o benden çok istiyor ama israr edmiyor,evden memnun olmazsaam basinin etini yerim diye karari bana birakmis oluyor , diretmiyor ille tasincaz diye
ama okula diretiyor
en son gidip bi bakaim dedi, ikimizde kararamizdan donmedik daha
olmadi bu seneyi bitirsinler bi derim, bu sene giden seneyede gider :)))
okul degisme zamani gelince yan çizicem baska yolu yok :)
esim gidip çocugun okul kagidini bile yapmaz okul degi$mek için,hersey benim tek elimdee
aslinda evin m² si burayla ayni ama buradan fazlabi oda ,ardiye ve balkonu var , buyuk ihtimalle odalar kuçuk
bakayim bi belki begenmiycem, resimde bgoruldugu gibi olmaz yakindan bakinca
mesela benim salon buyuk ama sekilsiz , insan sekilli yapip ufak bi balkon çikar demii
Ne tatlısınız yaaa :))))İkimizin de uykusu hafif zaten enlemesine yatiyoruz boyumuz cokta uzun değil öyle geniş oluyor rahat rahat ama ben biraz robot gibi yatıyorum tabi rahat uyuyamiyorum yatağında yatması taraftarıyım öyle deliyiz ki çocuğu uyutuyorum gidiyoruz mutfağa çay içmeye ozluyoruz bugün sol e yaptı böyle yaptı falan diyoruz ki gidip uyandırıp sevelim mi:)) tabiki uyandirmiyotuz ama uyanınca ben alcam sen alcan kavgası oluyor bu sefer o alınca zaten 5dk duruyor beni istiyor diyoki keşke benim kucağında uyusa hayatta bırakmam ama uyurken mutlaka beni istiyor minnosum
Wbc kaç?Selam kizlar beratin atesi 39,3 solugu dr da aldim. Tabi hemen suya soktum goturdugumde hani atesi yok diolar ole mi goturcektim. Neyse. Bakti muayene etti bogaz enf dedi direk antibiyotik yazdi. Ben ilaca karsiyim diyince tahlil yazdi kan ve idrar onlara bakti. Kullanmamiz lazim! Bakteriyel enf dedi. Hemen bi fitil verdiler orda simdi eve geldik. Uyudu simdi. Napcam bu ilaci kullancam mi simdi :\
5 sanirim bi de kansiz buldu keci boynuzu pekmezi ver dediWbc kaç?
ay ne tatlışsınız ya :)İkimizin de uykusu hafif zaten enlemesine yatiyoruz boyumuz cokta uzun değil öyle geniş oluyor rahat rahat ama ben biraz robot gibi yatıyorum tabi rahat uyuyamiyorum yatağında yatması taraftarıyım öyle deliyiz ki çocuğu uyutuyorum gidiyoruz mutfağa çay içmeye ozluyoruz bugün sol e yaptı böyle yaptı falan diyoruz ki gidip uyandırıp sevelim mi:)) tabiki uyandirmiyotuz ama uyanınca ben alcam sen alcan kavgası oluyor bu sefer o alınca zaten 5dk duruyor beni istiyor diyoki keşke benim kucağında uyusa hayatta bırakmam ama uyurken mutlaka beni istiyor minnosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?