disten dolayi kafasi ates gibi yanar demisti doktorum. kulaklarinda sari kir olabilir kakasi kokar vs. belki sadece dis cikariyordur belki baskadir bilemedim ki cok gecmis olsunAlintilayamadim nedense hata verdi. Gece atesi cijti ama takip ettim kendi kendine dustu. Suan yok ama kafasi sicak ve bugun daha huysuz. Disleri takip etmicem ama hasta olunca insan bi neden ario yoksa kendi kendine cikarsa ben de takip etmem
İkimizin de uykusu hafif zaten enlemesine yatiyoruz boyumuz cokta uzun değil öyle geniş oluyor rahat rahat ama ben biraz robot gibi yatıyorum tabi rahat uyuyamiyorum yatağında yatması taraftarıyım öyle deliyiz ki çocuğu uyutuyorum gidiyoruz mutfağa çay içmeye ozluyoruz bugün sol e yaptı böyle yaptı falan diyoruz ki gidip uyandırıp sevelim mi:)) tabiki uyandirmiyotuz ama uyanınca ben alcam sen alcan kavgası oluyor bu sefer o alınca zaten 5dk duruyor beni istiyor diyoki keşke benim kucağında uyusa hayatta bırakmam ama uyurken mutlaka beni istiyor minnosumgercekten miii?? nasil korkmuyorsun ben cok korkarim bi yerine carparim ezerim diye babasi da oyle deli yatiyo zaten. sabah babasi ise gidince o da uyaniyo o zaman yanima aliyorum da yine korkuyorum uyir kalirim sa duser falan diye.
KiyamamVucudunda hic isilik benzeri biseyler cikti mi?
disten dolayi kafasi ates gibi yanar demisti doktorum. kulaklarinda sari kir olabilir kakasi kokar vs. belki sadece dis cikariyordur belki baskadir bilemedim ki cok gecmis olsunsem takipte ol gecmezse doktora goturursun artik
Koydum da 2 saat sonra geri aldım sonra yine koydum falanNasıl uyudu ayrı. Benimde bebeğim genelde ortamizds yatıyor eşim diyor yatsın benim koynunda dört tane de olsa yanyana koyarız öyle uyuruz :))
Kalıcı çaresi yok garip bi illet işte keşke bulunsaCanim cok zormus seninki de keske bi caresi bulunsa su alerjinin kalici olarak
serum fizyolojigi hiç bi çocuk sevmez bende sevmiyorum yapilamsinikizlar yardim edin telasliyim
begümün burnu akiyo. ne var bunda deyip gulebilirsiniz ama hasta olmadi daha hic yasarsam ilk olacak korkuyorum
hapsuruyo ama zaten hep hapsuruyodu doktor reflextir o normal demisti. emerken farkettim burnundan nefes alirken hisirti oluyodu. serum fizyolojik yapcaktim huysuzlugu tuttu yapamadim. o ara kv geldi komsusu bi arkadasimla kahveye. dediki sanki hirilti var sirtinda. sonra bakti yok dedi belki yanlis anladim. burnundan sumuk akiyo ama sirtini dinledim biseu yoktu.
ilerler mi napmam lazim benim simdi. keyfi yerinde hasta gibi durmuyo olmasin hasta yaaa
ben olsam giderdim. hayatim kolaylasacak. arkadas edinmek cok zor degil. hele cocuklar iki ayda yeni arkadas edinirler eskilerini unuturlar bile :)kizlar ev durumunu yaziyorum siz olsaniz anaprdiniz bi dein hele
ev çok guzel fiyati iyi, oldugu mahalle iyi temiz bi yer yani
yolun kar$isi okul 300 m mi$
esimin isine yol yari yariya yakinlasiyor buraya gore
yani evde olumsuz hiçbisey yok
gelgelelim ben sorunuma
çocuklarimin okulunu degi$mem lazim,onlarda bende arkadaslarimizdan ayrilicaz
orada ben arkadas edinirim ama çocuklar için okulda sorun olur diye korkuyorum
istemiytolar burdan gitmeyi bende istemiyorum gerçi :)
tamam uyuyo hala uyaninca yapicam.serum fizyolojigi hiç bi çocuk sevmez bende sevmiyorum yapilamsini
serum fiz yapman lazim
burnunu açik tutmazsan oksuurrk baslar (geniz akintisi olur )
bu sefer dr a gidersin, sonrasini tahmin etmek zor deil ..
ki$ geldik artik beebklerimiz arada grip olabilirler
yokk SIKma OYLEtamam uyuyo hala uyaninca yapicam.
daha once bi kez yaptim beceremedinlm. zaten hic tikanmadiki burnu.
nasil yapicam tamamen burnuna sikicam mi hizlica?
ben niye korkuyom hastaliktan yaaaaslinda olsun alisayim bu duruma da ama simdi istanbula gidicem ya cok zor olur benim icin.
gunde kac kez yapayim?
dil sorunu var çocuklar için , ozelliklede oglum içinben olsam giderdim. hayatim kolaylasacak. arkadas edinmek cok zor degil. hele cocuklar iki ayda yeni arkadas edinirler eskilerini unuturlar bile :)
kizlar yardim edin telasliyim
begümün burnu akiyo. ne var bunda deyip gulebilirsiniz ama hasta olmadi daha hic yasarsam ilk olacak korkuyorum
hapsuruyo ama zaten hep hapsuruyodu doktor reflextir o normal demisti. emerken farkettim burnundan nefes alirken hisirti oluyodu. serum fizyolojik yapcaktim huysuzlugu tuttu yapamadim. o ara kv geldi komsusu bi arkadasimla kahveye. dediki sanki hirilti var sirtinda. sonra bakti yok dedi belki yanlis anladim. burnundan sumuk akiyo ama sirtini dinledim biseu yoktu.
ilerler mi napmam lazim benim simdi. keyfi yerinde hasta gibi durmuyo olmasin hasta yaaa
maral benim oğlanın hırıltısı hala geçmedi öksürükte aynıyokk SIKma OYLE
her buruna 10 damla
tek kullanimlik zaten 20 dmlada bitiyor serum
kafasina saga çevir sol burna,sola çevir sag burna yap
genzine kacti gozlerinden yas geldi. oyle olmasi gerekio di mi?yokk SIKma OYLE
her buruna 10 damla
tek kullanimlik zaten 20 dmlada bitiyor serum
kafasina saga çevir sol burna,sola çevir sag burna yap
su anki okullarinda nasil anlasiyolar. gidecegin mahallede turk var midil sorunu var çocuklar için , ozelliklede oglum için
arkaads olmayinc aokulunuda sevmiyoolar
ah TR olsa heryer dakka durmam
sagol canim henuz oksurmedi sadece burnu tikanio umarim hasta olmaz yinedecanım geçmiş olsun sıkıntı yapma.MaRaL_ ın dediğini yap. Artık hasta olacaklar yapılacak bir şey yok
bronsit kronik olmuyor canimmaral benim oğlanın hırıltısı hala geçmedi öksürükte aynı
burnunu hergün temizliyorum
yokmu çaresi dr götürdüm verdi şurubu geçer sandım geömedi
öksürük kronikleşip bronşite çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?