geçmiş olsun canım Allahım bizi bu hale getiren doktorlara ne diyeyim bilmiyorumSelam kizlar beratin atesi 39,3 solugu dr da aldim. Tabi hemen suya soktum goturdugumde hani atesi yok diolar ole mi goturcektim. Neyse. Bakti muayene etti bogaz enf dedi direk antibiyotik yazdi. Ben ilaca karsiyim diyince tahlil yazdi kan ve idrar onlara bakti. Kullanmamiz lazim! Bakteriyel enf dedi. Hemen bi fitil verdiler orda simdi eve geldik. Uyudu simdi. Napcam bu ilaci kullancam mi simdi :\
geçmiş olsun canım Allahım bizi bu hale getiren doktorlara ne diyeyim bilmiyorum
Ihlamur rahatlatır şimdi onu uyusun yavrucuk şifa olsungecmis olaun yavrusu hasta olan herkese. noldu bu subat bebelerine ya teker teker hasta oluyolar..
begüm sifayi kapiyor sanirimserum fizyolojik yaptim yine yatirmadan foşur foşur akti burnu hapsurdu bi de. biraz iyi oldu ama hala tikali gibi.
40 cc ihlamur icti rahatlafi mayisti. kakasini da iki gundur yapmiyodu onu da yapti. ustunu basini degistirdim uyutuyorum simdi ama huzursuz. offf nolur ilerlemesin noluuur
HGB:5 sanirim bi de kansiz buldu keci boynuzu pekmezi ver dedi
sakin ol canimgecmis olaun yavrusu hasta olan herkese. noldu bu subat bebelerine ya teker teker hasta oluyolar..
begüm sifayi kapiyor sanirimserum fizyolojik yaptim yine yatirmadan foşur foşur akti burnu hapsurdu bi de. biraz iyi oldu ama hala tikali gibi.
40 cc ihlamur icti rahatlafi mayisti. kakasini da iki gundur yapmiyodu onu da yapti. ustunu basini degistirdim uyutuyorum simdi ama huzursuz. offf nolur ilerlemesin noluuur
Amin hepimizin inşallah burda herkes sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyor epey sanal da olsa arkadaş olduk. Bundan sonra çok daha tatlı olurlar bizimki de oturmaya başladı emeklemeye az kaldı ayaklarını karnına çekiyor ama eller kıpırdamıyor el ayak koordine edemiyor pandam:))ay ne tatlışsınız ya :)
allah mutlulugunuzu daim etsin.
ben butun gun kizimlayim da babasi gelince ihtiyaci disinda almiyorum hic vermiyo zaten :)
brnim kizim yirmi dakikdan fazla uyumadigi icin ben uyurken hic ozlemiyorum yeterki uyusun diyorum valla
maasalalh canimAmin hepimizin inşallah burda herkes sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyor epey sanal da olsa arkadaş olduk. Bundan sonra çok daha tatlı olurlar bizimki de oturmaya başladı emeklemeye az kaldı ayaklarını karnına çekiyor ama eller kıpırdamıyor el ayak koordine edemiyor pandam:))
uyudu cok sukur canim ya iyi su an hirilti falan yok rahat uyuyo ins oyle devam eder. ihlamuru gunde ne kadar verebiliriz?Ihlamur rahatlatır şimdi onu uyusun yavrucuk şifa olsun
yok kullanmiycam canim ciddi bisey olmazsa.sakin ol canim
virusu aldiysa grip olur kii almis gibi duruyor
Allah beterinden korusun
sicak suyla banyo yaptir yani sicak buhar iyi gelir açar baya burnunu ( haslama tabi çocuug : ) )
ilaç ( oksuruk surubu vs her turlusu ) kullanmazsan daha çabuk atlatirisniz ..
haydaaaa kiz valla yilan hikayesine dondu ben senden cok merak ettim heeben bugun gidip eve bakdim ya bana verilen adrese
simdi eve bi daha bakdim anonstaki reesme benim goprdugum ev bu deildi yani bina bu deildi :)))
adres veren kadin akristirdi herhalde, Allah bilir ellerinde kaç tane kiralik ve var , bana yanlis adres vermi$ olmali
off yaaa orasi deilse neresi kiiiiiiiii
evet hic sanal gelmiyor. hepinizin yavrularini kendi yavrum gibi seviyorum icim gidiyor teyze oldum bir suru yegenim var :)Amin hepimizin inşallah burda herkes sevinciyle seviniyor üzüntüsüyle üzülüyor epey sanal da olsa arkadaş olduk. Bundan sonra çok daha tatlı olurlar bizimki de oturmaya başladı emeklemeye az kaldı ayaklarını karnına çekiyor ama eller kıpırdamıyor el ayak koordine edemiyor pandam:))
yok alisirsin zamanla :)yok kullanmiycam canim ciddi bisey olmazsa.
banyo yaptirmam lazimdi bugun korktum usuturum diye yaptirmadim. yarin yaptirayim ama usutmiyim bi de puf ne zormus hastalik
simdi uyurken rahat nefes aliyo cok sukur burnundan ses gelmiyo. hava degisimi oldu burda gunduz sicak aksam birden sogudu kac gundur herhalde mevsim degisikliginden.
belki de yarina hic biseyi olmicak.
bu benim ilk hastalik deneyimim cok panik oldum ben hep boyle panik bi anne mi olucam
masa sanadalye altlarindaevet hic sanal gelmiyor. hepinizin yavrularini kendi yavrum gibi seviyorum icim gidiyor teyze oldum bir suru yegenim var :)
emeklemeye baslayinca nerelerde bulcaz onlari acaba :)
pazartesiye kaldi artik yapacak bisey yokhaydaaaa kiz valla yilan hikayesine dondu ben senden cok merak ettim hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?