2015 Şubat Anneleri

su anki okullarinda nasil anlasiyolar. gidecegin mahallede turk var mi
su an ikisininde sinifinda turk yok, oglanin okulund aavr , kizin okulunda bile yok turk, okulumuz sehrin en iyi okullarindan biri, burada Tr gibi eve yakin olan yere develt yerlestriiyor çocugu
ben o okula çocuklari sokabilmek için birsuur ugrastim yapmadiigm kalmadi ve artik ben isteemdigim surece o okuldan bizi çikaramazlar
oteki mahallede turk var, hatta o mahallenin biraz ustu Tr gibi yiginla turk var buradan fazla :)
ya aliskanlik iste mahallemi seviyordum ben
az once çcouklari okula birakinca aarabayla gidip bakayim dedim,giderken yolu sasirdim biraz uzun surdude gelirken 5 dk da geldim, tarfik isigi çok fazla yol ustunde ,onlar kirmiziya denk gelirse olur bana 10 dk
tasinip çocuklari ayni okula getirme gibi bi zir delilik dusunuyorumda :))))

okulu halledebilirsem gerisi kolay , hepsi hallolur

Son düzenleme:

öksürük kalıcı olmasın korkum o aslında
balı deneyim ilaçtan iyidir

simdi 5 -10 dk uzakmi demeyin, herkes kapîsinin onune koyarken çocugu benim o kaadr yol gelmem çok komik olucak :)

öksürük kalıcı olmasın korkum o aslında
balı deneyim ilaçtan iyidir
oksuruk vucud için bi savunma refleks
vucutdaki virusu disari atacak oksurerek, ishal gibi kusma gibi
bisey yersin zehirlenirsin , kusunca zehir atilir ya oyle dusun
virus geçine oksuruk gider
ben çocuklarimin butun ki$ oksurduugnu bilierim,kronik oksuruk diye bisey yok
su an hiçbiseyleri yok
oksuruk hastalik deil yani kronik olmasi için..
reçeteye te$hos yerine hiç oksuruk yaziliyoirmu yazilmiyor :)

Götür getir zor olacak belki ama bence Göze alınabilir.. Ben çocukların okul değiştirmesine sıcak bakmam, sonuçta oraya alışmışlardır..bir de önemli olan arkadaş tabi ama Öğretmene alışmak ve öğretmenim de Öğrenciye alışmış olmadı ve tanıması daha önemli.. Ben de yurt dışında okudum Almanya'da zor oluyordu arkadaş edinmek açıkçası.. Koparma yavruları madem kendileri de istemiyor :) ama anaları sensin sen Herşeyin iyisini bilirsin :))

cocuklar buyuyunce ev sikinti olacak kucuk demistin oyle hatirliyorum.
ama cocuklarin okulu da cok iyi diyosun o zaman alma okuldan on dk gidersin cocuklar icin bende cok uzak sandim. tabii kapinin onunde olmasi daha iyi ama eger okul cok iyiyse getir gotur cok mu zor olurki araban da var.

ya burnundan akan mideye gidiyo burnun arkasindan ama gozlerinden yas gelmemesi lazim herhalde :)
genize kaçinca nereeye gidiyorduki :)
evet iste burnunun arkasindan akti gitti :)) gozleri yasardi benim de genzime bisey kacsa gozlerim yasarir :)

5 dk sonra akti sumukleri. ne kadar siklikta yapayim? oksuruk vs yok sumukten baska bisey. baska yapmam gereken bisey var mi?

evet iste burnunun arkasindan akti gitti :)) gozleri yasardi benim de genzime bisey kacsa gozlerim yasarir :)

5 dk sonra akti sumukleri. ne kadar siklikta yapayim? oksuruk vs yok sumukten baska bisey. baska yapmam gereken bisey var mi?
bakdin burnundan ses var yap
oksuruk olursa, uyumadan once, emmeden once uyuyaninca vs hep yap iste :)

ben olsam giderdim çocuklar yeni arkadaşlar edinir eşinin evden daha geç çıkıp daha erken dönmesi de çocuklar için iyi olmaz mı

Kız on Dakka ne ki Allah Aşkın'a hiç uzak değil bence hem eviniz iyi olur hamde çocuklar okuldan ayrı kalmamış olur. Bence taşının :)

esim kabul etmiyor
gidersek çocuklarin okulu degisecekmis
bende gidtmiyorum dedim
yahu burda okula ise gitmek icin insanlar bir saat mesafeye yakin diyorlar artik dusun :)
10 dk ne ki okul degistirmelerine gerek yok. mantikli dusunmeye davet et kocani :)

yahu burda okula ise gitmek icin insanlar bir saat mesafeye yakin diyorlar artik dusun :)
10 dk ne ki okul degistirmelerine gerek yok. mantikli dusunmeye davet et kocani :)
ki$in arabanin onu don oluyormus bilmene , onu once çozdurek alzimmis, karda ksida o yolu kim gidecekmis
sanki sahirler arasi yolculuk :))
burasi yakin burda zor yetisiyonuz okula diyor, tamam herkesden once gitmiyorum ama çokda geç aklmiyoruz yani
inat etti
oteki okulu kotulemeye absladim bakalim taktik tutaackmi
ama gerçekten o kulu kapatmak istiyoalr , surekli grev halindeler, ogrenbcileri abska okullara gondeiryoalr okul iyi deilki
oaraya gidenler çocuk deilmiymi$, nesi varmis okulun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…