2015 Şubat Anneleri

ah evet o amerikadaki mustakil evlere hayranim zaten cok hosuma gidiyor boyle garaji bodrumu bahcesi olan dublex evler bayiliyorum orda bi de insanlar saygili, her yer temiz sokaklar genis. is yerleriyle yasam alanlari farkli yerlerde. cok guzel ya. bi gun insallah orda yasamak kismet olur cok istiyorum annem babam olmasa simdiden kovalardik ama zor su anda da. kapilarini acip bizi beklemiyolar zaten :))

yok canim
yakasina iki damla damlatacaksin, wicks in damla hali
burda cold mix yok ben wicks kullaniyorum çocuklara
tamam canim.
sabahtan beri ihlamur serum yaptim su buharina tuttum daha iyi simdi. coldmix alcak babasi simdi onu da gece yatmadan yaparim insallah asagilara inmeden atlatir

1 doz ant e ragmen dusmezse ates yanlis teshis dir canim

zaten wbc dusuk ant in atese faydasi olmayacak
bence bi kaç gune sizin ates dusecek dikuntulu bi hatsalik olacak
6. hastalik olabilir
bu 6.hastalik nedir nasil bisey tehlikeli mi?

ay bi hakan eksikti o da gripliler listesine girdi
gecmis olsun canim
Ama 1 ay mi dedin ben mi yanlis anladim yandiiik

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

tamam canim.
sabahtan beri ihlamur serum yaptim su buharina tuttum daha iyi simdi. coldmix alcak babasi simdi onu da gece yatmadan yaparim insallah asagilara inmeden atlatir
Geçmiş olsun cnım coldmix bende kullnıyorum memnunum yatağının köşelerine damlat keskin bi kokusu var

ama cocuklu aile icin zor o kadar kucuk ev.
zaten onlar bizim gibi yemek mi yapiyo ki mutfak buyuk olsun
Aynen katılıyorum benim evde büyük ama ancak sığılıyor büyük çocuk olunca illaki ayrı odalar şart oluyor ders çalışması için ve ergenlikte olunca tek odalar şart valla :)

ay bi hakan eksikti o da gripliler listesine girdi
gecmis olsun canim
Ama 1 ay mi dedin ben mi yanlis anladim yandiiik
grip biraz uzun surer canim
bak simdi soyle anlatayim
ates vucudun savumna mekanizmasi askeri diyelim,eger ates olursa ( bizde dusurmezsek) vucut virusle savasir ve hastalik kisa surer 1 haftaya kalmaz iyilesir
ama ates olamdan hafif atlatilan bi gripte vucudun savunma mekanizmasi çalismiyor viruslerde kafasina gore cirit atiyor hastalik uzuyor
bide gereksiz ilaç kullanirsak uzuyor hastalik

o yuzden isterim ben,imkinin atesi çiksin ama hiç snamiyorum, onada bizden geçti bizde hiç birimizde ates yokki ondada olmayacak
belki ablasi gibi çok nadir atesi çikar belli olmaz yada abisi gibi her ay aybasi gibi ateslenir :)

Aynen katılıyorum benim evde büyük ama ancak sığılıyor büyük çocuk olunca illaki ayrı odalar şart oluyor ders çalışması için ve ergenlikte olunca tek odalar şart valla :)
bende o yuzden 4+1 e geçmek isteiyorum
odayi bulupda bu baana kuçuk demezler herhalde
en az indan onu demelrine daha çok var :)
benimle ayni evde oturan iki komsumun dorder çcougu var illaki zor oluyodur ama disarda kalan yok herkes ayni evde kaliyor :))
keske buradada oyle evler olsa, olmayinca elinde ne varsa onla yetiniyorsun :)

Geçmiş olsun cnım coldmix bende kullnıyorum memnunum yatağının köşelerine damlat keskin bi kokusu var
bizim kizin yataginda dolanmadigi yer yok korkuyorum yalar diye. yataginin koruyucularinin kiliflari var ya ona damlatsam olur mu

aynen oyle canim. bende isterim cocuklarimin tek odasi olsun tabii buyuduklerinde okul cagina geldiklerinde. 2den fazla da dusunmedigim icin evimi de 3arti1 almisim oh tam ayarlamisim haha :))

anladim canim ayni bizim gibi zaten. grip olunca ihlamuru icer yorganin altina girer terleriz ya o mantik.

peki atesi ne kadara kadar mudahale edilmeli en son? bir de cocuk iyi olmali tabii atesi varsa da yani kendinden gecer gibi olursa surekli uykulu yorgun bitkin olursa dusurmek lazim atesi di mi ya da doktora gitmek?

dikkat ettim de komsularinin falan da en az uc dort tane cocugu var. gercekten orda yasam sartlari cok mu iyi ki buna cesaret edebiliyosunuz?

gercekten merak ettim. zira ben burda iki cocuk bile fazla diyorum sirf kardessiz kalmasin diye yapicam allah kismet ederse. ne bileyim gitgide zorlasiyor turkiyede yasamak her konuda. maddi anlamda da sosyal anlamda da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…