Tebrikler:)Evet canım. 2016 Mayıs annesi olacağım inşallah
2. Olacak inşallah. İstiyorduk zaten araya fazla zaman girmeden kızıma kardeş yapalım dedik
Geçmiş olsun canım allah şifa versin
Işte alt alta üst üste alıştım artık bunla yetinmeyi büyük eve çıksam sasirirm artık :)) bir oda bi mutfak bi banyo ışte bu kadarcık bir ev halinize Sukredin ya:)
Canim size de gecmis olsun noluyoruz yaw boyleben im oglanin burnunun içide diisida sumuk dolu iiymi
grip oldu , kaç gundur haspruurypodu sonudna absladi gribimiz vatana millete hayirli olsun
gece en az 10 ekre uyandi burnu tikali olunca nefes alamiyor uyaniyor
uç gunue uykyya geçmeside zor oluyordu zaten
bakalim ne kadar surecek
bilmem inanirmiisniz bana keske atesi çiksa, 1 hafta surup ge_çer yoksa bi ay surunruuz :'
fransa canimHayirli olsun. Saglikla kavusursunuz ins.
Amin ins.
Evey sukredelim. İnsanoglu herseye alisiyor. Nerde yasiyorsunuz hangi ulke yani.MaRaL_ sen nerde yasion merak aldi beni. Esimde bana dio almanyaya gidelim de ben istemiorum cok uzak gelio.
saol canimCanim size de gecmis olsun noluyoruz yaw boyle
Canim her cocuk geciriyormus asagi yukari tehlikeli degil. Iki doktordan duydum 6.hastalikla bizim kizinki ayniymisbu 6.hastalik nedir nasil bisey tehlikeli mi?
Bu sabah bizim ki de 39.5 tu koltuk altından.boğaz kızarıklığı var dedi biraz.tahlil istedi.önce ateş dusurun dedi acilde.o ateşte bi dusemedi.12 de Dr bırakmadan yetiselim tahlilleri diye.telefonla sekretere yazdırmış Dr.yetistiremedik.antibiyotik yazmış.tahlil kağıdını da alamadık.kapanmıştı tahlil yeri.Wbc falan bilmiyorum yanı.o doktorda çok ilaç yazıyo.katarin yazmıs.ishal ilacı yazmış.seninkinin kakası nasıl.şuan nasıl oldu.benim ki gene 39.5 uu geçti. geçince çok agliyor.durmuyor.uyusun ağlamasın diyorum.büyüklere tembih ediyorum.unutuveriyorlar.bi bagris.uyaniyor agliyor.bizimkinin ateşi çok yavaş dusuyor bi de ilaç verdikten sonra da.önce iştahsızlık geldi.tabağı görünce ağlıyordu.bi de soylendim.genel durumu iyiydi.aklıma gelmedi derdi olacağı.üzülüyorum simdi aklima geldikçe.gulusu nü özledim kuzumun kahkasini.dedigin gibi soldu gitti.neyse ki gecici seyler.Allah büyük dert çeken kuzulara da ailelerine sabır versin şifa versin.onlarla beraber bizimkilerede.dune kadar sıkıntı ettiğim herşey boş geliyor.sağlık olsun da
Hangi bölümü okuyorsunuz benim eşimde orda is bulsa keşke bizde gelsek o iki kere gitmiş amerika ya zaten kendisi alman vatandaşı vizesiz gelebiliyor oğlumda öyle ama ben gidemiyorum inşaat&makina mühendisi şimdi mekanik üzerine master yapıyor tezini yazıyor burda çok iyi bir üniversitede kIz bi elimizden tutsanizda bize bi is bulsanız:))Çoklu alıntı yapamıyorum nedense bir süredir o yüzden alıntılamadan cevaplıycam eğer yazdıklarınız hatırlarsanız
@yasemin4 şükret tabi ama hangimizinki daha kolay daha zor bilemeyiz bi 24 saat geçirmeden anlatmakla da olmuyor allah tüm annelerin yardımcısı olsun ama hep söylerim şuan ikisi daha kolay anneliğimi. İlk zamanlarında yaşadığım manevi zorluğu düşündüğümde, bütün hayatının çok güzel bi sebeple dahi olsa altüst olması söz konusu kolay değil bebek de biz de alışmaya çalışıyoruz koyun koyuna, bi de amerikada olmak çok güzel özlem dışında burada hayatı çok daha kontrollü yaşıyorsun ağzının içine reklamlar klipler tüketim manyaklığı sokulmuyor mesela kapitalizmin babası olmasına rağmen insana yaşama saygı var ondan oluyor böyle :/ yazın gelince tr'ye bi daha soğudum zaten iyice çivisi çıkmış suriyelilerin yaşadığı zulüm, bize yaşatılan ayrı zulüm, kime üzüleceğine şaşırıyor insan allah selamet versin kaçın gelin vallaben de eşimle öğrenciyim burda bi de iki bebek hayat mücadelesi tam :s çok şükür rabbim kolaylığını veriyor tabi ama zor, eşine de çok sevindim benim de daha başlangıçmış da inş hallolur
@beyzazra bizimkiler de aynen kavga ediyorlar kızım bazen iyi abla oluyor bazen sabredemiyor gece gündüz uyandırıyırlor birbirlerini, ama şimdi büyüğü yanımıza küçüğü öbür odaya aldık ikisi de çok daha iyi uyur oldu küçük bizden rahatsız oluyormuş meğeryalnız bıraktık gece bi kere uyandı inş böyle devam eder, büyük de daha az kalkıyor 2-3 kere ben de tr'deyken annem kardeşlerim de bazen çocuklardan fenalık geçirebiliyorlardı o kadar deli olsalar da anne sabrı gibi olmaz :))
Bizde almanyadayiz yani burda maddi imkanlar çok iyi fransa kadar olmasada en çok çocuk parası veren ülke sanırımHayirli olsun. Saglikla kavusursunuz ins.
Amin ins.
Evey sukredelim. İnsanoglu herseye alisiyor. Nerde yasiyorsunuz hangi ulke yani.MaRaL_ sen nerde yasion merak aldi beni. Esimde bana dio almanyaya gidelim de ben istemiorum cok uzak gelio.
O sarı kir başka neden olur acaba bilen varmı ? Benim oğlumda genelde var. Her sabah temizliyorum. Çocukken bendede çok olurdu. Yastığa çıkardı hepdisten dolayi kafasi ates gibi yanar demisti doktorum. kulaklarinda sari kir olabilir kakasi kokar vs. belki sadece dis cikariyordur belki baskadir bilemedim ki cok gecmis olsunsem takipte ol gecmezse doktora goturursun artik
Sen bide eğitim vermiştim bana cesaret gelmişti sen yaptın diye ama şimdi yine kucak kucagasiniz ne olacak böyle bizde en az 3kere kalkıyoruz. Bide kurmuş gibi akşam uykusuna yatıyor mutlaka bi saat sonra uyanıyor meme veriyorum uyuyor tekrar. Benimki de beni yakıyor öpecek güya heryerim salya oluyor babası çok bozuluyor bu ise onu olmuyor diye napalim oda sakkalli batıyor :))Selam kızlar. Muhabbetler koyu :) aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz. Yurt dışında yaşayan arkadaşlar zaten özeniyorum size anlattıkça daha coştum. Sanki gidebilecek gibi :)) hasta bebişlerime de çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar. Mevsim geçişinden olabilir. Bende korkuyorum. Emekliyor eller hep yerde. Her yeri yalıyor. Sandalye bacağı ve terlik favorisi. Ha bide kablo ve kumandalar! Geceleri uyku düzeni hala yok on kere uyanıyor belki. Baba ayrı odada biz tunayla kucak kucağa yatıyoruz. İyice sevgili olduk :) Eve gidince! İnşallah düzeltiriz... yemek yemeye devam. Bu sabah peynirli omlet yedi. Keşkek yedi. Allaha Şükür bi sıkıntı yok. Bide bana sarılmaya ve öpmeye çalışıyor. Çok tatlı. Beni uzaklaşırken görünce ağlıyor. Bakıcıya nasıl bırakıcaz bakalım.. Haberler böyle. :)
almanya onceden daha yardimsevermi$ te zamanla pintilesmis diyolar :)Bizde almanyadayiz yani burda maddi imkanlar çok iyi fransa kadar olmasada en çok çocuk parası veren ülke sanırımMaRaL_ ben buraya geldim işsizim
diye devlet tl parasıyla diyim 2000 tl ye yakın bana maaş bağladı beni kursa gönderiyor almanca öğrenim is bulayim diye kursa giderken yol parasını veriyor eğer bulacağım is ehliyet gerektiriyorsa ehliyetimi yaptırıyor zaten bebeğim için paralar yatıyor sokağa bi cikiyosun full çocuklu insanlar burda çok çocuk var.
Şimdi kasımda kursa gitmek zorundayım bebeğime bakacak kimse olmadığı için bebekle gidilen kursa gidicem ben dersteyken 3saat bebeğime bakicaklar. Çok uzak değil aslında uçakla 2 saat bise
zamanla ogrenir sanim dusmemeyi, genelde de bisey olmaz sivri biyere denk gelmedikçe bi yeriBi şey daha sormak istiyorum size değerli şubat anneleri :) benim oğlum sıralıyo maşallah ama çok cesur biraz gidiyo elleri bırakıyo küt yere. Kaç kere oldu kafası yere çarpti küt diye bugümde yüz üstü düştü. Evet keşfetmek istiyo zaptedemiyorum tutamıyorum ama böylede kendine zarar veriyo. Ne yapmamı önerirsiniz ? Her dk.peşindeyim düşmesin diye çok yoruldum gerçekten. O uyanıkken bi dk.nefes alamıyorum mama sandalyesinde yemek dışında oturtamıyorumda. Bi öneri lütfen
geçebilirHanımlar. Üzerinize afiyet ben biraz hasta oldum sanırım. Boğazımda kaşıntı gbi bi acı var ve sağ kulağımda ağrıyo. Genzim içime akıyo baş ağrısı var. Acaba oğluşuma heçermi ? Ne yapmam lazım ?
imkanin varsa gel bi abk dene canimSelam kızlar. Muhabbetler koyu :) aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz. Yurt dışında yaşayan arkadaşlar zaten özeniyorum size anlattıkça daha coştum. Sanki gidebilecek gibi :)) hasta bebişlerime de çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar. Mevsim geçişinden olabilir. Bende korkuyorum. Emekliyor eller hep yerde. Her yeri yalıyor. Sandalye bacağı ve terlik favorisi. Ha bide kablo ve kumandalar! Geceleri uyku düzeni hala yok on kere uyanıyor belki. Baba ayrı odada biz tunayla kucak kucağa yatıyoruz. İyice sevgili olduk :) Eve gidince! İnşallah düzeltiriz... yemek yemeye devam. Bu sabah peynirli omlet yedi. Keşkek yedi. Allaha Şükür bi sıkıntı yok. Bide bana sarılmaya ve öpmeye çalışıyor. Çok tatlı. Beni uzaklaşırken görünce ağlıyor. Bakıcıya nasıl bırakıcaz bakalım.. Haberler böyle. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?