2015 Şubat Anneleri

2. Olacak inşallah. İstiyorduk zaten araya fazla zaman girmeden kızıma kardeş yapalım dedik

Hayirli olsun. Saglikla kavusursunuz ins.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

Amin ins.

Işte alt alta üst üste alıştım artık bunla yetinmeyi büyük eve çıksam sasirirm artık :)) bir oda bi mutfak bi banyo ışte bu kadarcık bir ev halinize Sukredin ya:)

Evey sukredelim. İnsanoglu herseye alisiyor. Nerde yasiyorsunuz hangi ulke yani. MaRaL_ sen nerde yasion merak aldi beni. Esimde bana dio almanyaya gidelim de ben istemiorum cok uzak gelio.

Canim size de gecmis olsun noluyoruz yaw boyle

Bizde de ayni oldu cnm once bi istahsizlasti ben de inat edio die zorla yedirdim bagris cigris oldu bikac gun. Sonra birden bi bajtim yanio cocuk olctum atesi vardi. Once dr gitmedim distir falan dusundum. 39 u gecince goturdum.

Basta ishal yojtu ama suan var hatta su gibi yapiyor. Yemio emmio bile suyu bile zorla iciriorum. Dr bana biomend bid die bi antbiyotik yazdi. Bi tane fitil verdi 8 saat arayla cikinca vrrirsin dedi ates dusurucu agri kesici. Bi de bogazlarini hafifletmek icin karisik icerikli damla verdi. Hala atesimiz devam ediyor suya sokuyorum cok ykselince. Aglamalari huysuzluklari devam ediyor. Gececek ins.

Hangi bölümü okuyorsunuz benim eşimde orda is bulsa keşke bizde gelsek o iki kere gitmiş amerika ya zaten kendisi alman vatandaşı vizesiz gelebiliyor oğlumda öyle ama ben gidemiyorum inşaat&makina mühendisi şimdi mekanik üzerine master yapıyor tezini yazıyor burda çok iyi bir üniversitede kIz bi elimizden tutsanizda bize bi is bulsanız:))

Bizde almanyadayiz yani burda maddi imkanlar çok iyi fransa kadar olmasada en çok çocuk parası veren ülke sanırım MaRaL_ ben buraya geldim işsizim
diye devlet tl parasıyla diyim 2000 tl ye yakın bana maaş bağladı beni kursa gönderiyor almanca öğrenim is bulayim diye kursa giderken yol parasını veriyor eğer bulacağım is ehliyet gerektiriyorsa ehliyetimi yaptırıyor zaten bebeğim için paralar yatıyor sokağa bi cikiyosun full çocuklu insanlar burda çok çocuk var.
Şimdi kasımda kursa gitmek zorundayım bebeğime bakacak kimse olmadığı için bebekle gidilen kursa gidicem ben dersteyken 3saat bebeğime bakicaklar. Çok uzak değil aslında uçakla 2 saat bise

disten dolayi kafasi ates gibi yanar demisti doktorum. kulaklarinda sari kir olabilir kakasi kokar vs. belki sadece dis cikariyordur belki baskadir bilemedim ki cok gecmis olsun sem takipte ol gecmezse doktora goturursun artik
O sarı kir başka neden olur acaba bilen varmı ? Benim oğlumda genelde var. Her sabah temizliyorum. Çocukken bendede çok olurdu. Yastığa çıkardı hep

Hanımlar. Üzerinize afiyet ben biraz hasta oldum sanırım. Boğazımda kaşıntı gbi bi acı var ve sağ kulağımda ağrıyo. Genzim içime akıyo baş ağrısı var. Acaba oğluşuma heçermi ? Ne yapmam lazım ?

Bi şey daha sormak istiyorum size değerli şubat anneleri :) benim oğlum sıralıyo maşallah ama çok cesur biraz gidiyo elleri bırakıyo küt yere. Kaç kere oldu kafası yere çarpti küt diye bugümde yüz üstü düştü. Evet keşfetmek istiyo zaptedemiyorum tutamıyorum ama böylede kendine zarar veriyo. Ne yapmamı önerirsiniz ? Her dk.peşindeyim düşmesin diye çok yoruldum gerçekten. O uyanıkken bi dk.nefes alamıyorum mama sandalyesinde yemek dışında oturtamıyorumda. Bi öneri lütfen

Selam kızlar. Muhabbetler koyu :) aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz. Yurt dışında yaşayan arkadaşlar zaten özeniyorum size anlattıkça daha coştum. Sanki gidebilecek gibi :)) hasta bebişlerime de çok çok geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırlar. Mevsim geçişinden olabilir. Bende korkuyorum. Emekliyor eller hep yerde. Her yeri yalıyor. Sandalye bacağı ve terlik favorisi. Ha bide kablo ve kumandalar! Geceleri uyku düzeni hala yok on kere uyanıyor belki. Baba ayrı odada biz tunayla kucak kucağa yatıyoruz. İyice sevgili olduk :) Eve gidince! İnşallah düzeltiriz... yemek yemeye devam. Bu sabah peynirli omlet yedi. Keşkek yedi. Allaha Şükür bi sıkıntı yok. Bide bana sarılmaya ve öpmeye çalışıyor. Çok tatlı. Beni uzaklaşırken görünce ağlıyor. Bakıcıya nasıl bırakıcaz bakalım.. Haberler böyle. :)

Sen bide eğitim vermiştim bana cesaret gelmişti sen yaptın diye ama şimdi yine kucak kucagasiniz ne olacak böyle bizde en az 3kere kalkıyoruz. Bide kurmuş gibi akşam uykusuna yatıyor mutlaka bi saat sonra uyanıyor meme veriyorum uyuyor tekrar. Benimki de beni yakıyor öpecek güya heryerim salya oluyor babası çok bozuluyor bu ise onu olmuyor diye napalim oda sakkalli batıyor :))

almanya onceden daha yardimsevermi$ te zamanla pintilesmis diyolar :)
burada hep almanyayi takip eder once siz yapiyonuz, size bakiyo burasi yapiyor :)
ben 5 sene çalsitim, sonra çocuklar vs derken hiç ayligim kesilmedi, daha esimden harçlik almis kul deilim, hesabima az yaada çok mutlaka para yatiyor
tabiki çalismis gibi olmaz ama evde çocuklaruma bakiyorum sonuçta hiç yokdan iyidir diyorum
evde çocuk bakim için 3 yil boyunca maa$ veriyolardu bu sene kanun geçirmisler iki sneeye indirmisler nasip kismet diyorum bende arik ..

zamanla ogrenir sanim dusmemeyi, genelde de bisey olmaz sivri biyere denk gelmedikçe bi yeri
maasalalh oglusuna

geçebilir
çabuk iyilessen iyii olurdu o hasta olursa ona bakmak için :)

imkanin varsa gel bi abk dene canim
denemesi bedava :))

hayrina verymde benim oglana da ogret yemek yemeyi
aksam ezogelin çorbasi verdim, aslinda yuitabiliyor disler desen etimi kopariyor
ama yinede biraz yedi ogurmeye basladi ,n kendi yapiyor bunuda bilerek
meyva puresinde ve yogurtda ogurmuyor beyfendi onlari veremdiimi agliyor kasik bekelrken

saat 22:38 suan

çocuklar uyudu
kekimi yaptim (@yasemin4 tesekkurler tekrrar tarif için hep bunu yapiyorum kolayimageliyor çok guzel oluyor )

sarmamin sardim H hayat1977 halkliymisin ben o sarma saran kadar kaç çesit yemek yaapridm, 1.5 saatimi aldi bende terslik var herhalde

fyz35 tereyagim bitmis birek iptal pogaca yapicam ama 123 e cesraet edemem daha once hiç denemedim, genelde sert oluyor diyolar , mayali yaparim guzel olan tarifim var, insallah mayam vardir buzlukdaa ..

sarma
pogaaca
havuç salatasi
islak kek , kurabiye

makarna saltasi olmaz demi kizlar ?
uff ne yapicam ya baskaaa

esim kahve yeter diyor
olurmu oyle sey dedim

bu sefer içli kofteden girdi lahmacundan çikdiii ben bunlari yapammamki zamanim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…