2015 Şubat Anneleri

Canim her cocuk geciriyormus asagi yukari tehlikeli degil. Iki doktordan duydum 6.hastalikla bizim kizinki ayniymis
benimkiler geçirmedi $ans bu biraz :)

su çiçegi gibi bi çocuk hastaligi
belli bi yas siniri vardi ondan sonra gorulmuyordu 6. hastalik ama unuttum akçti,2 olabilir

butun dokuntulu hastalikalrin numarasi varmis aslinda el ayak ve suçiegi kizamik vs , 2.3.5.4. diye ama bi bu kalmis garibim isimsiz

Çok fenalar ya şimdiden istediklerini yaptırıyorlar. Sen de gel tuna yı uyut :) yurt dışına gelince eminim yaşaması zordur. Hele ki senin gibi üç çocukla.. benim hayalim dünyayı gezmekti bilmiyorum olur mu ilerde.. inşallah ne diyim :)

bilmem ki ben alistim,
çocuga annenin yada kv nin bakmasi , ne bileyim teyzenin halanin gezdirmesi hiç olmayan bisey oldugu için
bana yasadigim normal geliyor :))

uyuturum o kolay
yeme isi zor :)

Aynı şeyleri bende yaşıyorum.Koltuklara tırmanıyor,sonra biraz sıralıyor sonra da küt Düşüyor.hep yanında olmaya çalışıyorum ama inanılmaz yoruluyorum.yoğurdunu koymaya mutfağa gidiyorum döndüğümde ya odanın en tehlikeli köşesinde ya da koltuğa tırmanırken buluyorum.ne yapacağımı bilmiyorum.Eskiden ne güzel sadece yerde geziniyordu şimdi tv ünitesi dahil heryere tırmanmaya Çalışıyor.çok korkuyorum çok.bebekler için çitler varmış kullanan var mı? Faydası olur mu?

Bu ateş olayı bizi yaktı canım çıcuğun bi gecede huyu değişti. Hep uyanıyordu ama bu kadar değil. . Biz bide çok yolculuk yapıyoruz durmadan makan değiştiriyor, diş bi taraftan, bu aylardaki ayrılık kaygısı bi taraftan. . Sen bize bakma sen yaparsın inşallah. Daha geç olmadan halletmek istiyorum bende. Sen ek gıda olayını ne yaptın geçtin mi?

Bizde bide soba var onu napiciiiz

Hayır be havuçtan işte perime Bisküvi falan yani
canım alakasız alıntı oldu ama bişey soracağım
yanlış hatırlamıyorsam senin miniğin yürüteç kullanıyordu
ilk günden beri yürümeye başlamış mıydı?
yoksaalışana kadar zaman geçtimi yürüteçteyürümesi için
benimki 3 gün oldu sadece oturuyo hareket yok
alışması için beklemelimiyim?

Bu tarif kesin denenmeli
kesinlikle muhteseeem. pisman olmazsiniz. tarifin orjinalinin linkini veremedim bi turlu youtube a mantarli besamel soslu patates oturtma yazarsan nefis yemek tariflerinin videosu cikiyo.

burda kiymali tarif ben de ilk oyle denedim guzeldi ama dedik buna tavuk daha cok yakisir gercekten de cok daha guzel oldu mutlaka tavukla dene

burda da en az uc cocuk diyo birileri ama cocuklarin gelecegi ne olacak nasil bakilacak bu kriz ortaminda. her sey zam zam zam. ortalik tehlike dolu. kimsenin bunlara care buldugu yok ancak en az uc cocuk diye meydanlarda bagirirlar.

guzelmis valla sartlar maralim bi taneye daha ne dersin hahaha

henuz doktoruma hic hastaliktan dolayi gitmedim. bakalim nasil bi doktor anca hastalaninca anlariz.

ya maralim simdi burnunu temizledim sabah daha az sumuk cikti. ama eger hastalik gecmezse bunun sonraki evresi nedir? cigerlere mi iner onu nasi anlariz? aspratorle cektim burnunu o ara genzine de serumfiz.kacti ya bogazindan hirilti geldi. ondan diye dusundum. gogsunden falan hirilti mi gelir yani hiriltili mi nefes alir cigerlere inerse? daha oksurmedi hic henuz. anlamadimki ya of

bi de korkum ne biliyo musun kuzenimin kizi 4 yil once falan 5 aylikken aynen boyle oldu. onun doktoru da hic ilac yazmadi ihlamur coldmix serum vs yap dedi tamam mi. sonra sen in cigerlere. gecmedi bi turlu yine goturdu. cocuk boguluyo oksurukten. sonra zaturre ol sen. uc gun hastanede yatti. korkuyorum boyle seylerden

almanyada vatandasa verilen haklar bir cok ulkeye gore cok daha iyi. hep anlatirdi amcam hayran kalirdim. adamlar isi biliyor ya disiplinli caliskan adamlar. ay biz de burda surunelim insanlar insan gibi yasiyo bizim halimize bak ya vallahi kacip gidesim var bu ulkeden!

evet canim cok pratik ve lezzetli ne demek afiyet olsun.
daha da abartma bence yeter :)

kizlar gunaydinnn
insallah guzel bi gun olur.
cok abartiyorum gibi geliyo bana da ama ben bu hastaliklardan cok korkuyorum ve bu ilk deneyimim..

elbette cocuk grip nezle olcak ya allah baska dert vermesin. ama niye korkuyorum yaa. sizce niye? sizde korkuyosunuz di mi? ( MaRaL_ sen haric )

hani simdi ilerler ilerler ciddi bisey olur anlamam diye korkuyorum. tecrubesizim, urkegim, endiseliyim.

bi de c.tesi istanbula yolculuk var o daha da strese sokuyo beni. gecmezse eger hasta hasta ucaga bin git hava degisimi. oraya gidicem annemler gelene kadar evi temizleticem derken offffdd dusundukce stres oluyorum allahim nolur gecsin yaaaaa

Bizde çit düşünüyoruz ama faydası ne kadar bilmiyorum. Düşünce üzülüyorum ama her dk.yanında olmak çok zor

bu arada suyu zorla icen begüm 80 cc ihlamuru iki dakikada bi dikiste icti cok sevdi. bende diyorun bu kiz biberon kullanmasini bilmiyo. meger hanfendi sevdigini gayet guzel iciyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…