roza resort termal otel nevşehir kozaklı daKızlar iyi bildiğiniz gidip te memnun kaldığınız türkiyenin herhangi bir yerinde kaplıcaları termal oteller var mi?
bundan 5-6 yil once yurtdisi fikrini aklimdan bile gecirmezdim. senin gibi vatanimdan turk insaninin sicakligindan samimiyetinden ayrilamam derdim. dunyanin en guzel yerinde de yasasam ulkemi ozlerim derdim.
inan su an ailemden ayrilabilsem onlari birakip gidebilsem -ki yapamam- umrumda bile olmaz bu ulke. cok net. asla ama asla ozlemem.
biz cocukken boyle degildi ya. sokakta oynardik biz guvenle. elbette kotulukler vardi her zaman oldu ama su an ben bi dolmusa binip tek kaldigimda kalbim kut kut atiyorsa, her an her yerde birinin pisi pisine beni oldurebilecegi korkusuyla yasiyorsam, sevgilimle esimle sokakta rahat rahat dolasamiyorsam, cabalayip okuyup kendimi yirtip torpilim olmadigi icin is bulamiyorsam, ulkemin topraklari olan benim vergimle benim olan dogu topraklarini gezmeye gormeye bile korkumdan gidemiyorsam, dolar 3 tl ye vurmussa, dunyanin en pahali benzinini kullaniyorsam, verimli topraklarim oldugu halde tarim urunlerini dunya parasina aliyorsam, bir kiraya servet oduyorsam, insanlarin tahammulsuzlugu hosgorusuzlugu, saygisizligi, kendi gibi dusunmeyene siddet uygulamaya kadar canavarlasmasini cekmek zorunda birakiliyorsam, Atamin ve turk halkinin ne hallerle kurtardigi vatanimi ic bes hirsiz capulcu bu hallere soktuysa ve artik hic umut kalmadiysa oyle de bi giderim ki bu ulkeden donup ardima bakmam bile (yaşar usta gibi oldu)
bunlar gibi binlerce sey sayabilirim sana. ailem olmasa onlari birakabilsem inan giderim. ha diger ulkelerde kotuluk yok mu elbette var avrupa ve amerika dunyaya bu belalari acan ulkeler zaten ama vatandasina saygili, hizmet eden, insan gibi yasatan ulkeler en azindan.
ben cocugumu nasil bi gelecek bekliyor simdiden dusunmeye basladim. bir an gozunden sakinsan basina neler gelebilir bu lanet ulkede dusunsene. seviyorum ulkemi, turklugumle gurur duyuyorum ama lanet olsun mahvettiler guzel ulkemi..
39 um 2016 Şubat'ta 40 olucam :)))
Ama ruhum 25 :)
Ben demedim zaten zayıf diyen arkadaşa sordum bu soruyuYok demeyin ya böyle .. Yarın 6 aylık olacaz ve 7 kg bile gelemicez... 8,200 e Zayıf demeyin ya .. Biz napalım !!!!!!
Ek gıda olayına maalesef 2-3 günde bir biraz bisler veriyorum dün mesela değişik bir kabak satılıyor burda türkiyede yok onu pure yaptım biraz pirinç kattım babasi binbir saklabanlikla 3-4 kaşık yedi sonunda ogurdu gözleri kızardı bugün hiç bise vermedim su içmeye başladı çok az ama yarın bişey verebilirim en azından kaşığı unutmasın haftaya 7 aylık olacak zaten et lere başlarız belki o zaman cazip gelir. Bugün çok enteresan bi şekilde uyudu her zamanki gibi kucagimdaydi sonra yoruldum bizim yatağa uzandik birlikte sakindi aglamiyordu ama epey uykusu vardı sonra saçını başını oksadim kulağını sevdim uyudu. Az önce yine uykusu geldi yine öyle yaptım yine uyudu saciyla başıyla oynamam öyle hoşuna gitti ki bakalım akşam uykusunda ne olacak demekki uyku eğitimini planlı yapmamak lazimmis su akar yolunu bulur misali..
Rejime devam ediyor musun? Bence çocukların sağlıklı. Kilo işi genetik bişey.deiil dee
naisl anlatsam benimki ilk 2 ay 3 kg aldi
sonraki 4 ayda 300 er gram aldi
aylik aldigina abkinca bana az geliyorn sadece :)
ve buyuk ihtiamlle bundan sonrada boyle olucak
abisinin yolundan gidiyor
buyuk oglumun persentili su an 10-25 % ARASINDa ; yasitlarindan boyu kisa vs
uff bilmiyorum istee benim elimde çocuklar guzel gelismiyor galiba
Gece gündüz :)sen nerelerdesin selin nasil ozledik hepiniz kayboldunuz esoba da yok. hala aktif olarak konusuyo musunuz whatsapptan?
Senin yawru da kilolanmış maşallah. Allah sağlık versin hepsine.MaRaL_ hakkatten gozun doysun kiz benim kiz hakanla ayni zamanda dogdu 7800 kilosu. hic de az degil gayet iyi bi kilo.
Whatsapp a bağlandık kaldık :)Canim onceden dedigin gibi yontemlerle uyuyordu artik sadece meme. Sen neler yapiyorsun ne zamandir yoktun?
ellerine saglik canim. havuc da kismetlero degilmis bosver. mayonez koyma sadece yogurtla yap koy dolaba yarin yersiniz. ben havuc salatasini iki gun sakliyorum dolapta.o kadar dururmuki
mayonez getirmsiti esim ne guzel olacakdi yaaa
tabaga koyarkende kendi kendime dedim bu taabakda bisey eksik diye ama dusunemedim havucu
son dakkada olsa yine koyardim iki dk karistirip
neyse
sarmayi çok begendiler, zaten taniyolarmis gerçide , yerinde bi seçim olmu$ :)
aksam çok ugrastim ama degdi
yapragimda çok guzelmi$ , taptazeydi yapanin satanin elelrine saglik :)
canim benim sagol bi cok insanin hislerine tercuman olmusumdur artik insanlar bikti. insallah biseyler degisir ulkemizde umudum yok amaYaşaaaaa varooooool
sagolcanim hepimizin yavrulari iyi olsun hep.Senin yawru da kilolanmış maşallah. Allah sağlık versin hepsine.
ayy okuyunca inan kahkaha attim yaSen yeni başladın ya ek gıdaya alışması zaman alır. Hergün az az ver bişeyler bari. Diikkat et de sana alışmasın bu seferde. Bizim çılgın elimi tutmadan uyumuyor ya. Yok böyle bişey. Her şeye alışıyor bi kendi kendine uyumaya alışmıyor..
valla az once makarna yedimRejime devam ediyor musun? Bence çocukların sağlıklı. Kilo işi genetik bişey.
vallla ne yap et kendine baglatmaSen yeni başladın ya ek gıdaya alışması zaman alır. Hergün az az ver bişeyler bari. Diikkat et de sana alışmasın bu seferde. Bizim çılgın elimi tutmadan uyumuyor ya. Yok böyle bişey. Her şeye alışıyor bi kendi kendine uyumaya alışmıyor..
bundan 5-6 yil once yurtdisi fikrini aklimdan bile gecirmezdim. senin gibi vatanimdan turk insaninin sicakligindan samimiyetinden ayrilamam derdim. dunyanin en guzel yerinde de yasasam ulkemi ozlerim derdim.
inan su an ailemden ayrilabilsem onlari birakip gidebilsem -ki yapamam- umrumda bile olmaz bu ulke. cok net. asla ama asla ozlemem.
biz cocukken boyle degildi ya. sokakta oynardik biz guvenle. elbette kotulukler vardi her zaman oldu ama su an ben bi dolmusa binip tek kaldigimda kalbim kut kut atiyorsa, her an her yerde birinin pisi pisine beni oldurebilecegi korkusuyla yasiyorsam, sevgilimle esimle sokakta rahat rahat dolasamiyorsam, cabalayip okuyup kendimi yirtip torpilim olmadigi icin is bulamiyorsam, ulkemin topraklari olan benim vergimle benim olan dogu topraklarini gezmeye gormeye bile korkumdan gidemiyorsam, dolar 3 tl ye vurmussa, dunyanin en pahali benzinini kullaniyorsam, verimli topraklarim oldugu halde tarim urunlerini dunya parasina aliyorsam, bir kiraya servet oduyorsam, insanlarin tahammulsuzlugu hosgorusuzlugu, saygisizligi, kendi gibi dusunmeyene siddet uygulamaya kadar canavarlasmasini cekmek zorunda birakiliyorsam, Atamin ve turk halkinin ne hallerle kurtardigi vatanimi ic bes hirsiz capulcu bu hallere soktuysa ve artik hic umut kalmadiysa oyle de bi giderim ki bu ulkeden donup ardima bakmam bile (yaşar usta gibi oldu)
bunlar gibi binlerce sey sayabilirim sana. ailem olmasa onlari birakabilsem inan giderim. ha diger ulkelerde kotuluk yok mu elbette var avrupa ve amerika dunyaya bu belalari acan ulkeler zaten ama vatandasina saygili, hizmet eden, insan gibi yasatan ulkeler en azindan.
ben cocugumu nasil bi gelecek bekliyor simdiden dusunmeye basladim. bir an gozunden sakinsan basina neler gelebilir bu lanet ulkede dusunsene. seviyorum ulkemi, turklugumle gurur duyuyorum ama lanet olsun mahvettiler guzel ulkemi..
Çok tesekkurlerroza resort termal otel nevşehir kozaklı da
geçen yıl yol üstü konaklamak için bir gece kalmıştık sadece aile hamamını kullandık
ama çok memnun kaldık çok sıcak bir ortam çalışanlarda öyle
bir çok o tel var kozaklıda daha da yapılıyor
seçenek olarak aklında kalsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?