2015 Şubat Anneleri

Kızlar iyi bildiğiniz gidip te memnun kaldığınız türkiyenin herhangi bir yerinde kaplıcaları termal oteller var mi?

Kızlar iyi bildiğiniz gidip te memnun kaldığınız türkiyenin herhangi bir yerinde kaplıcaları termal oteller var mi?
roza resort termal otel nevşehir kozaklı da
geçen yıl yol üstü konaklamak için bir gece kalmıştık sadece aile hamamını kullandık
ama çok memnun kaldık çok sıcak bir ortam çalışanlarda öyle
bir çok o tel var kozaklıda daha da yapılıyor
seçenek olarak aklında kalsın canım

Yaşaaaaa varooooool

Sen yeni başladın ya ek gıdaya alışması zaman alır. Hergün az az ver bişeyler bari. Diikkat et de sana alışmasın bu seferde. Bizim çılgın elimi tutmadan uyumuyor ya. Yok böyle bişey. Her şeye alışıyor bi kendi kendine uyumaya alışmıyor..

Rejime devam ediyor musun? Bence çocukların sağlıklı. Kilo işi genetik bişey.

ellerine saglik canim. havuc da kismetlero degilmis bosver. mayonez koyma sadece yogurtla yap koy dolaba yarin yersiniz. ben havuc salatasini iki gun sakliyorum dolapta.

ayy okuyunca inan kahkaha attim ya

kendimi gordum de resmen trajikomik bi durumdayiz yahu :))

vallla ne yap et kendine baglatma
çok çekersin benden soylemesi
en az 4 seneyi çikar gozden :)

Maalesef öyle, fakat bu tüm saydıklarından sorumlu olanlar var ve bana göre bu ülkede sadec geçiciler.. Türkiye hep böyşe kalmayacak, umarım kalmaz.. Belki De benim bu kadar rahat konulmamın sebebi Almanya gibimize ülkenin vatandaşı olmam ve oğlumun da tabi, yani işler Kötüye gittiğinde benim oralara "kaçma" şansım var..

Biz çokluklarımızı iyi yetiştirelim ve ben kendi adıma öğrencilerimi de iyi yetiştirmeye çalışıyorum, önce iyi insan Olmayı, koşulsuz sevgiyi ve kabulü öğtetmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.. Hepimiz payımıza düşeni yaparsak herşey güzel olur ileride, inşallah )

Çok tesekkurler

kizlar size ben yine bisey danisicam
bize nadir misafir gelir, çogundada çocuklar okulda olur , misafir yuzu girmuyolar diyebilirim

neyse bugun ben tabaklari servis ederken kizima sordum istemedi
bende sen bilrisin dedim isime bakdim
ortalik topnadikdan sonra yani 1 saat sonra falan kizim yemek istedi bende tabagini ahzirladim otur masaya diycekdimki bi bakdim kaybolmus o arada, gelmis salonda yiyor
kalk da diyemedim bu sefer insanlarin yaninda

sonra kadin dedi ( kayinimin eski karisi,24 ysinda ogullari var bag kopmiuyor yani )
bizim evdede boyle herkes istedigi saatde yiyor acikinca , zorlama yok fzalan dedi
kadin iyi niyetle dedi oyle turkler gibi laf falanda çarpmadi eminim :)

kizin ayri yemesi sorun deilde
salonda onlarin yaninda yemesi sorunmuki ( çocuklar yemekelrini salonda yiyolar genelde )
kizimla konussamiki bi daaha boyle boyle yapma diye (t buyk ihtimalle de unutur bi daha Allah bilir ne zzman misafire denkgelir : ) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…