2015 Şubat Anneleri

benim cok umudum yok ama yine de temennim budur tabiiki. ne mutlu ki sizin gibi ogretmenler var hala :)

daha kucucuk cocuk kimse ayiplamaz onu canim dert etme.
sen misafir varken yanlarinda yemenin dogeu olmayacagini ogret her seferinde vurgula mutlaka uyacaklardir zamanla.

daha kucucuk cocuk kimse ayiplamaz onu canim dert etme.
sen misafir varken yanlarinda yemenin dogeu olmayacagini ogret her seferinde vurgula mutlaka uyacaklardir zamanla.
yok bugun bi sorun olmadida hani ogrensin diye

bidee
ilk ben sordugumda evet deseydide mutfakda yemesi mi gerekirdi ? bilmedigim için soruyorum, biz misafirlige gitmeyiz pek , gelenimizde çok olmuyor ben bu konularda cahilim maalesef
BEN AYRI yeten koyup yedigi için sorun etmistim sadeece
dokmez kesinlikle, artik buyudu bizim gibi tabagini yer kalkar ..

yani gidiyoruzda hep ayni kisiler , iki aile var bu sehirde gorustugumuz , bide kayinima gidiyoz orda zaten hurra karman çorman çok çocuk avr :)

diger iki ailede artik samimi olundu, çocuklar gecen gun kapiyi çalmadan içeri dalmislar SIK SIK giidince :)

Ya kızlar aralikta ıstanbula gelmeyi düşünuyoruzl ama bebegimizle nasıl gezicez alışveriş yapacağız siz nasil yapıyorsunuz metro metrobus kulllaban var mi ana kucagim yok bu sebepten almak istiyorum ne diyorsunuz

1 hafta öle durdu sonra yürüdü şimdi uçuyo

Kızlar Azra yataktan düştü 2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal

penisilin deildir bence o ant alerjisidir
degisik ant dede ayni olabilir canim
ates dustumu?

EDIT :nasil yaniii, çocuga peniislin mi verdi senin dr

Antinbiyotigin icinde penisilin var. Genelde o tarz antibitikler kullanilio turkiyede zaten. Alerji gosterince ilaci degisti ama yuzundeki lekeler hala gecmedi gecer ins.
Atesi dustu sukur. Biz de hasta olmayiz ins. Burnum tikandi benim de.

Ya kızlar aralikta ıstanbula gelmeyi düşünuyoruzl ama bebegimizle nasıl gezicez alışveriş yapacağız siz nasil yapıyorsunuz metro metrobus kulllaban var mi ana kucagim yok bu sebepten almak istiyorum ne diyorsunuz

Araliga kdr bebek cok agirlasir zor olur bence anakucagi. Benimki suan 8.5 kilo gecenlerde markete gittim belim koptu. Bilmiyorum belki bana agir geldi.

Cok yagmur camur kar olmazsa gezersiniz.

niye sizden ayri yesin canim o da o evin bir bireyi. masada yer olmayinca bizi murfakta yedirirlerdi hep cok sinir olurdum uzulurdum. masada yer varsa cocuklari asla sizden ayri yedirme.

Kızlar Azra yataktan düştü 2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
canim gecmis olsun uyutmadiysan iki saat hareketler normalse bi sorun yoktur diye biliyorum bende.

istanbulda cok zor. metrobusu hele pek aklinizdan gecirmeyin.

yine oglen saatlerinde otobusler metrolar bi nebze binilebilir olabilir. ana kucaginda sikilabilir sende tasimakta zorlanabilirsin. arabasiyla olman daha mantikli. kisa mesafelere gideceksen taksi kullan. taksi cok pahali degil istanbulda.

bu arada herkese günaydın. dün akşsam Beren Yade beni perişan etti uykusu var deli gibi yatırdığım an ağlamaya başlıyor. 3 saat uğraştık artık benim sinirler falan perişan olmuştu ki yanıma aldım ellerini tuttum pış pış pat pat uyuttum. benim bir an önce uyku eğitimi yapmam gerek. geçenlerde iki akşam işlerim uzadı babanne ve dedeye emanetti uyutmayı becerememişler battaniyede sallamışlar. sonra benim hiç bir yöntemi istemez oldu bizde eşimle başladık battaniyede uyutmaya. şimdi prenses bu yöntemdende sıkıldı ne yapacağımı şaşırdım cidden. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, beşiğe yattığında dönüp duruyor, kucağı istemiyor, akıl verin yaaa lütfen

bi resim koyabilirmisin ?

BEN ha yaptimha ypicam derken uyku egitimine geç kaldim
yataga koyyorum aninda kalkip oturuyor çocuk

niye sizden ayri yesin canim o da o evin bir bireyi. masada yer olmayinca bizi murfakta yedirirlerdi hep cok sinir olurdum uzulurdum. masada yer varsa cocuklari asla sizden ayri yedirme.
sen oyle dedin anladimda:)
cani isteyen yiyor iste bizim evde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…