benim cok umudum yok ama yine de temennim budur tabiiki. ne mutlu ki sizin gibi ogretmenler var hala :)Maalesef öyle, fakat bu tüm saydıklarından sorumlu olanlar var ve bana göre bu ülkede sadec geçiciler.. Türkiye hep böyşe kalmayacak, umarım kalmaz.. Belki De benim bu kadar rahat konulmamın sebebi Almanya gibimize ülkenin vatandaşı olmam ve oğlumun da tabi, yani işler Kötüye gittiğinde benim oralara "kaçma" şansım var..
Biz çokluklarımızı iyi yetiştirelim ve ben kendi adıma öğrencilerimi de iyi yetiştirmeye çalışıyorum, önce iyi insan Olmayı, koşulsuz sevgiyi ve kabulü öğtetmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar.. Hepimiz payımıza düşeni yaparsak herşey güzel olur ileride, inşallah)
daha kucucuk cocuk kimse ayiplamaz onu canim dert etme.kizlar size ben yine bisey danisicam
bize nadir misafir gelir, çogundada çocuklar okulda olur , misafir yuzu girmuyolar diyebilirim
neyse bugun ben tabaklari servis ederken kizima sordum istemedi
bende sen bilrisin dedim isime bakdim
ortalik topnadikdan sonra yani 1 saat sonra falan kizim yemek istedi bende tabagini ahzirladim otur masaya diycekdimki bi bakdim kaybolmus o arada, gelmis salonda yiyor
kalk da diyemedim bu sefer insanlarin yaninda
sonra kadin dedi ( kayinimin eski karisi,24 ysinda ogullari var bag kopmiuyor yani )
bizim evdede boyle herkes istedigi saatde yiyor acikinca , zorlama yok fzalan dedi
kadin iyi niyetle dedi oyle turkler gibi laf falanda çarpmadi eminim :)
kizin ayri yemesi sorun deilde
salonda onlarin yaninda yemesi sorunmuki ( çocuklar yemekelrini salonda yiyolar genelde )
kizimla konussamiki bi daaha boyle boyle yapma diye (t buyk ihtimalle de unutur bi daha Allah bilir ne zzman misafire denkgelir : ) )
Arada buralara da ugrayin ozleniyorsunuzWhatsapp a bağlandık kaldık :)
yok bugun bi sorun olmadida hani ogrensin diyedaha kucucuk cocuk kimse ayiplamaz onu canim dert etme.
sen misafir varken yanlarinda yemenin dogeu olmayacagini ogret her seferinde vurgula mutlaka uyacaklardir zamanla.
1 hafta öle durdu sonra yürüdü şimdi uçuyocanım alakasız alıntı oldu ama bişey soracağım
yanlış hatırlamıyorsam senin miniğin yürüteç kullanıyordu
ilk günden beri yürümeye başlamış mıydı?
yoksaalışana kadar zaman geçtimi yürüteçteyürümesi için
benimki 3 gün oldu sadece oturuyo hareket yok
alışması için beklemelimiyim?
Ben sandım ki sen 2539 um 2016 Şubat'ta 40 olucam :)))
penisilin deildir bence o ant alerjisidir
degisik ant dede ayni olabilir canim
ates dustumu?
EDIT :nasil yaniii, çocuga peniislin mi verdi senin dr
Ya kızlar aralikta ıstanbula gelmeyi düşünuyoruzl ama bebegimizle nasıl gezicez alışveriş yapacağız siz nasil yapıyorsunuz metro metrobus kulllaban var mi ana kucagim yok bu sebepten almak istiyorum ne diyorsunuz
niye sizden ayri yesin canim o da o evin bir bireyi. masada yer olmayinca bizi murfakta yedirirlerdi hep cok sinir olurdum uzulurdum. masada yer varsa cocuklari asla sizden ayri yedirme.yok bugun bi sorun olmadida hani ogrensin diye
bidee
ilk ben sordugumda evet deseydide mutfakda yemesi mi gerekirdi ? bilmedigim için soruyorum, biz misafirlige gitmeyiz pek , gelenimizde çok olmuyor ben bu konularda cahilim maalesef
BEN AYRI yeten koyup yedigi için sorun etmistim sadeece
dokmez kesinlikle, artik buyudu bizim gibi tabagini yer kalkar ..
canim gecmis olsun uyutmadiysan iki saat hareketler normalse bi sorun yoktur diye biliyorum bende.Kızlar Azra yataktan düştü2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
istanbulda cok zor. metrobusu hele pek aklinizdan gecirmeyin.Ya kızlar aralikta ıstanbula gelmeyi düşünuyoruzl ama bebegimizle nasıl gezicez alışveriş yapacağız siz nasil yapıyorsunuz metro metrobus kulllaban var mi ana kucagim yok bu sebepten almak istiyorum ne diyorsunuz
25 hissediyodum ama Selin doğmadan önce. Şimdi 20 falan hissediyorum :)Ben sandım ki sen 25
Oo iyi vermişsin yeter zaten o kadar.valla az once makarna yedim
gunduz pogaca yedim :)
hafta içi rejim var bizim evde
tok karnina 63 um ,4 kg verdim 1 ayda
ayy canım geçmiş olsun. yoktur inş bir sıkıntı.Kızlar Azra yataktan düştü2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
bi resim koyabilirmisin ?Antinbiyotigin icinde penisilin var. Genelde o tarz antibitikler kullanilio turkiyede zaten. Alerji gosterince ilaci degisti ama yuzundeki lekeler hala gecmedi gecer ins.
Atesi dustu sukur. Biz de hasta olmayiz ins. Burnum tikandi benim de.
Araliga kdr bebek cok agirlasir zor olur bence anakucagi. Benimki suan 8.5 kilo gecenlerde markete gittim belim koptu. Bilmiyorum belki bana agir geldi.
Cok yagmur camur kar olmazsa gezersiniz.
BEN ha yaptimha ypicam derken uyku egitimine geç kaldimbu arada herkese günaydın. dün akşsam Beren Yade beni perişan etti uykusu var deli gibi yatırdığım an ağlamaya başlıyor. 3 saat uğraştık artık benim sinirler falan perişan olmuştu ki yanıma aldım ellerini tuttum pış pış pat pat uyuttum. benim bir an önce uyku eğitimi yapmam gerek. geçenlerde iki akşam işlerim uzadı babanne ve dedeye emanetti uyutmayı becerememişler battaniyede sallamışlar. sonra benim hiç bir yöntemi istemez oldu bizde eşimle başladık battaniyede uyutmaya. şimdi prenses bu yöntemdende sıkıldı ne yapacağımı şaşırdım cidden. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, beşiğe yattığında dönüp duruyor, kucağı istemiyor, akıl verin yaaa lütfen
sen oyle dedin anladimda:)niye sizden ayri yesin canim o da o evin bir bireyi. masada yer olmayinca bizi murfakta yedirirlerdi hep cok sinir olurdum uzulurdum. masada yer varsa cocuklari asla sizden ayri yedirme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?