saol cnmOo iyi vermişsin yeter zaten o kadar.
geçmis olsun cnmKızlar Azra yataktan düştü2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
ana kucagini nasil tasiycan kiz 10 kg bebekle?Ya kızlar aralikta ıstanbula gelmeyi düşünuyoruzl ama bebegimizle nasıl gezicez alışveriş yapacağız siz nasil yapıyorsunuz metro metrobus kulllaban var mi ana kucagim yok bu sebepten almak istiyorum ne diyorsunuz
burak aglasin yataginda :)bu arada herkese günaydın. dün akşsam Beren Yade beni perişan etti uykusu var deli gibi yatırdığım an ağlamaya başlıyor. 3 saat uğraştık artık benim sinirler falan perişan olmuştu ki yanıma aldım ellerini tuttum pış pış pat pat uyuttum. benim bir an önce uyku eğitimi yapmam gerek. geçenlerde iki akşam işlerim uzadı babanne ve dedeye emanetti uyutmayı becerememişler battaniyede sallamışlar. sonra benim hiç bir yöntemi istemez oldu bizde eşimle başladık battaniyede uyutmaya. şimdi prenses bu yöntemdende sıkıldı ne yapacağımı şaşırdım cidden. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, beşiğe yattığında dönüp duruyor, kucağı istemiyor, akıl verin yaaa lütfen
BEN ha yaptimha ypicam derken uyku egitimine geç kaldim
yataga koyyorum aninda kalkip oturuyor çocuk
burak aglasin yataginda :)
alisik olmayinca sevmezlerağlamaya başlayınca sinir krizi geçiriyor sanki yaa. büyük konuştum ben oğlumu hep salldık ayakta kızı sallamicam dedim kız sallanmayı sevmiyor.
annem çok sabırlı uykusu gelse bile hemen uyutmuyor oyalıyor. sonra kaşıkla bir şey yedirirken uyuyormuş :) ama ben akşsam işten eve gidince onu oyalamaya vakit bulamıyorum ki. oğlan sokaktan geliyor banyo yapacak yemeği hazırlancak ben artık yorgun oluyorum bir an önce uyusun istiyorum sonra uğraşta uğraşalisik olmayinca sevmezler
benimkide hayatda durmaz oyle ayaklarimda
bizimde bu uyku yontemimiz yok gibi
kucagimda pi$pi$liyorum, çok uykuusu olmasi lazim yoksa uyumaz
:))annem çok sabırlı uykusu gelse bile hemen uyutmuyor oyalıyor. sonra kaşıkla bir şey yedirirken uyuyormuş :) ama ben akşsam işten eve gidince onu oyalamaya vakit bulamıyorum ki. oğlan sokaktan geliyor banyo yapacak yemeği hazırlancak ben artık yorgun oluyorum bir an önce uyusun istiyorum sonra uğraşta uğraş
aynen büyük için uğraşıyorum bende.bizi iyi kullanıyorlar. c.tesi dışarıdaydık bebek arabasında otururken uyudu. ama evde canıma okuyor.:))
bi keresinde benimki parkda kucagimda otuuryorken uyumustu :)
demekki uykusu olan çocuk her sekidle uyur laf bo$ deil :)
bende uyutmaya acele ediyorum buyuklere zaman lazim
Durum çok fena maral dün gece yatağında hiç yatmadı. Yakında karnıma tekrar girmek isteyecek herhaldevallla ne yap et kendine baglatma
çok çekersin benden soylemesi
en az 4 seneyi çikar gozden :)
Yok canım korkma. Kussaydı gözleri kaysaydı bayılır gibi olsaydı filan götürün derdim. Geçmiş olsun. Çok dikkat etmek Lazım artık. Biz park yatağın alt kısmına yatırıyoruz artık.Kızlar Azra yataktan düştü2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
Durum çok fena maral dün gece yatağında hiç yatmadı. Yakında karnıma tekrar girmek isteyecek herhaldebakıcıya bırakırsam çıldırır sanırım.. Ya iki haftadır böyle aşırı bi düşkünlük oldu bana. Niye ki? Ay'ı Gereği mi böyle sizde de var mı bu durum?
bakiciyla duzelir illaki, bi iki gun illaki zor olur aglar sizlar ama alisir,senin soguk kanli olman laizm kolay alsimasi içinDurum çok fena maral dün gece yatağında hiç yatmadı. Yakında karnıma tekrar girmek isteyecek herhaldebakıcıya bırakırsam çıldırır sanırım.. Ya iki haftadır böyle aşırı bi düşkünlük oldu bana. Niye ki? Ay'ı Gereği mi böyle sizde de var mı bu durum?
Kelin ilacı olsa sıçrayacak her yerimebu arada herkese günaydın. dün akşsam Beren Yade beni perişan etti uykusu var deli gibi yatırdığım an ağlamaya başlıyor. 3 saat uğraştık artık benim sinirler falan perişan olmuştu ki yanıma aldım ellerini tuttum pış pış pat pat uyuttum. benim bir an önce uyku eğitimi yapmam gerek. geçenlerde iki akşam işlerim uzadı babanne ve dedeye emanetti uyutmayı becerememişler battaniyede sallamışlar. sonra benim hiç bir yöntemi istemez oldu bizde eşimle başladık battaniyede uyutmaya. şimdi prenses bu yöntemdende sıkıldı ne yapacağımı şaşırdım cidden. ayakta sallanmaktan nefret ediyor, beşiğe yattığında dönüp duruyor, kucağı istemiyor, akıl verin yaaa lütfen
Canım yolun başındayken yapma öyle. Bende öyle öyle başladım al bak sonunda ne oldu. Çocuk Gözünü kapatmaya korkar oldu valla. Gidiyor gözler uykudan yanından gidicem diye kapatmıyor. Sonu yok yani...Aynı durum bende de var.. Bi tek beni kabul ediyor babasında bile 10 dk anca duruyorgeceleri de sık uyandığından ve sadece emerek tekrar uykuya daldığından ben Yanıma aldım artık birlikte uyuyoruz, yine saat başı Uyanıyor ama rn azından yattığım yerden emziriyorum iyi oluyor ben kalk yat yapa yapa perişan olmamış oluyorum..
Kelin ilacı olsa sıçrayacak her yerimeelini filan tutturma canım. Tuna delirdi artık. On iki buçukta bi uyandı sanki etini kesiyorlar öyle bi ağlıyor ki mecbur aldım kucağıma ana alış o alış. Uyuyor yatağına koyuyorum Uyanıyor. Bütün gece Yanımda yattı. Artık elini tutmam da yetmiyor. Kolumu başının altına koyucam diğeriyle de kucaklıcam. Oda burnunu gömecek koltuğumun altına öyle uyuyacak... Neden bana bu kadar düştü hiç anlamıyorum..
Katılıyorum sana. Emerken elimi ulaşamayacağı bi yere koyuyorum emmeyi bırakıyor. Bi çözüm bulmam Lazım çünkü psikolojim gitmek üzere. Benden tunaya ve Eşime de yansıyor. Evde deli gibi geziyoruz. Allah başka dert vermesin de hiç mutlu değiliz ya..bakiciyla duzelir illaki, bi iki gun illaki zor olur aglar sizlar ama alisir,senin soguk kanli olman laizm kolay alsimasi için
bak benim buyuk oglum emzirene kadar emerken tenime dokunurdu,bogazimla agzima oynardi falan
20 aylikken elzirmeyi kstim
, sonra agzimla oynaamdan uyumamaya basladi, hayatimin belkide en zor 2.5 yili geçrdim
sabah aksam çocugun eli agzimda, kizidginda gelir oynar, uzuldugunde gelir oynar, uykusu olunca zaten hep yapisikdik, çok ama çok zor
bakicininda bi yeriyle oynamasa bari seninki :)
sandigindan çok daha korkunuç uyumak için sana alismasi
yemisim psikolojisini, baglatma kendine çok fazla
sonra senin pskoloji kayniyor arada
o ki$in sogugunda dudaklarim çok çatlar benim, o aciyla bide oglum oynardi aglaridm resmen ama birakdiramamistim iste
.4 yasinda konsurak hallettim yatagaina koydumda kurtuldum :)
Antinbiyotigin icinde penisilin var. Genelde o tarz antibitikler kullanilio turkiyede zaten. Alerji gosterince ilaci degisti ama yuzundeki lekeler hala gecmedi gecer ins.
Atesi dustu sukur. Biz de hasta olmayiz ins. Burnum tikandi benim de.
Araliga kdr bebek cok agirlasir zor olur bence anakucagi. Benimki suan 8.5 kilo gecenlerde markete gittim belim koptu. Bilmiyorum belki bana agir geldi.
Cok yagmur camur kar olmazsa gezersiniz.
istanbulda cok zor. metrobusu hele pek aklinizdan gecirmeyin.
yine oglen saatlerinde otobusler metrolar bi nebze binilebilir olabilir. ana kucaginda sikilabilir sende tasimakta zorlanabilirsin. arabasiyla olman daha mantikli. kisa mesafelere gideceksen taksi kullan. taksi cok pahali degil istanbulda.
off ya nasıl yap caz bilmiyorum hemen hemen hergün biz gezeriz yağmurlu havada avm gideriz onun dışında dışarda gezeriz. Aralıkta o baston dediginle mahvalor çocuk çoğu yere taksiyle gidicez artık eşim ben istanbulda rana sürmem diyor hani araba mi kiralatalim dedik imdada trafik park sorunu felan filanana kucagini nasil tasiycan kiz 10 kg bebekle?
baston puset al bari
Benimki de düşmüştü 1ay oldu nerdeyse sıze demedim:) önce her yerini kontrol ettim kırık çıkık varmı şişme morarma kanama zaten azcik ağladı sustu sonuçta bise olmadıKızlar Azra yataktan düştü2 saat uyutmadım şimdi uyuyo yapmam gereken bişey varmı kusma falan yok hareketler normal
taksi ve bebek arabası. yani içinde uyuyabılecegı bır araba.off ya nasıl yap caz bilmiyorum hemen hemen hergün biz gezeriz yağmurlu havada avm gideriz onun dışında dışarda gezeriz. Aralıkta o baston dediginle mahvalor çocuk çoğu yere taksiyle gidicez artık eşim ben istanbulda rana sürmem diyor hani araba mi kiralatalim dedik imdada trafik park sorunu felan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?