2015 Şubat Anneleri

bende kahvaltı tarifi vereyim

bir yumurta sarısı keçi sütü ile çırpıyorum bir tatlı kaşıgı mısır ununu tereyağında kavurup yumurtalı sütlü karışımı döküyorum muhallebi kıvamına gelince bir kaşık labneyi katıp karışştırıyorum
benim oğlan çok seviyor
yalnız acayip susatan bir kahvaltı yanında ıhlamur verebilirsiniz yada su
benimki yedikten sonra nefes almadan kocaman suluğu bitiriyor

benim koca hastalandı
oğlum bile ondan daha dirayetli küçücük bir bebek gibi nazlanıyor
dünden beri söylenip duruyor alıp başımı gidesim var sabrediyorum ama yok susmuyo
hafif boğaz ağrısı ve vücut kırgınlığı var sanırsın ağır bir hastalık
bir inlemeler bir nazlanmalar aman allahım
oğlana geçemz inş hemen atlatır

Kuymagin level atlamış hali gibi olmuş.yumurtalı kuymak.ahh süte alerjimiz olmâyaydi ben bunu yapardim.Peynirsiz tereyagsiz ve sütsüz biseye benzer mi ki.

Canim askolsun neden sormuyorsun :)) burda bir suru sey ogreniyoruz birbirimizden

oh masallah yarasin Tuna beye :) yrmis etleri guclenmis tabii annesinim bacaklarina tutunup kalkiyo bizimki daha totoyu yeni kaldirmaya basladi :))
evime bi doneyim dediklerinin hepsini deniycem bakaliam
Daha siz küçüksünüz Can'ım inan bi gün sonra bile kalkabilir yürüyebilir Begümcüm

Ben de dort sene once komsudan ogren!mistim. Cocuguna ruseymli ekmek aliodu. Sonra berati ek gidaya gecirince markette ruseym gorup aldim. Burdan marketlerde bulunuo. Tam bugday ununu da a101 de bulmustum

Benim ki güzel oturuyor da emekleme bizde de yok.pozisyonu aldık yakındır.bizim kız bi de halilar i kaldırıp kaldırıp altına bakiyo,.benimi teftiş ediyor nedir.
pislikleri halinin altina mi supuruo acaba annem diye bakiyo he :))

Canim askolsun neden sormuyorsun :)) burda bir suru sey ogreniyoruz birbirimizden
haklisin canim valla asil simdi utandim :)

Daha siz küçüksünüz Can'ım inan bi gün sonra bile kalkabilir yürüyebilir Begümcüm
haklisin canim hergun yeni bisey ogreniyorlar cok sasiriyorum :)

Merhaba kızlar günaydın ,
Bugün sabah kahvaltısında azraya Avakadolu omlet yaptım ig den almıştım tarifi denemek istedim bir güzel yedi inanamazsınız zaten avakado besin deposu gibi mübarek herşeye faydalı
1 yumurta sarısının içine biraz ezdim koydum çırpıp çok az zeytin yağ ile alt üst tavada pişirdim küçük parçalar koparıp verdim eline şapır şupur yedi üstüne de bi tatlı kaşığı kadar labne peyniri 3 tane de zeytin yedi suyunu da içti yarım çay bardağı
Peynire alerjisi olan çocuklar için genelde yapılıyormuş aklınızda olsun peynir yemiyorsa iyi oluyormuş :)

Benim ki pek sevmedi gibi.aslında sevmesi lazım.doğumada sarımsaklı avakado ezmesi yiyip gitmiştim.aman bu gecede doğurmam belirti yok değip.hemşireler yanıma yaklaşınca yarım ağız konusuyodum
Gurme bebekte de güzel avakadolu tarifler var.büyüklerde sevmiyor ama portakal sulu bi tarif gördüm orda ondan umutluyum.denicem insaallah.bu arada kabuğunu da yüzüne sur.doğal maske.

Kız zaten tadı yok gibi bişey Nasıl sevmedi haşlayıp mı verdin omlet denedin mi

Valla ben manavdan aldım soydum ezdim bilmem yani ne Zaman yenceğini
burda aldigimizda kelek gibi oluyor tatsiz tuzsuz ham mmi$ o
erince guzel oluyor diyolar kasikla aliniyormus galiba
ben bi kere aldim deil kasik biçak zor kesti valla :)

burda aldigimizda kelek gibi oluyor tatsiz tuzsuz ham mmi$ o
erince guzel oluyor diyolar kasikla aliniyormus galiba
ben bi kere aldim deil kasik biçak zor kesti valla :)
Can'ım gazete kağıdına sarıp karanlık bi yerde beklet olur hemen. Tavsiyem çoook yumuşayınca yemeye başlayın. Ne kadar yumuşak o kadar lezzetli. İki ye böl çekirdeği hemen çıkar zaten. Kaşıkla sıyır. Krem gibi oluyor. benim favorim peynirli ekmek üstü sürüp yemek ohh Can'ım istedi valla :) taaa geçen yıl ocak ayında ezip buzluğa koymuştum Tuna yer diye, Allah kısmet etti şükür. :)

Kıxlar delırcem
Uyumuyor bu cocuk.btun gun uyumadı sımdıde uyumuyor kuvakdada aglıyor yatakdada.bırakunca esnıyor uykusuzlukdan burnu kuzardı artık.karnı tok altı temuz neden uyumıyır.en az ıkı saatını yatakda gecırdı bugun aglayarak

Avakadoyu balla karıştırıp ekmeğe sürüncede süper oluyor birde sarımsaklı ve limonlusuda çok güzel ımmm...

Allah yardimcin olsun valla . bizim kiz ayini dolduracagi hafta bir delleniyor bugun doldurdukta rahatladik şükür. Sizin de gecicidir ins. mens donemi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…