2015 Şubat Anneleri

burda aldigimizda kelek gibi oluyor tatsiz tuzsuz ham mmi$ o
erince guzel oluyor diyolar kasikla aliniyormus galiba
ben bi kere aldim deil kasik biçak zor kesti valla :)
Anladım Can'ım bizim ki baya olmuştu hemen soyulu verdi kaşıkla

Peynirle Nasıl yapıyorsun bana tarif versene Can'ım Azra hepsini yemedi ziyan olmasın

Bu iyiymiş Can'ım da Mısır unum yok yerine başka bişey koyabilir miyim ki

benim kizim ek gidayi reddediyor yediremiyorum (

bizimki de yogurdu agzina surmedi pöfff

Kız daha ne yicek bu çocuk maşallah böle aç kalıyorsa Azra hep aç

ay ne guzel hepiniz buzluga meyve sebze koymussunuz ben hic akil edemedim cok pismanim
etten baska bisey koyamadim

bugun kuzenime kahvaltiya gittim kizimla. aksama kadar ordaydim.

4 bucuk yasinda bir kizi ve 2 bucuk yasinda bir oglu var. sutkardesleri kizimin :)

neyse kuzenim kizi okula goturmek icin cikti yarim saatligine. kucugu uyuyodu. uyanirsa aglayabilir endiselenme dedi. neyse bende kizi salliyodum ayagimda zil caldi dogalgazci basmis. bizim kiz uyandi tabii. biraktim kapiya kostum baktim oglan da uyanmis agliyo bi de altina kacirmis. aldim kucagima isettim ustu basi hep cis. ustunu oyle bi sildim esyalarini degistirip giydirdim ama agliyo da o ara.

o arada bizim kiz koltuklarin altina girmis ona da bakmaya calisiyorum napiyo diye buyugu sakinlestirmek bi yandan kiza bakmak bi yandan oy bi an ikisi kardes olsa diye dusundum ve kisa araliklarla cocuk yapmama kararimin ne kadar dogru oldugunu anladim

aksam da kizi almaya giderken bakayim dedim simdi cikmasin bu sogukta cocuk annesiyle. sekerle ve telefondan cizgi filmle kandirmaya calistim bu seferde. ayagimda kiz yanimda oglan cisim gelmis o ara gidemiyom tuvalete ay kabus gbiydi

Ahaaha ikisi de kendi çocugun olunca yapılıyor zor ama güzel
Yine de kendine güvenmeyn yapmasın :))

Oyy sen boyle anlatinca ben de emin oldum artik tamamen kararimda. Cok zor Allah kolaylik versin bebeklerinin yasi yakin olanlara

AA buzluga atılıyor mu.hiç aklıma gelmedi buzluga atmak.olmasını beklemeye sınır oluyorum.atayim barı.
Senin cocuguň kilosu iyiydi.maşallah.yanlış mi hatırlıyorum.güzel kilo alan çocuk niye AC olsun.gayette güzel besliyorsun maasallah.antirikotundan nutellasina kadar.

Peynirle Nasıl yapıyorsun bana tarif versene Can'ım Azra hepsini yemedi ziyan olmasın
Avakadoyu kırmızı tatlı toz biber ve karabiberle biraz tatlandırıyorum. Z. Yağı tabiki bide peynirle ekmekle yiyorum :) hele ekşi masalıysa ekmek bide sataş süzme mıh mıhhh :))

Ben buzluğa olduktan sonra koydum ama canım. Yani yine beklicen olgunlaşmasını :)) olgunlaştıktan sonra ezip bi saklama kabına koydum. Çıkardığımda azıcık sulanmıştı ama yine çok güzeldi. Tuna Allah'a şükür kilo konusunda hep üst sınırdaydı da işte millet o kadar bunalttı ki beni acaba mı dedim.. Biraz tombul ya sanki yeniğiyle doymuyor gibi geliyor demekki millete. Bakıcı hala sen hiç çorba falan vermiyorsun çocuğa acıkmaz mı diyor

Allah yardimcin olsun valla . bizim kiz ayini dolduracagi hafta bir delleniyor bugun doldurdukta rahatladik şükür. Sizin de gecicidir ins. mens donemi gibi
valla bilmiyorum artik kaldiracak halim kalmadi
normalde uyumaui sveer
ayda bi iki kere boyle çocugk evrim geçiryor sanki baska si gibi taniyamiyorum dogruduugm çocugu
az once alisverisden geldim acikmis uykusu var emirdim gozler gidiyordu koydum yataga
agladi tabi çikdim odadan herkes aç beni bekliyor kahvalti için
10 dk agladi susutu uyudu
zamanim olsada butun gunumu ona versem keske ama olmuyor iste

Birkaç tane alıp toptan olgunlastiriRim.ben caňim istediğinde beklemeye sınır oluyorum.çorbayı zaten fazla onermiyorlar.çoğu sıvı diye.yoğun kıvamlı şeyleri tavsiye ediyorlar.besleyicilik açısından.her çocuğun farklı metoboliz!asi.En iyi sen bilirsin.bakiçının biraz daha zamana ihtiyacı var.o daha yeni.huyunu suyunu doyma noktasını anca anlar.

resim i$i noldu kiz ekleyebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…