2015 Şubat Anneleri

Işte bu yoğurdu hergün mayalamak lazınmış bende yapmadım ama içindeki faydası gün be gün azaliyomus net te okuyun var bilgi mery60 MaRaL_ yeb4 kavanoz buzlukta patlamiyormu

Canim sana guzel bir omlet tarif edeyim. Bir yumurta sarisi tepeleme tatli kasigi labne bir cay kasigi ruseym bir cay kasigi tam bugday unu bir cay kasigi yulaf unu.(tamamini yulaf unu da yapabilirsin) yanmayan tavayi once isitiyorsun iyice sonra bu karisimi dokuyorsun onlu arkali pisiriyorsun 1dkdan az suruyo. Piser pismez bir tarafina tereyagi suruyorum diger tarafina da bu ara pekmez suruyorum. Harika oluyo ben bile yerim yani

Işte bu yoğurdu hergün mayalamak lazınmış bende yapmadım ama içindeki faydası gün be gün azaliyomus net te okuyun var bilgi mery60 MaRaL_ yeb4 kavanoz buzlukta patlamiyormu
hayir patlamiyor. hergun mayalamak zor hergun taze sutu nereden bulacaksin. bi kere alip sutu cok bekletemezsinde hemen mayalaman lazim. bana en mantiklisi buzluga koymak geldi. hatta su an annemlerde oyle yapmaya firsatim yok mayaladuklari yogurttan bes gun boyunca veriyorum valla o kadar incesini dusunecek ne imkan var ne zaman bence gerek de yok.

oh masallah yarasin Tuna beye :) yrmis etleri guclenmis tabii annesinim bacaklarina tutunup kalkiyo bizimki daha totoyu yeni kaldirmaya basladi :))
evime bi doneyim dediklerinin hepsini deniycem bakaliam

gunaydin kizlar.

benim kiz iki gundur dizlerinin ustunde emekleme pozisyonunda durmaya basladi ama bi sorun var. ileri gidecegine geri gidiyo. herkes gider mersine Begüm gider tersine

yuvarlanarak ya da donerek tur atiyo zaten bayagi ama emeklemeyi beceremedi henuz. ama sanirim cozecek. bi de koca haliyidan kendini parkeye atiyo şapşap vuruyo yerem koltuklarin altina giriyo surekli. annemin koltuklarinin altina girilebiliyo da benim evde bercerler haric giremez alsin bari hevesini

oturmayi da tam beceremedi oturuyo ama mutlaka yaninda olmam lazim dusuyo cok tutamiyo kendini. tembel cikti bizim kiz.

Benimki de hala sürünüyor emekleme eğilimi yok koltuğa tutturuyorum ama pat bırakıyor kendini dizlerinin üzerinde de durmuyor hiç dediğin gibi koca halıdan parkeye akın ediyorlar oturdumu yanına mutlaka yastık koyuyorum yana devriliyor bi Zaman sonra

Kız biz yeni nesil anneler kafayı bozduk valla :) bazen anneme diyorum siz bizi Nasıl büyüttünüz çayla mama tarhana çorbası falan ekmeğin üstüne salça ekmek sürüp elinize verirlerdi öle yerdik çok net hatırlıyorum :) ama şimdi biz yok kaç tahıllı yok bayat mı yok taze mi yok besin değeri nedir valla yedik kafayı

:) basta oyle olabılıyor:)
Benım kuzda gerı gerı gıderdı:))))

Oh eline sağlık yarasın azraya :) ya bende eline veriyorum bazen bişiler ama çok büyük koparıyor ve yutmaya kalkışıyor o büyük parçaları ben de o yüzden korkuyorum biraz ama yavaş yavaş alıştırcam.. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Canım dikkate alacağım hepsini

Of nefis süpersin :)) tamam malzemeleri alayım da yapayım.. Peki ama bu ruşeym ve yulaf ununu nerden bulabilirim ki?

Benimkilerde öyleydi canım önce geri sonra ileri önüne sevdiği şeyleri koy kısa zamanda öne doğru gelir

Of nefis süpersin :)) tamam malzemeleri alayım da yapayım.. Peki ama bu ruşeym ve yulaf ununu nerden bulabilirim ki?
Ruseym cogu markette var canim ama yulaf ununu inan cok aradim bi aktarda buldum en son. Pirinc unundan daha yararli diye onu kullaniyorum cogu seyde.

Doğrudur Can'ım da mayalamamak her gün gerçekten. Hem o günlük sütü bulamam hem de vakit yok. Annecaazım günlük mayalarmış bana vayy.. :)

Ruşeym ne?

bizim kizlar zaten gelisim yonunde cok benziyolar :)) ama Azra'nin disi cikmis hafi hayirli olsun :)

:) basta oyle olabılıyor:)
Benım kuzda gerı gerı gıderdı:))))
normalmis demek :)

Benimkilerde öyleydi canım önce geri sonra ileri önüne sevdiği şeyleri koy kısa zamanda öne doğru gelir
evet oyle deniyorum sanirim kisa zamanda cozecek :)

bende sorcaktim da cahillik ederim simdo dedim belki bilinen biseydir benim yerime sordun sagol

Benim ki güzel oturuyor da emekleme bizde de yok.pozisyonu aldık yakındır.bizim kız bi de halilar i kaldırıp kaldırıp altına bakiyo,.benimi teftiş ediyor nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…