denemedim ama yulaf unu ile tam bugday unu katabilirsinBu iyiymiş Can'ım da Mısır unum yok yerine başka bişey koyabilir miyim ki
valla bilmiyorum artik kaldiracak halim kalmadi
normalde uyumaui sveer
ayda bi iki kere boyle çocugk evrim geçiryor sanki baska si gibi taniyamiyorum dogruduugm çocugu
az once alisverisden geldim acikmis uykusu var emirdim gozler gidiyordu koydum yataga
agladi tabi çikdim odadan herkes aç beni bekliyor kahvalti için
10 dk agladi susutu uyudu
zamanim olsada butun gunumu ona versem keske ama olmuyor iste
benimki arabada uyyorda hep eve yakin uyyorSeninki ağlayınca bakmayınca susuyo bu da bi nimet. Geçen araba kullanıyodum uykusu vardı. Ben kullanırken o da uyur dedim. Eve gelene kadar ağladı. İçi dışına çıktı ağlamaktan. Eve çıkmadan arabada emzirdim öle uyudu
Bildigim kadariyla ek gidayla birlikte gunde 500-600 ml sut yeterli diye biliyorum 6 aydan sonra. Ek gida aliyor dimi?Sevgili subat anneleri bir konuda desteginize ihtiyacim var. Bu hafta calismaya basladim. Kizim pztesi gunu 8 aylik oluyor. Bir hafta boyunca calisirken 3 kere sagma gibi bi program olusturdum. Eve gelince de geceleri de emziriyorum hep. Her sagmada 2 gogsumden toplam 125 cc civari sut cikiyor. Sizce yeterli mi? Bir de bi hesap varya gunde bebegin icmesi gereken sut miktari 150*kilosu diye, bunu saglamak pek mumkun gorunmuyo bana. Kizim icin bu rakam 150*9 =1350 yapiyor. Sagdiklarim 375 yapiyo, emzirdigimin de 1000 yaptigindan emin degilim. Bunu saglayan var mi aranizda?? Bir de sagdigimda az mi geliyor acaba sut??
Simdiden tesekkurler hanimlar
Ay ne zor ya. E napcan peki böyleKanattı bugün
Hakkaten ya bakiyorum bakiyorum bisey yokTopik mi dondu :)
Valla bilmiyorum ki emip doydu mu ısırıyo fark edemiyor bide Can'ım acıyınca anlıyom kabuk tutmuş resmen jilet gibi kesiyoAy ne zor ya. E napcan peki böyle
Senin maceraların bitmez canım :)) bakıcı teyze nasıl alıştıklar miBugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ
Okurken ben yoruldum valla :)))Bugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ
Yoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmezBenimde 4gun kayinvalidem geldi o yüzden pek giremedim sonra oğlan yine Kabiz oldu farklı olarak taze hurma vermiştim bide yogurda çok yüklendi bu ara sonra internetten bakyimda sebzenin yanında biraz yoğurt verebikirmissin fazlası Kabiz yapabiliyomus bazı çocuklarda iki gundur top top yapıyor kakasini
Ben biraksam bir sürü yicek çok seviyor ama Kabiz oldu ışte sebze yemeğiyle birlikte vermek lazim is herkeste ayni olmaz belkiYoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmez
Bugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?