2015 Şubat Anneleri

Sevgili subat anneleri bir konuda desteginize ihtiyacim var. Bu hafta calismaya basladim. Kizim pztesi gunu 8 aylik oluyor. Bir hafta boyunca calisirken 3 kere sagma gibi bi program olusturdum. Eve gelince de geceleri de emziriyorum hep. Her sagmada 2 gogsumden toplam 125 cc civari sut cikiyor. Sizce yeterli mi? Bir de bi hesap varya gunde bebegin icmesi gereken sut miktari 150*kilosu diye, bunu saglamak pek mumkun gorunmuyo bana. Kizim icin bu rakam 150*9 =1350 yapiyor. Sagdiklarim 375 yapiyo, emzirdigimin de 1000 yaptigindan emin degilim. Bunu saglayan var mi aranizda?? Bir de sagdigimda az mi geliyor acaba sut??
Simdiden tesekkurler hanimlar

kozmonot kullanışlımı almak gerekir mi? iyiden soğudu buralar
oğlana kışlık kıyafet alamk lazım geçen gün dolabını düzelttim olmayanları hurçladım kaldırdım hiç giymedn küçülen bir kaç kıyafet acıdım valla hemn büyüyorlar bu hızlı büyüme 12 aydan sonra yavaşlar mı?

S.a arkadaşlar..ufaklık için 41 Yasin okumaya niyet ettim Allah izin verirse..haftaya cumaya kadar okuyabilecekler varsa çok sevinirim...yer gök dua iile bizim yaramaz sürekli bi yerlerden düşüyo anne yüreğii işte bi umut okuyalım korusun dedik

Seninki ağlayınca bakmayınca susuyo bu da bi nimet. Geçen araba kullanıyodum uykusu vardı. Ben kullanırken o da uyur dedim. Eve gelene kadar ağladı. İçi dışına çıktı ağlamaktan. Eve çıkmadan arabada emzirdim öle uyudu

benimki arabada uyyorda hep eve yakin uyyor
aliyorum uyaniyor bu sefer :))

valla çok uyumustur bi sure agladikdan sonra benimkide her seferinde baska turlu uyyor iste baska bi cins :)

Bildigim kadariyla ek gidayla birlikte gunde 500-600 ml sut yeterli diye biliyorum 6 aydan sonra. Ek gida aliyor dimi?

benim oglan bugun uç kere aglayip uyuudu
ama dunden ve onceki gunden uykusuz ondan olabilir yani çokkk yorgundu

Bugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ

Senin maceraların bitmez canım :)) bakıcı teyze nasıl alıştıklar mi

Benimde 4gun kayinvalidem geldi o yüzden pek giremedim sonra oğlan yine Kabiz oldu farklı olarak taze hurma vermiştim bide yogurda çok yüklendi bu ara sonra internetten bakyimda sebzenin yanında biraz yoğurt verebikirmissin fazlası Kabiz yapabiliyomus bazı çocuklarda iki gundur top top yapıyor kakasini

Okurken ben yoruldum valla :)))

Yoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmez

Yoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmez
Ben biraksam bir sürü yicek çok seviyor ama Kabiz oldu ışte sebze yemeğiyle birlikte vermek lazim is herkeste ayni olmaz belki

altına imzamı atarım aynını bende pazarmış haftasonuymuş hergün her dk aynı
cumartesi akşamı oğlanı uyutup akşam ayaklarımı uzatıp film izleyip keyif yapacaktım
gündüzden pertim çıktı zaten yorgunluktan ölmüşüm koca hasta kırk nazla yatıyor bıktırdı şu 4 günde
neyse akşam 9 da oğlan uyandı biraz oyalayım karnını doyurayım geri yatar diye bekledim odada saat 12 ye geliyordu beyimiz anca uyudu benim cumartesi keyfim loş ışıkta geçti
sonrada uyudum zaten sabah 7 de aynı koşuşturmaca
kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…