2015 Şubat Anneleri

Senin maceraların bitmez canım :)) bakıcı teyze nasıl alıştıklar mi
Bakıcı teyze tam bi çakal çıktı. Maaşını verelim dedik ne kadar düşünmüştün sevgili bakıcı teyzemiz dedim 500 dedi. Bende bi yutkundum şöyle koyun pazarlığı yapar gibi pazarlık yaptık 400 de anlaştık. Bence yine fazla ama neyse artık çocuk için Napalım.. Tuna alıştı şükür. Cuma günü ilk kez kapıdan bıraktım çıktım. Önceden hep içeri giriyordum. Allahı var iyi bakıyor da millet çok paragöz olmuş valla..

Yoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmez
Tuna hergün yiyor hiç sıkıntı yaşamadık Allah'a şükür. her Bebek farklı oluyor demek ki

Gün hiç bitmiyor dimi ve akşam yatarken artık hiç Mutlu olamıyorum. Biliyorum ki gece durmadan uyanacak ve ben dinlenemeden sabah olacak ve yine kucağımda Tuna o tezgahın başına geçicim ühü ühüüü!! Bazen doğuda Muş'ta, çalışırken ki halimi bile özlüyorum..

pazar keyfi lüks bize.
bişey sorsam neden aynı anda yemek yemiyorsunuz. yemek baya baya sabote oluyor yemeklikten çıkıyor ama yine de ayrı çok nadir yediririm ben. sanki daha paylaşımlı oluyor gibi

pazar keyfi lüks bize.
bişey sorsam neden aynı anda yemek yemiyorsunuz. yemek baya baya sabote oluyor yemeklikten çıkıyor ama yine de ayrı çok nadir yediririm ben. sanki daha paylaşımlı oluyor gibi
Birlikte yemesi daha zevkli oluyor gercekten de. Ben de hep denk getirmeye calisiyorum bizim yemeklere. O da daha zevkle istahla yiyor bizle yiyince. Tabi zor oluyor o baska

Yediği için mutlu ol caňim.şükür ki yiyor.şükür ki kilosu en ustlerde.ağzını kitleyip kafasını çeviren kadar sınır bozani yok.hem de kilosu alt seviyelerdeyken.Dokunsan ağlarım o durumdayım.o çamaşır yığınının altında kalmaktan korkuyorum bigün 2 yetiskin 3 cocuk.

Allah kolaylik versin canim biz 1 cocuga yetisemiyoruz. Masallah sana

pazar keyfi lüks bize.
Özellikle denk getirmemezlik yapmıyorum da genelde ayrı Zaman'larda oluyor. Aynı anda yesek de ben pek bişey anlamıyorum yediğimden :)

Ayyy hele siz çok çocuklu analar valla Allah size daha çok sabır güç kuvvet versin.. Yemeyen Bebek nasıldır biliyorum. Görümcemin kızı iki yaşını geçti hala pütürlü yemiyor. Çocuk çiğnemek nedir bilmiyor, annesi her kaşıkta bin şarkı uydurup söylüyor. Bütün bu şaklabanlığın üstüne yediklerini kusuyor Allah yardımcın olsun canım açılıversin iştahı inşallah

Sut tenceresinin icine kahve fincan tabagi koyarsan kaynadigini duyarsin ses yapiyo sonra ocagin altini kisip biraz kaynatirsin sutu hic tasmaz o zaman

Ayy çok şükür kusmasi yok.o fena.onca emekten sonra en başa dönmek.her daim sukredilcek birşeyler vardır.Beterin beteri durumu.Allah onunda yardımcısı olsun.

Ayy çok şükür kusmasi yok.o fena.onca emekten sonra en başa dönmek.her daim sukredilcek birşeyler vardır.Beterin beteri durumu.Allah onunda yardımcısı olsun.
Valla iyi sabırlı biri ben olsam yerlerde yuvarlanırdım. Kimsede de huzur bırakmazdım. Aynen öyle Can'ım.a aslında şükredilecek çok şey var da sabır kalmadığı için unutuyorum çağu Zaman. Allah daha beterini gösterip bu zamanları aratmasın yine de

Sut tenceresinin icine kahve fincan tabagi koyarsan kaynadigini duyarsin ses yapiyo sonra ocagin altini kisip biraz kaynatirsin sutu hic tasmaz o zaman
Değişik bi yöntemmiş denenebilir sağol:) ben bugün gözümün önünde taşırdım. Tahta kaşık koydum bekledim gerçekten taşmıyo mu diy taşıyor

selam kizlar
iki gundur yogundum yazamadim

cumartesi nisan vardi gittik te karsiya. arabada ayagimda salladim kizi mecburiyetten. bu kizi sallamaktan nasil vazgeciricem bakalim.
ucakta salladim, arabada salladim, parkta salladim, nişanin orta yerinde salladim daha nerde sallayacagim bakalim..

neyse gittik iste teyzemlere. allahtan kalabaliktan korkmuyo artik. cidden bu korkusunu istanbulda yendi. annemlere geldik geleli insan da yabancilamiyo. ilk bi kac gun agladi sadece. demek yavrum kalabalik seviyo aslinda ama evde yalniz kaldigimiz icin ona alisiyo.

aksam nisan yerine gittik iyiydi sagolsun aglamadi oyle cok. kucaktan kucaga gezdi zaten of icim gitti ama napayim. bi bahaneyle aldim hep. hele bi akraba vardi yemin ediyorum dudaklarindan optu sapsup diye. annem dedi nolur bisey deme ona kocasi yeni oldu onun cok uzgun vs. aldim kizi terledi diyerek goturdum suratini yikadim. offf vallahi icim gitti ya bi bebek neden opulur hemde dudaktan..

uykusu geldi sonra sallanmak iatedi battaniyede salladik ama uyumadi. ayagimda topuklularla kucagimda kiz of oldum resmen. kucuk cocukla dugun dernek zor is. teyzemlere gectim ben bitmesini beklemeden allahtan. sonra gece de eve geldigimizde saat 12 olmustu..

bugun de liseden arkadaslarimla uc saat oturdum disarda. allahtan kiz huysuzluk etmemis annem bakti sagolsun..

yogun gecti haftasonu ama merak etmeyin onumuzdeki haftasonu bende klasik hayatima donmus olucam internetten gezenlerin fotolarina bakip agliycam :))

bu arada kizlar yine burnu tikali gibi kizin. sumugu akmis bugun iki kez. bazen de nefes alirken tikaniyo gibi sesler geliyo. yine mi hasta olucak yaa. o kadar kalabalikta olmamasina sasardim. offf gelirken hastaydi giderken de hasta olucak simdi

Alışması önemli ne kadar stres yapmıştım geçti gitti :) şimdi de ay sonu parasını verirken stres olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…