Bakıcı teyze tam bi çakal çıktı. Maaşını verelim dedik ne kadar düşünmüştün sevgili bakıcı teyzemiz dedim 500 dedi. Bende bi yutkundum şöyleSenin maceraların bitmez canım :)) bakıcı teyze nasıl alıştıklar mi
Tuna hergün yiyor hiç sıkıntı yaşamadık Allah'a şükür. her Bebek farklı oluyor demek kiYoğurt mu kabız yapıyormuş?? Bizimki de bugün ilk kez itiraz etmeden yarım kase yoğurt yedi.öyle Mutlu oldum ki.inşallh kabızlık olarak geri dönmez
Gün hiç bitmiyor dimialtına imzamı atarım aynını bende pazarmış haftasonuymuş hergün her dk aynı
cumartesi akşamı oğlanı uyutup akşam ayaklarımı uzatıp film izleyip keyif yapacaktım
gündüzden pertim çıktı zaten yorgunluktan ölmüşüm koca hasta kırk nazla yatıyor bıktırdı şu 4 günde
neyse akşam 9 da oğlan uyandı biraz oyalayım karnını doyurayım geri yatar diye bekledim odada saat 12 ye geliyordu beyimiz anca uyudu benim cumartesi keyfim loş ışıkta geçti
sonrada uyudum zaten sabah 7 de aynı koşuşturmaca
kısır döngü
pazar keyfi lüks bize.Bugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ
Birlikte yemesi daha zevkli oluyor gercekten de. Ben de hep denk getirmeye calisiyorum bizim yemeklere. O da daha zevkle istahla yiyor bizle yiyince. Tabi zor oluyor o baskapazar keyfi lüks bize.
bişey sorsam neden aynı anda yemek yemiyorsunuz. yemek baya baya sabote oluyor yemeklikten çıkıyor ama yine de ayrı çok nadir yediririm ben. sanki daha paylaşımlı oluyor gibi
Yediği için mutlu ol caňim.şükür ki yiyor.şükür ki kilosu en ustlerde.ağzını kitleyip kafasını çeviren kadar sınır bozani yok.hem de kilosu alt seviyelerdeyken.Dokunsan ağlarım o durumdayım.o çamaşır yığınının altında kalmaktan korkuyorum bigün 2 yetiskin 3 cocuk.Gün hiç bitmiyor dimive akşam yatarken artık hiç Mutlu olamıyorum. Biliyorum ki gece durmadan uyanacak ve ben dinlenemeden sabah olacak ve yine kucağımda Tuna o tezgahın başına geçicim ühü ühüüü!! Bazen doğuda Muş'ta, çalışırken ki halimi bile özlüyorum..
Allah kolaylik versin canim biz 1 cocuga yetisemiyoruz. Masallah sanaYediği için mutlu ol caňim.şükür ki yiyor.şükür ki kilosu en ustlerde.ağzını kitleyip kafasını çeviren kadar sınır bozani yok.hem de kilosu alt seviyelerdeyken.Dokunsan ağlarım o durumdayım.o çamaşır yığınının altında kalmaktan korkuyorum bigün 2 yetiskin 3 cocuk.
Özellikle denk getirmemezlik yapmıyorum da genelde ayrı Zaman'larda oluyor. Aynı anda yesek de ben pek bişey anlamıyorum yediğimden :)pazar keyfi lüks bize.
bişey sorsam neden aynı anda yemek yemiyorsunuz. yemek baya baya sabote oluyor yemeklikten çıkıyor ama yine de ayrı çok nadir yediririm ben. sanki daha paylaşımlı oluyor gibi
Ayyy hele siz çok çocuklu analar valla Allah size daha çok sabır güç kuvvet versin.. Yemeyen Bebek nasıldır biliyorum. Görümcemin kızı iki yaşını geçti hala pütürlü yemiyor. Çocuk çiğnemek nedir bilmiyor, annesi her kaşıkta bin şarkı uydurup söylüyor. Bütün bu şaklabanlığın üstüne yediklerini kusuyorYediği için mutlu ol caňim.şükür ki yiyor.şükür ki kilosu en ustlerde.ağzını kitleyip kafasını çeviren kadar sınır bozani yok.hem de kilosu alt seviyelerdeyken.Dokunsan ağlarım o durumdayım.o çamaşır yığınının altında kalmaktan korkuyorum bigün 2 yetiskin 3 cocuk.
Sut tenceresinin icine kahve fincan tabagi koyarsan kaynadigini duyarsin ses yapiyo sonra ocagin altini kisip biraz kaynatirsin sutu hic tasmaz o zamanBugün herkes pazar keyfinde herhalde :)) ben değilim valla. Yine geçen hafta bi yirmi dk oturmuştum bu hafta oda olmadı. Sabah amacım babasının kahvaltı yaptırmasıydı tunişe ama 7 de bi traktör odun gelince iş yine bana kaldı. Omlet yapıyorum iki gündür çiğneye çiğneye yiyor :) tarif veren arkadaşlar sağolun :) sonra bizim kahvaltımızı hazırladım, bu arada dünden kalan sızdıran bez faciasının izlerini silmek için yatak örtüsü çarşaflar makinedeydi. Çamaşır ser tunaya meyve faslı uyku derken bulaşıkları kaldıramadım Tuna beyimiz uyanır diye. O arada instagram da dolaşıp milletin pazar keyfisi fotoğraflarını görüp kıskandım. Buraya geldim in cin top oynuyor.. tuniş uyandı, bomba düşmüş gibi görünen mutfağı topladım. Tuna'nın yemeği uykusu ardından bizim yemek o arada süt kaynatmaca, taşırmaca, söylenerek ocak silmece, tahta kaşık koyarsan taşmaz diyenlere küfretmece, yoğurt çalmaca iki lokma yiyip tekrar bulaşık!!!! Ayyyy ne bitmez işim var. Buraya yazıyorum ki içimi dökeyim. Nasıl yorulduğumu ve surat asmayı hakettiğimi göreyim.. Okumayın kızlar sonuna kadar saçmalıyorum :)))) şimdi Tuna'yı yıkayıp kendim de bi banyo yazıcam uyutacak ve oturucam inşşşaalllaahhhh. Lanet olsun pazar keyfine!!! Hülooooğğğ
İlk kez duydum bu yöntemi de.pek hosmus.alarmli süt tenceresiSut tenceresinin icine kahve fincan tabagi koyarsan kaynadigini duyarsin ses yapiyo sonra ocagin altini kisip biraz kaynatirsin sutu hic tasmaz o zaman
Ayy çok şükür kusmasi yok.o fena.onca emekten sonra en başa dönmek.her daim sukredilcek birşeyler vardır.Beterin beteri durumu.Allah onunda yardımcısı olsun.Ayyy hele siz çok çocuklu analar valla Allah size daha çok sabır güç kuvvet versin.. Yemeyen Bebek nasıldır biliyorum. Görümcemin kızı iki yaşını geçti hala pütürlü yemiyor. Çocuk çiğnemek nedir bilmiyor, annesi her kaşıkta bin şarkı uydurup söylüyor. Bütün bu şaklabanlığın üstüne yediklerini kusuyorAllah yardımcın olsun canım açılıversin iştahı inşallah
Valla iyi sabırlı biri ben olsam yerlerde yuvarlanırdım. Kimsede de huzur bırakmazdım. Aynen öyle Can'ım.a aslında şükredilecek çok şey var da sabır kalmadığı için unutuyorum çağu Zaman. Allah daha beterini gösterip bu zamanları aratmasın yine deAyy çok şükür kusmasi yok.o fena.onca emekten sonra en başa dönmek.her daim sukredilcek birşeyler vardır.Beterin beteri durumu.Allah onunda yardımcısı olsun.
Değişik bi yöntemmiş denenebilir sağol:) ben bugün gözümün önünde taşırdım. Tahta kaşık koydum bekledim gerçekten taşmıyo mu diy taşıyorSut tenceresinin icine kahve fincan tabagi koyarsan kaynadigini duyarsin ses yapiyo sonra ocagin altini kisip biraz kaynatirsin sutu hic tasmaz o zaman
mesela ben :))Ahaaha ikisi de kendi çocugun olunca yapılıyor zor ama güzel
Yine de kendine güvenmeyn yapmasın :))
aynen oyleOyy sen boyle anlatinca ben de emin oldum artik tamamen kararimda. Cok zor Allah kolaylik versin bebeklerinin yasi yakin olanlara
Alti kisik olursa ocagin tasmaz tabak koyarsaniz deneyinDeğişik bi yöntemmiş denenebilir sağol:) ben bugün gözümün önünde taşırdım. Tahta kaşık koydum bekledim gerçekten taşmıyo mu diy taşıyor
Alışması önemli ne kadar stres yapmıştım geçti gitti :) şimdi de ay sonu parasını verirken stres olursunBakıcı teyze tam bi çakal çıktı. Maaşını verelim dedik ne kadar düşünmüştün sevgili bakıcı teyzemiz dedim 500 dedi. Bende bi yutkundum şöylekoyun pazarlığı yapar gibi pazarlık yaptık 400 de anlaştık. Bence yine fazla ama neyse artık çocuk için Napalım.. Tuna alıştı şükür. Cuma günü ilk kez kapıdan bıraktım çıktım. Önceden hep içeri giriyordum. Allahı var iyi bakıyor da millet çok paragöz olmuş valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?