- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Ayyy hele siz çok çocuklu analar valla Allah size daha çok sabır güç kuvvet versin.. Yemeyen Bebek nasıldır biliyorum. Görümcemin kızı iki yaşını geçti hala pütürlü yemiyor. Çocuk çiğnemek nedir bilmiyor, annesi her kaşıkta bin şarkı uydurup söylüyor. Bütün bu şaklabanlığın üstüne yediklerini kusuyorAllah yardımcın olsun canım açılıversin iştahı inşallah
Merhaba bayanlar. Ben de nihayet evime dondum. Benimki de annemde gece uyuyan cocuk eve gelince bise oluo bu cocuga. Dun yine ayaktaydik, ne zmn duzelcek acaba artik gece uykularimiz. Biz de bakici ariyoruz. Bulduk birkac kisi goruscez bakalim. Hic deneyimim yok. Neler sormaliyim acaba ? Evi de b.k goturmus. Esim evdeydi. Nasi temizlicem beratla onu dusunuorum kara kara.
Zorla yemek yedirilen bebekler kusuyır canım 2 yaşta hala. çocuk aç kalma pahasına da olsa doyma kontrolünü edinmeli.2 yaşında ve hala kusuyo muAllahım yalvarırım bizimki yaşına kadar geçsin
tavsiyem aynı zamana denk getir. sofrada aç olsun siz yedikçe heveslensin. hem bir sofra olur bir kere kurar bir kere toplarsın. yediğimizden birşey anlamayacağız o belli zaten her türlüÖzellikle denk getirmemezlik yapmıyorum da genelde ayrı Zaman'larda oluyor. Aynı anda yesek de ben pek bişey anlamıyorum yediğimden :)
Eşin nasıl pislettiyse öyle temizlesin olmaz mıtya da temizlikçi falan.
Ben de annemden eve döndüğümde sapıtıyor uykusu ama burada benimle yatiyor orada besiginde odasinda ondan. Birkac gün yari zamanli benimle uyuyor sonra düzeliyor.
Amaaaan Napalım çocuk için. Hem parayı niye kazanıyoruz harcamak için :)Alışması önemli ne kadar stres yapmıştım geçti gitti :) şimdi de ay sonu parasını verirken stres olursun
Evet en küçük pütürde kusuyor. Hatta psikolojik olarak çok etkilenmiş yemeği görür görmez öksürmeye başlıyor yavrucum. İnşallah geçer canım2 yaşında ve hala kusuyo muAllahım yalvarırım bizimki yaşına kadar geçsin
Aynen, bi sofrada en az on kez kalkıyorum sonra bi bakıyorum aaaa yemişimtavsiyem aynı zamana denk getir. sofrada aç olsun siz yedikçe heveslensin. hem bir sofra olur bir kere kurar bir kere toplarsın. yediğimizden birşey anlamayacağız o belli zaten her türlü
O ne yaaa dudaktan öpmek üfff.. Bizim milletin de hiç sınırı yok haselam kizlar
iki gundur yogundum yazamadim
cumartesi nisan vardi gittik te karsiya. arabada ayagimda salladim kizi mecburiyetten. bu kizi sallamaktan nasil vazgeciricem bakalim.
ucakta salladim, arabada salladim, parkta salladim, nişanin orta yerinde salladim daha nerde sallayacagim bakalim..
neyse gittik iste teyzemlere. allahtan kalabaliktan korkmuyo artik. cidden bu korkusunu istanbulda yendi. annemlere geldik geleli insan da yabancilamiyo. ilk bi kac gun agladi sadece. demek yavrum kalabalik seviyo aslinda ama evde yalniz kaldigimiz icin ona alisiyo.
aksam nisan yerine gittik iyiydi sagolsun aglamadi oyle cok. kucaktan kucaga gezdi zaten of icim gitti ama napayim. bi bahaneyle aldim hep. hele bi akraba vardi yemin ediyorum dudaklarindan optu sapsup diye. annem dedi nolur bisey deme ona kocasi yeni oldu onun cok uzgun vs. aldim kizi terledi diyerek goturdum suratini yikadim. offf vallahi icim gitti ya bi bebek neden opulur hemde dudaktan..
uykusu geldi sonra sallanmak iatedi battaniyede salladik ama uyumadi. ayagimda topuklularla kucagimda kiz of oldum resmen. kucuk cocukla dugun dernek zor is. teyzemlere gectim ben bitmesini beklemeden allahtan. sonra gece de eve geldigimizde saat 12 olmustu..
bugun de liseden arkadaslarimla uc saat oturdum disarda. allahtan kiz huysuzluk etmemis annem bakti sagolsun..
yogun gecti haftasonu ama merak etmeyin onumuzdeki haftasonu bende klasik hayatima donmus olucam internetten gezenlerin fotolarina bakip agliycam :))
Bak sen şu cadıya valla Can'ım bilmiyorum ki Nasıl başedicen. Beklemediğin anlarda gelince, hayır desen de olmazMEME ISIRMA FACİASI!!!
Kızlar napıcam bilmiyorum çok fena ısıtıyor dün akşam öyle bir ısırdı ki sanki jiletle kesti kan durmadı 10 dk nerdeyse emzirmeyi keşkem öyle Can'ım yandı hala da acıyo napıcam Nasıl vazgeçecek akıl veren ağladım acıdan
canim biximkinin daha disi cikmadigi halde nasil canimi yakiyor seni tahmin edemiyorum. yandim bende desene.MEME ISIRMA FACİASI!!!
Kızlar napıcam bilmiyorum çok fena ısıtıyor dün akşam öyle bir ısırdı ki sanki jiletle kesti kan durmadı 10 dk nerdeyse emzirmeyi keşkem öyle Can'ım yandı hala da acıyo napıcam Nasıl vazgeçecek akıl veren ağladım acıdan
bisey de diyemiyorum guya ben dicektim lutfen opmeyin dokunmayin vs sert olucaktim kararli olucaktim. bi b.k diyemiyorum afedersinO ne yaaa dudaktan öpmek üfff.. Bizim milletin de hiç sınırı yok ha
MEME ISIRMA FACİASI!!!
Merhaba hanımlar biz bu hafta sağlık ocağına gidicez aşı var mı yoksa izlem mi?Hemşirelerimiz pek konuşmayı sevmiyo sorunca gelince konuşuruz diyo
Benimki de cimcikliyor mememde yer yer kabuklu minik yaralar var bende onla arama pelus bi oyuncak koyuyorum su uyku arkadaşlarından onu tutuyor mincikliyo falan elini tutuyorum ole Bole oyaliyorum bir iki sefer ısırdı gıkımı cikarmadim oyun sanmasın diye ondan sonra daha isirmadi. Sen doyduktan sonra emmeyi yavaslattiginda çek memeden olmaz miMEME ISIRMA FACİASI!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?