2015 Şubat Anneleri

2 yaşında ve hala kusuyo mu Allahım yalvarırım bizimki yaşına kadar geçsin

Merhaba bayanlar. Ben de nihayet evime dondum. Benimki de annemde gece uyuyan cocuk eve gelince bise oluo bu cocuga. Dun yine ayaktaydik, ne zmn duzelcek acaba artik gece uykularimiz. Biz de bakici ariyoruz. Bulduk birkac kisi goruscez bakalim. Hic deneyimim yok. Neler sormaliyim acaba ? Evi de b.k goturmus. Esim evdeydi. Nasi temizlicem beratla onu dusunuorum kara kara.

Eşin nasıl pislettiyse öyle temizlesin olmaz mı tya da temizlikçi falan.

Ben de annemden eve döndüğümde sapıtıyor uykusu ama burada benimle yatiyor orada besiginde odasinda ondan. Birkac gün yari zamanli benimle uyuyor sonra düzeliyor.

Zorla yemek yedirilen bebekler kusuyır canım 2 yaşta hala. çocuk aç kalma pahasına da olsa doyma kontrolünü edinmeli.
tabi bazısı hiç yemiyor anne dayanamıyor yediriyor oyunla zorla.

Özellikle denk getirmemezlik yapmıyorum da genelde ayrı Zaman'larda oluyor. Aynı anda yesek de ben pek bişey anlamıyorum yediğimden :)
tavsiyem aynı zamana denk getir. sofrada aç olsun siz yedikçe heveslensin. hem bir sofra olur bir kere kurar bir kere toplarsın. yediğimizden birşey anlamayacağız o belli zaten her türlü

allahim sansa bak istanbula gelirken hastaydi sonra gecti simdi iki gun kaldi gitmeme yine sunukler fışfış. ihlamuru cikardik ortaya yine. sukurler olsun allah beterinden saklasin da tam eve donme uzeri off. ev pislenmistir 1 aydir yokum, alisveris o şu bu, bi de kiz hasta olursa tamamen yandik vallahi zor gunler bekliyor..

Ahh ahh eve yukardan su tutup supuresim var.
Annemde benimle yatio evimizde yatagi var. Yanima aliorum yine de uyumadi. Neyse alisir ins. :/

Evet en küçük pütürde kusuyor. Hatta psikolojik olarak çok etkilenmiş yemeği görür görmez öksürmeye başlıyor yavrucum. İnşallah geçer canım

tavsiyem aynı zamana denk getir. sofrada aç olsun siz yedikçe heveslensin. hem bir sofra olur bir kere kurar bir kere toplarsın. yediğimizden birşey anlamayacağız o belli zaten her türlü
Aynen, bi sofrada en az on kez kalkıyorum sonra bi bakıyorum aaaa yemişim

O ne yaaa dudaktan öpmek üfff.. Bizim milletin de hiç sınırı yok ha

MEME ISIRMA FACİASI!!!
Kızlar napıcam bilmiyorum çok fena ısıtıyor dün akşam öyle bir ısırdı ki sanki jiletle kesti kan durmadı 10 dk nerdeyse emzirmeyi keşkem öyle Can'ım yandı hala da acıyo napıcam Nasıl vazgeçecek akıl veren ağladım acıdan

Bak sen şu cadıya valla Can'ım bilmiyorum ki Nasıl başedicen. Beklemediğin anlarda gelince, hayır desen de olmaz

canim biximkinin daha disi cikmadigi halde nasil canimi yakiyor seni tahmin edemiyorum. yandim bende desene.

biri demisti isirdiginda ya da isiracagini anladiginda gozlerine bakarak kararli ve csnin yanmis uzulmus bi sekilde hayir lutfen yapma
diyecekmissin surekli. ise yarar mi bilmem ama :/

Merhaba hanımlar biz bu hafta sağlık ocağına gidicez aşı var mı yoksa izlem mi?Hemşirelerimiz pek konuşmayı sevmiyo sorunca gelince konuşuruz diyo

Benimko bi ara sacima cok daliodu. Acio acio diodum ole ole alisti. Acio diyince birakio. Ama zaman aldi tabi. Seninki de ogrenir ama o arada sen nolursun. Anlayabilirsen cek agzindan. Ya da plastik seffaf gogus uclari var onu deneyebilirsin. Benim gogislerim cok yara kan olurdu onunla emzirirdim.

Benimki de cimcikliyor mememde yer yer kabuklu minik yaralar var bende onla arama pelus bi oyuncak koyuyorum su uyku arkadaşlarından onu tutuyor mincikliyo falan elini tutuyorum ole Bole oyaliyorum bir iki sefer ısırdı gıkımı cikarmadim oyun sanmasın diye ondan sonra daha isirmadi. Sen doyduktan sonra emmeyi yavaslattiginda çek memeden olmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…