2015 Şubat Anneleri

Yapmam mı Can'ım ama anlamıyor daha oyun zannediyolar hep ısıtmak diye tedirgin emziriyorum eşin oturttu karşısına napıyosun kızım annenin canını yakıyorsun bak ağlıyo diyo gülüyo velet

Kız emzik yada biberon almayan çocuk onu alır mı ki bilmem kesin Onu da anlar almaz

Yapmam mı Can'ım ama anlamıyor daha oyun zannediyolar hep ısıtmak diye tedirgin emziriyorum eşin oturttu karşısına napıyosun kızım annenin canını yakıyorsun bak ağlıyo diyo gülüyo velet
gulmeyi biluyolar ama :))
cimdikliyolar tirmaliyolar isiriyolar bu bebeler ne psikopat be

Hiç yavaşlatmıyor ki hep aynı emiyor bi bakmışım ısırmış

al iste o kadar kalabaliga girdik nişanda. millet optu durdu kucaktan kucaga. zaten burde kuzenlerin cocuklari hep hasta etrafimizda. e bi de mevsim gecisindeyiz. hasta olmamasi mucize olurdu.

burnunu silmeye yetisemiyorum resmen o kadar cok akiyorki. gecen sefer bu kadar fazla akmamisti. bi guzel banyo ettirdim sicak sicak sonra soba actim yaninda giydirirken. banyodan sonra burun bayagi akmaya basladi zaten.

serumfiz. bitmisti gittim direkt buyuk kutusundan aldim burna fisfis yapilandan. aglamiyo onu yapinca. insallah bu sefer ilerlemeden gecer ilac kullanmak istemiyorum carsamba aksami da eve donucez. zaten ucakta durmuyo bi de hastayken ekstra huysuz olcak. allahimm nolur su yolculugu guzel atlatayim..

Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
Şimdi Azra sabah kahvaltısında yumurta veriyorum haşlanmış veya omlet şeklinde yanına labne peyniri sonra emiyor öğlen uyuyor akşam üzeri şu 8 tahıllı kaşık mamalarından bi kase yiyiyor yani 120 ml falan arada emiyor akşam da biz ne yersek mesela pilav ve kıyma varsa yemekte onları bi kasede birer yemek kaşığı koyup üstüne yoğurt koyup öyle yediriyorum veya çorba varsa çorbanın içine az bişey ekmek içi koyup yediriyorum gece uyumadan emip uyuyor ama gece 3 kere net kalkıyor acaba gece aç mı kalıyor da uyanıp meme istiyor yoksa alışkanlık mı edindi ? Sizce neden olabilir geceye yakın tok tutacak bişeyler mi vermeliyim ?

canim verdiklerin bence yeterli. zaten ac oldugunu anlarsin mutlaka diye dusunuyorum. gece kalkmasi aliskanliktan oluyo artik bence.

yalbiz soyle yapabilirsin. ben kasik mamasi vermiyordum ama annemdeyken zor durumda kalinca verdim (ev kalabalik misafir vs vakit olmadigindan) kasik mamasini gece son ogunde ver. sonra emsin emmek istedogi kadar. hazmi kolay cunku tok da tutuyor. herobaby nin meyveli tahilli olanini aldim ben onu cok seviyor. bimde satiliyo.

onun disinda benimki sabah 7de bi emer 10da kalkar. 11 e dogru kahvalti. sonra oglen emzirip uyku. sobra 3 gibi meyveli yogurt. ya da az az verip ikisini ayri ayri da veriyorum bazen. aksam 7 gibi corba. eger erken yatmazsa aksam 9bucuk 10a dogru kasik mamasi verip emzirip yatiriyorum. kilo alimi da iyi. kendi de doydugunun sinyallerini veriyor zaten.

Ben de ortalama senin gibi yediriorum. Gece emse bile 12 de bi biberon sut veriorm 100cc bi de sabah 6 da emziriom. Bazen aralarda uyanio ama nieti emmek deil. Donduruorum diger yanina pispisliom dalio tekrar.

Gündüz sadece bir kez mi emiyor?

Sen de mi iki kez emziriyorsun günde? Bu yedirdiklerinin arasında emme var mı?

F fyz yeb4 ben yazmıştım ya zaten önceden. Ek gıda tamam da emme bana az gibi geldi. Ben gündüz doğru düzgün emmediğini düşünüp gece artık her uyandığında emziriyorum, yanımızda yatıyor sayılır ve artık kaç kez uyanıyor sayamıyorum. Ben de size bunu soracaktım. Emsin diye gece uykusunu bölmesine izin vermem doğru mu?

Biraz alışkanlık oluyormuş, Çünkü bebişlerde bizim gibi gece acıkmıyorlarmış artık.

normalde benim oğlumun son öğünü 6 civarıydı gece bi kere uyanıyordu dün 7 buçukta yedirdim o kadar doydu ki gaz çıkardı ( ben öyle anlıyorum doyduğunu yoksa herşeyi istiyo çok yiyo hazımsız oluyo) gece hiç uyanmadı sabah 7 de uyandı normalde uyanma saatimiz 7-8 zaten.

evet bazi bunye kabul etmezmis. kuzenim de taktirdi on bes gun sonra cikardi kan kaybindan gidecekti nerdeyse kiz :))

bende cok tereddutteyim taktirsam mi diye.

ya ben de baska yollara guvenmiyorum sevmiyorum da ama bu aci ve kanamaya bakalim daha ne kadar dayanicam bilmem. aslinda super bisey dene bence tereddutu bosver yakin zamanda da bebek dusunmuyorsun anladigim kadariyla hormonlu spirale gecerim ben de hic olmadi eger dayanamazsam, kendime simdilik bi sene muhlet veriyorum hayirlisi alisir bunyem ins:/

ya bizim oglanlar o kadar benziyor ki surekli bacagima yapisik aglayan bir velet bi de kedi gbi oyle isini biliyorki aliyorsun kucagina surekli kucakta. ben de kanguruya baglamakta degil is yapmamakta buldum cozumu evi bilmemne goturuyor uyutacagim zaman bagliyorum onla dolasiyorum yalniz. beyfendi kucakta dolanirken uyuyor anca, bel sirt kalmadi kizim zaten her gece sut istemek icin yataktan cikiyor onu kaldir koy gece bilmem kac kere, sonra beyfendiyi tasi. evimiz de merdivenli hem de yuksek basamaklar mafoldum oyy, senin bu wrapi deneyim ben de sirt icin belki is yaparim :s

Ben artık iyice emin oldum uykunun ne açlıkla ne dişle bi Alakadı var. Çocuğun burnu tıkalı fır fır hiç uyulmadığı kadar iyi uyudu, dün hiç bişeysi yok uyumadı.
harbi ya simartmakla ilgili bence anladim ben artik simdiki aklim olsaydi kizimi zorla alistirirdim sutsuz icmeden uyumaya eziyet etmeden tabi. simdi yapamiyorum cunku ev cok ufak biri agladi mi oburu uyaniyor. o yuzden gece biri viyakladi mi hemen kosuyorum sussun diye ne isterse yapiyorum kole anne

evet hormonlu olan neredeyse bitiriyor adeti ama ben onu da istemedim. ama sanirim gittikce alisiliyor benim 7 ay oldu sancilarda cok degisiklik yok ama kanamalar hala asiri olmakla birlikte ilk aylardaki kadar cilgin degil. ins gittikce alisiyoruzdur.
gerçekten öyle hep püremsi hale getirmek zorunda kalıyorum yedireceğim şeyleri. çiğneyemediği için boğulcak gbi oluyo. iki gündür iştahsız. bu sefer galiba diş.

dis diye diye perisan olduk be telefonun basinda caresiz bekliyor gibiyiz sutun icin incir dereotu falan yedin mi? sanki bana faydasi oldu azicik benim de cok azaldi da. bu arada oglun ayakta durma denemelerine basladi mi? benimki birakiyor kendini iki uc gundur az da olsa ayakta kalip hop dusuyor. en azindan gundemine girdi yani ayakta durmasi gerektigi bakalim ne zamana yuruyecekler:) benim buyugu 8.5 ta yurumeye basladigi icin bu tembel cikti diyorum da alakasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…