Yapmam mı Can'ım ama anlamıyor daha oyun zannediyolar hep ısıtmak diye tedirgin emziriyorum eşin oturttu karşısına napıyosun kızım annenin canını yakıyorsun bak ağlıyo diyo gülüyo veletcanim biximkinin daha disi cikmadigi halde nasil canimi yakiyor seni tahmin edemiyorum. yandim bende desene.
biri demisti isirdiginda ya da isiracagini anladiginda gozlerine bakarak kararli ve csnin yanmis uzulmus bi sekilde hayir lutfen yapma
diyecekmissin surekli. ise yarar mi bilmem ama :/
Kız emzik yada biberon almayan çocuk onu alır mı ki bilmem kesin Onu da anlar almazBenimko bi ara sacima cok daliodu. Acio acio diodum ole ole alisti. Acio diyince birakio. Ama zaman aldi tabi. Seninki de ogrenir ama o arada sen nolursun. Anlayabilirsen cek agzindan. Ya da plastik seffaf gogus uclari var onu deneyebilirsin. Benim gogislerim cok yara kan olurdu onunla emzirirdim.
gulmeyi biluyolar ama :))Yapmam mı Can'ım ama anlamıyor daha oyun zannediyolar hep ısıtmak diye tedirgin emziriyorum eşin oturttu karşısına napıyosun kızım annenin canını yakıyorsun bak ağlıyo diyo gülüyo velet
Hiç yavaşlatmıyor ki hep aynı emiyor bi bakmışım ısırmışBenimki de cimcikliyor mememde yer yer kabuklu minik yaralar var bende onla arama pelus bi oyuncak koyuyorum su uyku arkadaşlarından onu tutuyor mincikliyo falan elini tutuyorum ole Bole oyaliyorum bir iki sefer ısırdı gıkımı cikarmadim oyun sanmasın diye ondan sonra daha isirmadi. Sen doyduktan sonra emmeyi yavaslattiginda çek memeden olmaz mi
He ya bidaha şubatta doğurmasak mı ne yapsakgulmeyi biluyolar ama :))
cimdikliyolar tirmaliyolar isiriyolar bu bebeler ne psikopat be
benimki martta dogdu ama ayni :))He ya bidaha şubatta doğurmasak mı ne yapsak
canim verdiklerin bence yeterli. zaten ac oldugunu anlarsin mutlaka diye dusunuyorum. gece kalkmasi aliskanliktan oluyo artik bence.Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
Şimdi Azra sabah kahvaltısında yumurta veriyorum haşlanmış veya omlet şeklinde yanına labne peyniri sonra emiyor öğlen uyuyor akşam üzeri şu 8 tahıllı kaşık mamalarından bi kase yiyiyor yani 120 ml falan arada emiyor akşam da biz ne yersek mesela pilav ve kıyma varsa yemekte onları bi kasede birer yemek kaşığı koyup üstüne yoğurt koyup öyle yediriyorum veya çorba varsa çorbanın içine az bişey ekmek içi koyup yediriyorum gece uyumadan emip uyuyor ama gece 3 kere net kalkıyor acaba gece aç mı kalıyor da uyanıp meme istiyor yoksa alışkanlık mı edindi ? Sizce neden olabilir geceye yakın tok tutacak bişeyler mi vermeliyim ?
Kız emzik yada biberon almayan çocuk onu alır mı ki bilmem kesin Onu da anlar almaz
Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
Şimdi Azra sabah kahvaltısında yumurta veriyorum haşlanmış veya omlet şeklinde yanına labne peyniri sonra emiyor öğlen uyuyor akşam üzeri şu 8 tahıllı kaşık mamalarından bi kase yiyiyor yani 120 ml falan arada emiyor akşam da biz ne yersek mesela pilav ve kıyma varsa yemekte onları bi kasede birer yemek kaşığı koyup üstüne yoğurt koyup öyle yediriyorum veya çorba varsa çorbanın içine az bişey ekmek içi koyup yediriyorum gece uyumadan emip uyuyor ama gece 3 kere net kalkıyor acaba gece aç mı kalıyor da uyanıp meme istiyor yoksa alışkanlık mı edindi ? Sizce neden olabilir geceye yakın tok tutacak bişeyler mi vermeliyim ?
Gündüz sadece bir kez mi emiyor?Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
Sen de mi iki kez emziriyorsun günde? Bu yedirdiklerinin arasında emme var mı?canim verdiklerin bence yeterli. zaten ac oldugunu anlarsin mutlaka diye dusunuyorum. gece kalkmasi aliskanliktan oluyo artik bence.
yalbiz soyle yapabilirsin. ben kasik mamasi vermiyordum ama annemdeyken zor durumda kalinca verdim (ev kalabalik misafir vs vakit olmadigindan) kasik mamasini gece son ogunde ver. sonra emsin emmek istedogi kadar. hazmi kolay cunku tok da tutuyor. herobaby nin meyveli tahilli olanini aldim ben onu cok seviyor. bimde satiliyo.
onun disinda benimki sabah 7de bi emer 10da kalkar. 11 e dogru kahvalti. sonra oglen emzirip uyku. sobra 3 gibi meyveli yogurt. ya da az az verip ikisini ayri ayri da veriyorum bazen. aksam 7 gibi corba. eger erken yatmazsa aksam 9bucuk 10a dogru kasik mamasi verip emzirip yatiriyorum. kilo alimi da iyi. kendi de doydugunun sinyallerini veriyor zaten.
Ayy yeni gördüm :)) sorumu geri aldımtabii gunduz her firsatta ve her uykudan once de emziriyorum onu demeyi unutmusumfyz35
Biraz alışkanlık oluyormuş, Çünkü bebişlerde bizim gibi gece acıkmıyorlarmış artık.Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
ewt canım bugün 6 emzirmenin sadece 2 sinde 2 dakika dolu dolu aktı. onun dışında çekiyo gelmiyo ittiriyo sinirleniyo. gittiği yere kadar napayımpirelideve ne yaptın sütün nasıl hala az mı?
normalde benim oğlumun son öğünü 6 civarıydı gece bi kere uyanıyordu dün 7 buçukta yedirdim o kadar doydu ki gaz çıkardı ( ben öyle anlıyorum doyduğunu yoksa herşeyi istiyo çok yiyo hazımsız oluyo) gece hiç uyanmadı sabah 7 de uyandı normalde uyanma saatimiz 7-8 zaten.Kızlar bide bişey sorcam ek gıdacılar fikri versin
evet bazi bunye kabul etmezmis. kuzenim de taktirdi on bes gun sonra cikardi kan kaybindan gidecekti nerdeyse kiz :))
bende cok tereddutteyim taktirsam mi diye.
Kanguru hiç denemedim ben slingi de kendim yaptım. http://meronimo.kadinlarkulubu.com.tr/2015/02/ev-yapm-wrap-sling-diy.html Bak burda anlatmıştım. Ama arkaya bağlarken esnek alimler değil dokuma olanlardan kullanmak lazımmış ben o yüzden üstüne bide peştemal sarıyorum aklında bulunsun. Çocuk kendini geriye atarsa esnemesin diye. Biz bugün çamaşır serdik balkona sırtımda :))
harbi ya simartmakla ilgili bence anladim ben artik simdiki aklim olsaydi kizimi zorla alistirirdim sutsuz icmeden uyumaya eziyet etmeden tabi. simdi yapamiyorum cunku ev cok ufak biri agladi mi oburu uyaniyor. o yuzden gece biri viyakladi mi hemen kosuyorum sussun diye ne isterse yapiyorum kole anneBen artık iyice emin oldum uykunun ne açlıkla ne dişle bi Alakadı var. Çocuğun burnu tıkalı fır fır hiç uyulmadığı kadar iyi uyudu, dün hiç bişeysi yok uyumadı.
evet hormonlu olan neredeyse bitiriyor adeti ama ben onu da istemedim. ama sanirim gittikce alisiliyor benim 7 ay oldu sancilarda cok degisiklik yok ama kanamalar hala asiri olmakla birlikte ilk aylardaki kadar cilgin degil. ins gittikce alisiyoruzdur.Bak pazar günü başladı benim 4 gündür az az di bugün sular Seller gibii daha kaç gün süreRR bu ne ya bazılarına yaramiyomus Spiral demek bizede iyi gelmedi bide bi çeşidi varmış onu takınca bi sorun olmuyomus iki çeşit var sanirim
gerçekten öyle hep püremsi hale getirmek zorunda kalıyorum yedireceğim şeyleri. çiğneyemediği için boğulcak gbi oluyo. iki gündür iştahsız. bu sefer galiba diş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?