2015 Şubat Anneleri

kizlar bir de bugun oglum merdivenden yuvarlandi nasil oldu bilmiyorum da. koruyucuyu sabah babasi acik birakip gitmis sanirim ben de o kadar korkunc bigun gecirdimki dun gece de ikisi hic durmadi sabah pestil gibiyim yatakta kizimla ugrasiyordum. oglumun cigligi ve korkunc patir kutur sesler nasil kostum kucakladim bilmiyorum. rabbim korudu cidden bisey olmamis yavrucuga rabbim korusun hepsini ona emanetler. bir de burunlar herkesin akiyor sanirim usutuyor cocuklar bence, havalar cok garip insan gecesini gunduzunu oglenini ikindisini ayarlayamiyor, bir de ne psikopat bebelerimiz var bizimki de kendine vuruyor, kafasini duvara vuruyor sinirlenince ama durmuyor yani benim alip cekmem gerekiyor onu duvar kenarindan :s son olarak pazar keyfi de neymis arkadaslar ya ayri dunyalarin insaniyiz pazar keyfiyle ayrica pazar keyfi yapip ortalikta can cektircegime hic olmamasini tercih ederim bu kadar net eskiden sokakta cikolata yedigimizde annemiz kizardi hey gidi

Çok geçmiş olsun ya,Allah korumuş yavrucuğu.Merdivenlere çok dikkat etmek lazım da bir dakika durmuyorlar ki. Seninki de baya hareketli herhalde.Benim oğlum da sıralıyor baya,arada ellerini bırakıp ayakta durmaya çalışıyor ama 2-3 saniye sonra hop yere düşüyor.Ne Zaman yürümeye başlar sence? Büyük kızın sıraladıktan ne kadar sonra yürümeye başlamıştı? Ne çok soru sordum, acemi anneyim ben Düştüğünde bile çok panik yapıyorum, Üzülüyorum.Ne olacak bu halim bilmiyorum

İçini dökmüşsün resmen :) çok geçmiş olsun Can'ım aman dikkat etsin bu babalarda yav.. Ne bu dalgınlık bizimki de öyle ay unuttum yok yoruldum... Sende bide ikisi de küçük, kızın Bebek sayılır Allah yardım etsin. Ah uyku ahh deliksiz beş saat nolur allahım..

ewt canım bugün 6 emzirmenin sadece 2 sinde 2 dakika dolu dolu aktı. onun dışında çekiyo gelmiyo ittiriyo sinirleniyo. gittiği yere kadar napayım
Benim de azaldı sanırım. Çocuğun yutkunma seslerini saya saya bi hoş oldum. Hiç istekli emmiyor yazık. Önce bi heves sarılıyor çek çek gelmiyor sonra hop atıyor kendini bi tarafa çok üzgünüm yav emzirmek en sevdiğim şeydi halbuki.. Bugün süt arttırmaya yöneldim. Sabah yulaf yedim öğlen bulgur akşam pırasa bol su, düne göre daha iyiydi ama olmuyor zaten iki yaşına kadar umudum yoktu da bari bir yaşını tamamlasaydı.. Gündüz yeterince emmiyor diye gece her uyandığında emziriyorum. Hebelee gibi yanımda yatırıyorum, uyku Muyku hak getire.. Emip etmediğinden de pek emin değilim. Ya sence uyku mu daha önemli emmek mi sence bu gece emzirmelerini bırakayım mı?

canim herkesin gorusu farkli belki bu konuda ama ben asla uyandirmam. uyku da cok onemli. o bi kere kalkiyo sabah o zaman emziriyorum sadece.
gun icinde her firsatta emziriyorum. zaten doymak icin emmiyoki artik o kadar xok sutum de yok. sifa niyetine tikiyorun agzina her firsatta :) uykudan once emmeyi seviyo

kizlar sizde de durum ayni mi bilmiyorum Begüm cok agir grip oldu sanirim

sutekli akiyo burnu oyle boyle degil butun gun yapmadigim kalmadi. sicak banyo yaptirdim surekli temizledim burnunu, ihlamur verdim vs daha yarim saat once otribebeyle cektim coldmix damlattim. simdi uyitmaya calisiyorum nefes alirken sesi diger odadan duyulur o derece tikali.

bi tane tuvalet kagidi bitecek nerdeyse surekli sumukleri akiyo su gibi. bazen yetisemiyorum yaliyo bi de şapşup yapiyo allahim gulsem mi aglasam mi off.

gecen seferkinde burnu akmamiati bu kadar. bu sefer bi de hapsuruk cok gozler kirmizi sulaniyo tam agir grip oldu yani. ne yapabilirim baska kizlar

yarin burdaki saglik ocagina bi gideyim en azindan sirtini falan dinlesin baksin durum ne

of niye hep yolculuktan once hasta oluyoruz boyle yaaaa

Canım çok geçmiş olsun.İçini biraz rahatlatır mı bilmiyorum ama burun akıntısının su gibi olması(sarı-yeşil iltihaplı olmaması), gözlerinin kızarık olması antibiyotik gerektiren bi durum olmadığını gösterir genelde.Nezle gibi yani.İnşallah çabucak iyileşir.Öksürüğü var mı peki? Ya da ateşi?

sagol canim insallah

oksuruk ve ates yok. hapsuruk var ve surekli sumukleri akiyo. burnu tikali. bi de alni terliyo ince ince. ama belki ev sicak oldu ondan da olabilir.

balgam da yok henuz. belki dedigin gibi boyle hafif atlatir insallah :/

Benim bebe bugün yarım avakado yedi ilk kez beğenmez diye elma puresi de yaptım ama baktım yiyor katmadim elmayi. Bide bugünler Kabiz gibi birşey gunkurusu kayısı vardı onu başlayıp pure yaptım yediriyorum ve her zamanki gibi balkabagindan yedi biraz yogurtla başka bişey yemedi bugün yani ben vermedim korkuyorum bise verim Kabiz olacak diye tam diyorum güzel yemek yapım verim Kabiz oluyor. Hala bizimle yatıyor Yatagimiz hala yapılmadı babasının hiç vakti yok yoksa yatağında yatacak mery60 ben herşeyi serbest bıraktım bak bizimle yatıyor sonra gece emziriyorum uyanip ağladığında öyle uyuyor çünkü yemek konusunda allahtan iştahlı ne kadar yerse yesin fazlasını hiç ısrar etmiyorum ama bizimki hala emeklemedi bu üçüncü dış ne zaman çıkar acaba MaRaL_ nerde ya

burdayim da siz yazmiyorsunuz anam ben ne edem tek basima gelip :)

Ben de ortalama senin gibi yediriorum. Gece emse bile 12 de bi biberon sut veriorm 100cc bi de sabah 6 da emziriom. Bazen aralarda uyanio ama nieti emmek deil. Donduruorum diger yanina pispisliom dalio tekrar.
Can'ım biberon almıyor Nasıl süt vereyim ki

Ver emsin Can'ım zaten gündüz ememiyor çocuk

TAmamda uykuyu sen bolmuyorsunki kendi uyanmiuormu
heo diyorum herseyin bi zamani var, simdi uyanma ya$i
zaman gelicek sabah okula çagiraacksinz anne biraz n daha diye nazlancak aksamdan beri uyyan çocuk :)
emzir istedigi kadar
kendiliginde birakiyolar sonra emmeyi ..
bu gnler en guzzel gunler, her gunu guzel ozelde emzirme ba$ka ..

Can'ım burnunun akması iyi yeşilimsi olur akmazsa o Zaman daha kötü yapabileceğini yapmışsın zaten bence git bi kontrol ettir daha ne yapacaksın ciğerlere inmeden en azından ilaç al ama antibiyotik dikkat et daha yeni kullandı sayılır mutlaka hatırlat bide havluyu azıcık buharda veya ısıtıcıda ısıt üzerine çok az viks sür göğsüne koy bide ayak tabanlarına ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi geliyo

Can'ım biberon almıyor Nasıl süt vereyim ki
biberona senin sutunu koydunmu?
SEN olmadan bakcak biri varmi?
bi kaç saat direnir sonra mecbur alir

ben kizimi 10 saat bakicya birakiyordum 2 gunde alismisti biberona
buyuk oglum alismadi hiç biberon almadi
bunda en basincan beri elimden dusurmedim biberonu, o kabusu bi kere yasadim bi daha kaliramazdim
gecen aksam 150 ml i sut içti benimki acindan ölMÜ$ :)

Bacım napıyon ya kız benim kız çok fena oldu göğsümü feci ısırıyor biraz önce yine kanattı var mı bi önerin emzirmekten vazgeçicem nerdeyse

Benim sütümü De içmiyor biberondan lansinoh aldık hatta. Onu bile almıyor biberona devam sütü koydum almıyor kendi sütümü koydum almıyor bilerek ben vermiyorum babasına veriyorum yine almıyor saatlerce bekliyorum ki aç olsun alsın diye yırtıyo kendini Nasıl alıştırcam valla akıl verin bana acaba daha kolay akan bi biberon falan mı alsam lansinoh o çekerse akıyo ama inat edip çekmiyo napayım şimdi

Ne yaparsan yap almayan bebek almıyor canım benim ortancayla bu sıpacanım da almadı herşeyi denedim yok almıyor malesef...

Kızlar Denizli de yaşayan varmı nasıl bir yer adeti töresi geleneği nasıl acaba fikri olan varmı? Biraz netten araştırdım ma bilen birinden duymak başka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…