2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım herşeyi yapmışsın zaten burnunun akması iyi ama bir iki güne toparlar inş.

Bacım napıyon ya kız benim kız çok fena oldu göğsümü feci ısırıyor biraz önce yine kanattı var mı bi önerin emzirmekten vazgeçicem nerdeyse
Benimkide çok ısırıyordu sert bir ses tonuyla HAYIR dedim önce oyun sandı benim acıdaan bağırmamı oyun sandı gülüyordu sıpa sonra sıktım dişimi HAYIR diye diye azalttım şükür zaten aman aman emmesi yok ne giderse şifa niyetine...

Bir hafta önce dr kontrolü vardı şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde ama doğru düzgün anne sütü almıyor mama da içmiyor inek veya keçi sütünüde içmiyor dr a dedim ne olacak böyle diye yoğurt yiyorsa hiç bir sıkıntı yok dedi illaki süt içecek diye bişey yok her bebek farklı bol bol yoğurt ver annesi dedi süt içiremeyen annelere duyrulur....

Sahi ablan ne yaptı canım

Geçmiş olsun.soğuk almış heralde.böyle devam edersen gribe çevirmez inşaallah.

benim ogluma tam 2 sene ugrastim, gece gunduz denedimn oturup, aglrdim
biberonu almasi bi lucizeydi benim için ama tabiki o mucize gerçeklesmedi :)
bu konuda yardimci olamiycam canim ben en a z5 çsit biberon denedim,avent dodie bilmemne ama almadi i$te sipa

kiz iyide 500 gr yogurt yiyormu seninki
yogurt yeterde yettigi kadar miktari nasil alacak8 aylik çocuk

günaydın herkese. ben hafta sonları giremiyorum neler değişiyor yaa. bizimde dün sağlık ocagında genel kontrolümüz vardı. Beren Yade hanım da kansızlık var benim çocuklarımda neden hep oluyor yaa. oğluma ne zaman kan tahlili yaptırsak kansız. şimdi kız da öyle kan ilacı kullanmaya başladık. pofff

bence büyümede uyku daha önemli. bırak sabaha kadar süt biriksin sabah doya doya emsin. ben öyle yapıyorum iki gecedir emzirmedim uyaınca sy verdim bu gece dün uyanmadı. uykusuna çok önem veriyorum ben.

ewt taytay duruyo 2-3 saniye hoop düşüyo ama 1-2 defa denedi. onuda keşfetsin artık tutamayız herlade

bu yazın beni çok korkuttu canım. nasıl bi korkuluğun var? ben daha almadım üst katta hiç yere koymuyorum şimdilik. en kısa zamanda yaptırmam lazım.

yavrularınız parmak ucu kan sonuçları nedir yazabilirmisiniz ? demir bakıldı bugün bize 10.7 çıktı sınır dedi hemşire. demir damlasına başlayacağız. kullanmamakla hatamı ettim diye yiyorum kendimi şimdi :s eksikliği çokmu kötü ? bide sizde yazarsanız bi ortalama yapmak istiyorum.

bu ay oğluşum 300 gramcık almış. hiç bu kadar az almamıştı 500 altına hiç düşmemiştik. gayet iyi besleniyo niye böyle bu çocuk sonuç olarak 8 ay 11 günlük oğluşum 8200 gr 70 cm baş ölçümüde 43 hemşire şöyle not düşmüş hgb 10.7 hct 31

Son düzenleme:

Kendi uyaniosa emzir bence. Uyanmiosa uyandirma derim. Uykuda onemli. Benimki cok sik uyaniodu emzirmeden uyuttum ole ole alisti simdi uc dort kere kalkio.

Can'ım biberon almıyor Nasıl süt vereyim ki

Evet zor o zmn alistirma bardagi denedin mi bazilari onu daha rahat kullanio. Gece yorar seni gunduz sikinti deil de.

Benimki 9 civariydi. Dr bana kan ilacini kullanma onun yerine keci boynuzu pekmezi ve et yedir toplar dedi. Ben de ole yapiorum sonucu bilmiorum henuz. Ama biz bu ay ii kilo aldik. Bir kilo aldi. 9300 suan 75 boy. Gunduzleri yemek yiyor uyumadan once ya emziriom ya biberon sut. Gece muallebi ayrica sut ve emme hepsi beraber.

kabızlığı içinde doktorumuz kabağın iki çeşidinide yedir dedi. çok su tuarmış bol lifliymş.

doktor su içmeyi sevmediği için içine pekmez karıştır öyle ver hem kan yapar hem su içmiş olur ddi. bi avuk kırmızı et ve bol sebze yedir ddi. gece gece nasıl muhallebi yediriyorsun? ağlayınca kalkıp pişiriyomusun ? süte bende başlıyım zaten yok bende süt.

sagol canim insallah

oksuruk ve ates yok. hapsuruk var ve surekli sumukleri akiyo. burnu tikali. bi de alni terliyo ince ince. ama belki ev sicak oldu ondan da olabilir.

balgam da yok henuz. belki dedigin gibi boyle hafif atlatir insallah :/
İnşallah canım.Bebekler düşündüğümüzden daha güçlüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…