Yok Can'ım ya alıştırma bardağı falan kar etmiyo bardakla içiyo sıpa oda gece zor olurKendi uyaniosa emzir bence. Uyanmiosa uyandirma derim. Uykuda onemli. Benimki cok sik uyaniodu emzirmeden uyuttum ole ole alisti simdi uc dort kere kalkio.
Evet zor o zmn alistirma bardagi denedin mi bazilari onu daha rahat kullanio. Gece yorar seni gunduz sikinti deil de.
Benimki 9 civariydi. Dr bana kan ilacini kullanma onun yerine keci boynuzu pekmezi ve et yedir toplar dedi. Ben de ole yapiorum sonucu bilmiorum henuz. Ama biz bu ay ii kilo aldik. Bir kilo aldi. 9300 suan 75 boy. Gunduzleri yemek yiyor uyumadan once ya emziriom ya biberon sut. Gece muallebi ayrica sut ve emme hepsi beraber.
antibiyotik kullanmadim da 4 gun ventolin kullanmistim.Can'ım burnunun akması iyi yeşilimsi olur akmazsa o Zaman daha kötü yapabileceğini yapmışsın zaten bence git bi kontrol ettir daha ne yapacaksın ciğerlere inmeden en azından ilaç al ama antibiyotik dikkat et daha yeni kullandı sayılır mutlaka hatırlat bide havluyu azıcık buharda veya ısıtıcıda ısıt üzerine çok az viks sür göğsüne koy bide ayak tabanlarına ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi geliyo
biberona alistirmanin en kolay yolu sanirim daha cok kucukken emzige alistirmak. ben oyle yaptim sonra biberon verdigimde yadirgamadi. artik cok gec tabii Azra icinBenim sütümü De içmiyor biberondan lansinoh aldık hatta. Onu bile almıyor biberona devam sütü koydum almıyor kendi sütümü koydum almıyor bilerek ben vermiyorum babasına veriyorum yine almıyor saatlerce bekliyorum ki aç olsun alsın diye yırtıyo kendini Nasıl alıştırcam valla akıl verin bana acaba daha kolay akan bi biberon falan mı alsam lansinoh o çekerse akıyo ama inat edip çekmiyo napayım şimdi
sagol canim insallahGeçmiş olsun canım herşeyi yapmışsın zaten burnunun akması iyi ama bir iki güne toparlar inş.
sagol canim insallah :/Geçmiş olsun.soğuk almış heralde.böyle devam edersen gribe çevirmez inşaallah.
hic yeme kendini canim.yavrularınız parmak ucu kan sonuçları nedir yazabilirmisiniz ? demir bakıldı bugün bize 10.7 çıktı sınır dedi hemşire. demir damlasına başlayacağız. kullanmamakla hatamı ettim diye yiyorum kendimi şimdi :s eksikliği çokmu kötü ? bide sizde yazarsanız bi ortalama yapmak istiyorum.
evet canim gercekten oyle bi aydir annemdeyiz. gelirken de hastaydi o kadar ucak yolculugu hava degisimi.ortam degisimi vs hala gulucukler saciyo.. bu grip nezle hic bisey degil olcak tabii ama annelik iste her sumugu aktiginda icim gidiyo kiyamiyorum :)İnşallah canım.Bebekler düşündüğümüzden daha güçlüler.
Sevindim canımAblam aldırmadı bebisini Halam ikna etmiş hakkimi helal etmem demis falan herkes baski yaptı inşallah sağlıkla hayırla dünyaya gelir
Yemiyor tabii ama ne yapabilirim artık öylw böyle büyüyecek :/kiz iyide 500 gr yogurt yiyormu seninki
yogurt yeterde yettigi kadar miktari nasil alacak8 aylik çocuk
kisiden kisiye degisir burda kolay doguran da oldu cok zor doguran da. ben normal dogum yaptim ama epidural. cok cok kolay ve guzel bi dogum oldu. o yuzden epidurali onerebilirim sadece.Kizlar insaAllah bende 2016 subat annesiyim buraya tecrubelisiniz diye bir goz atayim dedim normal dusunuyorum ama korkuyorum normal yapan arkadaslat yazabilirmi nasil cok zormu
Ayne canım gerçekten sıkıcı burdan da bunaldık iyce eşim iş değişiklği yapıcak bakalım hayırlısı Denizli olacak gibi inş.sagol canim insallah
bu arada bi arkadasim Denizli'de okumustu. sikayetci degildi. gelismis bi sehir diye biliyorum bende sanayii acasindan ozellikle. universite var zaten. ne kadar kotu olabilir? dogunun su anki halindense bayburtta bile yasardim ben. bayburtu kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama insan orda delirir cok sıkıcı :))
Anne baba kansız mı .. Genelde onlardan geçebiliyor .. Besin ve ilaçla destekliceksin devamlı değeri yükseltemeye çalışacan . Allah kolaylık versin ..günaydın herkese. ben hafta sonları giremiyorum neler değişiyor yaa. bizimde dün sağlık ocagında genel kontrolümüz vardı. Beren Yade hanım da kansızlık varbenim çocuklarımda neden hep oluyor yaa. oğluma ne zaman kan tahlili yaptırsak kansız. şimdi kız da öyle kan ilacı kullanmaya başladık. pofff
Değer 11 ile 14 arasını normal kabul ediyorlar ... Benim kızımda 2/3 ay önce kana bakılmıştı Ateş çıkmıştı 11,9 çıkmıştı değer normal denildi kan ilacını da kullanamıyoruz devamlı kusuyor..yavrularınız parmak ucu kan sonuçları nedir yazabilirmisiniz ? demir bakıldı bugün bize 10.7 çıktı sınır dedi hemşire. demir damlasına başlayacağız. kullanmamakla hatamı ettim diye yiyorum kendimi şimdi :s eksikliği çokmu kötü ? bide sizde yazarsanız bi ortalama yapmak istiyorum.
canim insallah hakkinizda hayirlisi olurAyne canım gerçekten sıkıcı burdan da bunaldık iyce eşim iş değişiklği yapıcak bakalım hayırlısı Denizli olacak gibi inş.
canım bende önceden vardı ama şimdi gayet iyiyim. oğlanda bıktık kan ilaçlarından pekmezden vs. denAnne baba kansız mı .. Genelde onlardan geçebiliyor .. Besin ve ilaçla destekliceksin devamlı değeri yükseltemeye çalışacan . Allah kolaylık versin ..
Yok Can'ım ya alıştırma bardağı falan kar etmiyo bardakla içiyo sıpa oda gece zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?