2015 Şubat Anneleri

Ben artık yorgunluktan yatağına koymuyorum bide emsin bari diye. Serbest olmak en güzeli aslında, sen bu konuda iyisin maşallah. Rahatlığın bebeğine de yansır.

Evet emzirme başka, hiç bitsin istemiyorum. Hesabın neden pasif?

bence büyümede uyku daha önemli. bırak sabaha kadar süt biriksin sabah doya doya emsin. ben öyle yapıyorum iki gecedir emzirmedim uyaınca sy verdim bu gece dün uyanmadı. uykusuna çok önem veriyorum ben.
Evet sen uyku konusuna önem veriyorsun. Gece zaten emip etmediğinden pek emin değilim verimli emmiyor bence, boş yere uyanıyor boşa yoruluyoruz gibi geliyor. Bu gece iki kere emziricem. Bi birde bide dört beş gibi. Uyanıyor zaten. Bari bi düzeni olsun. Gerçi sekiz aydır bi düzen kuramadım ya

Can'ım hareketlendi ya bu ay ondan yediklerini veriyordur. Almış yine şükür. Merak etme bence.

Kendi uyaniosa emzir bence. Uyanmiosa uyandirma derim. Uykuda onemli. Benimki cok sik uyaniodu emzirmeden uyuttum ole ole alisti simdi uc dort kere kalkio.
Kız hiç Tuna uyur da ben uyandırır mıyımmm.. Ahhhh.. Uyanıyor kendi bende madem anne sütü alsın emsin diye paralıyorum kendimi. Ama boşa. Emzirmicem her seferinde artık

Kız hiç Tuna uyur da ben uyandırır mıyımmm.. Ahhhh.. Uyanıyor kendi bende madem anne sütü alsın emsin diye paralıyorum kendimi. Ama boşa. Emzirmicem her seferinde artık

Alisio emmese bile uyanio iki cekio birakiodu benimki. Meme aski geliodu. Oyle yapinca ben cok uykusuz kaldim cok yorgun dustum. O yuzden 12 de besliom bi de sabah 6 gibi. Senin sut varsa ise gidion sagip birakio musun

Alisio emmese bile uyanio iki cekio birakiodu benimki. Meme aski geliodu. Oyle yapinca ben cok uykusuz kaldim cok yorgun dustum. O yuzden 12 de besliom bi de sabah 6 gibi. Senin sut varsa ise gidion sagip birakio musun
Tuna'nın ki De alışkanlık. Zaten kötüye hemen alışır, iyiye sekiz aydır alışmadı. Sağacak kadar sütüm yok maalesef

Kizlar insaAllah bende 2016 subat annesiyim buraya tecrubelisiniz diye bir goz atayim dedim normal dusunuyorum ama korkuyorum normal yapan arkadaslat yazabilirmi nasil cok zormu
Doğum hikayelerimiz var Can'ım ordan oku istersen bende normal yaptım

Dün azrayı kontrole götürdüm bu ay 900 gr almış yine hatta tartıyı kırkıyordu çıkıverdi yerinden :) boyu da 2 cm uzamış ne yediriyosan devam et dedi
Bu arada kendi sütümü sağıp yaklaşık tek memeden 60 cc çıktı biberona koydum ilk önce geniş ağızlı olanı denedim çok geldi almadı sonra lansinoh momma olana koydum sadece ısırıyor oyun yapıyor ağladı zırladı meme istedi verdim bu seferde ısırmaya başladı bende aldım memeden muhallebi verdim şimdi uyutuyorum ısırmasından nefret ediyorum kanıyor durmuyor halamın komşusumun çocuğu öle ısırmış kadını memesinin ucunu kopartmış doktora gitmişler dikiş atılmış onu duyunca daha çok korktum

Canim masallah Azra'ya. Bu dis meselesini sen anlattikca korkuyorum. Bizim kizin 5 disi var 4'u karsilikli istese koparir valla cok keskin. Cok sık isiriyo insallah basimiza bisey gelmeden ogrenirler isirmamayi

7. Ay ölçümlerimiz 7,280 kg boy 69 cm ..
Devlet hast gittik dr sadece muayene etti kilosuna baktı daha doğrusu tartıya koyunca masasına gitti ben okudum .. Boyuna bakması için ben söyledim yani çok ilgili bir dr of sadece iş görülsün bitti .. Bunun içinde sağlıkl ocağına gidin diyor .. Hiç bişi demeden çıktık geldik biz de .. Denecek çok laf vardı aslında .. Neyse bu ay da böyle geçti şükür 480 gr almış bu ay boyu da 4/5 cm uzamış buna çok şaşırdım .. Ek gıda tam gaz devam demek ki iyi gidiyoruz ..

saglik ocagina gittim ama gec kaldim uyanmadi kiz onu bekledim. tek doktor kalmis o da ne diye doktor olmussa. esneyerek muayene etti sanki lutfetti beyfendi. sonradan kuzenim anlati o hep oyle uyuzmus.

neyseki bigazinda cigerlerinde bisey yok belliydi zaten ama yine baktirayim dedim. hic biseyi yok bu bebegin dedi alerjik olabilir mevsim gecisinden dedi. zaten bu allerji lafini duymaktan gina geldi. neyse allah baska dert vermesin en kotusu boyle olsun.

burnu fışfış akiyo hala ama en azindan dunden iyi. yarin aksama kadar da iyi olur herhalde.
su ucak yolculugunu da atlattik mi tamamdir.
aksam 7bucuga almis bileti babasi bana sormadan aksam saatlerinde tam uyku vakti bakalim nolcak.

gecen sefer gelirken cok kucuk ince bi battaniye almistim yanima cok sicakti diye. bi kadinla salladik o battaniyede cok zor oldu. ne bileyim ben basima gelecegini :)) bu sefer normal battaniyesini alicam rn olmadi kendim sallamaya calisirim napayim. belki de uykusu gelmez ve sallanmak istemez. dusuk ihtimal de olsa :))

Kizlar insaAllah bende 2016 subat annesiyim buraya tecrubelisiniz diye bir goz atayim dedim normal dusunuyorum ama korkuyorum normal yapan arkadaslat yazabilirmi nasil cok zormu
2 doğumumda normal oldu ve çok şükür güzel geçti allah inşallah sizede nasip eder..tabiki zor bi süreç ama sonrası için kolay seçim size kalmış hakkınızda hayırlısı

ewt cnm 8.ayda yapılıyo

teşekkür ederim kıyma veriyorum bolbol bugün ette berdim. pekmeze yarın başlıycam in.

doktor kabızlığı için kabak ver demişti tam bana göre oldu bu tarif teşekkürler..

Vücudunun dinlenmeye ve uykuya herzamankinden daha çok ihtiyacı var ki mikroplarla daha iyi savaşsın.Öyle düşün bence.Ama annelik garip bişey gerçekten.Elinde olmadan içi gidiyor insanın.Yine de sen iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…