2015 Şubat Anneleri

Çok teşekkürler.Böyle tariflere çok ihtiyacım var.Dah önce de yazdıklarından denediklerim oldu teşekkür edememiştim.İnsan hergün ne pişireceğini şaşırıyor.

Ben de uydurma Balkabağı yapıyorum 2 gündür.balkabağı-tatlı patates-soğan haşlıyorum.blender dan geçirip içine 1 yemek kaşığı kadar tel şehriye atıyorum.bi de daha önceden pişirdiğim Eti didikliyorum içine.şehriyeler pişince zeytinyağı döküyorum.bizimki ne kadar yerse artık.

grip olanlar furyasına bizde girdik. önce oğlum sonra küçük prenses burnu akmaya başladı offf

Masallah azra ya darisi benim ogluma ayda 300 gr zor aliyoruz zayif bir oglan boyu normal oldugu ici. Pek takmiyorum artik annesine cekmis:) bu disler cikmis bizde daha yok dis ama cok korkuyorum simdi bile cok acitiyor canimi bazen

gercekte oyleymis :)
bugun daha iyi. bu akdam yolculugu da sorunsuz atlatirsak gerisi kolay insallah..

Bu ek gıdaya geçişte kakasinin kıvamı değişiyor mu önceden bayag sivanirdi şimdi derli toplu bişey yapıyor :) çok açık yazdım kusura bakmayin

Bu ek gıdaya geçişte kakasinin kıvamı değişiyor mu önceden bayag sivanirdi şimdi derli toplu bişey yapıyor :) çok açık yazdım kusura bakmayin
Çok güldüm ya "derli toplu" benzetmene. Evet cnm bizimkinin de öyle oldu.En kötüsü de kokusu,bildiğin ev kokuyor yapınca :))

rica ederim canım
bende elimden geldiğince farklı sağlıklı besleyici yemeklr yedirmy çalışıyorum
senin tariftn güzelmiş bidahakinde bu şekilde yapayım değişiklik olur

Çok güldüm ya "derli toplu" benzetmene. Evet cnm bizimkinin de öyle oldu.En kötüsü de kokusu,bildiğin ev kokuyor yapınca :))

yediği yemekle alakalı kokusu bile farkdiyor oda yı kaplıyor koku pencere açıyorum parfum sıkıyorum
eve t kokusu evlere şenlik bide diyorum uff puff çok kötü kokutmussun gülüyor :))/

Masallah azra ya darisi benim ogluma ayda 300 gr zor aliyoruz zayif bir oglan boyu normal oldugu ici. Pek takmiyorum artik annesine cekmis:) bu disler cikmis bizde daha yok dis ama cok korkuyorum simdi bile cok acitiyor canimi bazen
İnşallah Can'ım alır kilo korkma bizimki biraz iri zaten hep öyleydi ben mahfoldum dişten emzirmeye korkar oldum her seferinde kanatıyor ısırıyor

Benimkinin disleri agustos basinda cikti,bu hafta 4ledik..yaklasik 1-1,5 aydir da emmiyor.sanirim az geliyordu sut,biberon gibi isirmaya basladi,canim yandi ben sakindim emmesikce sut daha da azaldi derken meme meraki hic olmayan oglum emmekten vaz gecti aslinda yasina kadar az da olsa emsin cok istiyordum..sutu artirmak icin kurler varmis ama ugrassam emer mi bilemiyorum.ne yapsam karar veremedim.sagmak da yeterli olmuyor,bebegin emmesi gerek sonucta..

En baştan beri sağıp biberonla veren arkadaşlar var. Düzenli sağarsan sütün bitmez aksine çoğalır. Ben yerinde olsam sağardım :)

Nolcak bu uykusuzluk ... Yediden beri uykuya gecirmeye calisiom yok yani. Korkuo annem iki dakka insan olur da bi kahve icer bensiz.

Nolcak bu uykusuzluk ... Yediden beri uykuya gecirmeye calisiom yok yani. Korkuo annem iki dakka insan olur da bi kahve icer bensiz.
Bizimde gündüz uykusu sapitti öğleden önce bi tane uyurdu onu uyumuyor eli de hep ağzında salya arttı kesin dış çıkacak allahtan akşam hemen uyuyor ama gündüz is güç yapamiyom doğru düzgün hep mizmiz bu aralar canı çok sikiliyot nasıl eylicem gönlünü sasiriyorum

Bugün evde karnibahar vardı bide tavuk dedim bi bunları karistirayim ikisini haşladım pure yaptım aslında pisirirken bi pişman oldum ama is işten geçti igrenccc oldu anlatamam ama bizimki 10 kaşık yemiştir oda yoğurt kardeşin hatrina :)) epey de var napicam bu karışımı donduricuya atsam nasıl kullanabilirim yoksa yarın çöp yicek bu güzel mamayı

Gonul83 biz alt iki disi yeni cikardik. Gunduz cok huysuz deiliz ama uyku duzwnsizligi nolcak bilmem. Hala ayakta.

Ben yemekleri karistirmiorum. Ayri ayri veriorum biz nasi yersek. Yoksa yemio zaten.

Bi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum

Bizimkinin gece uykusu düzenliydi hep.Ama son günlerde uykuya geçmekte çok zorlanıyor.1 saat uğraştım bugün.Sinir geldi.Hep oyun istiyor da ben de insanım yahu!!

Bi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum
Gündüz hiç tv açmıyorum ben.Akşm eşim gelince açılıyor,pek bakmıyor bizimkisi.Zaten 8 gibi de banyo uyku derken tv görmüyor pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…