2015 Şubat Anneleri

selam kizlar
evimize geldik sag saglim. o kadar zor olduko bu sefer ayrilmak anlatamam. koca koca insanlar agladi ya. daha fazla uzulmesinler diye ben tuttum kendimi. bogazim acidi. icime öküz oturdu resmen..

kizim da anladi mi uzuldugumu yavrum benim hic uzmedi beni. uyumadi ama kucagimda oyuncagiyla oynadi durdu.

evime geldigimde ilk kez oh be diyemedim. sanki baska yere gelmis gibi hissettim.. evim evim guzel evim diyemedim niye boyle oldu anlamadim.. 1 aydir yokum ondanmi ki acaba. icim aciyor resmen esime kavusmanin bi heyecani mutlulugunu bile yasamadim. cok garibim cok :/ gecer dimi.. cok kotuyum su an kizi uyutuyorum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi bu gece..

Bi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum
Asla televizyon açılmıyor bizde zaten evde tv yok:) cok fakiriz neyse Saka bi yana hemsire 2yasina kadar tv izletmeyjn dedi eger izliceksem kulaklikla telefondan izliyorum yada onun gormyecegi Yere koyuyorum öyle sesiyle idare ediyorum oda kısa süreli zaten. Televizyonda görüntü ve ses çok hizli aktigindan gerçek hayatla bagdastiramazmis mi ne zararliymis vesselam. Bende televizyon çocuğu olsun istemiyorum bir süre sonra kısa süreliğine izleticem tabi bazı seyleri

Bi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum
Yemiuosa yemesin ben hiç zorlamiyorum baktım burun kiviriyor vermiyorum halinden memnun ama benimki emiyor bayag.

Gonul83 biz alt iki disi yeni cikardik. Gunduz cok huysuz deiliz ama uyku duzwnsizligi nolcak bilmem. Hala ayakta.

Ben yemekleri karistirmiorum. Ayri ayri veriorum biz nasi yersek. Yoksa yemio zaten.
Ben bizimkileri versem yer ama alt takımlar bozuk :) Kabiz olur diye korkuyorum ama zamanla bizim yemeklere gecicem yüklenmek istemiyorum

Geçer canım merak etme.1 ay uzun bir süre,insan alışıyor hemen baba evine.1-2 güne evine de alışırsın,temizlik yemek çocuk derken eski haline dönüverirsin hemen.
Yolculuğunun iyi geçmesine sevindim,kızın daha iyi herhalde.Güzel bir uyku çekersin şimdi sabaha bişeyin kalmaz

İlk kez mi gittin Azra ile ? 2/3 gün sonra geçer .. Uzun kaldığın için bu kadar dokundu sanada ailene de ..
Ben 3 gün ağlamıştım yol boyu zaten gözümün yaşı durmamıştı ..Yaren e bakarken sallarken uyuturken içimden ağlayasım geliyordu ve zaten durduramıyordum kendimi .. Eşim de tek kelime diyemiyordu sonradan bana sen öyle yapınca ben suçluymuşum gibi oldu dedi.. Hala ısrar ediyorum annemlerin oraya tayin isteyelim taşınalım diye ..

Bu kadar olur tam yasemine yazicKtim senin yazını gördüm baktım aynı şeyleri dusunmussun şaştım kaldım

alisiyo tabii insan alismaz mi.
ama baba evi gibisi yok cidden. ne tatli gekiyo insana. kimse seni annen baban gibi dusunemez..

kizim daha iyi canim burnu akiyo biraz ama iyi sagolasin..

Azra fyz35 in kuzusu benimki Begüm hatlar karisti teyzesi :)

ikinci kez gidiyorum kizimla. bi de 2bucuk aylikken gittim. cok zor oluyor evet aglamamak icin zor tutuyorum. esime belli etmem ben pek bu duygularimi. elbet gecer bikac gune alistik artik bu ayriliklara. daha dogrusu alismaya calisiyoruz..

10 dan alti eksik diye biliyorum
dr ne dedi hemsireye deil dr a sor bence

1.5 gun banli kaldim çok SIKILDIM buraya ayzmayainc ayaa

bugun eltim geloypor bize çocuklariyla , hikayeye kalidigmiz yerden devam
ev tutmus acil esyalari almis ayriliyor eltim

kayinim naisl gittiysen oyle gel kendin demis
kayinim docdiginde nefessiz kamlis olduruyordu beni demis esime
e$im duzlecegini dunusyor onceden bende oyle dusunuyordum ama artik inanmiyorum
bitti benc ebu i$, konu$maaya çali$mi$lar ikisde sen bana bunu yaptin diye ba$lami$^konusmayida beceremiyoz diye eltim

hayirlisi olsun insallah

Karnabaharla güzel bi tarif veriyim siz yiyin. İki kişilik. Yarım paketten az makarnayı haşla. Bi tafartanda beşamel sos yap. Tereyağında unu kavur sütle muhallebi kıvamında pişir, tuz karabiber ve azıcık hardal ekle. Sonra haşlanan makarnayı beşamel sosu ve karnabaharı karıştır. Bi fırın kabına dök. Üstüne bolca kaşar ve ekmek kırıntısı dök fırına ver. Ih mis. İçinde karnabahar olduğu hiç anlaşılmıyor. Kitchen in red diye bi site var orda okumuştum. Denedim güzel oldu.

Hoş geldin evine :) ilk başta öyle oluyor da zaten iş güç derken hemen alııyorsun. Bu arada aferin begüme :)

Ben bizimkileri versem yer ama alt takımlar bozuk :) Kabiz olur diye korkuyorum ama zamanla bizim yemeklere gecicem yüklenmek istemiyorum
Canım ben nutella yediriyorum ya hani şu incirli kayısılı şey. Onu yediğinde üç kez kaka yapıyor. Sende günde bir iki mama kaşığı versen sindirimini düzenler belki.

10 dan alti eksik diye biliyorum
dr ne dedi hemsireye deil dr a sor bence
Maraaall bugün kızımı dr a götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş,kan tahlili yaptırdı wbc 9.73 çıktı ama antibiyotik verdi yine de.. Kullanmak da istemiyorum ama bilemedim yine de,ateşi çok yükseliyo,ilaç vermeyeyim dedim ama 39.2 olunca ve iyice huysuzlanınca mecbur verdim.. Wbc normal değer olunca viral oluyodu dimi,antibiyotik gerekmiyodu?

alisiyo tabii insan alismaz mi.
ama baba evi gibisi yok cidden. ne tatli gekiyo insana. kimse seni annen baban gibi dusunemez..

kizim daha iyi canim burnu akiyo biraz ama iyi sagolasin..
Niye tutuyon ki.ağla gitsin.açılır rahatlar.sonra kaldığını yerden devam edersin.tutma kendini.alerjine vuruyor sonra.

Bi biz mi tv izlioruz evde ? Esim de pc basindan kalkmaz. Beratla pcde oyun oynuo :\
Biz de 2 senedir TV yok.kaldırdım.ama PC var.oradan büyüklere isime gelince sınırlı olarak izletiyorum.küçük henüz ekranla tanışmadi ama tableti anasının elinin uzantısı sanıyor olabilir
Beratı erken tanıştırma.sen zararlı çıkarsın.gerçi baba oynuyorsa zor ama.ben 3 yaş civarı hoşuna gider diye tanistirdim.m.hata ettim.elini veriyorsun.kolunu kaptiriyorsun.nasıl olsa bi sure sonra zaten istiycek.ne kadar geç o kadar iyi.oyun oynasın.PC değil.ekranın renkleri zararlı.fazla hızlı ve uyaran onu rahatsız eder.huzursuz yapabilir gece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…