2015 Şubat Anneleri

hayir cnm ant gerekmiyor o deger iççn
çocuk ates olunca huysuzlaniyorsa ver ates dusurucuyu onun disinda mudahalede bulunma bence
hastaligi viral çunku

Ay demi :) Begüm pardon ya :) ben hala geri dönecem gibi hissediyorum imkansız olmadığı için sanırım :)

Bi biz mi tv izlioruz evde ? Esim de pc basindan kalkmaz. Beratla pcde oyun oynuo :\
Bizim tv de açık hep çünkü ben izlemesem de açarım,alışkanlık ama kızım izlemiyo garip bi şekilde :) sadece 11880 reklamındaki kuşun sesini duyunca dönüp bakıyo.. Tabi boş boş otursa izler belki,biz sürekli muhabbet halinde olduğumuz için izlemeye tenezzül etmiyo :)

Benimkide o reklami cok sevio o cikinca donuo hemen

artik is ciddiye bindi kesin gidiyo yani?
en guzelini yapiyo ama cocuklar ne olacak kalacak eger eltin alirsa nasil calisip bakacak?

bu arada nedrn banlandin anlamadim merak ettim :/

Hoş geldin evine :) ilk başta öyle oluyor da zaten iş güç derken hemen alııyorsun. Bu arada aferin begüme :)
hosbulduk canim :)
annesini uzmedi kuzum evet sagolsun. zaten yeterince uzgundum.

alisicam herhalde. simdiden basldim ia guc pazar market yetismedi bile. ama aklima geliyo annemlerin hali uzuluyorum

her sabah kiz uyanirdi ben uyurken babam gelir alirdi onu. simdi ben napcam sabahlari kimi alcam besiginden diyomus. cikmak bile istemiyomus yukari. offf niye bu kadar zor bazi seyler....

Niye tutuyon ki.ağla gitsin.açılır rahatlar.sonra kaldığını yerden devam edersin.tutma kendini.alerjine vuruyor sonra.
birilerinin yaninda aglamamaya calisiyorum ne bileyim hep oyle oldu. hele annemin babamin yaninda cok tutarim kendimi. yalniz kalinca aglarim. kim aglamazki. aglamak da lazim dedigin gibi rahatlamak lazim. aynen bu alerjiler vs de hep kaynaginda sikinti stres var ne yazikki.

ya bisey sorucam

istanbulda sabah 7de uyanip emip tekrar sallanmadan aninda uyuyan hatta bazi sabah hic kalkmayan ve en az 10a kadar uyuyan kiz neden trabzonda sabahin 7sinde cin gibi uyanir ya. anlamiyorum ben gecen sefer de oyle olmustu.

sizce ne olabilir?
annemlerde kaldigim oda loştu. kizin odasi aydinlik. bi etkisi olabilir mi?

ya da temiz havadan dolayi mi erken kalkiyor. burasi da sehir yani yayla falan degil sonucra acaip nemli bogucu sehir havasi. istanbulda ne oluyor da bu kiz 10a kadar uyuyor. ah bi bilsem nedenini

Ayyy Can'larım yaa bizimkiler de aynı sabah alıyorlardı yanlarına yatakta oynaşıyorlaedı beraber. Can'ım gurbet hepimizde maalesef. Ben de çok istiyorum annem babam Tuna'yı görsünler şaklabanlıklarını izlesinler diye ama olmuyor maalesef. Bugün görüntülü arama yaptık sadece Tuna'yı izlediler sanki ben evlat değilim Görüntülü arama çok iyi oluyor yaa yan yana gibi oluyor insan, biz her gün yapıcaz annem kız kardeşim ben beraber çay içicez. İşte anca böyle avutuyoruz kendimizi Napalım

Canim sehir degistirmekten degil bence o tam olarak ne oldugunu cozemedim ama benim kiz da oyle. Annemle ayni ildeyiz yarim saatlik mesafede. Bizde cocuk ne gunduz uyuyo ne gece dogru duzgun. Annemlerde gunduz uykusu da uzun oluyo gece de 2 kere falan uyaniyo ki benim kiz icin cok iyi. Ben burda kalabalikta biraz daha yoruluyor diye dusunuyorum. Bi de annemlerin ev daha genis ondan mi bilmiyorum

Ayy hiç tutamam kendimi salya sümük ağlama rekoru kırabilirim en kalabalıkta bile. Hiç sevmiyorum bu huyumu..

Bu yeni disler asiri keskin oluyomus ya parmagimi kanatti bicaktan beter. Bi de dun brokoli ve karnibahar yemisti bugun kakasi cok mukemmel kokuyodu

artik is ciddiye bindi kesin gidiyo yani?
en guzelini yapiyo ama cocuklar ne olacak kalacak eger eltin alirsa nasil calisip bakacak?

bu arada nedrn banlandin anlamadim merak ettim :/
Polemıkden banlandım
Fransa devletı bakacak eltıme ve cocuklara.eltım eskı ebıne gıtmıyor benı oldurur dıyo yenı eve gelsın dıyo kauınıma.kayınımda bem o eve ayak basmam dıyor

Kalun perde tak denemesı bedava:)

Eşim yok.bana tel de barıştur dıyo .ben nasıl barıştıryım ya koca kadın gayet kendınden emın kararlu.kayınıma bemmı kefıl olucam sankı.kp le konuşuyolar ıkı saatdır arpa boyu yol ılerlemedıler

Kızlar ilk yardim konusunda size ihtiyacım var diyelim ki boğazına bişey kaçtı ne yapmam gerekiyor o an :/ basima gekmedi ama bileyim..

Kızlar ilk yardim konusunda size ihtiyacım var diyelim ki boğazına bişey kaçtı ne yapmam gerekiyor o an :/ basima gekmedi ama bileyim..
Sırtına vur
Karnından tutup silkele
Baş aşagı sallaysbılursın
Duruma baglı en kotusu olmsın ınş kımseye
Elma armut gıbı seylerı dışını soymadan elıne verma yası kac olursa olsun

Arkadasşımın kızı 6 yaşında.gecenlerde cıkolota bogazında kalmış yapışmş resmen.once su fln ıçırmiş kurtaramamış.cocuk cırpınmış morarmaya baslayınca parmagını bogazına kdr sokup arkaya ıttırmış bı yandanda lavabodan agzına su akıtmış.zor kurtardım dıyor cocuk gıttı dıye duşunmeye başlamışmış artık.soguk kanlı olmak lazım ,bogulmalarda sanıyeler onemlı kımseyı cagıramayız.kım varsa gorduyse bogulma olayını butun sorumluluk onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…