hurma alirsan evin sicaksa mutlaka dolaba koy.Ben de yapıcam şundan da bi hurma alamadık yaw.
o seste bi büyü mü var nedir bizimki de o kusun sesini duysun elindekini birakir ona bakar hemenBenimkide o reklami cok sevio o cikinca donuo hemen
evet bizde goruntulu aramayla avutuyoruz kendimizi. annem hergun fotograf da fotograf diye basimin etini yiyo :)Ayyy Can'larım yaa bizimkiler de aynı sabah alıyorlardı yanlarına yatakta oynaşıyorlaedı beraber. Can'ım gurbet hepimizde maalesef. Ben de çok istiyorum annem babam Tuna'yı görsünler şaklabanlıklarını izlesinler diye ama olmuyor maalesef. Bugün görüntülü arama yaptık sadece Tuna'yı izlediler sanki ben evlat değilim Görüntülü arama çok iyi oluyor yaa yan yana gibi oluyor insan, biz her gün yapıcaz annem kız kardeşim ben beraber çay içicez. İşte anca böyle avutuyoruz kendimizi Napalım
kalabalikta yorulmak da bi etken olabilir haklisin. butun gun kucaktan kucaga herkes ilgileniyodu en kotu gunde en az 5 farkli insan goruyodu.Canim sehir degistirmekten degil bence o tam olarak ne oldugunu cozemedim ama benim kiz da oyle. Annemle ayni ildeyiz yarim saatlik mesafede. Bizde cocuk ne gunduz uyuyo ne gece dogru duzgun. Annemlerde gunduz uykusu da uzun oluyo gece de 2 kere falan uyaniyo ki benim kiz icin cok iyi. Ben burda kalabalikta biraz daha yoruluyor diye dusunuyorum. Bi de annemlerin ev daha genis ondan mi bilmiyorum
niye sevmiyosun ne guzel aglamak utanilacak bisey degil..Ayy hiç tutamam kendimi salya sümük ağlama rekoru kırabilirim en kalabalıkta bile. Hiç sevmiyorum bu huyumu..
perdesi var altinda zebrasi var ama beyaz ya loş yapmiyo. bi daha perde alamam ama pencerelere kagit yapistircam dedigin gibi denemesi bedava bakalim ise yararasa nedenini bulmus oluruz :)Kalun perde tak denemesı bedava:)
günaydın canlar. gelemiyorum aranıza bir zayıflama girişimim varArkadasşımın kızı 6 yaşında.gecenlerde cıkolota bogazında kalmış yapışmş resmen.once su fln ıçırmiş kurtaramamış.cocuk cırpınmış morarmaya baslayınca parmagını bogazına kdr sokup arkaya ıttırmış bı yandanda lavabodan agzına su akıtmış.zor kurtardım dıyor cocuk gıttı dıye duşunmeye başlamışmış artık.soguk kanlı olmak lazım ,bogulmalarda sanıyeler onemlı kımseyı cagıramayız.kım varsa gorduyse bogulma olayını butun sorumluluk onda
Kucukken ben de kahverengi yuvarlak sekerler vardi ortasi cokuk onun yuzunden olumden dondum. Annem ters cevirmisti beni cok kucuktum ama hatirliyorum. Komsudaydik ikram etmisler. Yani annem bile bile vermemis de. Yazik ne korkmuslar simdi bile soyler. Allah korusun yavrularimiziArkadasşımın kızı 6 yaşında.gecenlerde cıkolota bogazında kalmış yapışmş resmen.once su fln ıçırmiş kurtaramamış.cocuk cırpınmış morarmaya baslayınca parmagını bogazına kdr sokup arkaya ıttırmış bı yandanda lavabodan agzına su akıtmış.zor kurtardım dıyor cocuk gıttı dıye duşunmeye başlamışmış artık.soguk kanlı olmak lazım ,bogulmalarda sanıyeler onemlı kımseyı cagıramayız.kım varsa gorduyse bogulma olayını butun sorumluluk onda
ya bisey sorucam
istanbulda sabah 7de uyanip emip tekrar sallanmadan aninda uyuyan hatta bazi sabah hic kalkmayan ve en az 10a kadar uyuyan kiz neden trabzonda sabahin 7sinde cin gibi uyanir ya. anlamiyorum ben gecen sefer de oyle olmustu.
sizce ne olabilir?
annemlerde kaldigim oda loştu. kizin odasi aydinlik. bi etkisi olabilir mi?
ya da temiz havadan dolayi mi erken kalkiyor. burasi da sehir yani yayla falan degil sonucra acaip nemli bogucu sehir havasi. istanbulda ne oluyor da bu kiz 10a kadar uyuyor. ah bi bilsem nedenini
Ağlamak güzel de insanın kendini tutması gereken yerlerde oluyor kalabalıklar mesela. Ve ağlayınca çık çirkin oluyorum gözüm kızarır burnum kızarır :))niye sevmiyosun ne guzel aglamak utanilacak bisey degil..
Allah'im bunlari yapanlar da kendini erkekten sayiyor insan bile degil korkunc yaratik. Insan nasil yapar bunu. Ne kadar var ulkemizde boyle olaylar. Allah yardimcilari olsun. Insallah kadinin cekip gitme imkani vardir. Boyle bir insanin yaninda bir saniye daha kalinmaz. Cocuklara yazik en cok da.sabahın köründe alt kattan gelen sesle uyandık pat güm bağırış çağırış adamın sesi var kadının yok eyvah kadını öldürdü dedim kavgası dayağı bol aile eşim çıktı adam abi biraz sorun vaar kusura bakma dedi aaaa kavga değil herhalde kadın doğuruyo ben bakayım dedim eşim bırakmadı derken dışardan bağırtı geldi balkona koştum birşey görünmüyor yan komşuyu gördüm oda işaret ederek gizlice birşeyler anlatmaya çalıştı anlamadım derken arka taraftan bağırtı koptu koştum arka balkona bu arada eşim dışarı çıktı herkes balkonda camda... bi komşu 6dan beri dövüyo kadını dedi ben bağırmaya başladım vurma vurma diye ama görüş alanımda değil apartmana giriyorlar çıktım merdivenlere kadın yanında 4 yaşında oğlu kocası ve kocasını sakinleştirmeye çalışan kocanın arkadaşı içeri girdiler ben yukarı çıktım eşim geldi kapıyı kapattık kapı çaldı eşim kimo dedi ses yok ben kapıyı açtım kimse yok aşağı indim komşunun kapısını çaldım kadın su istemeye gelmişadam aşagı inmiş buzdolabı bütün dolaplar yerde heryer cammış mutfaga gidememiş gel çay içelim dedim kıyamam eşim hemen gitti ben kahvaltı hazırladım sofrada ağla ağla allahım hamile yanında çocuğu ve sürekli hakaret eden arada döven ama evine para getiren koca.... denecek tek şey var..... çok üzgünüm çok
DankeSırtına vur
Karnından tutup silkele
Baş aşagı sallaysbılursın
Duruma baglı en kotusu olmsın ınş kımseye
Elma armut gıbı seylerı dışını soymadan elıne verma yası kac olursa olsun
Tamam canım sadece kayısı ile gayet güzel çözüldü sorunumuz birkaç kez de saf zeytinyağı icirdimCanım ben nutella yediriyorum ya hani şu incirli kayısılı şey. Onu yediğinde üç kez kaka yapıyor. Sende günde bir iki mama kaşığı versen sindirimini düzenler belki.
Himmmm eşim böyle birşey istiyordu karnigabri önceden sanırım biraz haslicsz dimi kiz fırınım yokkk olsun yapi camKarnabaharla güzel bi tarif veriyim siz yiyin. İki kişilik. Yarım paketten az makarnayı haşla. Bi tafartanda beşamel sos yap. Tereyağında unu kavur sütle muhallebi kıvamında pişir, tuz karabiber ve azıcık hardal ekle. Sonra haşlanan makarnayı beşamel sosu ve karnabaharı karıştır. Bi fırın kabına dök. Üstüne bolca kaşar ve ekmek kırıntısı dök fırına ver. Ih mis. İçinde karnabahar olduğu hiç anlaşılmıyor. Kitchen in red diye bi site var orda okumuştum. Denedim güzel oldu.
Ayy o bayramda bizim oğlana da oldu .vermiyorum o şekeri hiç birine artik.Kucukken ben de kahverengi yuvarlak sekerler vardi ortasi cokuk onun yuzunden olumden dondum. Annem ters cevirmisti beni cok kucuktum ama hatirliyorum. Komsudaydik ikram etmisler. Yani annem bile bile vermemis de. Yazik ne korkmuslar simdi bile soyler. Allah korusun yavrularimizi
ya bisey sorucam
istanbulda sabah 7de uyanip emip tekrar sallanmadan aninda uyuyan hatta bazi sabah hic kalkmayan ve en az 10a kadar uyuyan kiz neden trabzonda sabahin 7sinde cin gibi uyanir ya. anlamiyorum ben gecen sefer de oyle olmustu.
sizce ne olabilir?
annemlerde kaldigim oda loştu. kizin odasi aydinlik. bi etkisi olabilir mi?
ya da temiz havadan dolayi mi erken kalkiyor. burasi da sehir yani yayla falan degil sonucra acaip nemli bogucu sehir havasi. istanbulda ne oluyor da bu kiz 10a kadar uyuyor. ah bi bilsem nedenini
ayyy tüylerim ürperdi ne pis erkekler var yaa. allah böylelerini bildiği gibi yapsın.çok şükür halimize.sabahın köründe alt kattan gelen sesle uyandık pat güm bağırış çağırış adamın sesi var kadının yok eyvah kadını öldürdü dedim kavgası dayağı bol aile eşim çıktı adam abi biraz sorun vaar kusura bakma dedi aaaa kavga değil herhalde kadın doğuruyo ben bakayım dedim eşim bırakmadı derken dışardan bağırtı geldi balkona koştum birşey görünmüyor yan komşuyu gördüm oda işaret ederek gizlice birşeyler anlatmaya çalıştı anlamadım derken arka taraftan bağırtı koptu koştum arka balkona bu arada eşim dışarı çıktı herkes balkonda camda... bi komşu 6dan beri dövüyo kadını dedi ben bağırmaya başladım vurma vurma diye ama görüş alanımda değil apartmana giriyorlar çıktım merdivenlere kadın yanında 4 yaşında oğlu kocası ve kocasını sakinleştirmeye çalışan kocanın arkadaşı içeri girdiler ben yukarı çıktım eşim geldi kapıyı kapattık kapı çaldı eşim kimo dedi ses yok ben kapıyı açtım kimse yok aşağı indim komşunun kapısını çaldım kadın su istemeye gelmişadam aşagı inmiş buzdolabı bütün dolaplar yerde heryer cammış mutfaga gidememiş gel çay içelim dedim kıyamam eşim hemen gitti ben kahvaltı hazırladım sofrada ağla ağla allahım hamile yanında çocuğu ve sürekli hakaret eden arada döven ama evine para getiren koca.... denecek tek şey var..... çok üzgünüm çok
Hangi konulara karıştın kız.polimik falan.kknin her noktasında varsın heePolemıkden banlandım
Fransa devletı bakacak eltıme ve cocuklara.eltım eskı ebıne gıtmıyor benı oldurur dıyo yenı eve gelsın dıyo kauınıma.kayınımda bem o eve ayak basmam dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?