2015 Şubat Anneleri

allah korusun meleklerimizi. çok dikkatli olmak gerek. ben de sürekli oğlumu tembihliyorum oyuncaklarını toplarken küçük parçalara da dikket et diye. bizim kız emeklerken yerde bir şey görsün iki saat analiz ediyor

Hangi topik o.belki ben de gelirim.kaç kiloydun.ben 64um ama daha fazla gibi duruyorum.benim daha ziyade sıkılasmaya ihtiyacım var ama sporla alakam yok.evdeki kosmaca bana yetiyoda kilo vermeye yetmiyor.nasıl olacak bilmem

Hangi topik o.belki ben de gelirim.kaç kiloydun.ben 64um ama daha fazla gibi duruyorum.benim daha ziyade sıkılasmaya ihtiyacım var ama sporla alakam yok.evdeki kosmaca bana yetiyoda kilo vermeye yetmiyor.nasıl olacak bilmem
ooo canım tam yerine düştün bende 63 tüm bugün iti bari ile 57,5 oldum yediklerime içtiklerime dikkat ediyorum evde spor yapıyorum yatmadan sen de yap canım. bak cuma diyet grrupların aktılmak isteyenler diye bir yer var orada bilgilerini yaz takımlardan biri seni çağırır zaten bizim takımda yer yok sanırım ama sen yinede yaz motivasyon yüksek oluyor inan bana

Bebişler 8 aylık oldu. Nasıl gidiyo annelik? Emzirmeye devam mı? Çalışanlar bebişlere kim bakıyo?

Bizim iyi gidiyo. Emzirme oldukça azaldı sütüm çok azaldı çünkü. Sürekli incir suyu da içmek de istemiyorum. Bıktım incir suyundan çünkü. Ben de çalışanlardanım kızıma babaannesi bakıyor

benim yavrulara annemiz bakıyor. ikiside hasta bu aralar emzirmiyorum ben göğüslerim bozulur diye şaka tabiki prensesim ememedi 5 ay sağdım ama sonra sağmaya devam edemedim yaralar yüzüne sıkma süt konusunda kendini artık ek besinlere geçti ne de olsa

Kızlar bu kan değer nedir hepinizin paylaştığı bize hiç bişey söylemediler doktorla kavga etmiştim zaten yaptırmam lazım mı bilen yazsın bana
Bide Azra örümcekte dururken bişeye uzanayım derken deviriyor örümceği artık koymasam mı bilemedim emeklemiyor da yere koyunca bu sefer belli süreden sonra bağırmaya başlıyor ?

kadın, kocasının arkadaşı adam ve benim eşim olmasaymış öldürebilirdi dedi
Kıyamam yaaa
Eltım dunden berı bende kayınım geldı ,telefonda kp,Burda esım eve dön dıye baskıı yapıyolar.kayınım tehdıt edıyor ayrı eve cıkarsan dıye.
esım yenge yapma cok kotu seyler olucak ayrı ev olursa dıyo abısı ne dedıyse ona artık

Kadın aglamadan konuşamıyor 24 saatde kac kere agladı saymadım.kayınım olck adi adam bogazını sıkmış .pışman bıle deıl herkes dön dıyor eltıöe.kadın oldurcek benı dıyor ,yok yapmaz dıyolar hepsı aynı hamur soyuna tukuruyum bunların

Sağlık ocağı da bana kasımda gelirken hastanede bu kan testini yaptiripta geliyorsunuz demişti.Dr daňn randevu alarak mi yaptırcam yoksa randevusu yaparlarmı ki.

Annelik yorucu ama çok keyifli :) ben 4 ay emzirebildim sonrası mama,artık ek gıda da alıyo.. Bakım konusunda şanslı olan çalışanlardanım ben,eşim sabahçı ben öğlenci,beraber bakıyoruz kızımıza,öğretmen olmanın güzel yanı :)

Ayy orumcekle ilgili yorum yapcaktim.bindirme o zaman.aşmış kendini.Yere daha sık köy.surune surune öğrenir.örümcekle yaramazlık varken kim ister yerlerde sürünmeyi.onlar senden benden akıllı bakma bebek görunumlerine

Ben evde 3 çocukla debelenmeye devam ediyorum.ek gıdayı keyfiňe gore ağzını lutfedip açarsa alıyor.süt var mi yok mu bende bilmiyorum.emekleme mize ramak kaldı.bekliyorum.

belki dr kalabalikta yoruluyodur bebisler. butun gun sadece bizi goruyolar napsinlar :)

istanbulda o sorun da kalmadi artik daliyo cok sallamama gerek kalmiyo ama uykusu cok gelene kadar bekliyorum artik mizmizlanmaya baslayinca uyutuyorum. bakalim insallah degismez yine.

Ağlamak güzel de insanın kendini tutması gereken yerlerde oluyor kalabalıklar mesela. Ve ağlayınca çık çirkin oluyorum gözüm kızarır burnum kızarır :))
aglayinca oyle olmamasi anormal olur zaten :))
ben kendimi tutabiliyorum iste birinin yaninda boyle bogazim aciyor icim daraliyor. ama koyversek gitse nolur sanki.

Los olması olabilir.bu sabah yağmurdan dolayı oda karanlıktı.bizm kız normal saatinde 7de kalktı.2 bakindi.sonra 9 Bucuga kadar uyudu.hiç yapmazdı.
Alüminyum folyayla cami kapatıp deneme yâpabilirsin
aa bak iyi fikirmis bende ne yapistirsam cama diyodum. bi deniycem mutlaka sagol canim.

bana da demiati doktor onceden zamani gelince kan tahlili yapip demire bakicaz diye demekki gerekli sen doktoruna sinir okduysan degistirsene?

bu arada orumcegi kullanma deviriyosa allah korusun bi anda duse tehlikeli. bizimki de yerde durmak istemiyodu inatla biraktim simdi dort donuyo. alisir merak etme. oturmayi oyle ogrendi vallahi.

kizlar sirtim belim nasil agriyor anlatamam. kizi kucagima alamiyorum. kambur kaldim sogrulamiyorum. kaslarim tutuldu sanirim sirtim cok fena. yordum kendimi galiba iki gundur.

napsam sicak su torbasi iyi gelir di mi? baska ne yapabilirim?

Boğaza birşey kaçmasında ilk yapılacak şey bebeği kola yüs üstü yatırıp sırtına süpürerek vurmak çıkmazsa aynı duruşta kafasını geriyp doğru çekmek. Başı sırtı ile dik olacak şekilde çok da zorlamadan. silkelemek ters çevirmek işe yarayabiliyor ama doğru mu araştırmak lazım

Himmmm eşim böyle birşey istiyordu karnigabri önceden sanırım biraz haslicsz dimi kiz fırınım yokkk olsun yapi cam
Karnabaharı her zaman yaptığımız gibi Çiçek Çiçek ayırıp başlıcan evet. Ama sen Babil'ine yapmışsın ya onu da kullanabilirsin. Fırınsız bi tarif verebilseydim Can'ım ama valla o kadar aşçı değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…