Yaa bende bugün arabada oyalayacak bişey bulamadım pet şişe vermiştim hatta düşündüm kapak çıkarım diye, büyük yutamaz demiştim kendi kendime.., ayyy çok kötü oldum şimdi üff her yer tehlike..Ayy o bayramda bizim oğlana da oldu .vermiyorum o şekeri hiç birine artik.
Ayy tam üstüne denk gelen bir haber aldım.annemin komşusunun 7 aylık kızı mavi kapaklar var ya ondan yutmuş.cikaramamislar.ameliyata alınmış.Allah ailesine bağışlasin
Annem nerdeyse 200 kere tembihlemistir aman kızım dikkat et diye
Ben de ölçtürmedim kanını nerde ölçtürmek lazım bilmiyorum bide. Kasabadaki sağlık ocağında ölçerler mi acaba? Can'ım artık koyma örümceğe bir iki ağlar mecbur alışır öksüzlüğü, Allah korusun başını bi yere vurur falan..Kızlar bu kan değer nedir hepinizin paylaştığı bize hiç bişey söylemediler doktorla kavga etmiştim zaten yaptırmam lazım mı bilen yazsın bana
Bide Azra örümcekte dururken bişeye uzanayım derken deviriyor örümceği artık koymasam mı bilemedim emeklemiyor da yere koyunca bu sefer belli süreden sonra bağırmaya başlıyor ?
Niye öldürmesin bunca şeyi yapan tehdit eden öldürürde tühh ne yapacak bu kadın. Tam bi trajedi üff sonundan korkuyorum.Kıyamam yaaa
Eltım dunden berı bende kayınım geldı ,telefonda kp,Burda esım eve dön dıye baskıı yapıyolar.kayınım tehdıt edıyor ayrı eve cıkarsan dıye.
esım yenge yapma cok kotu seyler olucak ayrı ev olursa dıyo abısı ne dedıyse ona artık
Kadın aglamadan konuşamıyor 24 saatde kac kere agladı saymadım.kayınım olck adi adam bogazını sıkmış .pışman bıle deıl herkes dön dıyor eltıöe.kadın oldurcek benı dıyor ,yok yapmaz dıyolar hepsı aynı hamur soyuna tukuruyum bunların
Aslında gülmek doğal bi olay ama insanlar ağlayana garip bakıyorlar. Nolacaksa sankiaglayinca oyle olmamasi anormal olur zaten :))
ben kendimi tutabiliyorum iste birinin yaninda boyle bogazim aciyor icim daraliyor. ama koyversek gitse nolur sanki.
Sıcak duş al. Sıcak suyu sırtına tut. Eşinde masaj yapsın ser bi yere uzan kedi gibi gerinme hareketi yap. Rahatlarsın. Sırt ağrı uzmanı olduğum üçün :)kizlar sirtim belim nasil agriyor anlatamam. kizi kucagima alamiyorum. kambur kaldim sogrulamiyorum. kaslarim tutuldu sanirim sirtim cok fena. yordum kendimi galiba iki gundur.
napsam sicak su torbasi iyi gelir di mi? baska ne yapabilirim?
Polıse gıdecek...Niye öldürmesin bunca şeyi yapan tehdit eden öldürürde tühh ne yapacak bu kadın. Tam bi trajedi üff sonundan korkuyorum.
Yok yok kasmıyorum. Ek gıdada dediğin gibi. Akşamları gelince emziriyorumbenim yavrulara annemiz bakıyor. ikiside hasta bu aralaremzirmiyorum ben göğüslerim bozulur diye şaka tabiki prensesim ememedi 5 ay sağdım ama sonra sağmaya devam edemedim yaralar yüzüne sıkma süt konusunda kendini artık ek besinlere geçti ne de olsa
Valla imrendim :)Annelik yorucu ama çok keyifli :) ben 4 ay emzirebildim sonrası mama,artık ek gıda da alıyo.. Bakım konusunda şanslı olan çalışanlardanım ben,eşim sabahçı ben öğlenci,beraber bakıyoruz kızımıza,öğretmen olmanın güzel yanı :)
Aç olsa açar ağzını. Hiç yorma kafanı. Sağlıkla büyüsünlerBen evde 3 çocukla debelenmeye devam ediyorum.ek gıdayı keyfiňe gore ağzını lutfedip açarsa alıyor.süt var mi yok mu bende bilmiyorum.emekleme mize ramak kaldı.bekliyorum.
sicak dus aldim.sicak.su torbasi yaptim jic ise yaramadi. masaj yaptirayim evet :/Sıcak duş al. Sıcak suyu sırtına tut. Eşinde masaj yapsın ser bi yere uzan kedi gibi gerinme hareketi yap. Rahatlarsın. Sırt ağrı uzmanı olduğum üçün :)
Anlamadim ben.devlete sığındı boşanacak diye vermicekler mi evi.kocası da barışıp gelip oturabilcek miPolıse gıdecek...
Eltıme ev vermış devlet.sımdıkı evınden kat kat ıyı ,harcamalarına herseyıne yardım edılecek.kayınımla olan hayatından daha ıyı ve kalıtelı bı yaşamı olacak ama adam bırakmıycak.benım okuz kocamda dahıl tr ye ye dön boşanacaksan dıyolar ben delıroyom nıye gıtsın kadın bu ımkanları bırakup.kayınım boşanmayı kabul edıyor aama aynı sehırde olmazmış yaşayınca.barışacak eltım gelsın yenı eve dıyor onu kabul etmıyor kaynım karının pesınden gıdemezmiş gururu varmış.
Boşanma şartı yok evın anahtarını aldı eltım.kayınım ayrı ev tutarsan boşanırım ,boşanırsamda bu sehırde yaşayamazsın sonu kotu olur dıyorAnlamadim ben.devlete sığındı boşanacak diye vermicekler mi evi.kocası da barışıp gelip oturabilcek mi
Tedavi olmadan dönmesi hata olur.tedavisiz değişemez ki adam.bu dereceye kendi kendine düzelmesi imkânsız.adamda ona yanaşmaz.yuva kurtarmak sevapta yuva yuva değil ki.çok zor cook.Allah adamı ıslah etsin kalbine merhamet versin de degissin inşaallah.Donse bi turlu dönmeesee biturluEsım yuva kurtarmak sevap dıyor.abısı bıle kendıne garantı vermıyor deneyecem çabalayacam dıyor .benım salak kocam bı daha yapmayacak abım dıyor.ınsanın ıçı nasıl rahat eder yaaa ,oldururse ne dıycek bu adam 6 çocuga.vıjdanı sızlamıycakmı.
Kadının beynını yedi iki gundur yemınle.
Kayınım da ofke kontrolu problemı var hemde cok aşırı,sınırlenınce soyledıklrını haturlamıyor.kafasını banyoda fayansa vurmuş yapmadım dıyormuş.pronlemler yenu deıl tabıku hep kavga dövüş olmuş onlarda eltım artık bıkmış .yenge neden bu kdr cocyk dedım.oglan olursa duzelır belkı dedum dedı.cok buyuk hata bunu dusunmek.eşimi ona anlattım kadın şok oldu ben kayınımı boyle tahmın etmezdım dıyor .oturduk. beraber agladık.e bızım de ıkı ogluuz var koca aynı odun valla
Dedım ama ben delımıyım der gıtmez dedı.çokda akıllı sayılmaz yanııı.eşım abım pdıkologu delırtırndıyo kendı katlanamaz abısıne ama kadına gıt otur evıne dıyor.donmeyecekde ınş kayınım bısey yspmaz.bundn 20 sene evvel fransız karısınuda dövmüşTedavi olmadan dönmesi hata olur.tedavisiz değişemez ki adam.bu dereceye kendi kendine düzelmesi imkânsız.adamda ona yanaşmaz.yuva kurtarmak sevapta yuva yuva değil ki.çok zor cook.Allah adamı ıslah etsin kalbine merhamet versin de degissin inşaallah.Donse bi turlu dönmeesee biturlu
Türkiye'ye giderse işi biter Allah korusun. Barışmasın orda yaşasın. Tek başına da yaşanabilir devlet de yardım ediyorsa.Polıse gıdecek...
Eltıme ev vermış devlet.sımdıkı evınden kat kat ıyı ,harcamalarına herseyıne yardım edılecek.kayınımla olan hayatından daha ıyı ve kalıtelı bı yaşamı olacak ama adam bırakmıycak.benım okuz kocamda dahıl tr ye ye dön boşanacaksan dıyolar ben delıroyom nıye gıtsın kadın bu ımkanları bırakup.kayınım boşanmayı kabul edıyor aama aynı sehırde olmazmış yaşayınca.barışacak eltım gelsın yenı eve dıyor onu kabul etmıyor kaynım karının pesınden gıdemezmiş gururu varmış.
eltin de hala barisalim dedi yani??Boşanma şartı yok evın anahtarını aldı eltım.kayınım ayrı ev tutarsan boşanırım ,boşanırsamda bu sehırde yaşayamazsın sonu kotu olur dıyor
Eltım eskı evıne gıtmek ıstemıyor kocasının degıstıgıne ınanmıyor ve evı teslım etmeyecek kayınım gelırse devletın bılmemesı lazım tabıı yardımı keserlr evden cıkaramazlar ama.
Kayınım karısıının pesındem gıtdı dedırtmem dıyor ya,eltım ıkı uc ay esku evde oturalım sonra braber tsşınurıx yenı eve kımse bılmez dıyor .kocası asla kabul eymıyor bunu
Bu brnm okuz kayınım kadına her fırsatda al cocuklarını gıt babayın evıne bura bnm evım dıyormuş yenu evde onu duyemıycek tabıı gururuna kopek mıçsın onun.
Tek başına yaşarsa kayınımla olan hayatından daha ıyı olucak hayato bu kesın.o cocuklar buyyene kdr devlet gul gıbı bskar tam 15 sene.Türkiye'ye giderse işi biter Allah korusun. Barışmasın orda yaşasın. Tek başına da yaşanabilir devlet de yardım ediyorsa.
Cocukları ıcın adım atıuor ıste ama eskı eve donmuycek.yenı evede kayınım gıtmıyor barışmazlar benceeltin de hala barisalim dedi yani??
yemin ediyorum oyle bir adam olacak karsimda fegil 6 cocuk 16 cocugum olsa cebimde param ve kimsem olmasa da o adama barisalim demem. devlete siginmissin iste ne guzel daha niye belasini ariyo?
o adamdan ne koca ne baba olur. gurur yapiyo bi de okuz. gerizekali. cok sinirlendim ya. eltin de biraz aklini basina alsin donmesin o adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?