2015 Şubat Anneleri

Yaa bende bugün arabada oyalayacak bişey bulamadım pet şişe vermiştim hatta düşündüm kapak çıkarım diye, büyük yutamaz demiştim kendi kendime.., ayyy çok kötü oldum şimdi üff her yer tehlike..

Ben de ölçtürmedim kanını nerde ölçtürmek lazım bilmiyorum bide. Kasabadaki sağlık ocağında ölçerler mi acaba? Can'ım artık koyma örümceğe bir iki ağlar mecbur alışır öksüzlüğü, Allah korusun başını bi yere vurur falan..

Niye öldürmesin bunca şeyi yapan tehdit eden öldürürde tühh ne yapacak bu kadın. Tam bi trajedi üff sonundan korkuyorum.

aglayinca oyle olmamasi anormal olur zaten :))
ben kendimi tutabiliyorum iste birinin yaninda boyle bogazim aciyor icim daraliyor. ama koyversek gitse nolur sanki.
Aslında gülmek doğal bi olay ama insanlar ağlayana garip bakıyorlar. Nolacaksa sanki

kizlar sirtim belim nasil agriyor anlatamam. kizi kucagima alamiyorum. kambur kaldim sogrulamiyorum. kaslarim tutuldu sanirim sirtim cok fena. yordum kendimi galiba iki gundur.

napsam sicak su torbasi iyi gelir di mi? baska ne yapabilirim?
Sıcak duş al. Sıcak suyu sırtına tut. Eşinde masaj yapsın ser bi yere uzan kedi gibi gerinme hareketi yap. Rahatlarsın. Sırt ağrı uzmanı olduğum üçün :)

Niye öldürmesin bunca şeyi yapan tehdit eden öldürürde tühh ne yapacak bu kadın. Tam bi trajedi üff sonundan korkuyorum.
Polıse gıdecek...
Eltıme ev vermış devlet.sımdıkı evınden kat kat ıyı ,harcamalarına herseyıne yardım edılecek.kayınımla olan hayatından daha ıyı ve kalıtelı bı yaşamı olacak ama adam bırakmıycak.benım okuz kocamda dahıl tr ye ye dön boşanacaksan dıyolar ben delıroyom nıye gıtsın kadın bu ımkanları bırakup.kayınım boşanmayı kabul edıyor aama aynı sehırde olmazmış yaşayınca.barışacak eltım gelsın yenı eve dıyor onu kabul etmıyor kaynım karının pesınden gıdemezmiş gururu varmış.

Yok yok kasmıyorum. Ek gıdada dediğin gibi. Akşamları gelince emziriyorum

Sıcak duş al. Sıcak suyu sırtına tut. Eşinde masaj yapsın ser bi yere uzan kedi gibi gerinme hareketi yap. Rahatlarsın. Sırt ağrı uzmanı olduğum üçün :)
sicak dus aldim.sicak.su torbasi yaptim jic ise yaramadi. masaj yaptirayim evet :/
gerinemiyorumki iki buklum kaldim ya cok fenayim

Anlamadim ben.devlete sığındı boşanacak diye vermicekler mi evi.kocası da barışıp gelip oturabilcek mi

Anlamadim ben.devlete sığındı boşanacak diye vermicekler mi evi.kocası da barışıp gelip oturabilcek mi
Boşanma şartı yok evın anahtarını aldı eltım.kayınım ayrı ev tutarsan boşanırım ,boşanırsamda bu sehırde yaşayamazsın sonu kotu olur dıyor
Eltım eskı evıne gıtmek ıstemıyor kocasının degıstıgıne ınanmıyor ve evı teslım etmeyecek kayınım gelırse devletın bılmemesı lazım tabıı yardımı keserlr evden cıkaramazlar ama.
Kayınım karısıının pesındem gıtdı dedırtmem dıyor ya,eltım ıkı uc ay esku evde oturalım sonra braber tsşınurıx yenı eve kımse bılmez dıyor .kocası asla kabul eymıyor bunu
Bu brnm okuz kayınım kadına her fırsatda al cocuklarını gıt babayın evıne bura bnm evım dıyormuş yenu evde onu duyemıycek tabıı gururuna kopek mıçsın onun.

Esım yuva kurtarmak sevap dıyor.abısı bıle kendıne garantı vermıyor deneyecem çabalayacam dıyor .benım salak kocam bı daha yapmayacak abım dıyor.ınsanın ıçı nasıl rahat eder yaaa ,oldururse ne dıycek bu adam 6 çocuga.vıjdanı sızlamıycakmı.
Kadının beynını yedi iki gundur yemınle.
Kayınım da ofke kontrolu problemı var hemde cok aşırı,sınırlenınce soyledıklrını haturlamıyor.kafasını banyoda fayansa vurmuş yapmadım dıyormuş.pronlemler yenu deıl tabıku hep kavga dövüş olmuş onlarda eltım artık bıkmış .yenge neden bu kdr cocyk dedım.oglan olursa duzelır belkı dedum dedı.cok buyuk hata bunu dusunmek.eşimi ona anlattım kadın şok oldu ben kayınımı boyle tahmın etmezdım dıyor .oturduk. beraber agladık.e bızım de ıkı ogluuz var koca aynı odun valla

Tedavi olmadan dönmesi hata olur.tedavisiz değişemez ki adam.bu dereceye kendi kendine düzelmesi imkânsız.adamda ona yanaşmaz.yuva kurtarmak sevapta yuva yuva değil ki.çok zor cook.Allah adamı ıslah etsin kalbine merhamet versin de degissin inşaallah.Donse bi turlu dönmeesee biturlu

Dedım ama ben delımıyım der gıtmez dedı.çokda akıllı sayılmaz yanııı.eşım abım pdıkologu delırtırndıyo kendı katlanamaz abısıne ama kadına gıt otur evıne dıyor.donmeyecekde ınş kayınım bısey yspmaz.bundn 20 sene evvel fransız karısınuda dövmüş

Türkiye'ye giderse işi biter Allah korusun. Barışmasın orda yaşasın. Tek başına da yaşanabilir devlet de yardım ediyorsa.

eltin de hala barisalim dedi yani??
yemin ediyorum oyle bir adam olacak karsimda fegil 6 cocuk 16 cocugum olsa cebimde param ve kimsem olmasa da o adama barisalim demem. devlete siginmissin iste ne guzel daha niye belasini ariyo?

o adamdan ne koca ne baba olur. gurur yapiyo bi de okuz. gerizekali. cok sinirlendim ya. eltin de biraz aklini basina alsin donmesin o adama.

Türkiye'ye giderse işi biter Allah korusun. Barışmasın orda yaşasın. Tek başına da yaşanabilir devlet de yardım ediyorsa.
Tek başına yaşarsa kayınımla olan hayatından daha ıyı olucak hayato bu kesın.o cocuklar buyyene kdr devlet gul gıbı bskar tam 15 sene.
Aılesı arkasında kendını ezdırme dıyolar.7kardesler 4 ablası bı abısı var telefonu susmuyor jendını ezdırme dıyolar.esımdem ıgrenmeye baslıycam abısının yanında .aynı seylerı soyluyor sureklı.yok cocuk yok abımın gururu mıdem bulanıyor o konusyukca.banada bagurıp cagırdı karışma dıye.sadece ızlıyorum ve artık ayrolmakdan korkmuyorum.o kadın 6 cocukla bunları yspabıldıyse ben uc cocukla neden yapamayım dıyorum.esıme dedım bunu elınden gelenı ardıns koyma dedı. Sular durulunca bakucam bı seylere bu olayın sonu benım ıçın çok onemlı

Cocukları ıcın adım atıuor ıste ama eskı eve donmuycek.yenı evede kayınım gıtmıyor barışmazlar bence

ay bu aralar ne cabuk buyuyo kizim takip edemiyorum hergun yeni bisey kesfediyo. sizde de oyledir herhalde :)

yalniz biseyi cok merak ediyorum sizinkilerde aynisini yapiyo mu diye.

Begüm simdi dogasi geregi herseyi eline almak ve agzina sokmak istiyo. alamayinca agliyor hemen ama. ben hemen agladiginda vermiyorum cabalasin istiyorum. ya da alinmayacak biseyse anlasin istiyorum. yalandan agladigi cok ama cok belli. peki bu gozyaslari nasil akiyor?

sizinkiler de oyle mi? ufacik yalandan ihh yapsa gozyaslari nasil akiyor anlatamam. acaip numaraci olcak bu kiz. ya da balik burcu cok hassastir derler ya ondan midir nedir bilemedim ama gozyasi gozunun kenarinda hazir bekliyor resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…