2015 Şubat Anneleri

Cocukları ıcın adım atıuor ıste ama eskı eve donmuycek.yenı evede kayınım gıtmıyor barışmazlar bence
ya oyle psikopat bir baba olacagina cocuklarin hic babasi olmasin daha iyi.
evde hakaret var siddet var.kavga gurultu hersey var. o cocuklara asil birlesirseler yazik olur.

cok uzuldum cidden hakkinda hayirlisi olsun.

Ben veriorum eline kontrolumde ogrenmesi kurcalamasi hosuma gidio. Cok ellenmeyecek biseyse de ilgisini baska yone cekiorum unutyo onu zaten.

Emzik kullananlar benimki kendi emzigini gece bile bulup agzina koyuyo ? Cok garibime gitti nedense uyuyosun arkadas yani ?

Bi de zeka kubu almistik icine koyuyosun sekilleri iste. Onu yapabilio ? Cok sasirdim

Bemmkı bayadır emzıgı bulup sokuyo agzına.zeka kupu varda daha denemedım erken dıye

ya oyle psikopat bir baba olacagina cocuklarin hic babasi olmasin daha iyi.
evde hakaret var siddet var.kavga gurultu hersey var. o cocuklara asil birlesirseler yazik olur.

cok uzuldum cidden hakkinda hayirlisi olsun.
eltım anlattıkca dehsete duşuyorum ben 15sene oyle cekmişki sabretmişki kımse yapmaz can dayammaz o psılolojık şıddete kuçumsenmeye.esımle konusurken bıde kumar dan bahsettılrr
Onuda yapmış kayımım benm param sanane demiş eltımede.eltımın guzel bı yaaşsmı olacak ınş kayınım kadına bısey yapmaz.

Bemmkı bayadır emzıgı bulup sokuyo agzına.zeka kupu varda daha denemedım erken dıye

Gece bunlar uyumuo yaw..

Bu arada oda karartma isini denedim. Dun ise yaradi gibi ama bu sefer de gece uykusunda sanio cocuk kendini uyanamadi bi turlu. Simdi yine kararttim bakalim nolcak

Bizimki de oyle hemen yikiyo ortaligi ama vermemeye calisiyorum almamasi gereken biseyse. Ama bilmiyorum ne derece basarili olurum cocuk ananne babanneyle buyuycek. Onlarin egitimi farkli olur benim farkli.
Bu bebisler gittikce tatlaniyolar ya. Cok eglenceli izlemesi artik. Hem zorlasiyo hem guzellesiyo annelik gittikce. Oynamaya cok merakli cikti benimki. Sarki soyluyorum hemen basliyo ya alkis yapiyo ya kollarini kaldirip indiriyo. Ya da kendi kendine mirildanip el cirpiyo bazen cok komik. Her anlari guzel.

eltin inşallah barışmaz Allahım nedir bu insanların beyinsizliği, hırsı, bencilliği anlayamıyorum

eltin inşallah barışmaz Allahım nedir bu insanların beyinsizliği, hırsı, bencilliği anlayamıyorum
Bencede barışmaz ınş ama ınsan dıyemıyor yuzune
Akullı kadın yengem aslında sadece sındırılmiş.gerı donersem kavga cıksa bubsefer benı oldurecek dıyor. ölün cıkar bu evdenn deer,bu evı terketmemın kinini unutmaz bnm kocam dıyor.kayınım kinini asla unutmaz tukurdugunu yalamazmış.gurur dıyo başka şey demıyor salak adam.
Yanı her turlu kayınım onun belası olucak ınş polıs ışe yarar

herseyi elletiyorum tabiiki demek istedigim mesela elindekini dusurunce agliyor onunde ama alamayinca agliyor. hemen eline tutusturmuyorum oyle olunca.

zeka kuplerini de yapabiliyosa masallah daha erken diye almadim ben

turkiyede olsa elini kolunu sallaya sallaya zarar verebilir de orda nasildir bilmiyorum insallah basina bisey gelmez..

farkli olsa da annesinin egitimini ayirabilir evindeki kurallarla buyuklerin evindeki kurallri ayirt edebilir bence.

evet ya gercekten bende dun onu diyodum esime ne kadar buyudu ne kadar sevilmelik oldu tamda diyodum :) nerden nereye dedi esim de az cekmedik gazindan koliklerinden vs. elini oynatsa dikkatimizi cekiodu simdi yerinde durmuyolar.

sehpayi ortadan kaldirdim yorgan serdim haliya ustunde debeleniyo. ama illa parkeye gidecek çapçap vuracak. donerken kafayi bi vurdu sonra. agladi biraz gecti. anladimki artik canini baya yakacak kendi kendine. ne kadar korusak da engel olamayiz. oyuncagi bi salliyo kut kafaya. agliyo sonra yine aynisini yapiyo :) cok manyaklar yaa hahaha :))

Kızlar ya yedıklerı mıktarı nasıl ayarlıyorsunuz
Benm oglan bı kepce ezo gelın çorbası ıctı.bı kasede yogurt yedı (dolu uc yemek kaşıgı vardı) oncesınde uykudan uyandı emzrym dedım cok ıstemedı azcık emmişti.yani acıkmıştı herhalde

Uc gundur su ıçmeye elım degmıyor sutum az.dunde 200ml sut içmişti.aldıgı ek gıda gıttıkce cogalıyor uzuluyorum

Bi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum
o uyanıkken açmıyoeuz biz. uyuyunca açıyoruz bazen babamız haberleri açıyo arada. geç tanışsın istiyorum ekranla. pek mümkün depğil ama gittiğimiz her yerde var falan. elimden geldiğince engelliyorum

Uyanuır uyanur:))

Uyandi zaten ayagima aldim yine

herseyi elletiyorum tabiiki demek istedigim mesela elindekini dusurunce agliyor onunde ama alamayinca agliyor. hemen eline tutusturmuyorum oyle olunca.

zeka kuplerini de yapabiliyosa masallah daha erken diye almadim ben

Alamiosa aglamio benimki bakio alamiorum cabalio biraz vazgexcio alabildigi seylerwe yonelio. Zeka kubu hediye gelmisti ben de degisik oyuncak olsun die eline veriodum. Bi de hikaye kitabi var ses cikario falan onu da yapio masallah. Ben de kucuk saniorum bizim ufakligi

Kızlar ilk yardim konusunda size ihtiyacım var diyelim ki boğazına bişey kaçtı ne yapmam gerekiyor o an :/ basima gekmedi ama bileyim..
ben yüstüstü çevirip sırtına vuruyorum. çok boğulcak gbi oluyo benimki. dişi yok çiğnemiyo bide üstüne üstlük ağzındada gevelemiyo hoop yutuyo sıpa.

çok üzülüyorum senin eltine. Allah yardımcısı olsun. inş.baskılara boyun eğip dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…