ya oyle psikopat bir baba olacagina cocuklarin hic babasi olmasin daha iyi.Cocukları ıcın adım atıuor ıste ama eskı eve donmuycek.yenı evede kayınım gıtmıyor barışmazlar bence
ay bu aralar ne cabuk buyuyo kizim takip edemiyorum hergun yeni bisey kesfediyo. sizde de oyledir herhalde :)
yalniz biseyi cok merak ediyorum sizinkilerde aynisini yapiyo mu diye.
Begüm simdi dogasi geregi herseyi eline almak ve agzina sokmak istiyo. alamayinca agliyor hemen ama. ben hemen agladiginda vermiyorum cabalasin istiyorum. ya da alinmayacak biseyse anlasin istiyorum. yalandan agladigi cok ama cok belli. peki bu gozyaslari nasil akiyor?
sizinkiler de oyle mi? ufacik yalandan ihh yapsa gozyaslari nasil akiyor anlatamam. acaip numaraci olcak bu kiz. ya da balik burcu cok hassastir derler ya ondan midir nedir bilemedim ama gozyasi gozunun kenarinda hazir bekliyor resmen..
Bemmkı bayadır emzıgı bulup sokuyo agzına.zeka kupu varda daha denemedım erken dıyeBen veriorum eline kontrolumde ogrenmesi kurcalamasi hosuma gidio. Cok ellenmeyecek biseyse de ilgisini baska yone cekiorum unutyo onu zaten.
Emzik kullananlar benimki kendi emzigini gece bile bulup agzina koyuyo ? Cok garibime gitti nedense uyuyosun arkadas yani ?
Bi de zeka kubu almistik icine koyuyosun sekilleri iste. Onu yapabilio ? Cok sasirdim
eltım anlattıkca dehsete duşuyorum ben 15sene oyle cekmişki sabretmişki kımse yapmaz can dayammaz o psılolojık şıddete kuçumsenmeye.esımle konusurken bıde kumar dan bahsettılrrya oyle psikopat bir baba olacagina cocuklarin hic babasi olmasin daha iyi.
evde hakaret var siddet var.kavga gurultu hersey var. o cocuklara asil birlesirseler yazik olur.
cok uzuldum cidden hakkinda hayirlisi olsun.
Bemmkı bayadır emzıgı bulup sokuyo agzına.zeka kupu varda daha denemedım erken dıye
Ya ne farkedecek ki o adamla olduktan sonra ha yeni ev ha eski ev adam ayni adamCocukları ıcın adım atıuor ıste ama eskı eve donmuycek.yenı evede kayınım gıtmıyor barışmazlar bence
Bizimki de oyle hemen yikiyo ortaligi ama vermemeye calisiyorum almamasi gereken biseyse. Ama bilmiyorum ne derece basarili olurum cocuk ananne babanneyle buyuycek. Onlarin egitimi farkli olur benim farkli.ay bu aralar ne cabuk buyuyo kizim takip edemiyorum hergun yeni bisey kesfediyo. sizde de oyledir herhalde :)
yalniz biseyi cok merak ediyorum sizinkilerde aynisini yapiyo mu diye.
Begüm simdi dogasi geregi herseyi eline almak ve agzina sokmak istiyo. alamayinca agliyor hemen ama. ben hemen agladiginda vermiyorum cabalasin istiyorum. ya da alinmayacak biseyse anlasin istiyorum. yalandan agladigi cok ama cok belli. peki bu gozyaslari nasil akiyor?
sizinkiler de oyle mi? ufacik yalandan ihh yapsa gozyaslari nasil akiyor anlatamam. acaip numaraci olcak bu kiz. ya da balik burcu cok hassastir derler ya ondan midir nedir bilemedim ama gozyasi gozunun kenarinda hazir bekliyor resmen..
eltin inşallah barışmaz Allahım nedir bu insanların beyinsizliği, hırsı, bencilliği anlayamıyorumKıyamam yaaa
Eltım dunden berı bende kayınım geldı ,telefonda kp,Burda esım eve dön dıye baskıı yapıyolar.kayınım tehdıt edıyor ayrı eve cıkarsan dıye.
esım yenge yapma cok kotu seyler olucak ayrı ev olursa dıyo abısı ne dedıyse ona artık
Kadın aglamadan konuşamıyor 24 saatde kac kere agladı saymadım.kayınım olck adi adam bogazını sıkmış .pışman bıle deıl herkes dön dıyor eltıöe.kadın oldurcek benı dıyor ,yok yapmaz dıyolar hepsı aynı hamur soyuna tukuruyum bunların
Yenı evde adam byrası benm evım al cocuklarınu babayın evıne gıt dıyemıycek.kavga cıkarsa kendı gıdecekYa ne farkedecek ki o adamla olduktan sonra ha yeni ev ha eski ev adam ayni adam
Bencede barışmaz ınş ama ınsan dıyemıyor yuzuneeltin inşallah barışmaz Allahım nedir bu insanların beyinsizliği, hırsı, bencilliği anlayamıyorum
Uyanuır uyanur:))Gece bunlar uyumuo yaw..
Bu arada oda karartma isini denedim. Dun ise yaradi gibi ama bu sefer de gece uykusunda sanio cocuk kendini uyanamadi bi turlu. Simdi yine kararttim bakalim nolcak
herseyi elletiyorum tabiiki demek istedigim mesela elindekini dusurunce agliyor onunde ama alamayinca agliyor. hemen eline tutusturmuyorum oyle olunca.Ben veriorum eline kontrolumde ogrenmesi kurcalamasi hosuma gidio. Cok ellenmeyecek biseyse de ilgisini baska yone cekiorum unutyo onu zaten.
Emzik kullananlar benimki kendi emzigini gece bile bulup agzina koyuyo ? Cok garibime gitti nedense uyuyosun arkadas yani ?
Bi de zeka kubu almistik icine koyuyosun sekilleri iste. Onu yapabilio ? Cok sasirdim
turkiyede olsa elini kolunu sallaya sallaya zarar verebilir de orda nasildir bilmiyorum insallah basina bisey gelmez..eltım anlattıkca dehsete duşuyorum ben 15sene oyle cekmişki sabretmişki kımse yapmaz can dayammaz o psılolojık şıddete kuçumsenmeye.esımle konusurken bıde kumar dan bahsettılrr
Onuda yapmış kayımım benm param sanane demiş eltımede.eltımın guzel bı yaaşsmı olacak ınş kayınım kadına bısey yapmaz.
farkli olsa da annesinin egitimini ayirabilir evindeki kurallarla buyuklerin evindeki kurallri ayirt edebilir bence.Bizimki de oyle hemen yikiyo ortaligi ama vermemeye calisiyorum almamasi gereken biseyse. Ama bilmiyorum ne derece basarili olurum cocuk ananne babanneyle buyuycek. Onlarin egitimi farkli olur benim farkli.
Bu bebisler gittikce tatlaniyolar ya. Cok eglenceli izlemesi artik. Hem zorlasiyo hem guzellesiyo annelik gittikce. Oynamaya cok merakli cikti benimki. Sarki soyluyorum hemen basliyo ya alkis yapiyo ya kollarini kaldirip indiriyo. Ya da kendi kendine mirildanip el cirpiyo bazen cok komik. Her anlari guzel.
Bılmıyorumkı burda nasıl oluyor.hıç benzer olay duymadım gormedımturkiyede olsa elini kolunu sallaya sallaya zarar verebilir de orda nasildir bilmiyorum insallah basina bisey gelmez..
o uyanıkken açmıyoeuz biz. uyuyunca açıyoruz bazen babamız haberleri açıyo arada. geç tanışsın istiyorum ekranla. pek mümkün depğil ama gittiğimiz her yerde var falan. elimden geldiğince engelliyorumBi de tv konusunu napiyorsunuz. Acinca bizimki tvden gozunu ayirmio. Gunduz tek olunca ses olsun istiorum evde ama .. Hic mi izetmiosunuz ? Ben arada yemeyince cocuk kanali aciorum
Uyanuır uyanur:))
herseyi elletiyorum tabiiki demek istedigim mesela elindekini dusurunce agliyor onunde ama alamayinca agliyor. hemen eline tutusturmuyorum oyle olunca.
zeka kuplerini de yapabiliyosa masallah daha erken diye almadim ben
ben yüstüstü çevirip sırtına vuruyorum. çok boğulcak gbi oluyo benimki. dişi yok çiğnemiyo bide üstüne üstlük ağzındada gevelemiyo hoop yutuyo sıpa.Kızlar ilk yardim konusunda size ihtiyacım var diyelim ki boğazına bişey kaçtı ne yapmam gerekiyor o an :/ basima gekmedi ama bileyim..
çok üzülüyorum senin eltine. Allah yardımcısı olsun. inş.baskılara boyun eğip dönmezBencede barışmaz ınş ama ınsan dıyemıyor yuzune
Akullı kadın yengem aslında sadece sındırılmiş.gerı donersem kavga cıksa bubsefer benı oldurecek dıyor. ölün cıkar bu evdenn deer,bu evı terketmemın kinini unutmaz bnm kocam dıyor.kayınım kinini asla unutmaz tukurdugunu yalamazmış.gurur dıyo başka şey demıyor salak adam.
Yanı her turlu kayınım onun belası olucak ınş polıs ışe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?