maral geçici bir durum olabilir kafayı takma akışa bırakKızlar ya yedıklerı mıktarı nasıl ayarlıyorsunuz
Benm oglan bı kepce ezo gelın çorbası ıctı.bı kasede yogurt yedı (dolu uc yemek kaşıgı vardı) oncesınde uykudan uyandı emzrym dedım cok ıstemedı azcık emmişti.yani acıkmıştı herhalde
Uc gundur su ıçmeye elım degmıyor sutum az.dunde 200ml sut içmişti.aldıgı ek gıda gıttıkce cogalıyor uzuluyorum
farkli olsa da annesinin egitimini ayirabilir evindeki kurallarla buyuklerin evindeki kurallri ayirt edebilir bence.
evet ya gercekten bende dun onu diyodum esime ne kadar buyudu ne kadar sevilmelik oldu tamda diyodum :) nerden nereye dedi esim de az cekmedik gazindan koliklerinden vs. elini oynatsa dikkatimizi cekiodu simdi yerinde durmuyolar.
sehpayi ortadan kaldirdim yorgan serdim haliya ustunde debeleniyo. ama illa parkeye gidecek çapçap vuracak. donerken kafayi bi vurdu sonra. agladi biraz gecti. anladimki artik canini baya yakacak kendi kendine. ne kadar korusak da engel olamayiz. oyuncagi bi salliyo kut kafaya. agliyo sonra yine aynisini yapiyo :) cok manyaklar yaa hahaha :))
Ayrılığı kimse savunmaz ama durumlar yaşanacak gibi değil baksana. Gururuna mıçıyım! Sen karışma hakkaten boşver, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ya o hesap.Tek başına yaşarsa kayınımla olan hayatından daha ıyı olucak hayato bu kesın.o cocuklar buyyene kdr devlet gul gıbı bskar tam 15 sene.
Aılesı arkasında kendını ezdırme dıyolar.7kardesler 4 ablası bı abısı var telefonu susmuyor jendını ezdırme dıyolar.esımdem ıgrenmeye baslıycam abısının yanında .aynı seylerı soyluyor sureklı.yok cocuk yok abımın gururu mıdem bulanıyor o konusyukca.banada bagurıp cagırdı karışma dıye.sadece ızlıyorum ve artık ayrolmakdan korkmuyorum.o kadın 6 cocukla bunları yspabıldıyse ben uc cocukla neden yapamayım dıyorum.esıme dedım bunu elınden gelenı ardıns koyma dedı. Sular durulunca bakucam bı seylere bu olayın sonu benım ıçın çok onemlı
Can'ım çok uykusu olup uyku Zaman'ını geçiriyor olabilir misin? Aç olabilir. Oyun oynarken hemen uykuya gitmek sinirlendiriyor olabilir. Çünkü Tuna bunlar olunca anlattığın şeyleri yapıyor. Ben de artık altını değiştirip pijamalarını giydirdikten sonra emziği verip kucağımda bi ninni Dinletiyorum. Karanlıkta tabi. Daha sakin emiyor artık daha kolay uykuya geçiyor. Ondan önce gözleri kapalı hala auuu ııı sesler çıkarıyor, elini ayağını sallıyordu.Bu uykuya gecme nolcak bizde bi akil verin kizlar ayagima koydgum gibi nasil agliyor nasi atio kendini oteye beriye sakinlestiremiorum bi turlu. Bagiriorum ole susuo korkuymak da isemiorum. Sallanmak istemio sanirim yataga yanima aliorm kapatio gozlerini uyumak istio ama dalamio yine aglamaya baslio. Cozemedim durumu
meme verince sakinleşmiyor mu ? Sıla memeyi ısrarla ağzına sokunca sakinleşip uyuyor bizde alt değiştirme büyük sorun oldu neden böyle oldu anlayamadımBu uykuya gecme nolcak bizde bi akil verin kizlar ayagima koydgum gibi nasil agliyor nasi atio kendini oteye beriye sakinlestiremiorum bi turlu. Bagiriorum ole susuo korkuymak da isemiorum. Sallanmak istemio sanirim yataga yanima aliorm kapatio gozlerini uyumak istio ama dalamio yine aglamaya baslio. Cozemedim durumu
şu parke mevzusu çok sinir bozucu kombi yanıyo ama parke çok soğukbizimkide parke sevdalısı cıktı dikkat cekiyor demekki
sehpaları seviyor devirecek diye korkuyorum
oturma odasından cıkmayı bilmiyordu arkamdan ağlardı şimdi bnim çıktıgımı gördüğü ana arkamdan gliyor sıpa
babasının çalışma odasını keşfetti kitaplıktaki kitapları almaya çalışıyor odayı kilitlemem lazım
ayaklandığında çok daha yorulacağım orası belli oldu
parkeye dokunmak hoslarina gidiyor demekki :)bizimkide parke sevdalısı cıktı dikkat cekiyor demekki
sehpaları seviyor devirecek diye korkuyorum
oturma odasından cıkmayı bilmiyordu arkamdan ağlardı şimdi bnim çıktıgımı gördüğü ana arkamdan gliyor sıpa
babasının çalışma odasını keşfetti kitaplıktaki kitapları almaya çalışıyor odayı kilitlemem lazım
ayaklandığında çok daha yorulacağım orası belli oldu
canim mery'nin dedigi gibi uykuya gecis hazirligi yapsan?Bu uykuya gecme nolcak bizde bi akil verin kizlar ayagima koydgum gibi nasil agliyor nasi atio kendini oteye beriye sakinlestiremiorum bi turlu. Bagiriorum ole susuo korkuymak da isemiorum. Sallanmak istemio sanirim yataga yanima aliorm kapatio gozlerini uyumak istio ama dalamio yine aglamaya baslio. Cozemedim durumu
Can'ım çok uykusu olup uyku Zaman'ını geçiriyor olabilir misin? Aç olabilir. Oyun oynarken hemen uykuya gitmek sinirlendiriyor olabilir. Çünkü Tuna bunlar olunca anlattığın şeyleri yapıyor. Ben de artık altını değiştirip pijamalarını giydirdikten sonra emziği verip kucağımda bi ninni Dinletiyorum. Karanlıkta tabi. Daha sakin emiyor artık daha kolay uykuya geçiyor. Ondan önce gözleri kapalı hala auuu ııı sesler çıkarıyor, elini ayağını sallıyordu.
meme verince sakinleşmiyor mu ? Sıla memeyi ısrarla ağzına sokunca sakinleşip uyuyor bizde alt değiştirme büyük sorun oldu neden böyle oldu anlayamadım
canim mery'nin dedigi gibi uykuya gecis hazirligi yapsan?
her aksam rutinin olsun. mesela altini degistirip pijamasini giydirirken sakin bi sarki ninni soyle ya da sakin sea tonuyla simdi uyku vakti tarzi seyler soyle. ya da muzik ac sakinlessin. los bi ortam olmasi onemli. ben kizi hic beyaz isikta uyutmaya calismam mesela. bi tek salon beyaz isik. benim ve onun odasi sari ayarlanabilir lambalardan.
bi de bunlari dene bakalim?
parkeye dokunmak hoslarina gidiyor demekki :)
evet ayaklaninca bence daha cok yorulucaz cunku gozumuz ustlerinde olmali. allahtan mama sandalyesinde oturup vakit geciriyo benimki de en azindan yemek yaparken yanimda oluyor. baska isim varsa uyurken yapiyorum. onun disinda salonda yerde debeleniyo bende yaninda oluyorum. oyle boyle duae kalka buyuyecekler saglik olsun yeterki..
allah cozumsuz dert vermesin cidden. bizimkinin dirsegi ciktiginda kendimden beklemedigim kadar sogukkanliydim. bunlar olacak bu sekilde buyuyecek yeterki ciddi bisey olmasin dedim kendi kendime. yorulucaz ama deger..
bu arada canim favorilere ekledim ama bulamiyorum bi turlu ya hurmali bebe biskuvisi tarifini sen vermistin di mi?
bizim merkezi sistem hala yanmadı kombi arızalanmış onbeş gündür yapılacak bkliyoruzşu parke mevzusu çok sinir bozucu kombi yanıyo ama parke çok soğuk
ya seni korkutmak istemem ama bi derdi olabilir mi?Uyanikken emmeyi birakali cok oldu. Meme gorunce daha cok sinirlenio bizimki
Karanlikta uyutuorum zaten cok az isik var. Uyku oncesi yediriorum ac deil alti temiz. Uyku saatlerimize de dikkat ediorum uc saati gecmio uyaniklik suresi cok asiri yorulmasuna izin vermiorum ama iuykusu da gelmis oluo esnio kulaggini gozunu ovalio. Ama ayagima gelince ya da kucagima gelince kiyamet kopuo. Erkenden odaya goturuom karanlikta alissin biraz uyku vaktimiz geldi vs diorum ama kime diorum. Muzik acinca nerden gelio vs die ona takilio uyumicak israrla yani. Sonra da uykusuzluktan aglio. Her aksam savas halindeyiz nie bole oldu anlamadim.
canim benim cok sagol.ben vrmiştim canım
4-5 hurma
4- 5 kayısı az suda haşlanıp püre haline gelecek
bir yumurta sarısı
2 ymk kaşığı yoğurt sulu tarafından
1 çay bardağı irmik
unların ölçüsünü tam hatırlammıyorum sen azar azar ekle kıvamına bak canım
buğday unu yulaf unu ikisiylde yada biriylede olur kıvam alacak kadar ekle
hurma kayısı yerine rendelenmiş elma ezilmiş muz da katılabilir
pişirdiktn sonra parçalayıcıdan gçirip kavanoza koyuyorum diğer türlü ezmek zor oluyor sert oldugundan yoğurduna muhallbisine katabilirsin toz halinde pratik olur
Bende cok zorlanıyorum dehışirken bırak gıdıyım dıyorrr.gecen gun kolından cekınce yakalamak için ses geldı ıdum koptu lolı çıkdı dıye şukur devamında bısey olmadımeme verince sakinleşmiyor mu ? Sıla memeyi ısrarla ağzına sokunca sakinleşip uyuyor bizde alt değiştirme büyük sorun oldu neden böyle oldu anlayamadım
Oldugu gıbı verıyorum bızım yedıgımız kıyma yı bı kere cekılmişbi de bisey sorucam kizlar. kiymayi nasil yediriyosunuz?
ben kurban etinden kiza ozel iki kez cektirdim kiyma yaptim corbalarina katiyorum bi tuelu yemiyor. blenderdan gecirsem de kiymalar yok olmuyor minnacik kaliyor ama yine de kiymayi tukuruyor yutmuyor. baska seyleri hep puturlu veriyorum cok buyuk parcalar olmadikca yiyor. ama kiymayi yediremiyorum nasil yapsamki?
disleri cikaydi belki bi ise yarardi.
canim benim cok sagol.
hurmayla yapicam annemler getirmis ya boo bol verdi. hatta o kadar cok varki pure yapip kavanozda saklayabilir miyim diye sorcaktim.
bilenderdan gecirmek gerekir tabii ne kadar haslansa da hurma sert ezilmez catalla. kavanoza koyup dolaba koysam ne kadar sure oyle durur?
bi de bu kurabiye firinda ne kadar piscek?
bugün yemek odasının halısını da oturma odasına serdim antre ve mutfaga kilim serdim tabi boşluklar var ama ne kadar az olursa o kadar iyibizim merkezi sistem hala yanmadı kombi arızalanmış onbeş gündür yapılacak bkliyoruz
kalın giydiriyorum ısıtıcı açıyorum kombi yansın parkeler o kadar soğuk olmaz ama yinede dikkat etmk lazım
dışarda salgın var zaten hasta olmasın diye uğraaşıyorum olursada yapacak biey yok
çok üzülüyorum senin eltine. Allah yardımcısı olsun. inş.baskılara boyun eğip dönmez
bugun yenı evıne gıttı çocuklarıyla.galiba kayınım yaşatmam dıye tehdıt edıyorAyrılığı kimse savunmaz ama durumlar yaşanacak gibi değil baksana. Gururuna mıçıyım! Sen karışma hakkaten boşver, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar derler ya o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?