- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
fyz35 nasıl oldu azra.bızım ateş sabaha kdr ındı cıkdı.dokunmatık yok ama
olcemıyorum dıjıtalle uyyanmasın dıe
Aslında kaç olmasının onemı yok .ılac vermıycem kaç olursa olsun merak bemımkı
Ha nıe buraya yazıyom dersenuz gelıp gıdıp.
sıze tavsıye ettıklerımı kendımde yapoyorum gostermek için:).laf olsun dıye yazmıyorum gercektrn
Sabah oldu nerdeyse
Gunduz ateşın hafif seyretmesı vıral oldugunun ısaretı.sabah ola hayrola
Bu ağzı suluk gibi biberon var kendi çekince geliyor onla su veya bitki çayı içiyor oda azcik yani alışmış ni oluyor şimdilik yoksa klasik biberonmu olması lazım uff çok cahilim bu konuda maralcim:) yani şimdilik beni sömürüyor da oldu ki cesmelerim kurudu o zaman dusuneyim peynir yoğurt yiyor alerjisi yokSımdıue kdt sut urunu verdıysen bıseu olmadıysa alerjısı yokdur.bıberon ıyı tabı yerı geldımu kurtarıcı oluyor.
Ama o kdr kolay deıl ku,bu saatden sınra bıberon alması zor bence.dene bakalım
Benim aklımdan da sen geçiyordun. Bi ara bende öyleydim. Gündüz emmiyor diye gece her uyandığında emzirdim ve ne ben uyudum ne Tuna uyudu. Doğdu doğalı ilk kez saatsiz düzensiz bişey yapıyım akışına bırakırım dedim, perişan olduk. Vaz geçtim sabredip sakinleştirip kucağımda filan uyutup bıraktım emzirmedim. En azından şimdi iki saatte bi uyanıyor. Bazen uyumuyor bakınıyor, işte o sabah ve bütün gün hepimiz için kabus gibi geçiyor. Ben çok sinirli oluyorum. Tıpkı bu sabah olduğu gibi:) bitsin artık bu uyanmalar kesintisiz bi uyku uyuyalım nolur allahım..Ayy çok uzun zamandır giremiyorum geçmişin de hepsini okuyamadımCanımm tam da senin bahsettiğin o gece uyanmaları yüzünden tüm gün kendime gelemiyorum.. İşe git bi ton yol, gel çocuk tependen inmesin çok yoruluyorum her yerim ağrıyor her gün bitmek bilmeyen bir baş ağrısı.. Bazen diyorum niye Almanya'da kalmadık acaba ne güzel iki yıl hem maaşımı alırdım hem de çocuğuma bakardım..
Ben bir çare bulamıyorum çünkü geceleri deneyecek halim bile olmuyor, inan memem açık uyuyorum, bazen hiç bir şey hatırlamıyorum uykusuzluktan.. Aslında bunun çaresi su da değil, meme vermemek lazım kucağında sakinleştirip uyutmam lazım ama buna ne sabrım var ne de gücüm o anda memeyi vermek daha kolay.. Duru da biberon almıyor demi? Zaten almaması da daha iyi bence.. Sen henüz çalışmıyorsun bence hala şansın var.. Ben herşeyi onbeş tatile erteledim o güne kadar mecbur devam böyle..yanımda yatmasına rağmen dediğin gibi 45-60da bir uyanıyor..
Saol cnm.evet ıku saat fark var aramızda.Angel
Geçmiş olsun Can'ım tecrübeli annenin hali Başka oluyor
Sabah olacak dedin ya bi an Nasıl yaa dedim benim 13 dk önce yazdı diyor basıl sabah olmadı daha sonra aklıma geldi tabi şu aralar iki saat fark var aramızda :)
Valla koy sutu ver bıberonu agzına .gorursun alışmışmı alışmamışmı:)))Bu ağzı suluk gibi biberon var kendi çekince geliyor onla su veya bitki çayı içiyor oda azcik yani alışmış ni oluyor şimdilik yoksa klasik biberonmu olması lazım uff çok cahilim bu konuda maralcim:) yani şimdilik beni sömürüyor da oldu ki cesmelerim kurudu o zaman dusuneyim peynir yoğurt yiyor alerjisi yok
Benim aklımdan da sen geçiyordun. Bi ara bende öyleydim. Gündüz emmiyor diye gece her uyandığında emzirdim ve ne ben uyudum ne Tuna uyudu. Doğdu doğalı ilk kez saatsiz düzensiz bişey yapıyım akışına bırakırım dedim, perişan olduk. Vaz geçtim sabredip sakinleştirip kucağımda filan uyutup bıraktım emzirmedim. En azından şimdi iki saatte bi uyanıyor. Bazen uyumuyor bakınıyor, işte o sabah ve bütün gün hepimiz için kabus gibi geçiyor. Ben çok sinirli oluyorum. Tıpkı bu sabah olduğu gibi:) bitsin artık bu uyanmalar kesintisiz bi uyku uyuyalım nolur allahım..
Saol cnm.evet ıku saat fark var aramızda.
Hıç uyumadum cok uykym varagladı durdu emmıyorda ustum başım ıslandı offf
Bıde emmezse olan sutde gudecek.zırlamakda ıstemuyorumAh yaa kıyamamemse bari en azından hem sen rahatlarsın ben de Hakan ah ah o süt boşa gidince çok üzülüyorum ben
Tabi ki sağ bence de ben sağsam da içmiyor biberon falan almadığı için, kaşıkla falan da almıyor..Bıde emmezse olan sutde gudecek.zırlamakda ıstemuyorum
Sagıyım barı bıraz demı
siz biberon dedikçe 4 yil oncesine dönüyorum tuylerim urperuyorTabi ki sağ bence de ben sağsam da içmiyor biberon falan almadığı için, kaşıkla falan da almıyor..
Şimdi uykusu geldi mesela tekrar ama inat ediyor uyumuyor anlamadım ben bu çocuğu, kızıyorum yüzüme bakıp gülüyor :))
İkinci çocuk delilik ama yine de bu deliliği yapcam bu günleri unutup
ah kiyamam ne guzel de yatmis annesinin koynuna :)
Elma da m vermiyoruz bilmiyordum bak. Bir ara hasta oldu bir hafta şuruplar kullandık o zaman başladı. Şimdi de düzeltemiyorum. Yağ dediğin zeytinyağı mı? Tereyağ koyuyorum ama yok.bunyesel oldduguda oluyodur ama genelde beslenme bozuklugundan oluyor canim
onlemek için bol yagli ve sekerli beslemek gerekiyor , ama bu yasta ne sekeri verecez onu bilmiyorum meyva sekeri oluyomudurki,aklimdaki tek seker kabizlik için duphalac surup içerigi glukoz sadece
kabizlik bi basladimi maalesef kisir donguye çevirir kisa suurede
mesela çocuk az yersede ( o az yedigide yagli deilse )hafif kabiz olabilir , kabiz olunca i$tahsizlikda gelisir
bu sefer istahsiz oldugu için bisey yemedigi için kabizlik çogalir vs diye boyle devam eder gider
bilmiyorum sut veriyirmusun veriyorsan tam yagli vermelisin , kirmizi kapakli lardan yani
kiymaysi bol yagli olsa iyi olur
klasik diyet uygulanmali kabizlik oldugunda patates pirinç muz elma falan vermiycez
bi kerre normal yapti diye bitti diye dusunmemek lazim duzelmesi biraz zaaman aliyor
Aman canım dikkat et kaza falan yapma. Yatağımızın yanında yatağı var onda yatıyor ama sabaha karşı altı gibi emzirmek için aldığımda artık koymuyorum yerine. Bir saat sonra uyanıyoruz çünkü hep beraber. Benim sütüm şarıl şarıl olmadığı için saatlerce dursa dolduğunu hissetmem bile maalesef.. Sende kendin yatmadan önce sağ istersen ne güzel nimet. Babannesi sen işteyken içirirKocaman bir amiiiiiiin..
Artık ben de çok yoruldum yolda araba sürerken uyuyacak gibi oluyorum.. Yani o kadar ki bazı günler şu sütüm bitsin de emme de bitsin bile diyebiliyorum, tabi sonra üzülüyorm böyle düşündüğüm için sonuçta onun bi suçu yok, benim davranışların sonucu öyle, ne ekersen onu biçersin misali
Aynen Canm o sinir ben de de var, dillerimi sıkıyorum.. Bi de çok bunaldım kaç aydır arkadaşlarım buluşalım diyor ama ben çıkamıyorum.. Geçen gün ilk defa sigara içtim dayanamadım..
Tuna yanınızda mı yatıyor sizin? Şu bi kaç gün ben de mi öyle yapsam acaba ama bu sefer de sütüm çok akıyor boşa gidiyor :))
Oyy ne tatlı. Anne koynunda hep aynı huzurlu uyku. Yazık ya daha çok bebekler, bizi istiyorlar demek ki..
ben vicdansizlik mi ettim bilemedim ama 6 aylikken ayirdim odasina koydumOyy ne tatlı. Anne koynunda hep aynı huzurlu uyku. Yazık ya daha çok bebekler, bizi istiyorlar demek ki..
Tavuk yedirdim ben yawruya hastayken ama tavuğun kendisi yağlıydı ekstra yağ koymamıştır ekstradan koymalı mıyım?gecen hafta eltim bendeydi çocuklariyla
3 yasindaki kizi kabiz olmu$ ev yemegi olmayinca bslenme duzeni bozulunca
çocuk geldikleri gun çok zor yapti gittim lavman aldim eczaneden ben gelene kadar sicak suda yapmis ama çok agladi yavrum
mesela ben geldikelrine tavuk çorbasi yapmistim o gun onu içti hatta sevdi iki kase içmisti , ertesi gun sorunsuz yapti , o çorba yaglydi ilaç gibi geldi, daha baslangiciymi$ kabizligin uzun surede biraz daha zaman aliyor duzelmesi
canim her yemegi pistikten sonra zeytinyag koy. en guzel o etki ediyor. normalde de yap zaten onu en yararlisi zeytinyag. saf olcak tabii.Tavuk yedirdim ben yawruya hastayken ama tavuğun kendisi yağlıydı ekstra yağ koymamıştır ekstradan koymalı mıyım?
Can'ım şimdi yok çok şükür ama kırılgan sanki bide yemeği istemiyor sürekli emmek istiyor bu sefer kakası da sıvı ishal değil ama katı bişey yemediği için normal bakalım ne versem yemiyorfyz35 nasıl oldu azra.bızım ateş sabaha kdr ındı cıkdı.dokunmatık yok ama
olcemıyorum dıjıtalle uyyanmasın dıe
Aslında kaç olmasının onemı yok .ılac vermıycem kaç olursa olsun merak bemımkı
Ha nıe buraya yazıyom dersenuz gelıp gıdıp.
sıze tavsıye ettıklerımı kendımde yapoyorum gostermek için:).laf olsun dıye yazmıyorum gercektrn
Sabah oldu nerdeyse
Gunduz ateşın hafif seyretmesı vıral oldugunun ısaretı.sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?