2015 Şubat Anneleri

yeb4 valla odasinin ayri olmasi iyi birsey bence. Yani cocuk bunu sikinti etmemisse bence sorn yok boyle alisir gider. Bizimki bana yapisti. Gece surekli beni yaninda istiyor. Eliyle yuzumu falan yokluyor. Eskiden ayni odada yataginda yatardi. O kdr sik uyanmaya basladi ve bu benim psikolojimo o kdr bozdu ki malesef yataklari birlestirdik uc kisi uyuyoruz. Kendiliginden bu durum gecer mi acaba ? Simdi ise de donmeyi dusunuyorum nasi olcak hic biomiorum belki bensiz de yapabildigini gormus olur mu yoksa tam tersi daha bi yapisir mi

Can'ım sen iyi yaptın. Ben mecburum çünkü başka sıcak odamız yok. Keşke bi odası olaydı çociimin :) ilerde inşallah.

Can'ım şimdi yok çok şükür ama kırılgan sanki bide yemeği istemiyor sürekli emmek istiyor bu sefer kakası da sıvı ishal değil ama katı bişey yemediği için normal bakalım ne versem yemiyor
canim benimki emmiyorda
burnu tikali serum fizyolojikle açilmadi kedi gibi hirildayip duriuyor genzi dolu (
çocuk aç memeye saldiriyor ama yutamiyor
aksamdan beri en az 38.8 gordum altina dusmedi gunduzde aynui
aksama Allah kerim bakalim
bi bodyle duruyor baska hiç bisey yapmadim yikama vs

Biberon meselesi konuşulmuş. Benim cins oğlum 8 aylık olana kadar hem emzik ( biraz zor alışmıştı başlarda ama sonunda almıştı) hem biberon alıyodu ne olduysa 8. Aydan sonra ağzına Biberon ve emzik almıyor

Eklentiler

• IMAG0656.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 64
Maaşallah ne güzel saçları :))bizde bugün öğleden önceki uykuyu geç uyuduk emdi uyudu kendinden geçti buyrun şekil a :))
Allahım akan salyasını yesinler :))
Kaşı olan çocuklara bayılıyorum bizim çok az ve açık renk Kaşımız maşallah kuzuya :))

Emzik bıraktırmak bazı çocuklar için zor oluyormus o yüzden şimdi almaması belki de güzel :)
Bi de benim üni hocam zaten memeyi bıraktırmak çocuk için travma derdi ekstra emzik olursa ikinci bir travma yaşıyor kendini sonra Nasıl sakinleştireceğini bilemiyor derdi, o yüzden de emziğe karşı hep önyargılı oldum tabi olması ayrı kolaylık ama sanırım :)

Oyy ne tatlı. Anne koynunda hep aynı huzurlu uyku. Yazık ya daha çok bebekler, bizi istiyorlar demek ki..
Evet hele de benimki başlarda ilk 4 ay gece gündüz böyle yattı zor bıraktırdım ama şimdi de babaannesi başka türlü uyutamadığı için böyle koynunda uyutuyormuş bu yüzden benden de istiyor tabii :)

Şimdi eğer anne sutu varsa yinede bu ayda öncelikli anne sutu doymazsa ek gıda mi yoksa tam tersi mi olacak

Doktora gittik geldik sukur bu sefer aglamadi cunku uykusunu almisti karni toktu :)

ayin 7sinde 8 aylik olucaz. kilosu 8735 gr. gayet iyi dedi. boyunu doktor olcmuyo saglik ocagina gidince ogrencem ama uzun boylu zaten bizim kiz.

keci sutunden muhallebi yapabilirsin ama kasik mamasi da verebilirsin dedi. sut bi yastan once keci de olsa onermiyoruz direkt olarak icirmeyi dedi.

burun akintisi tamamen allerjikmis. hasta falan degil polenlere vs alerjiden akiyo olabilir. deloday kullan dedi allerji ilaci var ya. of kullanmak da istemiyorum ama burun tikanikligindan mahvoldu yavrum aspratorle cekmekten. ayni anasina cekti ya. bende kullaniyorum alerji hapi zaten. napsam hic bilemedim..

her seyi verebilirmisim artik. dort sey yasak dedi simdilik. yumurta aki, kakao, bal, sut. onun disinda balik et ne varsa her seyi yiyebilirmis.

demir ilacina ihtiyaci olup olmadigina bi ay sonra bakicakmis.

ceviz findik evet allerji yapabilir ama denemeden bilemezsin dedi. deneyip takip et dedi.

oyle yani simdilik her sey yolunda allaha sukur. allerji konusunda anasina babasina cekti napalim. zaten olmasa sasarim beyaz tenliler cok allerjik yapida olurlarmis. bizimki beyazliktan gorunmicek nerdeyse
neyse tek derdimiz bu olsun allah baska dert vermesin..

Maaşallah canım kızına.sonradan ıyı ataga gectı guzel kılo alıyor

evet canim o konuda sansliyim. onceden geceleri emmeye uyanirdi sonra kesti kendi kendine uyanmalari. hatta ozellikle gece yatmadan muhallebi vermeye basladigimdan beri gece deliksiz uyuyor baska bi derdi yoksa.

ben dogdugumdan beri yanima almaya acikcasi cok korktum. ben uykuya dayanamiyorum emzirirken ilk zamanlar geceleri defalarca uyuyakaldigimi bilirim. o yuzden hep cekindim yanimda yatirmaya. babasi da bende carpabiliriz diye. sadece sabah uyandiginda yanima aliyorum onda da ben uyumuyorum zaten.

simdi sana alistiysa biraz zor olucak belki ama ayri odasi varsa imkanin varsa alistirmaya calism bikac gun odasinda vakit gecirin. orda uyut. kararli ol. ilerdr ayaklandigi zaman odasini ayirmak daha zor kalkip yanina gelmek isteyecek vs.

Can'ım sen iyi yaptın. Ben mecburum çünkü başka sıcak odamız yok. Keşke bi odası olaydı çociimin :) ilerde inşallah.
insallah canim. zor memur hayati sizinki bi orda bi burda kurulu duzenin olamiyor tahmin edebiliyorum
ilerde en guzel odalari yaparsin insallah :)

bu arada merak etmistim yeri gemisken sorayim simdi gecici olarak mi ordasiniz gorevden dolayi? daha sonra istediginiz yere atanma gibi bi durum var mi

Maaşallah canım kızına.sonradan ıyı ataga gectı guzel kılo alıyor
sagolasin canim.
evet Begüm ek gidadan sonra bayagi atak yapti. zayif citipiti bi kizdi.
kizican simdi ama ek gida yaradi :)) şaka şaka anne sutu kadar degerlisi yok bence de. ama bi yerden sonra doymuyo demekki. ya da soyle diyim benim sutum evet yararli ama kilo aldirmiyomus fazla demekki. şifa olsun yeter. zaten azaldi ne yapsam da ayni cogalmiyo :/

ya su deloday surup var ya napsam sence maralim ya. antihistaminik surup. burun akintisinin sebebi allerjikmis.bende oyle tahmin ettim cunku balgam yok oksuruk hapsuruk halsizlik ya da bi hastalik belirtisi yok. sadece burnu akiyo ama anlatamam ne yaptiysam hep akiyo.

temizliyorum bes dk sonra burun dolu yine. nefes alamiyo. her gun en az iki kez cekiyorum. diger yaptiklarim da cabasi. polenlerden oluyo dedi doktor. bi zarari yok antihistaminik surup kullan bi kac ay dedi. ben kullanmak istemiyorum ama bu sekilde napicam onu da bilmiyorum. kadir bey bu allerjik burun akmasi konusunda ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…