Çok tatlı maşallah ya ... Yavrum benim anne koynu görünce kim uyumaz böyle :)
Can'ım sen iyi yaptın. Ben mecburum çünkü başka sıcak odamız yok. Keşke bi odası olaydı çociimin :) ilerde inşallah.ben vicdansizlik mi ettim bilemedim ama 6 aylikken ayirdim odasina koydum
benim yatagimin yanindaki besigi kucuk sallanan ahsap besikler var ya ondandi. 5 aylikken bile zor sigmaya baslamisti ayaklar bi yerde kollar bi yerse bi de sicak. mecbur da kaldim bi yerde. 1 yasina kadar ayirmazdim belki. hic zorluk yasamadim ama garipsemedi hemen alisti.
bi yerde iyi oldu yani anlamaya basladigi zamanlar daha zor olurdu sanirim. ama sabahlari uyandiginda yanima aliyorum o zaman babasi da gitmis oluyo beraber oynasiyoruz. koca yatakta kosede minnacik yerde yatiyom sagolsun :))
Zeytınyagı evetElma da m vermiyoruz bilmiyordum bak. Bir ara hasta oldu bir hafta şuruplar kullandık o zaman başladı. Şimdi de düzeltemiyorum. Yağ dediğin zeytinyağı mı? Tereyağ koyuyorum ama yok.
canim benimki emmiyordaCan'ım şimdi yok çok şükür ama kırılgan sanki bide yemeği istemiyor sürekli emmek istiyor bu sefer kakası da sıvı ishal değil ama katı bişey yemediği için normal bakalım ne versem yemiyor
koy tabagina extra zeytinyagiTavuk yedirdim ben yawruya hastayken ama tavuğun kendisi yağlıydı ekstra yağ koymamıştır ekstradan koymalı mıyım?
Maaşallah ne güzel saçları :))bizde bugün öğleden önceki uykuyu geç uyuduk emdi uyudu kendinden geçti buyrun şekil a :))
Oyy kuzucuk masallah
Allahım akan salyasını yesinler :))Maaşallah ne güzel saçları :))bizde bugün öğleden önceki uykuyu geç uyuduk emdi uyudu kendinden geçti buyrun şekil a :))
Emzik bıraktırmak bazı çocuklar için zor oluyormus o yüzden şimdi almaması belki de güzel :)Biberon meselesi konuşulmuş. Benim cins oğlum 8 aylık olana kadar hem emzik ( biraz zor alışmıştı başlarda ama sonunda almıştı) hem biberon alıyodu ne olduysa 8. Aydan sonra ağzına Biberon ve emzik almıyor
Evet hele de benimki başlarda ilk 4 ay gece gündüz böyle yattı zor bıraktırdım ama şimdi de babaannesi başka türlü uyutamadığı için böyle koynunda uyutuyormuş bu yüzden benden de istiyor tabii :)Oyy ne tatlı. Anne koynunda hep aynı huzurlu uyku. Yazık ya daha çok bebekler, bizi istiyorlar demek ki..
Bizde de saç yok kastır kirpiktir kil tüy hepsi var ama saç yok :)) aminAllahım akan salyasını yesinler :))
Kaşı olan çocuklara bayılıyorum bizim çok az ve açık renk Kaşımız maşallah kuzuya :))
Maaşallah canım kızına.sonradan ıyı ataga gectı guzel kılo alıyorDoktora gittik geldik sukur bu sefer aglamadi cunku uykusunu almisti karni toktu :)
ayin 7sinde 8 aylik olucaz. kilosu 8735 gr. gayet iyi dedi. boyunu doktor olcmuyo saglik ocagina gidince ogrencem ama uzun boylu zaten bizim kiz.
keci sutunden muhallebi yapabilirsin ama kasik mamasi da verebilirsin dedi. sut bi yastan once keci de olsa onermiyoruz direkt olarak icirmeyi dedi.
burun akintisi tamamen allerjikmis. hasta falan degil polenlere vs alerjiden akiyo olabilir. deloday kullan dedi allerji ilaci var ya. of kullanmak da istemiyorum ama burun tikanikligindan mahvoldu yavrum aspratorle cekmekten. ayni anasina cekti ya. bende kullaniyorum alerji hapi zaten. napsam hic bilemedim..
her seyi verebilirmisim artik. dort sey yasak dedi simdilik. yumurta aki, kakao, bal, sut. onun disinda balik et ne varsa her seyi yiyebilirmis.
demir ilacina ihtiyaci olup olmadigina bi ay sonra bakicakmis.
ceviz findik evet allerji yapabilir ama denemeden bilemezsin dedi. deneyip takip et dedi.
oyle yani simdilik her sey yolunda allaha sukur. allerji konusunda anasina babasina cekti napalim. zaten olmasa sasarim beyaz tenliler cok allerjik yapida olurlarmis. bizimki beyazliktan gorunmicek nerdeyse
neyse tek derdimiz bu olsun allah baska dert vermesin..
evet canim o konuda sansliyim. onceden geceleri emmeye uyanirdi sonra kesti kendi kendine uyanmalari. hatta ozellikle gece yatmadan muhallebi vermeye basladigimdan beri gece deliksiz uyuyor baska bi derdi yoksa.yeb4 valla odasinin ayri olmasi iyi birsey bence. Yani cocuk bunu sikinti etmemisse bence sorn yok boyle alisir gider. Bizimki bana yapisti. Gece surekli beni yaninda istiyor. Eliyle yuzumu falan yokluyor. Eskiden ayni odada yataginda yatardi. O kdr sik uyanmaya basladi ve bu benim psikolojimo o kdr bozdu ki malesef yataklari birlestirdik uc kisi uyuyoruz. Kendiliginden bu durum gecer mi acaba ? Simdi ise de donmeyi dusunuyorum nasi olcak hic biomiorum belki bensiz de yapabildigini gormus olur mu yoksa tam tersi daha bi yapisir mi
insallah canim. zor memur hayati sizinki bi orda bi burda kurulu duzenin olamiyor tahmin edebiliyorumCan'ım sen iyi yaptın. Ben mecburum çünkü başka sıcak odamız yok. Keşke bi odası olaydı çociimin :) ilerde inşallah.
sagolasin canim.Maaşallah canım kızına.sonradan ıyı ataga gectı guzel kılo alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?