2015 Şubat Anneleri

Kizlar bisi sorcam trabzon hurmasinin cekirdefini yuttu galiba berat ?? Bisi olur mu acaba cikarabilir mi ki ?

Hem mecburi hem geçici :) çünkü istediğimiz yere gidebilmemiz için puan toplamamız lazım. Böyle dağ başlarında puan biriktirip merkeze ancak gideriz işte. İnşallah bir iki yıla gideriz merkeze bağlı bi köy olur yine de en azından merkezde otururuz.

Aspiratör ile biraz rahatlatsan

puan biriktirmek mi hic duymamistim onu da ogrenmis oldum :)
insallah istedigin bir yer olur. huzurlu mutlu olacaginiz bir yer. bi cok insan koyde kasabada yasamayi hayal eder sehirden bunalip ama kolay degil hele cocugun varsa imkanlar kisitli..

Kizlarr.. Benim kiz carsambadan beridir kabiz. Bildigin kabiz oldu ya ikiniyor ikiniyor kucucuk bir sey yapiyor keci pisligi gibi. Poposunun arasinda kaliyor. Kususuruma bakmayin . dis cikarirken olabilirmis ama korkuyirum ya catlak olusursa diye. 3 gundur nerseyse sadece anne sutu ve ishal yapabilecek seyler veriyorum zeytinyagi iciyor 5 6 kayisi yiyor. Burdaki nutella tarifinden veriyorum. Kabak, armut ne verdiysem olmuyor . hala ayni yapamiyor. Ne yapacagim ben ?

di$ten olmaz canim onu sayma
yaptiklarini yapmaya devam edeceksin maalesef baska çaresi yok
çok zorda kalirsaniz hastanede lavman yaparlar
burda eczannede kuçuk pipetler var lavman diye ge çiyor opnu SIKINCA kaka çikiyor galiba

Oğlum da olmuştu aynı şekilde.Pamuğu zeytinyağına batırıp poposuna masaj yaptım hafifçe çok kurcalamamak lazım. sonrasında yaptı bir dene istersen.Çok geçmiş olsun.

tek çaremiz duphalac şurup oldu. çok geçmiş olsun

Kızlar mama sandalyesi olarak ne önerirsiniz? Chicco Polly ve joie mimzy hariç onlar çok güzel ama fiyatları çok yüksek 350/450 tş arası eşim çok diyor bende alalım diyemiyorum .. Biraz daha uygun 100/150 tl ilk belki 200 tavsiye edebileceğiniz ? Yürüteç ne kullanıyorsunuz ? Kanguru bi de ? Ama çok pahalı olmasın

Yurutece para verdıgıne degmez odunç alcak bırı yokmu.yakın olsak verırdım benımkını sevmedı hıc durmuyor ustunde cok sart deıl yanı

Kanguru ıçın gec deılmı baya agırlaştılar artık

Mama sandalyesını ıkeadan uyguna aldı galıba kızlar

Yok kuzmam artık buyuduler benımkıde doymuyor artık

Alerjı ıçın tek sey dıycem
Bu mevsımde polen nerde? Alerjı için once polen lazım deılmı .kadır beyde boyle polen nerde der:)

Canim e bebekte 50tl lik bir mama sandalyesi var annemlere ondan almistik evde joie var inan digerinden daha memnun kaldim fazla para vermene hic gerek yok. Ben de kanguru aldim bu saatten sonra momfortbaby markasi.

Kizlar cok mutluyummm bugun ilk defa kiz kendi kendine uyudu. Biliyorsunuz meme disinda uyumuyordu. 45dk surdu ama iyi bence gittikce azalacak insallah. Cok motive oldum. Sizle de paylasmak istedim:)

kangru momfort baby en çok beğenilen ürün. 20 kiloya kadar taşıyabiliyorsun 3-4 yaşına kadar. mama sandalyesi ikea antilop aldık çokta memnunuz silinebilir yıkanabilir az parça yer kaplamıyo falan gayet güzel 70 lira gbibi meblağ. yürüteç almadım ben. durmazda zaten içinde. çok haareketli benim oğlum

Kizlar cok mutluyummm bugun ilk defa kiz kendi kendine uyudu. Biliyorsunuz meme disinda uyumuyordu. 45dk surdu ama iyi bence gittikce azalacak insallah. Cok motive oldum. Sizle de paylasmak istedim:)
tebrik ederim cnm sebat et devamı gelecek inşaAllah.

bizde bugün itibariyle oğluşumu odasına tamamen geçirmiş bulunduk. kendi odasında yatırıyordum ama babası pek istemedi yavaş yavaş ayırdım bende. babamızı alıştırdık yani bizim odadaki ytağını kaldırdım artık. bende sizinle paylaşmak istedim :d

puan biriktirmek mi hic duymamistim onu da ogrenmis oldum :)
insallah istedigin bir yer olur. huzurlu mutlu olacaginiz bir yer. bi cok insan koyde kasabada yasamayi hayal eder sehirden bunalip ama kolay degil hele cocugun varsa imkanlar kisitli..
Evet öğretmen olduk ama hala puan biriktiriyoruz :) İnşallah Can'ım sağol. Köyde yaşamak çok güzel aslında Havası temiz kalabalık yok herşey doğal işten eve gelmem beş dk bile sürmüyor. Ama en basitinden acil bi sağlık durumu olsa en az yarım saat yol hele kışsa Allah korusun.. Hafta sonları şöyle bi çıkıp kafa dağıtabileceğin bi yer yok, Zaman Zaman taze ekmek bile bulamıyoruz. Hayırlısı olsun, Tuna biraz büyüsün bakalım Napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…