2015 Şubat Anneleri

Yakın akraba yok burda ödünç alacak alt kat komşunun torunu var onda var ama bende isteyemem ondan alsam mı ki dedim
Kanguru İçinde benim kız 7,250 (7.aylık ) ufak tefek bişi aslında çok da ihtiyaç değil üç beş kere kullanırım ancak !
Antilop marka sanırım o da bilmiyorum çok güvenli gelmedi ,,
kullanan anneler Nasıl kullanışı !

burun temizleyiisni mi diyon, seruim fizyolojikle bisey çikmayinca onu denemedim deneyim bari
bide sicak su buhari yapayim buraya yaziyom ama kedim unuttum yapmayi
Evet Can'ım otribebenin ki çok iy orda bulabilirsen al

Teşekkürler bakayım bende onarsa eşim çok tepkili fiyatlara :)

Kizlar cok mutluyummm bugun ilk defa kiz kendi kendine uyudu. Biliyorsunuz meme disinda uyumuyordu. 45dk surdu ama iyi bence gittikce azalacak insallah. Cok motive oldum. Sizle de paylasmak istedim:)
Ayy süper :))) devamı da gelir inşallah Nasıl uyuttun peki? :))

İkeadan aldık mama sandalyesi memnunuz her yere taşıyoruz, silinmesi kolay hafif, ucuz. Kanguru kullanmıyorum, sling var. Kanguruda boba 4G modeli öneriyorlar 25 kiloya kadar taşınıyormuş alacaksan kalitelisinden al bebekler artık ağırlaştı. Kanguru önermiyorlar alma. :)

Kizlar cok mutluyummm bugun ilk defa kiz kendi kendine uyudu. Biliyorsunuz meme disinda uyumuyordu. 45dk surdu ama iyi bence gittikce azalacak insallah. Cok motive oldum. Sizle de paylasmak istedim:)
Nasıl yaptın Nasıl başardın??

Bizde de oldu poposunda kalıyordu böyle ek giddayi kesmistim kayısı zeytinyağı verdim rezene çayı ve e anne sutu sonra biraz biraz yumuşadı ve normale döndü doktorumuz 1hafta yapmazsa ve çocuk huzursuzsa hastaneye götürün demişti

Can'ım kanguru yazmışım yaa kafa gitti demek ki yürüteç alma dijiktim

İdolumsun devamını bekliyoruz heyecanla :))

her zaman yapmamak lazim ama en son care kulak pamuguyla z.yag
benim kiz da bi kere olmustu oyle yaptim bi kez yapti kakasini cok rahatladi.

burun temizleyiisni mi diyon, seruim fizyolojikle bisey çikmayinca onu denemedim deneyim bari
bide sicak su buhari yapayim buraya yaziyom ama kedim unuttum yapmayi
serum fizyolojikle genelde akmiyo sumukler ya. ya da kati sumuk var bizimki de su an ondan akmiyo. mutlaka aspratorle cekiyorum resmen ucu doluyo.

Yok kuzmam artık buyuduler benımkıde doymuyor artık

Alerjı ıçın tek sey dıycem
Bu mevsımde polen nerde? Alerjı için once polen lazım deılmı .kadır beyde boyle polen nerde der:)
aslinda bende her daim polen oldugunu ama bajarda cok daha fazla oldugunu duymustum sanki.

canim bi de bizim burasi cok nemli. bogucu vs biseyler tetikliyo. polen nerde hani dieyecekse kadir bey o zaman ona bi soru bu kizin burnu niye akiyo hasta olmadigi halde :))

evet artisi kadar eksisi de var benimde en korktugum hastaneye gidememektir oyle yerlerde. allah muhtac etmesin..
sehire alisan insani da bazen bunaltabilir ama madem ordasiniz tadini cikaracak seyler yapin :)

evet artisi kadar eksisi de var benimde en korktugum hastaneye gidememektir oyle yerlerde. allah muhtac etmesin..
sehire alisan insani da bazen bunaltabilir ama madem ordasiniz tadini cikaracak seyler yapin :)
Tuna daha portakalda vitaminken yürüyüş yapardık taaa karşıki köye harika manzaralar ve tertemiz hava çok iyi gelirdi, sonraaaa köylü teyzeler kuşburnu marmelatlı yaparken kazanın yanında ordan burdan sohbet eder bi kavanoz kuşburnuyu kapardık :)) ev makarnası keserken yardım eder bi pişirimlik alır tazecik yerdik, sobamızı yakar film izlerdik, perşembe yaylasına giderdik, çam ormanına gider kış pikniği yapardık, kar belimize kadar yağınca içine atlardık :)) yine yapıyoruz bi çoğunu da şimdi Tuna öncelikli tabi o ne derse o :))

cevap veriyorum daha oncede demistim hafif nezle geçiriyor senin kiz :)
annen gile gitmeden once hasta deilmiydi kiz o, kaç hafta geçtiki uzerinden
hani kortizon lu spreyle hastaligi bastirmi$tin , ondan eser olabilirmi

ay sen nerdesin kiz bende gelem oaraya
okula hizmetrli fln lazim olmuyormu eskisi gibi :))))

Canim oyle boyle derken yavas yavas buyuyorlar. Saglikla buyusunler insallah

serum fizyolojikle genelde akmiyo sumukler ya. ya da kati sumuk var bizimki de su an ondan akmiyo. mutlaka aspratorle cekiyorum resmen ucu doluyo.
disa akmazda genizin egrisinden mideye ajar nereye akrsa aksin odemi çozmesi lazim
oradaki odemi aspirator açamazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…