Canim yatagina koydum karanlikta yaninda durdum. Bi de oyuncak koydum bi tane. Arada ninni pispis da yaptim surekli bi saga bi sola dondu kendiliginden derken uyudu sasirdim. Hic beklemiyodumAyy süper :))) devamı da gelir inşallah Nasıl uyuttun peki? :))
kiz agaçlar yaprak yok polen nerde olucaki :))aslinda bende her daim polen oldugunu ama bajarda cok daha fazla oldugunu duymustum sanki.
canim bi de bizim burasi cok nemli. bogucu vs biseyler tetikliyo. polen nerde hani dieyecekse kadir bey o zaman ona bi soru bu kizin burnu niye akiyo hasta olmadigi halde :))
@AyazBeyaz a anlattim canim hic beklemeden oldu insallah devam ederNasıl yaptın Nasıl başardın??
Aaa ne hizmetlisi gel kal bizde istediğin kadar. Tokatta yaşıyoruz Can'ım buyur gelay sen nerdesin kiz bende gelem oaraya
okula hizmetrli fln lazim olmuyormu eskisi gibi :))))
kiz tasinicam ben oraya senin eve mi tasinuyim :)Aaa ne hizmetlisi gel kal bizde istediğin kadar. Tokatta yaşıyoruz Can'ım buyur gel
Tamam selamını söylerim dağa taşa , anarım seni. İnşallah çocuklarınla istediğin gibi gezer tozarsın tüm dünyayı :)kiz tasinicam ben oraya senin eve mi tasinuyim :)
ben çok severim degisik sehirler gezmeyide kocamin o taraklarda bezi yok(
benim yerimede gez canim
in$allah canimTamam selamını söylerim dağa taşa , anarım seni. İnşallah çocuklarınla istediğin gibi gezer tozarsın tüm dünyayı :)
canim cekti resmen :)Tuna daha portakalda vitaminken yürüyüş yapardık taaa karşıki köye harika manzaralar ve tertemiz hava çok iyi gelirdi, sonraaaa köylü teyzeler kuşburnu marmelatlı yaparken kazanın yanında ordan burdan sohbet eder bi kavanoz kuşburnuyu kapardık :)) ev makarnası keserken yardım eder bi pişirimlik alır tazecik yerdik, sobamızı yakar film izlerdik, perşembe yaylasına giderdik, çam ormanına gider kış pikniği yapardık, kar belimize kadar yağınca içine atlardık :)) yine yapıyoruz bi çoğunu da şimdi Tuna öncelikli tabi o ne derse o :))
tam bi ay once giderken hastaydi o zaman balg vardi doktor ventolin surup verdi spreyini degil. on gun kullan dedi ama ben 4 gun bile kullanmadim. gecti sonra. aradan bayaa zaman gecti uc hafta falan bisey yoktu. bu sefer tam donecekken sumuk basladi. baska hic bi belirti yok. on gundur sumukten nefes alamiyor.cevap veriyorum daha oncede demistim hafif nezle geçiriyor senin kiz :)
annen gile gitmeden once hasta deilmiydi kiz o, kaç hafta geçtiki uzerinden
hani kortizon lu spreyle hastaligi bastirmi$tin , ondan eser olabilirmi
vallahi ben aspratorle cekmezsem mumkun degil acilmiyo burnudisa akmazda genizin egrisinden mideye ajar nereye akrsa aksin odemi çozmesi lazim
oradaki odemi aspirator açamazki
Tokat cok garip ya cografi.olarak karadeniz ama gelenek gorenek olarak hic alakasi yok karadenizle. gitmedim hic ama oyle duydum hep.Tamam selamını söylerim dağa taşa , anarım seni. İnşallah çocuklarınla istediğin gibi gezer tozarsın tüm dünyayı :)
Ver eline bı peçete silsin burnunu i:)tam bi ay once giderken hastaydi o zaman balg vardi doktor ventolin surup verdi spreyini degil. on gun kullan dedi ama ben 4 gun bile kullanmadim. gecti sonra. aradan bayaa zaman gecti uc hafta falan bisey yoktu. bu sefer tam donecekken sumuk basladi. baska hic bi belirti yok. on gundur sumukten nefes alamiyor.
Öncesinde serum yapıyormusun aspiratörünvallahi ben aspratorle cekmezsem mumkun degil acilmiyo burnu
Can'ım aspratör baya boşaltıyor gencine kadar yani biz serum sıkıyoruz 1 dk sonra aspratörle boşaltıyoruz aspratör bizim nefesimizle çekildiği için kuvvetli boşaltıyo hem çocuk diğeriyle çok ağlıyo pompa gibi olan boşaltmıyorÖncesinde serum yapıyormusun aspiratörün
Pompa yok kı brnde aspurator var.hala full ates devam edıyor bızım.yarında bekleyıp hastaneye goturcem galıba ....Can'ım aspratör baya boşaltıyor gencine kadar yani biz serum sıkıyoruz 1 dk sonra aspratörle boşaltıyoruz aspratör bizim nefesimizle çekildiği için kuvvetli boşaltıyo hem çocuk diğeriyle çok ağlıyo pompa gibi olan boşaltmıyor
Aynen canım karadenizle alakası yok. Zaten iç anadoluyla sınır içe daha yakın. Biz yaylasında olduğumuz için birazcık bitki örtüsü benziyor. O kadarTokat cok garip ya cografi.olarak karadeniz ama gelenek gorenek olarak hic alakasi yok karadenizle. gitmedim hic ama oyle duydum hep.
Çok şık :) kız versiyonu da varmı ki .. Marka nedirGünaydın oğluma mont tulum karışımı birşey aldık umarım bu kişi geçirir 12aylik diyor ama burda nisana kadar soğuk bakınız ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?