2015 Şubat Anneleri

kiz agaçlar yaprak yok polen nerde olucaki :))

benim oglani bi haftadir bi iki kere anca kucagimda uyutmusumdur
simdi ahsta tabu daha anzli ama yinde yatagina koyyorum,once otuuryor sonra konusyor biseyler diyo bebek diliyle sonra ses kesiliyor bi bakiyom atmis kafayi uyumus :)

Aaa ne hizmetlisi gel kal bizde istediğin kadar. Tokatta yaşıyoruz Can'ım buyur gel
kiz tasinicam ben oraya senin eve mi tasinuyim :)
ben çok severim degisik sehirler gezmeyide kocamin o taraklarda bezi yok (
benim yerimede gez canim

kiz tasinicam ben oraya senin eve mi tasinuyim :)
ben çok severim degisik sehirler gezmeyide kocamin o taraklarda bezi yok (
benim yerimede gez canim
Tamam selamını söylerim dağa taşa , anarım seni. İnşallah çocuklarınla istediğin gibi gezer tozarsın tüm dünyayı :)

canim cekti resmen :)
guzel abilar biriktirmissiniz ki daha guzellerini de biriktirecek nedeniniz var artik :)

cevap veriyorum daha oncede demistim hafif nezle geçiriyor senin kiz :)
annen gile gitmeden once hasta deilmiydi kiz o, kaç hafta geçtiki uzerinden
hani kortizon lu spreyle hastaligi bastirmi$tin , ondan eser olabilirmi
tam bi ay once giderken hastaydi o zaman balg vardi doktor ventolin surup verdi spreyini degil. on gun kullan dedi ama ben 4 gun bile kullanmadim. gecti sonra. aradan bayaa zaman gecti uc hafta falan bisey yoktu. bu sefer tam donecekken sumuk basladi. baska hic bi belirti yok. on gundur sumukten nefes alamiyor.

Tamam selamını söylerim dağa taşa , anarım seni. İnşallah çocuklarınla istediğin gibi gezer tozarsın tüm dünyayı :)
Tokat cok garip ya cografi.olarak karadeniz ama gelenek gorenek olarak hic alakasi yok karadenizle. gitmedim hic ama oyle duydum hep.

Ver eline bı peçete silsin burnunu i:)
doktora soralım mı istiyorsun sumugu
Konuşarak yazmaya başladım telefondan ne kadar kolaymış ben çok hata yapıyorum yazarken sürekli düzeltmekle uğraşıyordum ama çocuklar uyanıkken yapamam anne Kimle konuşuyorsun derler dururlar:)))

Öncesinde serum yapıyormusun aspiratörün
Can'ım aspratör baya boşaltıyor gencine kadar yani biz serum sıkıyoruz 1 dk sonra aspratörle boşaltıyoruz aspratör bizim nefesimizle çekildiği için kuvvetli boşaltıyo hem çocuk diğeriyle çok ağlıyo pompa gibi olan boşaltmıyor

Pompa yok kı brnde aspurator var.hala full ates devam edıyor bızım.yarında bekleyıp hastaneye goturcem galıba ....

Tokat cok garip ya cografi.olarak karadeniz ama gelenek gorenek olarak hic alakasi yok karadenizle. gitmedim hic ama oyle duydum hep.
Aynen canım karadenizle alakası yok. Zaten iç anadoluyla sınır içe daha yakın. Biz yaylasında olduğumuz için birazcık bitki örtüsü benziyor. O kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…