2015 Şubat Anneleri

Valla canim ben onu ayirmak isterken o daha bi yapisti bana ayni yatakta yatiriorz nasi ayircam ki odasini ? Sik uyanmalarini hala engellemedim o yuzden ayirmamin hicbir anlami yok malesef. Cok uzuluorum bu druma. Bazen de bosver oluruna birak diom. Bakici baslayinca belki bensizlige alisir.

Ben polar gear mama sandalyesi aldim. Portatif bise sandalyeye baglanio cok memnunum. 70 tl gibi biseydi.
Yuruteci de bizimkinin boyu uzun oldugiundan robot yurutec aldik. Ziplayarak yuruo cok sevio pahali da deil 80 tl. Kangurusu da chicco you and me modeli. İkinci el almistim 100 tl falan ama pek memnun deilim. Sirt destegi cok guzel ama boyumuzun uzun olmassina ragmen cocugun kolllari sikisio biz mi beceremioruz onu da bilmiorum. Kisa mesafede kullaniorum yoksa tasiyamiorum ben 9500 bizimkinin kilosu.

Maşallah kilosuna :) çarşıya çıkacam bugün ( 11 gün sonra ) bakacam olmazsa netten sipariş verecem artık

angeloflove çocuktan çocuğa fark eder tabi ama benimkinde tam tersi oldu, işten geldikten sonra daha da bir yapışıyor bana, kucağımdan hiç inmek istemiyor.. Geceleri de daha bi beter oldu.. Yazık işten geldiğimde bi görsen Sevinç'ten deliye dönüyor ne yapacağını şaşırıyor..Allah hiç bir bebeği annesiz bırakmasın

evet teknoloji cok ilerledi kullanmak lazim :)
ben genelde kizi uyiturken elime telefonu aliyorum ondan konusarak yazamiuorum :)

sorsan ne sevinirim ya. anlamadim neden boyle. hatta yazayim ben sen kopyala.

kizim 8 aylik. 10 gun once istanbul'da su gibi akan sumuk, hapsuruk ve goz yasarmasiyla baslayan nezle sonucu saglik ocagina goturdum. sirtini dinledi bogazina bakti hic bir seyi yok dedi.

daha sonra trabzon'a geldik. sumuk koyulasti yapiskan uzayan bi kivam aldi. oksuruk, hapsuruk,balgam, ates ya da herhangi bi keyifsizlik yok. sadece burnu tikaniyor ama oyle boyle degil. burun spreyiyle, aspratorle temizliyorum. sicak su buhari, yatarkan cold-mix vs hepsini yapiyorum ama temizlememe ragmen o tikaniklik sesi gecmiyor. surekli bi hışırtı var burnunda. ve bitmek bilmeyen sumuk.

dun doktor kontrolu vardi. o da bakti bir sey yok dedi. allerjik olabilir dedi. istersen bi sure deloday kullan dedi. ben de urtikerimden dolayi antihistaminik ilac kullaniyorum. kizima da kullanmak istemiyorum. sizce ne yapmaliyim? bu durum gecici midir?

bu sekilde sorarsan cok mutlu olurum. sehirleri de yazdimki belki hava degisimi vs bi etkendir.

Öncesinde serum yapıyormusun aspiratörün
tabiiki yapiyorum.
ama sana da onu sorcaktim bak.
ven tek kullanimlik serumfiz. aliyodum.
kuzenim dediki spreyi var aynisinin ondan al.
ayni deniz suyunun buyuk kutudaki spreyi var ya ondan aldim. o sekilde fislatiyorum burnuna.
bisey farketmez di mi? yine ice dogru sikiyorum sonucta genzine gidiyo.

aglayacak belki ama alisacak :/ cok uzuluyorum aglamalarina ama bebekler de kendilerini baska turlu ifade edemiyorlar..

Tahmin edebiliyorum ben bi yarım saat bi saat kaybolim gözden görünce öyle çığlık atiyort ki kucağıma alıyorum resmen öpüyor bütün salyalari yüzümde :))

valla kadir bey illa damla olan diyor
, bebekler için damla daha uygun galiba
10 ar damla olçulu oluyor herhalde

kizlar benim oglanin govdesi gecen gun gozume degisik gelmisti, bugun de eesimde dedi niye boyle diye
hemen abkdim netdeki resimlere rasitizm reismleirne benziyor
ben veriyorum d vit,arada unuttugum oluyor hatta ilk aylarda daha çok unutuyordum ama iki uç aydir devamli vermeye çalisiyorum
insallah deildir , varsa benim yuzumden olucak baslarda es geçtim unuttum hep d vit i((

Eklentiler

• 12200511_1649633335304606_413221991_n.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 73

Oyle olacak muhtemelen ama ne bileyim olmaz belki die kendimi kandiriorum suan.

aglayacak belki ama alisacak :/ cok uzuluyorum aglamalarina ama bebekler de kendilerini baska turlu ifade edemiyorlar..

Cnm bi ara denedim iste uyku egitimini aboow cok inatci bizimki bes saat kesintisiz aglanir mi ? Gozum korktu tekrar baslayamam yakin zamanda.

Yapisal da olabilir canim aklina oyle getirme hemen olumsuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…