İnş oyledır cmmYapisal da olabilir canim aklina oyle getirme hemen olumsuzunu
Bu bizde ise yaramiyor ya. B3lki de beceremiyirum. Cok ugrasmak da istemiyorum .her zaman yapmamak lazim ama en son care kulak pamuguyla z.yag
benim kiz da bi kere olmustu oyle yaptim bi kez yapti kakasini cok rahatladi.
Masallah canim bence bisey yoktur. Gucu kuvveti yerinde ki kaldiriyo kendiniİnş oyledır cmm
Aslında şu an koltuktan tutup kalkabiliyor 2aydır emekliyor oturuyor D vitamini eksik olsa bunları yapabilir miydi acaba bilmiyorum doktor randevusunu bekleyene kadar meraktan çatlamas Sam iyi
Tekrar grip olmuştır. Aynı mikrop ateş yapmıyor sadece yeşil sümük yspıyor şu an öyleyizevet teknoloji cok ilerledi kullanmak lazim :)
ben genelde kizi uyiturken elime telefonu aliyorum ondan konusarak yazamiuorum :)
sorsan ne sevinirim ya. anlamadim neden boyle. hatta yazayim ben sen kopyala.
kizim 8 aylik. 10 gun once istanbul'da su gibi akan sumuk, hapsuruk ve goz yasarmasiyla baslayan nezle sonucu saglik ocagina goturdum. sirtini dinledi bogazina bakti hic bir seyi yok dedi.
daha sonra trabzon'a geldik. sumuk koyulasti yapiskan uzayan bi kivam aldi. oksuruk, hapsuruk,balgam, ates ya da herhangi bi keyifsizlik yok. sadece burnu tikaniyor ama oyle boyle degil. burun spreyiyle, aspratorle temizliyorum. sicak su buhari, yatarkan cold-mix vs hepsini yapiyorum ama temizlememe ragmen o tikaniklik sesi gecmiyor. surekli bi hışırtı var burnunda. ve bitmek bilmeyen sumuk.
dun doktor kontrolu vardi. o da bakti bir sey yok dedi. allerjik olabilir dedi. istersen bi sure deloday kullan dedi. ben de urtikerimden dolayi antihistaminik ilac kullaniyorum. kizima da kullanmak istemiyorum. sizce ne yapmaliyim? bu durum gecici midir?
bu sekilde sorarsan cok mutlu olurum. sehirleri de yazdimki belki hava degisimi vs bi etkendir.
Ben neredeyse hiç vermedim kötü bişey olur mu yaDok
Doktor bana adini unut bunu vermeyi unutma dedi 1 yasina kadar
Kuzlar bi sorum olacak oglum dogdugundan beri sürekli ayaklarini oynatıyor böyle bi durumla karsilasan arkadaşım var mi acaba ? Herkes hareketli oldugundan diyor ama tedirgin oldum biri düz taban olabilir bs dedi bilgisi olan var mı?
Gunde 3 damla veriliyor canim. Olmaz insallahBen neredeyse hiç vermedim kötü bişey olur mu yaşimdi başlıyım mı kaç damla veriyim raşidim filan hiç aklıma gelmedi
Evwt cnm o kaburgalar yan çıkıntı olıyır .dr a sordum ne dıycek bakalımBenimki de hic durmaz uyurken bile oynatir. Hic ole bisi duymadim.
Dvite basliorum ben tekrar korktum simdi. Baslarda cok duzenli veriodum bi ara hasta oldu orda unuttum o unutyus gitti ole.
MaRaL_ alt kaburga kemiklerinin cikik olmasindan mi ole dusundun. Benimkinin de ole. Bi sikinti oldugunu sanmiorum.
4 damla verılıyorBen neredeyse hiç vermedim kötü bişey olur mu yaşimdi başlıyım mı kaç damla veriyim raşidim filan hiç aklıma gelmedi
4 deılmıydıGunde 3 damla veriliyor canim. Olmaz insallah
Bize 3 dendi canim hep4 deılmıydı
Aynı benim ki.bi de ben gelene kadar babası da dahil kimse teselli edip susturamiyor.Ama laf aramizda bayılıyorum o sarılıp opmelere.bi de o arada başını babasına çevirip nispet yapar gibi bakmaz miTahmin edebiliyorum ben bi yarım saat bi saat kaybolim gözden görünce öyle çığlık atiyort ki kucağıma alıyorum resmen öpüyor bütün salyalari yüzümde :))
Ben ac d e karisik olanlardan kullaniyorum. Damlasini bilmiyorum 1 ml günlük. Karisik olani onermisti doktor.Ben neredeyse hiç vermedim kötü bişey olur mu yaşimdi başlıyım mı kaç damla veriyim raşidim filan hiç aklıma gelmedi
Canım dr bana hafif var demiş Raşitizm Harrison oluguı diyor beş damla vitamin D önermiş seninki de öyleyse çıkıntısı Doktora sor istersenBenimki de hic durmaz uyurken bile oynatir. Hic ole bisi duymadim.
Dvite basliorum ben tekrar korktum simdi. Baslarda cok duzenli veriodum bi ara hasta oldu orda unuttum o unutyus gitti ole.
MaRaL_ alt kaburga kemiklerinin cikik olmasindan mi ole dusundun. Benimkinin de ole. Bi sikinti oldugunu sanmiorum.
Ben ortanca kızda kulandim bu seneye kadar hem de.minyon olunca hala sigyor 4 yasında.şimdi küçük kız kullanıyor.benim kiler sarkmadı dusmedi.Ben severek kullandım kullanıyorum.Mama tablasını çıkarınca baya yemek masamizla bir ,yüksek sandalye de oturuyormuş gibi oluyor ileri zamanlarda.nesi güvenilir gelmedi mesela.Yakın akraba yok burda ödünç alacak alt kat komşunun torunu var onda var ama bende isteyemem ondan alsam mı ki dedim
Kanguru İçinde benim kız 7,250 (7.aylık ) ufak tefek bişi aslında çok da ihtiyaç değil üç beş kere kullanırım ancak !
Antilop marka sanırım o da bilmiyorum çok güvenli gelmedi ,,
kullanan anneler Nasıl kullanışı !
Kizz gene evhamlancak bir şey bulmussun.değildir inşaallah.Canım dr bana hafif var demiş Raşitizm Harrison oluguı diyor beş damla vitamin D önermiş seninki de öyleyse çıkıntısı Doktora sor istersen
Hafıf var dedı cnmKizz gene evhamlancak bir şey bulmussun.değildir inşaallah.
Çıktın mi doktora.daha tam okuyamadim.geçmiş olsun o zaman.İlac adı için de sağol.koydeydim.net yoktu.şimdi gördüm.Hafıf var dedı cnm
5 damla vercem d vıt ı.1 yaşından sonra yıne bakalım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?