2015 Şubat Anneleri

Yapisal da olabilir canim aklina oyle getirme hemen olumsuzunu
İnş oyledır cmm
Aslında şu an koltuktan tutup kalkabiliyor 2aydır emekliyor oturuyor D vitamini eksik olsa bunları yapabilir miydi acaba bilmiyorum doktor randevusunu bekleyene kadar meraktan çatlamas Sam iyi

İnş oyledır cmm
Aslında şu an koltuktan tutup kalkabiliyor 2aydır emekliyor oturuyor D vitamini eksik olsa bunları yapabilir miydi acaba bilmiyorum doktor randevusunu bekleyene kadar meraktan çatlamas Sam iyi
Masallah canim bence bisey yoktur. Gucu kuvveti yerinde ki kaldiriyo kendini

Kuzlar bi sorum olacak oglum dogdugundan beri sürekli ayaklarini oynatıyor böyle bi durumla karsilasan arkadaşım var mi acaba ? Herkes hareketli oldugundan diyor ama tedirgin oldum biri düz taban olabilir bs dedi bilgisi olan var mı?

Tekrar grip olmuştır. Aynı mikrop ateş yapmıyor sadece yeşil sümük yspıyor şu an öyleyiz

Benimki de hic durmaz uyurken bile oynatir. Hic ole bisi duymadim.

Dvite basliorum ben tekrar korktum simdi. Baslarda cok duzenli veriodum bi ara hasta oldu orda unuttum o unutyus gitti ole.

MaRaL_ alt kaburga kemiklerinin cikik olmasindan mi ole dusundun. Benimkinin de ole. Bi sikinti oldugunu sanmiorum.

Evwt cnm o kaburgalar yan çıkıntı olıyır .dr a sordum ne dıycek bakalım

Tahmin edebiliyorum ben bi yarım saat bi saat kaybolim gözden görünce öyle çığlık atiyort ki kucağıma alıyorum resmen öpüyor bütün salyalari yüzümde :))
Aynı benim ki.bi de ben gelene kadar babası da dahil kimse teselli edip susturamiyor.Ama laf aramizda bayılıyorum o sarılıp opmelere.bi de o arada başını babasına çevirip nispet yapar gibi bakmaz mi

Ben neredeyse hiç vermedim kötü bişey olur mu ya şimdi başlıyım mı kaç damla veriyim raşidim filan hiç aklıma gelmedi
Ben ac d e karisik olanlardan kullaniyorum. Damlasini bilmiyorum 1 ml günlük. Karisik olani onermisti doktor.

Canım dr bana hafif var demiş Raşitizm Harrison oluguı diyor beş damla vitamin D önermiş seninki de öyleyse çıkıntısı Doktora sor istersen

Ben ortanca kızda kulandim bu seneye kadar hem de.minyon olunca hala sigyor 4 yasında.şimdi küçük kız kullanıyor.benim kiler sarkmadı dusmedi.Ben severek kullandım kullanıyorum.Mama tablasını çıkarınca baya yemek masamizla bir ,yüksek sandalye de oturuyormuş gibi oluyor ileri zamanlarda.nesi güvenilir gelmedi mesela.

Erken teşhıs onemlıdır herhslde,hafıf dedıgıne gıre baslsngıcı daha.şu damlayı unutmamanın bı yolu varmıkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…