Gelmisti canim bagirip duruyoduBende onu sorcskyim sana tüh iyice ne uykusu gelmiamiydi
Of ya hayallerim yıkıldı tam da uyku eğitimi vermeyi düşündüğü m anlarda benim isim zor hem biİmle yatıyor hem emerek uyuyorGelmisti canim bagirip duruyodu
Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
Valla onu bilmiyorum Can'ım
İnşallah çıkmaz her şeyi yiyiyor ama bakalım az kilo almış biraz ona takıldı söyledim biberonla bişey veremiyorum gece de emiyor sadece kaşık tutmaz diyorum normal öğünü artır diyo bakalım bi ay sonra tekrar baktığında ne diyecek devam sütü içmiyor Azra sabah kahvaltı çok zorlamaya başladı yumurta yiyen çocuk yememeye başladı Nasıl daha çok gıdaya alıştırcam bilmiyorum tek severek hatta bayılarak yediği şey yoğurt ne Zaman uzatsam hayır demiyor bende çareyi yemeklere yoğurt karıştırmakta buldum ama sabah bişey bulmam lazım bakalım ne yapcam
Benimki de canim meme disinda sakinlesmiyor normalde. O iki gun sasirmistim uyumasina. Aksam memesiz uyuyunca inan gece de rahat geciyor. Sonucta yine ozune dondu benimkiOf ya hayallerim yıkıldı tam da uyku eğitimi vermeyi düşündüğü m anlarda benim isim zor hem biİmle yatıyor hem emerek uyuyor
Günaydın.bebeklerde bizim gibi dönem dönem iştahlı dönem dönem iştahsız olur.kilo aliminizda güzelse kendinizi de bebeği de Sıkmayin.bizim ki ek gıdayı tümüyle reddediyordu.yeni yeni ağzını açmaya başladı.yumurtayı pek sevmiyor.-EE süt ürünleri yok.zeytin pişik yapıyor.sabah 11 den önce bisey yemeyi sevmiyor.bizim kahvaltimiz var yok arası bisey.ilk kez muza hayır demedi.az muz verdim kahvaltı.muzun hattına yumurtayı araya sıkıstırayim dedim kanmadiSağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
Yaa seninki bize gore iyi.kaldırdığını halde gecede 2 ya da 3 kez.3.sene olacak.fiziksel bisey çıkmadı.psikolojik mi ki diyorum ama psikologlar da pahalı.ben biraz çabuk çabuk parlayan bir anneyim.benden mi kaynaklanıyor ki.4 yasinda bir mayıs gecesi sakk diye başladı.o günden beri kabus.sen nasıl bir annesin.sakin misin.İlacın yan etkısi nı dr dan duymadıö.hurafeler var işte
Bazen kaldırym baxen kaldurmıyorım.hafts nın uç gunu fln cok az yapıyor gecen yıl full yapardı yedı gun,ılerleme var yanı.bahara cıkalım bakalım hyırlısı
ben sakin deilim canim çok da deli sayilmam ortasi iste :)Yaa seninki bize gore iyi.kaldırdığını halde gecede 2 ya da 3 kez.3.sene olacak.fiziksel bisey çıkmadı.psikolojik mi ki diyorum ama psikologlar da pahalı.ben biraz çabuk çabuk parlayan bir anneyim.benden mi kaynaklanıyor ki.4 yasinda bir mayıs gecesi sakk diye başladı.o günden beri kabus.sen nasıl bir annesin.sakin misin.
Gecen KK daki bu konuda eskiden yazanları araştırdım.bi daha girmemişler siteye.sorcaktim geçti mi diye.umuda ihtiyacım var.kaldırıyoruz hemen yatağını kontrol ediyor elleriyle.kardeşi anliycak diye odu kopuyor.onda banada yazık.tuvalet eğitimimizde ne kolay hal olmuştu halbu ki
arkaadsimin kizi çok yapiyordu birakdi diyor , seninki gibi gece iki uç kere yapiyor diyorduYaa seninki bize gore iyi.kaldırdığını halde gecede 2 ya da 3 kez.3.sene olacak.fiziksel bisey çıkmadı.psikolojik mi ki diyorum ama psikologlar da pahalı.ben biraz çabuk çabuk parlayan bir anneyim.benden mi kaynaklanıyor ki.4 yasinda bir mayıs gecesi sakk diye başladı.o günden beri kabus.sen nasıl bir annesin.sakin misin.
Gecen KK daki bu konuda eskiden yazanları araştırdım.bi daha girmemişler siteye.sorcaktim geçti mi diye.umuda ihtiyacım var.kaldırıyoruz hemen yatağını kontrol ediyor elleriyle.kardeşi anliycak diye odu kopuyor.onda banada yazık.tuvalet eğitimimizde ne kolay hal olmuştu halbu ki
hayirli olsun canim kim bakicak kuzuyaayeb4 ben der calismaya baslicam kismetse ucretsizdeyim suan ama berat biraz daha uslandi yemekleri saatleri hazir biraz otyurmusken doneyim dedim. Benim de ilk isim pzrt gunu kendime kahve yapip kafa dinlicem biraz masamda
bi tanede baston al canim :)sorsalar bana bebek icin aldigin neyden cok pismansin diye kesinlikle travel sistem araba derim!!
hep benim akil kupu kocam yuzunden zaten. yok konforlu olsun yok rahat etsin diye o kadar para bayildik simdi tek basima alip cikamiyorum kizi.
bugun gunesli guzel bir hava var. cikicaktim kizimla. hadi apartmanda kurdum arabayi asansorle indirdim tek basima o kadarini yaparim ama bizim dolmuslara sugmazki bu meret okuz arabaai gibi mubarek!
kesinlikle ama kesinlikle kimseye onermiycem. disari cikamiyorum yaaa. araba da bende degil ki olsa da henuz kizla tek basima cikmadim. zaten onu sokup takip bagaja koymaya da iki adam lazim. eşek ölüsü gibi mubarek!
nasil baston arabalardan alamadim ben yaaaa. off yolasim var su adami!!!
asansor var canim bizde inip cikmasi sorun degil disarda araca binmesi cok sikinti.bi tanede baston al canim :)
burda bastonlar çok uygun oluyor
bazen promosyona geliyor baya bi uygun oluyor, benimde almam lazim aslinda uzeri ortulusunden falan
benim asagida binan girisnde duruyor , yaza kdr da durur hehalde
parka girdekrn koyup gidiyorum gelince çocugu alip yukari çkiyorum :)
Cok guzel cnm benımkının şeklude boyle fermuarı fln.kullanışlı oluyır gule gule kyllann.selam canlar
bi r kaç gündür hava güzel ama korkuyorum çıkarmaya pazar akşama kadar dışardaydık pazarts mızmızlanıp durdu biraz soğuktu halsizlik oldusanırım hasta olmasından korkuyorum
yarın memlekete gidiyoruz bir kaç günlüğüne hem iş hem ziyeret olacak bayramdada gidememiştik özledik çok
gidiş gelişte hastalanmaz umarım
ayın 19 unda aşı var sanırım kan testide yapacaklar kan ilacını hiç vermedim d vit i bi r iki aksama dışında mutlaka verdim
kan değeri düşük çıkarsa onun tedirginliği var ilacı vermedinde düşük cıktı deyip başım yer artık koca
hemen hemen herşeyden veriyorum zaten çorbasına yemeğine bir parça tavuk kıyma et mutlaka koyuyorum iyi çıkar inş
astronot tulum aldık soğuklarda korusun yavrucağı çok araştırdım ama adam akıllı bişey bulamadım
en sonunda buldum iyi bişey 150 lira verdikEki Görüntüle 1676006
Bende alcaktım ondan görümcemde varmış inşallah çocuk yürümeden getirecekYurumeye yardım eden busey vqrya adını bılmıyorum:)
Yarın gudıp onu alucam,burısı ıkıncı el satıma koymuş.ıkı ay anca kullanıcak onun ıcın gercek parasını veremem valla.dıger cocuklarda almamıştım vunda heveslendım bskalum sevecekmı
hahha ara sor gorumcene yege,ion yurumeden getir deBende alcaktım ondan görümcemde varmış inşallah çocuk yürümeden getirecekpahalı ya o paraya ufak Bebek arabası aldık biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?