2015 Şubat Anneleri

Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))

Aynisi cnm hatta esime dedim bizimki iki yas sendromuna erken girdi dedim.

Belki ayni seyi yemekten sikilmistir benimki ole yapio. Bazern omlet yapiom yemio karisik veriom yemio baska bisi veriom yiyo. Artik seciolar da yani

yeb4 ben der calismaya baslicam kismetse ucretsizdeyim suan ama berat biraz daha uslandi yemekleri saatleri hazir biraz otyurmusken doneyim dedim. Benim de ilk isim pzrt gunu kendime kahve yapip kafa dinlicem biraz masamda

Of ya hayallerim yıkıldı tam da uyku eğitimi vermeyi düşündüğü m anlarda benim isim zor hem biİmle yatıyor hem emerek uyuyor
Benimki de canim meme disinda sakinlesmiyor normalde. O iki gun sasirmistim uyumasina. Aksam memesiz uyuyunca inan gece de rahat geciyor. Sonucta yine ozune dondu benimki

Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil Can'ım. Bende bu ara azıcık zorluyorum, ama azıcık :) iki yaş sendromuna mı girdi erkenden nedir her şeye itiraz, hem aç hem kafayı çeviriyor :))
Günaydın.bebeklerde bizim gibi dönem dönem iştahlı dönem dönem iştahsız olur.kilo aliminizda güzelse kendinizi de bebeği de Sıkmayin.bizim ki ek gıdayı tümüyle reddediyordu.yeni yeni ağzını açmaya başladı.yumurtayı pek sevmiyor.-EE süt ürünleri yok.zeytin pişik yapıyor.sabah 11 den önce bisey yemeyi sevmiyor.bizim kahvaltimiz var yok arası bisey.ilk kez muza hayır demedi.az muz verdim kahvaltı.muzun hattına yumurtayı araya sıkıstırayim dedim kanmadi

Yaa seninki bize gore iyi.kaldırdığını halde gecede 2 ya da 3 kez.3.sene olacak.fiziksel bisey çıkmadı.psikolojik mi ki diyorum ama psikologlar da pahalı.ben biraz çabuk çabuk parlayan bir anneyim.benden mi kaynaklanıyor ki.4 yasinda bir mayıs gecesi sakk diye başladı.o günden beri kabus.sen nasıl bir annesin.sakin misin.

Gecen KK daki bu konuda eskiden yazanları araştırdım.bi daha girmemişler siteye.sorcaktim geçti mi diye.umuda ihtiyacım var.kaldırıyoruz hemen yatağını kontrol ediyor elleriyle.kardeşi anliycak diye odu kopuyor.onda banada yazık.tuvalet eğitimimizde ne kolay hal olmuştu halbu ki

ben sakin deilim canim çok da deli sayilmam ortasi iste :)
ama alkasi olduugnu sanmiyorum kizim yapmiyor çunku .. ben ayni davrnaiyom sonuçta
genetik olabiliyormus ( bende kardesimde yapardik mesela ilk okuldayken : ) )
ilk wc egtiiminde erken davranbip zorlama vs olursa o zaman da yapabiliuyorlarmis ilerde

biz oglumda bezi birakdigmizda gece hiç yapmiyordu, gunduz kaçiriridi gece kaçrimazdi hatta elimdeki bezi kimse vrsem diye dusunmustum artik hiç yapmayacak diye
sonra okula basladi yani ana okuluna 2.5 yasindaydi
okulun ilk gunu tabi her çocuk gibi agladi vs ve o gece den beri yapiyor
yatmadan once sut içmezse yapmiyor benimki ( yemegin yaninda meyva suyu vermiyorum çocuklara versemde oglum pek içmez zaten , sut delisi gide rgelir sut içer aksam sutunu kesemiyorum içsinde zaten)
dun yapmisti galiba ama bugun yapmadi lmesela

ama yaptiginda ben kizmiyorum,geçecek oglum duzelecek diyorum teselli ediyorum sariliyorum ( bez bagliyorum hala )
yapamdiginda beraber seviniyoruz aferin benim ogluma diyorum kutluyorum falan

az kaldi bitecek diyorum, bi ara istemiyodu abi oldum diye
3 sabah bezin temiz olsun soz bi daha takmiycam dedim , simdi bisey demiyor bez takmama
kizimada tembihliyorum agzini açma kardesine bezle ilgili falan diye
benim kiz cadidir sen beebeksin bez takiyorsun der çiakr kavga esnasinda çocugumaaa

bizde gecen seneye gore baya azalma var, belki o ilaçdan bi kutu bitirsem koku kazinacak ama iste elim gitmiyor bi turlu
ama 6 yasina kadar yanai bahara kadar geçmese vericem bu sefer ilaci koydum kafaya, nisan dogumlu benumki

bide anneler arasinda konusuyoruz butun çocuklar yapiyor oglumla yasit olanda kizimla yasit olanda
bi benim kiz temiz 10 kadar çcouguniçinde
asil neden ne olabilir bende merak ediyorum

arkaadsimin kizi çok yapiyordu birakdi diyor , seninki gibi gece iki uç kere yapiyor diyordu
her seferinde kaldiriyordu galiba , bi sorayim

sorsalar bana bebek icin aldigin neyden cok pismansin diye kesinlikle travel sistem araba derim!!

hep benim akil kupu kocam yuzunden zaten. yok konforlu olsun yok rahat etsin diye o kadar para bayildik simdi tek basima alip cikamiyorum kizi.

bugun gunesli guzel bir hava var. cikicaktim kizimla. hadi apartmanda kurdum arabayi asansorle indirdim tek basima o kadarini yaparim ama bizim dolmuslara sugmazki bu meret okuz arabaai gibi mubarek!

kesinlikle ama kesinlikle kimseye onermiycem. disari cikamiyorum yaaa. araba da bende degil ki olsa da henuz kizla tek basima cikmadim. zaten onu sokup takip bagaja koymaya da iki adam lazim. eşek ölüsü gibi mubarek!

nasil baston arabalardan alamadim ben yaaaa. off yolasim var su adami!!!

bi tanede baston al canim :)
burda bastonlar çok uygun oluyor
bazen promosyona geliyor baya bi uygun oluyor, benimde almam lazim aslinda uzeri ortulusunden falan
benim asagida binan girisnde duruyor , yaza kdr da durur hehalde
parka girdekrn koyup gidiyorum gelince çocugu alip yukari çkiyorum :)

asansor var canim bizde inip cikmasi sorun degil disarda araca binmesi cok sikinti.
bastonlar da dandik bisey almadikca cok da ucuz degil burda 200 tl civari.
700 tl verdi annem aldi bunu. evlat acisi gibi ya paraya bak bari kullanabilsek. ancak arabayla ailecek bi yere gidince. tek basima mumkun degil.

ama baska yolu yok bi tane de baston alinacak. ikinci el araba alirdim su harcadiklarima yemin ederim

selam canlar
bi r kaç gündür hava güzel ama korkuyorum çıkarmaya pazar akşama kadar dışardaydık pazarts mızmızlanıp durdu biraz soğuktu halsizlik oldusanırım hasta olmasından korkuyorum
yarın memlekete gidiyoruz bir kaç günlüğüne hem iş hem ziyeret olacak bayramdada gidememiştik özledik çok
gidiş gelişte hastalanmaz umarım
ayın 19 unda aşı var sanırım kan testide yapacaklar kan ilacını hiç vermedim d vit i bi r iki aksama dışında mutlaka verdim
kan değeri düşük çıkarsa onun tedirginliği var ilacı vermedinde düşük cıktı deyip başım yer artık koca
hemen hemen herşeyden veriyorum zaten çorbasına yemeğine bir parça tavuk kıyma et mutlaka koyuyorum iyi çıkar inş
astronot tulum aldık soğuklarda korusun yavrucağı çok araştırdım ama adam akıllı bişey bulamadım
en sonunda buldum iyi bişey 150 lira verdik

Cok guzel cnm benımkının şeklude boyle fermuarı fln.kullanışlı oluyır gule gule kyllann.

Yurumeye yardım eden busey vqrya adını bılmıyorum:)
Yarın gudıp onu alucam,burısı ıkıncı el satıma koymuş.ıkı ay anca kullanıcak onun ıcın gercek parasını veremem valla.dıger cocuklarda almamıştım vunda heveslendım bskalum sevecekmı

Kızlar bebek nutellası yapanlar miktar ve ölçü olarak nasıl yaptınız ? Hurma incir kuru üzüm ve kuru kayısı var .. Hurma baya yumuşak onu da kaynatmaya gerek varmıdır acaba !!

Bende alcaktım ondan görümcemde varmış inşallah çocuk yürümeden getirecek pahalı ya o paraya ufak Bebek arabası aldık biz :)

Bende alcaktım ondan görümcemde varmış inşallah çocuk yürümeden getirecek pahalı ya o paraya ufak Bebek arabası aldık biz :)
hahha ara sor gorumcene yege,ion yurumeden getir de
ay kararsizim alsammiki
evde o kadar çok sey avrki beebkle ilgili
esim attirmiyoda satiorum alan yok
sinir oluyorum hepsine

MaRaL_ canım tecrübene ihtiyacım var. bu çocuk hırlayarak öksürüyo napcam ben. eşim acile götürelim hava versinler falan diyo telaş sardı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…