Çok güzelmiş begendim çok kullanışlı oluyor bende bi sene giyecek nasılsa dedim ucuz bise alim donduk dolaştık yine elimiz gitmedi ucuza ona aldık 70 euro ya biz kaldık yaya:))selam canlar
bi r kaç gündür hava güzel ama korkuyorum çıkarmaya pazar akşama kadar dışardaydık pazarts mızmızlanıp durdu biraz soğuktu halsizlik oldusanırım hasta olmasından korkuyorum
yarın memlekete gidiyoruz bir kaç günlüğüne hem iş hem ziyeret olacak bayramdada gidememiştik özledik çok
gidiş gelişte hastalanmaz umarım
ayın 19 unda aşı var sanırım kan testide yapacaklar kan ilacını hiç vermedim d vit i bi r iki aksama dışında mutlaka verdim
kan değeri düşük çıkarsa onun tedirginliği var ilacı vermedinde düşük cıktı deyip başım yer artık koca
hemen hemen herşeyden veriyorum zaten çorbasına yemeğine bir parça tavuk kıyma et mutlaka koyuyorum iyi çıkar inş
astronot tulum aldık soğuklarda korusun yavrucağı çok araştırdım ama adam akıllı bişey bulamadım
en sonunda buldum iyi bişey 150 lira verdikEki Görüntüle 1676006
Başka yerde çıkmadıysa orda sabitse değildir ztn 6.hastalık.Can'ım yazdığını görmedim gittim bugün doktora değilmiş elleyince sönüyor dedi ateşten kaynaklanmış sadece kese yapma geçer dedi bide tuzlu su önerdi
canım. sakinleşince koysan ? okşasan pışpışlasan. bence yoluna koyabilirsinBenim uyutma olayi iki gundur yalan oldu. Aynen yatiriyorum ama bu kez aglamaya basliyo yalandan. Sabrediyorum almiyorum agla agla sonunda gercek aglamaya donusuyo. Asla sakinlesmiyo. Ne guzel uyumustu iki gun hic sesi cikmadan. Nerde yanlis yapiyorum?
ben kullanıyorum canım hem pusetini hem iskeleti hem bebeğimi hemde çantasını taşıyorum 5 merdiven çıkıyorum. şimdi bi çözüm buldum arabanın bagajına bırakıyorum merdivenden çıkarmamak için. zor oluyo hakkaten. kanguru iş görebilir otobüslerdeasansor var canim bizde inip cikmasi sorun degil disarda araca binmesi cok sikinti.
bastonlar da dandik bisey almadikca cok da ucuz degil burda 200 tl civari.
700 tl verdi annem aldi bunu. evlat acisi gibi ya paraya bak bari kullanabilsek. ancak arabayla ailecek bi yere gidince. tek basima mumkun degil.
ama baska yolu yok bi tane de baston alinacak. ikinci el araba alirdim su harcadiklarima yemin ederim
Söyledim getirecek inşallahhahha ara sor gorumcene yege,ion yurumeden getir de
ay kararsizim alsammiki
evde o kadar çok sey avrki beebkle ilgili
esim attirmiyoda satiorum alan yok
sinir oluyorum hepsine
:) aynen Can'ım dediğin gibi zor iletişimBaşka yerde çıkmadıysa orda sabitse değildir ztn 6.hastalık.
Forum yani burası diyalog 3 gün sürüyor o sırada çocuk iyileşiyor :))
çok araştırdım netten falanda baktım dışarda mağazalara baktım ucuz ama içime sinmedi bedenleri yoktuÇok güzelmiş begendim çok kullanışlı oluyor bende bi sene giyecek nasılsa dedim ucuz bise alim donduk dolaştık yine elimiz gitmedi ucuza ona aldık 70 euro ya biz kaldık yaya:))
Can'ım file yokmu onda daha rahat olur ben hep tek yıkıyorum file kirliyle altına havlu koyup sırtına da ufak yastık var alt açmaların onu koyup oturtuyorum önüne de bi kaç oyuncak onlara bakarken yıkıyorum eşimi beklersem hep oooo yani :)yarın yola çıkacağız oğlanın banyo yapması lazım eşim geç gelecek onu beklersem çoktan uyumuş olur
tek başıma yıkayım diyorum az cesaretim var ama yinede korkuyorum
küvetine kıyafetlerini koydum yıkarken kaymasın diye
inşallah becerebilirm
file yok almamıştım bak işe yarıyormuşCan'ım file yokmu onda daha rahat olur ben hep tek yıkıyorum file kirliyle altına havlu koyup sırtına da ufak yastık var alt açmaların onu koyup oturtuyorum önüne de bi kaç oyuncak onlara bakarken yıkıyorum eşimi beklersem hep oooo yani :)
bizim otobus duragi biraz uzak canim dolmusa binmem lazim. bizim dolmuslara da mumkun degil sigmaz. kanguruda da o.kadar uzun sure durmaz bende tasiyamam zaten.ben kullanıyorum canım hem pusetini hem iskeleti hem bebeğimi hemde çantasını taşıyorum 5 merdiven çıkıyorum. şimdi bi çözüm buldum arabanın bagajına bırakıyorum merdivenden çıkarmamak için. zor oluyo hakkaten. kanguru iş görebilir otobüslerde
canim korkma hic korkacak bisey yok.yarın yola çıkacağız oğlanın banyo yapması lazım eşim geç gelecek onu beklersem çoktan uyumuş olur
tek başıma yıkayım diyorum az cesaretim var ama yinede korkuyorum
küvetine kıyafetlerini koydum yıkarken kaymasın diye
inşallah becerebilirm
Aynısı ben de varOf ya hayallerim yıkıldı tam da uyku eğitimi vermeyi düşündüğü m anlarda benim isim zor hem biİmle yatıyor hem emerek uyuyor
burnunu iyi temizle canim , onceden griip hali varmiydi birden driek cigerlerine inmezkiMaRaL_ canım tecrübene ihtiyacım var. bu çocuk hırlayarak öksürüyo napcam ben. eşim acile götürelim hava versinler falan diyo telaş sardı beni
kiz ne buldunda aldin 70 e yaÇok güzelmiş begendim çok kullanışlı oluyor bende bi sene giyecek nasılsa dedim ucuz bise alim donduk dolaştık yine elimiz gitmedi ucuza ona aldık 70 euro ya biz kaldık yaya:))
b12 yi bilmuyorumSöyledim getirecek inşallah
Bide azranın kan sonuçları çıkmış b 12 vitamini düşükmüş kıyma ve yumurta dedi biliyon mu neyden kaynaklanıyor
canim korkma hic korkacak bisey yok.
ben 3 ayliktan itibaren tek yikamaya basladim. keske erken baslasaydin o zaman daha az hareketliler ya alisman kolay olur.
neyse simdi mesela kuvet zor geliyosa bebekler ocon banyo saldalyesi gibi bisey var bak yaz google a. 30 tl bisey. normal oturmasi icin de kullanabiliyosun.
basarirsin tabii annelerin elinden ne kurtulur :)başardım canımkorkulacak bi tarafı yok biliyordum da hiç denemediğim için korktum
artık ağır oldukları için kalçasını arka bacaklarını yıkarken zor oldu neyseki hallettim
o nbanyo oturağını civilde görmüştüm bi bakayım nete
Günaydın.bebeklerde bizim gibi dönem dönem iştahlı dönem dönem iştahsız olur.kilo aliminizda güzelse kendinizi de bebeği de Sıkmayin.bizim ki ek gıdayı tümüyle reddediyordu.yeni yeni ağzını açmaya başladı.yumurtayı pek sevmiyor.-EE süt ürünleri yok.zeytin pişik yapıyor.sabah 11 den önce bisey yemeyi sevmiyor.bizim kahvaltimiz var yok arası bisey.ilk kez muza hayır demedi.az muz verdim kahvaltı.muzun hattına yumurtayı araya sıkıstırayim dedim kanmadi
göz kararı yaptım ben. Ortalama bişey söyleyim on incir on kayısı beş hurma bir avuçtan daha az kuru üzüm. Bence haşla hurmayıda ne olacak kiKızlar bebek nutellası yapanlar miktar ve ölçü olarak nasıl yaptınız ? Hurma incir kuru üzüm ve kuru kayısı var .. Hurma baya yumuşak onu da kaynatmaya gerek varmıdır acaba !!
Bunaea iştahsız evet. Dişten sanırım. Zorlamak hiç hoşuma gitmiyor ama napıyım sanki aç kalacak gibi geliyor. Hayırlısı artık. Bebekler çok zeki hemen seçerler valla sevmediklerini :)Günaydın.bebeklerde bizim gibi dönem dönem iştahlı dönem dönem iştahsız olur.kilo aliminizda güzelse kendinizi de bebeği de Sıkmayin.bizim ki ek gıdayı tümüyle reddediyordu.yeni yeni ağzını açmaya başladı.yumurtayı pek sevmiyor.-EE süt ürünleri yok.zeytin pişik yapıyor.sabah 11 den önce bisey yemeyi sevmiyor.bizim kahvaltimiz var yok arası bisey.ilk kez muza hayır demedi.az muz verdim kahvaltı.muzun hattına yumurtayı araya sıkıstırayim dedim kanmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?