2015 Şubat Anneleri

Çok güzelmiş begendim çok kullanışlı oluyor bende bi sene giyecek nasılsa dedim ucuz bise alim donduk dolaştık yine elimiz gitmedi ucuza ona aldık 70 euro ya biz kaldık yaya:))

Can'ım yazdığını görmedim gittim bugün doktora değilmiş elleyince sönüyor dedi ateşten kaynaklanmış sadece kese yapma geçer dedi bide tuzlu su önerdi
Başka yerde çıkmadıysa orda sabitse değildir ztn 6.hastalık.
Forum yani burası diyalog 3 gün sürüyor o sırada çocuk iyileşiyor :))

pes etmesen
canım. sakinleşince koysan ? okşasan pışpışlasan. bence yoluna koyabilirsin

ben kullanıyorum canım hem pusetini hem iskeleti hem bebeğimi hemde çantasını taşıyorum 5 merdiven çıkıyorum. şimdi bi çözüm buldum arabanın bagajına bırakıyorum merdivenden çıkarmamak için. zor oluyo hakkaten. kanguru iş görebilir otobüslerde

yarın yola çıkacağız oğlanın banyo yapması lazım eşim geç gelecek onu beklersem çoktan uyumuş olur
tek başıma yıkayım diyorum az cesaretim var ama yinede korkuyorum
küvetine kıyafetlerini koydum yıkarken kaymasın diye
inşallah becerebilirm

hahha ara sor gorumcene yege,ion yurumeden getir de
ay kararsizim alsammiki
evde o kadar çok sey avrki beebkle ilgili
esim attirmiyoda satiorum alan yok
sinir oluyorum hepsine
Söyledim getirecek inşallah
Bide azranın kan sonuçları çıkmış b 12 vitamini düşükmüş kıyma ve yumurta dedi biliyon mu neyden kaynaklanıyor

Çok güzelmiş begendim çok kullanışlı oluyor bende bi sene giyecek nasılsa dedim ucuz bise alim donduk dolaştık yine elimiz gitmedi ucuza ona aldık 70 euro ya biz kaldık yaya:))
çok araştırdım netten falanda baktım dışarda mağazalara baktım ucuz ama içime sinmedi bedenleri yoktu
eşim dedi pahalı şurda giyeceği 3 ay diye ama soğukta nasıl koruyacağım ki normal mont da almak istemedim mağazada bunu görünce dayanamadım aldık
kendimize bişey almayı unuttk kaç aydır önceliğimiz değişti artık

Can'ım file yokmu onda daha rahat olur ben hep tek yıkıyorum file kirliyle altına havlu koyup sırtına da ufak yastık var alt açmaların onu koyup oturtuyorum önüne de bi kaç oyuncak onlara bakarken yıkıyorum eşimi beklersem hep oooo yani :)

file yok almamıştım bak işe yarıyormuş
oyuncağı var
yıkarken oynuyor
deneyim bakayım uykusu gelmeden yıkayım
şans dileyin bana

bizim otobus duragi biraz uzak canim dolmusa binmem lazim. bizim dolmuslara da mumkun degil sigmaz. kanguruda da o.kadar uzun sure durmaz bende tasiyamam zaten.
sen hepsini tasiyabiliyosan helal olsun vallahi cok zor.

canim korkma hic korkacak bisey yok.
ben 3 ayliktan itibaren tek yikamaya basladim. keske erken baslasaydin o zaman daha az hareketliler ya alisman kolay olur.
neyse simdi mesela kuvet zor geliyosa bebekler ocon banyo saldalyesi gibi bisey var bak yaz google a. 30 tl bisey. normal oturmasi icin de kullanabiliyosun.

MaRaL_ canım tecrübene ihtiyacım var. bu çocuk hırlayarak öksürüyo napcam ben. eşim acile götürelim hava versinler falan diyo telaş sardı beni
burnunu iyi temizle canim , onceden griip hali varmiydi birden driek cigerlerine inmezki
normal çocuk d runa gotur o zaman yada senin aile dr unda iyidi, acillik bisey yokki

kiz ne buldunda aldin 70 e ya
sey yaaaniii gule gule giysin demek istedimm

başardım canım korkulacak bi tarafı yok biliyordum da hiç denemediğim için korktum
artık ağır oldukları için kalçasını arka bacaklarını yıkarken zor oldu neyseki hallettim
o nbanyo oturağını civilde görmüştüm bi bakayım nete

basarirsin tabii annelerin elinden ne kurtulur :)
benim kuvetimin sirt dayama kismi vardi cok rahatti o yuzden hep kendim yikadim.
ama artik cok hareketliler zor oluyor bende almayi dusunuyorum banyo oturaklarindan.
hem surekli su akarsa vucuduna usumez de. seviyo banyo basligiyla su akinca ustune. kovayla yikayinca hic sevmiyodu. garip bu bebeler valla

Kızlar bebek nutellası yapanlar miktar ve ölçü olarak nasıl yaptınız ? Hurma incir kuru üzüm ve kuru kayısı var .. Hurma baya yumuşak onu da kaynatmaya gerek varmıdır acaba !!
göz kararı yaptım ben. Ortalama bişey söyleyim on incir on kayısı beş hurma bir avuçtan daha az kuru üzüm. Bence haşla hurmayıda ne olacak ki

Bunaea iştahsız evet. Dişten sanırım. Zorlamak hiç hoşuma gitmiyor ama napıyım sanki aç kalacak gibi geliyor. Hayırlısı artık. Bebekler çok zeki hemen seçerler valla sevmediklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…