Değeri söylemedi telefonla konuştuk düşük dedi ama ilaca gerek yok dedi gıdayla gelir yerine dedi hastaneye gidince alırım kağıdıb12 yi bilmuyorum
kaç çikmi$ deger
kiz o birsurun çikar dolsaptami sakliyozgöz kararı yaptım ben. Ortalama bişey söyleyim on incir on kayısı beş hurma bir avuçtan daha az kuru üzüm. Bence haşla hurmayıda ne olacak ki
Yatıyorsa ne güzel. Dönüp kalkıyor ayaga dikiliyor annenin bileğine beline kuvvet he ryerim çürüdübende oturak var verym size
hiç svemioyuor onda oturmayi
ben hala kuvete yatirip yikuyorum
siz nasil yikiyorsunzuki ?
benim kuvet sirt destekli uzanabiliyor ben onda yikiyorum ama ondan da kalkmaya basladi kayiyor. bazen kolumda tutup yikiyorum bende dusakabine girip. kendi de yere oturuyo ama o zaman iki kisi lazim tutamiyorum kayiyo.bende oturak var verym size
hiç svemioyuor onda oturmayi
ben hala kuvete yatirip yikuyorum
siz nasil yikiyorsunzuki ?
Bırakmıyorumkı kalksım.kavvga dövüş halledıyoz işteYatıyorsa ne güzel. Dönüp kalkıyor ayaga dikiliyor annenin bileğine beline kuvvet he ryerim çürüdü
Canim benim kiz sinirliyse meme haric bisey onu asla sakinlestirmiyo. Pes etmedim canim bugun uyuttum cok sukur tekrardan. Yarim saatte uyudu. Idolum sensinpes etmesen
canım. sakinleşince koysan ? okşasan pışpışlasan. bence yoluna koyabilirsin
valla buyuk olsa gece teroru derdim de çok kuçukler bilemedimki nedenDün gece bizim kız anlamsız bi şekilde çığlık çığlığa ağladı gece 2 de kucağıma aldım susmuyor ama Nasıl bağırıyor komşular duymuştur su şişesi vardı yatağın kenarında suratına su çarptım hala ağlıyor kucağımda gezdirdim eşim aldı biraz oda gezdirdi sonra tekrar aldım ama inanılmaz çığlık atıyor kızım n'oluyor diyorum hafif hafif tokat bile attım kendine gelsin diye sonra bi anda sustu omzunda geri uykuya daldı böle mızmızlanmak değiş yani bağırıyor çok feci neden olabilir sizce
Canım bizimkinde de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi.lavaboya götürüp yüzünü yıkamıştık uyansın gözlerini açsın sussun diye.çok şaşırmıştım.bi hafta sonra da diş çıkarmıştı.Dün gece bizim kız anlamsız bi şekilde çığlık çığlığa ağladı gece 2 de kucağıma aldım susmuyor ama Nasıl bağırıyor komşular duymuştur su şişesi vardı yatağın kenarında suratına su çarptım hala ağlıyor kucağımda gezdirdim eşim aldı biraz oda gezdirdi sonra tekrar aldım ama inanılmaz çığlık atıyor kızım n'oluyor diyorum hafif hafif tokat bile attım kendine gelsin diye sonra bi anda sustu omzunda geri uykuya daldı böle mızmızlanmak değiş yani bağırıyor çok feci neden olabilir sizce
Ohh maasallahh allahım ben niye bir türlü baslayamiyorum bi bahane bi cesaret lazımGonul83 bugun yine basardik sukur
Sağol varol:) çok baktık heryere en son aldık ışte ne bilim nerdeyse 100 euro.olan vardı onu alacaktım kıyısından donduk ışte insanın ilk bebeği olunca Bole gözü bişey görmüyor ınan kendime ayakkabı alacaktım alamadım böyle deliyiz ıştekiz ne buldunda aldin 70 e ya
sey yaaaniii gule gule giysin demek istedimm
birde ben :)kiz o birsurun çikar dolsaptami sakliyoz
malzeme eksik bende biri va rbiriyok oluyor hep yapmayi unutyorum bi ben kaldim yapmayan
markasi ne çok merak ettimSağol varol:) çok baktık heryere en son aldık ışte ne bilim nerdeyse 100 euro.olan vardı onu alacaktım kıyısından donduk ışte insanın ilk bebeği olunca Bole gözü bişey görmüyor ınan kendime ayakkabı alacaktım alamadım böyle deliyiz ışte
Yok canım teker teker birbirimizden destek alarak kendi yataklarında kendi kendilerine uyumalari lazım bu iis gitgide kötüye gidiyor ama ben kendimin rahatsızlığından çok onun sağlığı için isyiuorumAynısı ben de var
Dolapta saklıyoruz evet Can'ım. Yarısından da yapılabilir ben göz kararı yaptım yiyor işte üç dört kaşık. İlla hepsi bir arada olacak diye bi kural yok yav uyduruk bişey elindekiyle yap :)kiz o birsurun çikar dolsaptami sakliyoz
malzeme eksik bende biri va rbiriyok oluyor hep yapmayi unutyorum bi ben kaldim yapmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?