2015 Şubat Anneleri

göz kararı yaptım ben. Ortalama bişey söyleyim on incir on kayısı beş hurma bir avuçtan daha az kuru üzüm. Bence haşla hurmayıda ne olacak ki
kiz o birsurun çikar dolsaptami sakliyoz
malzeme eksik bende biri va rbiriyok oluyor hep yapmayi unutyorum bi ben kaldim yapmayan

bende oturak var verym size
hiç svemioyuor onda oturmayi
ben hala kuvete yatirip yikuyorum
siz nasil yikiyorsunzuki ?

Yatıyorsa ne güzel. Dönüp kalkıyor ayaga dikiliyor annenin bileğine beline kuvvet he ryerim çürüdü

benim kuvet sirt destekli uzanabiliyor ben onda yikiyorum ama ondan da kalkmaya basladi kayiyor. bazen kolumda tutup yikiyorum bende dusakabine girip. kendi de yere oturuyo ama o zaman iki kisi lazim tutamiyorum kayiyo.

alcam oturaktan cok rahat olur gibi geliyo.

Dün gece bizim kız anlamsız bi şekilde çığlık çığlığa ağladı gece 2 de kucağıma aldım susmuyor ama Nasıl bağırıyor komşular duymuştur su şişesi vardı yatağın kenarında suratına su çarptım hala ağlıyor kucağımda gezdirdim eşim aldı biraz oda gezdirdi sonra tekrar aldım ama inanılmaz çığlık atıyor kızım n'oluyor diyorum hafif hafif tokat bile attım kendine gelsin diye sonra bi anda sustu omzunda geri uykuya daldı böle mızmızlanmak değiş yani bağırıyor çok feci neden olabilir sizce

valla buyuk olsa gece teroru derdim de çok kuçukler bilemedimki neden
kabus gorurmuki çocuklar yani bebekler hiç bilmuyiorum

ayy gece terouru dedim dedimde oglum bi ara her geec uyanip aglardi
yanina gidince daha çok aglardi gitmeyinceden çok aglardi
kucagiizdan iner evin içind ekosmaya baslardik
oyle kotu biseyki,çocugun biseyi yok, her gece kabus oluyor kalkip bagirarak kosuyor evin içinde,en son koltugun odasina giderdi orda bititirrdi aglamyi, 15-20 dk sonra gerlidi yanimiza sonrada usul usul gider uyurdu

benim çcouklardada yok yok anacaim,7 senede her turlu macera ya$adik Allah beetrinden korusun

Canım bizimkinde de olmuştu aynı tarif ettiğin gibi.lavaboya götürüp yüzünü yıkamıştık uyansın gözlerini açsın sussun diye.çok şaşırmıştım.bi hafta sonra da diş çıkarmıştı.

Bir de kızlar bebelerini tek başına yıkayanları tebrik ediyorum.Çok nadir ben de yıkıyorum ama ne halde.Benimki normal değil anladım.Siz küvette falan diyorsunuz ya biz küvette yıkamayalı aylar oldu.Geçen gün heveslendik küvetini doldurduk oyuncak koyduk bi sürü.Ama ne fayda iki kişi başedemedik el kadar bebeyle.Yatmak bi yana oturmuyor bile.Hep ayakta.Saç baş kalmadı valla.ne yapıcam bu oğlanla ben bilmiyorum.

kiz ne buldunda aldin 70 e ya
sey yaaaniii gule gule giysin demek istedimm
Sağol varol:) çok baktık heryere en son aldık ışte ne bilim nerdeyse 100 euro.olan vardı onu alacaktım kıyısından donduk ışte insanın ilk bebeği olunca Bole gözü bişey görmüyor ınan kendime ayakkabı alacaktım alamadım böyle deliyiz ışte

markasi ne çok merak ettim
bendekide iyi bisey ,iyi markaydi 50 e dan du$mu$tu 80% e

kiz o birsurun çikar dolsaptami sakliyoz
malzeme eksik bende biri va rbiriyok oluyor hep yapmayi unutyorum bi ben kaldim yapmayan
Dolapta saklıyoruz evet Can'ım. Yarısından da yapılabilir ben göz kararı yaptım yiyor işte üç dört kaşık. İlla hepsi bir arada olacak diye bi kural yok yav uyduruk bişey elindekiyle yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…