2015 Şubat Anneleri

kizlar benimki hasta oldugundan beri kucagimda nadir uyyor
kucakda agliuyor n birkaiyom agliyor napsam kâr etmiyor uykusu gelince
bende yatagina koyyorum ordadaa gliyor sonra uyyor
hasta diye aglatmak istemiyorum ama valla kensi istiyor :)))

Aynısı geçen Tuna'ya da oldu krize girdiresmen bende çözemedim.. Diştir belki

Bizim üstten dış yerleri göründü yakında patlar kızlar bide gece uykusuna geçmeden oğlan kuduriuor enerji patlaması yaşıyor sanki bir hareketli bi kahkalar oyunlar acayip keyifli ayakta durmayı öğrendi şimdi çok hoşuna gidiyor tek elini bırakıyor düşüyor kahkahalarla gülüyor kafayi gözü vuruyor ama hiç bozunyuyabvermeden devam:)

hayirli olsun canim kim bakicak kuzuyaa

Birini bulduk. İi birine benzio bakalim alisabilirlerse beratla ise donmeyi dusunuyorum. Gittikce daha zor olacak cunku.

Maralin da dedigi gibi gece teroru geldi benim de aklima ama kucukler. Bebekler de kabus gorurmus dr demisti bize. Ole bisi olabilir. Mental beyin gelisiminde de bu tarz seyler olabilirmis gecici bisey yani. Panik yapmadan sakin tavirlarla yistirmaya calismak lazimmis. Berat cok kucukken oluodu bi ara bizde birden ciglik cigliga agliodu hatta bi gece esim panikle uyandi birsey oldu cocuga diyip diyip aglamisti. Ben berati birakip esimle ugrastim bi de.

rengi ni bari mix alsaydin, o kadar para evrmisin 10 çocuk bbuyur o tulumma valla :)
bende bi ayakkbi alsam iyi olacak
çocuklarin herseyi var sira bende valla banannee
Biz parayı hiç idare edemiyoruz acayip savurganiz bence o kadar para verilmezdi bana kalsa almazdim ama babası almak istedi renk pek seçenek yokyu olsun ben yine giydiririm. Benim komple alışverişe çıkmam lazım

kiz simdi hatuirladim benim kizda olmsutu her geec aynu saatde uyaniyordu 1.5 -2 yasinda falandi
saat kurmu$ her gece 12 uyanip aglardi
ama o kisa surmustu 2-3 gunde duzelmisti

Yarın misafir geliyor akşamdan beri mutfağın halısını siliyoz. Dolap tezgah cam perde herşeyi temizledim. Misafir sayesinde ev de bir temizlik yüzü gördü gelelim ikrama.. Dr. Oetker in ahır cheesecake i var daha önce yapan var mı güzel oluyor mu? Bide hazır çilekli jöle var üstüne sos onu mu kullansam yoksa limonlu sos mu yapsam tarifi olan var mı? Börek var buzlukta, brownie kurabiye tarifi görmüştüm internette bi onu bide tuzlu kurabiye yapıyım diyorum. Güzel pratik kesin sonuç veren tuzlu kurabiye tarifinİZ var mı??

Aynen yaa uyumadan önce bi insan bu kadar neşeli olur mu ya altını zor değişiyorum. Tepine tepine bez durmuyor poposunda. Allah kolumuza kuvvet versin :)

Biz parayı hiç idare edemiyoruz acayip savurganiz bence o kadar para verilmezdi bana kalsa almazdim ama babası almak istedi renk pek seçenek yokyu olsun ben yine giydiririm. Benim komple alışverişe çıkmam lazım
ben oyle seyleri indirimlerde alirim , simdi bide çocuk 3 lesince , birine al birine alma olmuyor
kuçuk anlamaz ama buyugun burine kurdan alsam digeri hani bana der :))) çok fena birden fazla olunca çocuk sayisi
çocuk iste anlatamiyorsunki onunkinin ihtiyaç oldugnu
ben çogu zaman aldigimi gostermem bekeltirim, baska zaman otekinede aldimmi ikisnede ayni anda verrim
varmi bneim gibi politik annnee

ama bot almam laazim kendime maalesef indirimleri bekleyemem daha 2 ay var indirimlere

savurgan olma cnm, bak yarin bigun buyuk eve çikacaksin illaki paran olsun koyida kosede, istedigin gibi evini doseyebiklmek için
hatta mumkunse oyle pahali seyleri kv kp e falan aldirr

@yasemin4 de kesin vardir tarif :)

1 çay bardağı tereyağı,1 çay bardağı sıvıyağ,1 çay bardağı yoğurt,1 paket vanilya,1çay kaşığı tuz,400 gr. un, bir paket kabartma tozu,yumurta akı.... yoğur içine peynir,dereotu üzerine yumurta sarısı susam
pogaca tarifi ama küçük parçalar alıp yapıyorsun herkes çok beğeniyor

kiz yok anam ne di$i patladi gitti hepsi kazma gibi

uykusu varmi$, yatagina koydum uyuudu
buara uyku duzeni $a$ti bigun a zuyyor bigun çok kafayi yedi çocuk
aynıyız dönemsel birşeydir belki maral birde bugün burnu akmaya başladı napsam acaba

Çok sağol canım. Yoğurt yerine labneyle koysam olur mu sence yoğurtum yeni yoğurt mayalayacak kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…