Yer yapmış olabilir ya Can'ım maalesef. Çok dikkat etmeniz lazım. Geçmiş olsun Begüm kıza oyyybu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
disarda isimiz vardi eve girdik babasi.polarini cikarirken birden bi agladi cok cani yandi. ben yanlarinda yoktum kostum hemen adamin sirat bembeyaz anladi dirsegini cikardigini. sitem edecektim de zaten korkmus sucladi kendini hep.
sanirim yer etti ya boyle surekli cikacak mi simdi.. hemen kemik hastanesinin aciline goturduk tik diye takti doktor hic bisey olmamia gibi gule oynaya donduk eve.
sabah da unitenin kapagina yanagini vurmus morarmis. yavrum benim bugun baya aci cekti.
ben de simdi cok fenayim dus aldim sirtim cok agriodu. ates gibi yandigimi hissettim bi olceyim dedim 39 derece atesim.kolumu kaldiracak halim yok. kizi salliyorum simdi uyudu ama insallah bu gece deliksiz uyur annesine aciyip..
bu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
disarda isimiz vardi eve girdik babasi.polarini cikarirken birden bi agladi cok cani yandi. ben yanlarinda yoktum kostum hemen adamin sirat bembeyaz anladi dirsegini cikardigini. sitem edecektim de zaten korkmus sucladi kendini hep.
sanirim yer etti ya boyle surekli cikacak mi simdi.. hemen kemik hastanesinin aciline goturduk tik diye takti doktor hic bisey olmamia gibi gule oynaya donduk eve.
sabah da unitenin kapagina yanagini vurmus morarmis. yavrum benim bugun baya aci cekti.
ben de simdi cok fenayim dus aldim sirtim cok agriodu. ates gibi yandigimi hissettim bi olceyim dedim 39 derece atesim.kolumu kaldiracak halim yok. kizi salliyorum simdi uyudu ama insallah bu gece deliksiz uyur annesine aciyip..
Öyle bizimde . o da uykusunu alıyor bende alıyorum bu sayede ... Uyumasın diye bekletmiyorum bugün 5.30 da uyudu 8 de kalktı şimdi 11 de uyudu .. Gece uyanır yanıma alırım emerek uykuya devam eder sabah bazen 6 gibi uyanırsa o Zaman da az devam Sütü yapıyorum ..bende isterim 8-9da yatsin ama 11de son buluyo uyku macerasi. duzeni boyle aylardirm bi ara degisti 8de uyuyodu o zaman bir hafta boyunca hic sasmadan 4bucukta kalkti gece ve bi daha geri uyumadi. zombi gibi gezdim bi hafta :))
uykusunu aliyor mutlu bende nasil istiyorsa oyle yapiyorum.
16 mart doğumlu Yaren .. Evet biz çok uzun boylu biri değiliz annem de öyle dedi bugün telefonda konuştuk sende böyleydin diye içim daha çok rahatladı .. Doğum kilosu da azdı zaten ama işte yinede kilo kaybı yaşamayalım ortalamada kalsın yeter .. 8 kg olsa keşke 10 gün sonra 8. Aylık olacak .. 7,450 geldi iki gün önce ..7 martta dogdu canim. sizin ne zaman dogum gunu?
kilosuna da gercekten takilma bak 9.ayin sonunda bize kan tahlili yapicak doktor mesela. kilosu iyi diye hersey tam cikacak degil. kansizlik vs cikabilir olabilir yani. kilo saglik demek degil.
biraz da genetik yapisal bi durum citi piti olmasi. bizimki ele gelecek kadar tombis degil kilosu 8750 gr tam 8 aylik olduk. ama boyu uzun bizim kizin. kac zamandir sa boyu olculmedi ama genel anlamda uzun. benim ailem hep uzun mesela. bunlar hep genetik yani sen bence gayet guzel yediriyorsun sikma canini..
sagol canim disler cikti yandik yani :) su an dokunursan ve dikkatli bakarsan anliyosun. acaba nasil olcak hemen buyicek mi dis.
Her emzirİşimde sen geliyorsun aklıma hani kanattı bile dedin ya .. Korkuyorum bende :) inşallah olmazCikinca olaylar basliyo canim:) ne bicim isiriyo benimki aklim gidiyo. Gerci oglun uslu senin belki yapmaz. Cunku benimki isirip bi de guluyo bana bakip. Oyun sansi iyice
Ama onların kilo konusunda maasallah sıkıntıları yok.sen çare aradığın için bu noktadan deneyebilirsin.yoksa her bebek kendi düzenini kuruyor.cokta sıkınti degil sanada uyuyorsa onun duzeni 11 de yatmasi.Benim ki 8 de gece uykusuna geçiyor.emmeye uyaniyor Ara ara.gece bizimle yatıyor.ben de eşim de umursamiyoz.alıştık biz.sabah 7 de tik diye uyaniyor.Sabah şekerleme yapıyor 9 gibi.öğleden sonra 1 saat ya da geçkin uyuyor.ikindi gene şekerleme tadında.gece 8 gece.ama saatler alınınca nolcak bilmem.
Canim ya gecmis olsun hersey ust uste gelmisbu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
CanimHer emzirİşimde sen geliyorsun aklıma hani kanattı bile dedin ya .. Korkuyorum bende :) inşallah olmaz
Geçmiş olsun.. Ne güzel kemik hast gibi bir şansınız varmış .. İnşsllah bundan sonra sıkıntı çıkmaz annesini de üzmez Prenses ..bu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
Soğuk ufluyorbuhar makinesi nasil bisey
sicak mi ufluyor sogukmu?
Gecmis olsun.bu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
Dedıgım gıbı oksuruk tytarsa ıse yarar soguk buhar.cocuk nefes alamıyormyş gıbı oksurur ve genelde gece olur uç gece surer.larenjıt dıger adı .Soğuk ufluyor
Sen var ya tam tıp okumalıymışsın :) çok iyi bir doktor olurdu senden ben kesin gelirdim sana :))Dedıgım gıbı oksuruk tytarsa ıse yarar soguk buhar.cocuk nefes alamıyormyş gıbı oksurur ve genelde gece olur uç gece surer.larenjıt dıger adı .
Gecenız nasıl gectı
:))) haha boyle radıkal bı dr olunca ya batardım ya çıkardım kızzz:)))))Sen var ya tam tıp okumalıymışsın :) çok iyi bir doktor olurdu senden ben kesin gelirdim sana :))
:))) her gun 15 dk olsun erken uyandırsan zamanla erken yatacakdur cnm.tabı ona gıre erkende kalkar secım senın :)Yine 11 de uyudu :) akşam 8 de uyanmıştı:) sabah Nasıl kalkacak bakalım .. Benim kızımda benimle uyuyor bizimle yatıyor diyemiyorum babamız biraz horluyor benim kızda sese duyarlı bi de erken 7 de evden çıkıyor bizimle yatsa o da uykusunu alamıcak kızımda :) karşı odaya attık ..
Cok gecmiş olsun canım.kız ogrende kendıniz yapın barı boyle cok olacaksa.bu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
Günaydın.geçmiş olsun.-EE bi polar çıkarırken bile çıkıyorsa çok zormus öyle.giydirip çıkarmaya korkar insan.büyüdükçe duzelirmiymis kibu aksam cok kotu bi aksamdi ya allah beterinden korusun yine de Begüm'un dirsegi cikti yine
ay hayatta yapamam ben hem bizim yapacagimiz bisey degil bence. parmak kitlatmasina bayilacak gibi olurum ben kirik cikik olaylarinda cok fena oluyorum.Cok gecmiş olsun canım.kız ogrende kendıniz yapın barı boyle cok olacaksa.
Sen nasılsın ates nerden çıkdı.grıp mısın mastıt fln mı.gogsunde kızarıklık varmu
canim sagol. sorma napicaz bilmem. ben cok dikkatliyim de babasi sanirim unutup pek dikkat etmedi. sanirim 4 yasina kadar anca kemikler eklemler tam olgunlasir ve gecermis.Günaydın.geçmiş olsun.-EE bi polar çıkarırken bile çıkıyorsa çok zormus öyle.giydirip çıkarmaya korkar insan.büyüdükçe duzelirmiymis ki
Sen grip mi oluyorsun.soğanı rendelenmiş içine bal kat beklet.çıkan suyunu git gel kaşıkla.tadı güzel diyemem ama etkili.hafif kırıklık hissettiğinizde hemen uygulayin. Duzeliyorsunuz.tabi yanında bitki çayları.netten okumuştum.kendimde de esimde de denedim.iyi geldi.ben zencefil ve limon karabiberde katmistim.odalara da soymadan kabuğuyla soğan koyarsaniz grip mikrobunu çekermiş.kulağa inandırıcı gelmiyor ama bisey kaybetmem deyip koydum her odaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?