2015 Şubat Anneleri

Yer yapmış olabilir ya Can'ım maalesef. Çok dikkat etmeniz lazım. Geçmiş olsun Begüm kıza oyyy

İkinize de geçmiş olsun Canım..
İnşallah Begüm uyur Sen de dinlenirsin, dikkat et..

Öyle bizimde . o da uykusunu alıyor bende alıyorum bu sayede ... Uyumasın diye bekletmiyorum bugün 5.30 da uyudu 8 de kalktı şimdi 11 de uyudu .. Gece uyanır yanıma alırım emerek uykuya devam eder sabah bazen 6 gibi uyanırsa o Zaman da az devam Sütü yapıyorum ..
İki gecedir 3 gibi ateşi çıktı calpol verdim gündüz iyi gece o saatlerde Ateş oldu .. Dişten sanırım ..

16 mart doğumlu Yaren .. Evet biz çok uzun boylu biri değiliz annem de öyle dedi bugün telefonda konuştuk sende böyleydin diye içim daha çok rahatladı .. Doğum kilosu da azdı zaten ama işte yinede kilo kaybı yaşamayalım ortalamada kalsın yeter .. 8 kg olsa keşke 10 gün sonra 8. Aylık olacak .. 7,450 geldi iki gün önce ..
Dişin ikisi de patlak verdi alttan bizim ama sol taraf biraz daha çok çıktı sağdaki az .. 2/3 güne tam anlıcaksın kaşığa bile değecek :) ağzını açmıyor çok gülerken bile dudakları yumuyor öyle gülüyor .. Çok komik oluyor :)

Cikinca olaylar basliyo canim:) ne bicim isiriyo benimki aklim gidiyo. Gerci oglun uslu senin belki yapmaz. Cunku benimki isirip bi de guluyo bana bakip. Oyun sansi iyice
Her emzirİşimde sen geliyorsun aklıma hani kanattı bile dedin ya .. Korkuyorum bende :) inşallah olmaz

Yine 11 de uyudu :) akşam 8 de uyanmıştı:) sabah Nasıl kalkacak bakalım .. Benim kızımda benimle uyuyor bizimle yatıyor diyemiyorum babamız biraz horluyor benim kızda sese duyarlı bi de erken 7 de evden çıkıyor bizimle yatsa o da uykusunu alamıcak kızımda :) karşı odaya attık ..

Canim ya gecmis olsun hersey ust uste gelmis

Geçmiş olsun.. Ne güzel kemik hast gibi bir şansınız varmış .. İnşsllah bundan sonra sıkıntı çıkmaz annesini de üzmez Prenses ..

Gecmis olsun.

Dedıgım gıbı oksuruk tytarsa ıse yarar soguk buhar.cocuk nefes alamıyormyş gıbı oksurur ve genelde gece olur uç gece surer.larenjıt dıger adı .
Gecenız nasıl gectı
Sen var ya tam tıp okumalıymışsın :) çok iyi bir doktor olurdu senden ben kesin gelirdim sana :))

Sen var ya tam tıp okumalıymışsın :) çok iyi bir doktor olurdu senden ben kesin gelirdim sana :))
:))) haha boyle radıkal bı dr olunca ya batardım ya çıkardım kızzz:)))))

Saglık meslek lusesı son sınıf terkım maalesef bıtıremedum ((( ama tıpla ılgılu herseyıı cokkkk severımmm

:))) her gun 15 dk olsun erken uyandırsan zamanla erken yatacakdur cnm.tabı ona gıre erkende kalkar secım senın :)
çalışmıyorsan okula gıdene kdr boyle gudebılırsınız.aksam 10 gıbı buyume hırmonu salgılanıyormuş dıye duymustum ama kesın bılgı deıl benım için araştırmam lazım:)
Ama yemek kdr uykuda onemlınbuyumek için o kesın

kizlar tesekkur ederim hepinize teker teker.
cok dikkat edicez artik napalim.
babasi da espri yapiyo sabah. kemik hastanesi yirmi dk uzakta da diyo buralara mi tasinsak cok gelcez galiba :))

gece dedim annesine acir kalkmaz demez olaydim. 4te bi kalkti ki bu sefer gozler cin gibi.
emzirdim koydum uyurdu uyumadi.
atesim 40a yaklasmis her yanim dokuluyo oyle terliyorumki bi yandan.
salla babam salla 5bucuga kadar zor uyuttum.

ve allahin gucune gitmesin ama kocam da yanimda uyuypken ben cocukla ugrasirken dedimki niye evlendim ben niye cocuk yaptim neden annemin dizinin dibinden ayrildim gurbet ellere geldim..

neyseki sabah daha iyi uyandim atesim dusmus. en kotusu boyle olsun..

Cok gecmiş olsun canım.kız ogrende kendıniz yapın barı boyle cok olacaksa.
Sen nasılsın ates nerden çıkdı.grıp mısın mastıt fln mı.gogsunde kızarıklık varmu

Günaydın.geçmiş olsun.-EE bi polar çıkarırken bile çıkıyorsa çok zormus öyle.giydirip çıkarmaya korkar insan.büyüdükçe duzelirmiymis ki
Sen grip mi oluyorsun.soğanı rendelenmiş içine bal kat beklet.çıkan suyunu git gel kaşıkla.tadı güzel diyemem ama etkili.hafif kırıklık hissettiğinizde hemen uygulayin. Duzeliyorsunuz.tabi yanında bitki çayları.netten okumuştum.kendimde de esimde de denedim.iyi geldi.ben zencefil ve limon karabiberde katmistim.odalara da soymadan kabuğuyla soğan koyarsaniz grip mikrobunu çekermiş.kulağa inandırıcı gelmiyor ama bisey kaybetmem deyip koydum her odaya.

Cok gecmiş olsun canım.kız ogrende kendıniz yapın barı boyle cok olacaksa.
Sen nasılsın ates nerden çıkdı.grıp mısın mastıt fln mı.gogsunde kızarıklık varmu
ay hayatta yapamam ben hem bizim yapacagimiz bisey degil bence. parmak kitlatmasina bayilacak gibi olurum ben kirik cikik olaylarinda cok fena oluyorum.

usuttum canim iki gundur kirginlik vardi kuru oksuruk vardi sirtim agriyodu. bu gece ateslendim ve cok terledim yastik sirilsiklam oldu. sabah daha iyi uyandim ama simdi afedersin balgamli oksuruk var. bal limon yaptim kendime bakalim. baska ne iyi gelir?

canim sagol. sorma napicaz bilmem. ben cok dikkatliyim de babasi sanirim unutup pek dikkat etmedi. sanirim 4 yasina kadar anca kemikler eklemler tam olgunlasir ve gecermis.

benimki grip degil ya burnum falan akmiyo cigerleri usuttum ben. oksururken cigerim sokulecek sanki. bal limon yaptim.
soganin da cog kokusunu hayatta sevmem cig de mideme dokunuyo cok. bu sabah daha iyiyim ama sirt agrim hafifledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…