2015 Şubat Anneleri

Neden eşin sallamıyor ? Sende benim gibi illa kendim uyutucamcılardan Mısır :)

Beşiğini sallamayı durdursam hemen uyanır zaten :) yada laminanta sert bassam :) Yaren İ uyandırmak bu kadar basit :) gündüz 1/1,5 saat uyuyor bu süreyi de kısaltsam mı ? Dün gece 11 de uyudu 43 dk sonra uyandı ve bana geldiler babasına bıraktım yoksa kalsaydım yanında kötü davranacaktım.. Tabi babası gelince ona şebeklikler yapmaya başladı o da dayanamıyor karşılık veriyor 1 saat oynaştılar baba kız ee yine uyku saat oldu 12.30 salla salla 1 e doğru uyudu sabah 7 gibi uyandı kaka yapmış :) 8 e doğru. yine beni emerek uyudu .. Ve 11,30 da kalktık kahvaltı yaptı ve şimdi saat 1 yine uykusu geldi gözlerini ovuşturuyor koydum beşiğine sallıyorum kapadı gözleri..

Dedıgım gıbı oksuruk tytarsa ıse yarar soguk buhar.cocuk nefes alamıyormyş gıbı oksurur ve genelde gece olur uç gece surer.larenjıt dıger adı .
Gecenız nasıl gectı
Henuz öksürük yok sadece sesi ksiik hala. surekli hapsiriyor sadece arada bir oksuruyor o kadar gece hic oksurnedi. Ates yok. Insallah ilerlemeden atlatiriz. Tesekkur ederim.

Henuz öksürük yok sadece sesi ksiik hala. surekli hapsiriyor sadece arada bir oksuruyor o kadar gece hic oksurnedi. Ates yok. Insallah ilerlemeden atlatiriz. Tesekkur ederim.
ki$ geldi artik illaki griptiur nezledir bulacak bizimkileri
geçmis olsun cnaim, ahsta olarak bagisklik kazanacaklar insallah
benimki oksuruyor burnu akiyor
burnunu temizliyorum 15 dk hiç ses gelmiyor sonra yine aynen devam :)
hersey burnunda ama onada yapacak fazla bisey yok zamanla gececek

mattika kiz gel hele beim oglanin 6. disi gorunuyor ala patlamamis hala az uyumasi biberoonu reddetmesi ondan mi diycemmmm

amaaaa oksutiryda burnu akuyor bu sefer yesl yesil doluyor burnunda uyandiginda sumuk dolu oluyor, bugun kaka yapmis bide ondan az uyandi

hadi bil bakalim hangisinden uyumuyor bu çocuk
disden mi hastalikdan mi :)))))

:))) haha boyle radıkal bı dr olunca ya batardım ya çıkardım kızzz:)))))

Saglık meslek lusesı son sınıf terkım maalesef bıtıremedum ((( ama tıpla ılgılu herseyıı cokkkk severımmm
Mümessiller senin yanına uğramazdı aktarlar birliği Başkan'ı olurdun

Gecmis olsun cnm. Dikkatli olmaniz gerekcek hep tatlim. Kemik suyu yap bol bol. Ben kurban kemiklerini cokca kaynattim dolaba attim katiorum yemeklrine.

Sallama mevzusu bizde de cok olmustur ben sallarken esim hem uyuyup hem horlayinca bende aglayarak ayni seyleri cok dusunmusumdur. Durumu degistiremeyecegimize gore onlem aldim. Oyle bir durumda esimi dier odaya gonderiorm en azindan gormemis duymamis oluyorum. İse de baslarsam bakalim nolcak.

Mümessiller senin yanına uğramazdı aktarlar birliği Başkan'ı olurdun
yok anam aktarlarda ugrasmaz benle bitki çayida vermiyorum bennn

kiz ama oyle demeeeeee
kadir bey istanbuldyaken muayene ucreti 150 tl ymi$, hemde arayinca yer olmuyormumu$ , radenvu için bekliyirmu$un
onun yarisi kadar i$ yapsam yeterdiiii

Canim sen cabala mutlaka o emince dusundugunden fazla emiyordur. Ihtiyaci zaten 500ml. Benim hic fazla sutum olmadi. Ama aklima getirmiyorum. Emziriyorum sık sık. Isin ozu dusunmemekte az diye onu anladim
10 cc ya çıkıyo ya çıkmıyo anlayabiliyorum canım... 24 saat emirmedim anca süt birikti 100 cc kdar süt çıktı

İkisi birden :))

yok anam aktarlarda ugrasmaz benle bitki çayida vermiyorum bennn

kiz ama oyle demeeeeee
kadir bey istanbuldyaken muayene ucreti 150 tl ymi$, hemde arayinca yer olmuyormumu$ , radenvu için bekliyirmu$un
onun yarisi kadar i$ yapsam yeterdiiii
Valla sağlık sektörü parayı kırıyo kim ne derse desin

Incır ye canım
Ilk zamanlar gıbı sutumuz olmaz tabude ıllakı fark yapıyor.bıde su iç bolll
Sanırım biz ek gıdayla sorun yaşıyoruz gece sürekli emzirmeme rağmen sabah yine süt dolduğunu hissediyorum emziriyorum bu sefer kahvaltı yapmak istemiyo emzirmesem ben acı çekiyom biraz önce yarım kase yoğurtlu makarna yedi 1 saat sonra yine emer Keşan Allah ne verdiyse sofrada ne varsa ywdirebildiğim kadar yediriyorum gece yatmadan muhallebi vereyim diyorum istemiyor emmek istiyo emip üyüyor bu ay 200 gr almış süt fazlayken neden yetmez acaba ?

Neden eşin sallamıyor ? Sende benim gibi illa kendim uyutucamcılardan Mısır :)
aynenn :))
sagolsun teklif etti oyle acimasiz degildir hele hastaysam hic bisey yaptirmaz cok merhametlidir. ama bende ona kiyamadim tek bi gun tatili var cok yorgundu. zaten uyutamaz basedemezdi dun gece onunla bisey oldu kiza resmen bir saat sallarken kafayi kaldirdi yastiktan surekli

sagol canim benim evet cok dikkat edicez artik herkese de soylerim kucagina vermeden uyari olarak..

aynen bende kurbanda etli kemikleri kaynattim buz posetlerine koydum her yemegine atiyorum insallah fayda eder..

benim esim sagolsun dun ben uyutayim dedi ben istemedim basedemezdi dun. hastaysam ya da cok yorulmussam mutlaka yapar da dun aksam cok hastaydim ya icimden gecti oyle dusunceler. bugun uzuldum oyle dusundugume ne insanlar var ne dertleri olan mis gibi yuvamiz cocugumuz var sikayet ediyorum diye kizdim kendime. allaha sukurler olsun..

burnunu temizledim , sicak bide banyo yaptirdim 2 saat 15 dk uyudu :) yeni uyandii
Oh maşallah
İki dişi aynı gün çıkardı öncesinde bir hafta emmedi dişler çıkar cıkmaz emer oldu.
Diş hasta etmiyor da huzursuz ediyor. Kolay çıkarsın hepsi

Geçmiş olsın canım. Aslında alıştırsak başederler güvenemiyoruz nedense babalara

Kızlar kemik suyunun asıl bacak kısmını kaynatıp içirmek lazımmış .. Düdüklüde 7/8 saat çok kısık Ateş'te kaynatmak daha yararlıymış çünkü kaynadıkça o ilikler ancak çıkarmış .. Bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…