Neden eşin sallamıyor ? Sende benim gibi illa kendim uyutucamcılardan Mısır :)kizlar tesekkur ederim hepinize teker teker.
cok dikkat edicez artik napalim.
babasi da espri yapiyo sabah. kemik hastanesi yirmi dk uzakta da diyo buralara mi tasinsak cok gelcez galiba :))
gece dedim annesine acir kalkmaz demez olaydim. 4te bi kalkti ki bu sefer gozler cin gibi.
emzirdim koydum uyurdu uyumadi.
atesim 40a yaklasmis her yanim dokuluyo oyle terliyorumki bi yandan.
salla babam salla 5bucuga kadar zor uyuttum.
ve allahin gucune gitmesin ama kocam da yanimda uyuypken ben cocukla ugrasirken dedimki niye evlendim ben niye cocuk yaptim neden annemin dizinin dibinden ayrildim gurbet ellere geldim..
neyseki sabah daha iyi uyandim atesim dusmus. en kotusu boyle olsun..
Beşiğini sallamayı durdursam hemen uyanır zaten :) yada laminanta sert bassam :) Yaren İ uyandırmak bu kadar basit :) gündüz 1/1,5 saat uyuyor bu süreyi de kısaltsam mı ? Dün gece 11 de uyudu 43 dk sonra uyandı ve bana geldiler babasına bıraktım yoksa kalsaydım yanında kötü davranacaktım.. Tabi babası gelince ona şebeklikler yapmaya başladı o da dayanamıyor karşılık veriyor 1 saat oynaştılar baba kız ee yine uyku saat oldu 12.30 salla salla 1 e doğru uyudu sabah 7 gibi uyandı kaka yapmış :) 8 e doğru. yine beni emerek uyudu .. Ve 11,30 da kalktık kahvaltı yaptı ve şimdi saat 1 yine uykusu geldi gözlerini ovuşturuyor koydum beşiğine sallıyorum kapadı gözleri..:))) her gun 15 dk olsun erken uyandırsan zamanla erken yatacakdur cnm.tabı ona gıre erkende kalkar secım senın :)
çalışmıyorsan okula gıdene kdr boyle gudebılırsınız.aksam 10 gıbı buyume hırmonu salgılanıyormuş dıye duymustum ama kesın bılgı deıl benım için araştırmam lazım:)
Ama yemek kdr uykuda onemlınbuyumek için o kesın
Henuz öksürük yok sadece sesi ksiik hala. surekli hapsiriyor sadece arada bir oksuruyor o kadar gece hic oksurnedi. Ates yok. Insallah ilerlemeden atlatiriz. Tesekkur ederim.Dedıgım gıbı oksuruk tytarsa ıse yarar soguk buhar.cocuk nefes alamıyormyş gıbı oksurur ve genelde gece olur uç gece surer.larenjıt dıger adı .
Gecenız nasıl gectı
ki$ geldi artik illaki griptiur nezledir bulacak bizimkileriHenuz öksürük yok sadece sesi ksiik hala. surekli hapsiriyor sadece arada bir oksuruyor o kadar gece hic oksurnedi. Ates yok. Insallah ilerlemeden atlatiriz. Tesekkur ederim.
Mümessiller senin yanına uğramazdı aktarlar birliği Başkan'ı olurdun:))) haha boyle radıkal bı dr olunca ya batardım ya çıkardım kızzz:)))))
Saglık meslek lusesı son sınıf terkım maalesef bıtıremedum((( ama tıpla ılgılu herseyıı cokkkk severımmm
kizlar tesekkur ederim hepinize teker teker.
cok dikkat edicez artik napalim.
babasi da espri yapiyo sabah. kemik hastanesi yirmi dk uzakta da diyo buralara mi tasinsak cok gelcez galiba :))
gece dedim annesine acir kalkmaz demez olaydim. 4te bi kalkti ki bu sefer gozler cin gibi.
emzirdim koydum uyurdu uyumadi.
atesim 40a yaklasmis her yanim dokuluyo oyle terliyorumki bi yandan.
salla babam salla 5bucuga kadar zor uyuttum.
ve allahin gucune gitmesin ama kocam da yanimda uyuypken ben cocukla ugrasirken dedimki niye evlendim ben niye cocuk yaptim neden annemin dizinin dibinden ayrildim gurbet ellere geldim..
neyseki sabah daha iyi uyandim atesim dusmus. en kotusu boyle olsun..
yok anam aktarlarda ugrasmaz benle bitki çayida vermiyorum bennnMümessiller senin yanına uğramazdı aktarlar birliği Başkan'ı olurdun
10 cc ya çıkıyo ya çıkmıyo anlayabiliyorum canım... 24 saat emirmedim anca süt birikti 100 cc kdar süt çıktıCanim sen cabala mutlaka o emince dusundugunden fazla emiyordur. Ihtiyaci zaten 500ml. Benim hic fazla sutum olmadi. Ama aklima getirmiyorum. Emziriyorum sık sık. Isin ozu dusunmemekte az diye onu anladim
Incır ye canım10 cc ya çıkıyo ya çıkmıyo anlayabiliyorum canım... 24 saat emirmedim anca süt birikti 100 cc kdar süt çıktı
İkisi birden :))mattika kiz gel hele beim oglanin 6. disi gorunuyor ala patlamamis hala az uyumasi biberoonu reddetmesi ondan mi diycemmmm
amaaaa oksutiryda burnu akuyor bu sefer yesl yesil doluyor burnunda uyandiginda sumuk dolu oluyor, bugun kaka yapmis bide ondan az uyandi
hadi bil bakalim hangisinden uyumuyor bu çocuk
disden mi hastalikdan mi :)))))
burnunu temizledim , sicak bide banyo yaptirdim 2 saat 15 dk uyudu :) yeni uyandiiİkisi birden :))
Valla sağlık sektörü parayı kırıyo kim ne derse desinyok anam aktarlarda ugrasmaz benle bitki çayida vermiyorum bennn
kiz ama oyle demeeeeee
kadir bey istanbuldyaken muayene ucreti 150 tl ymi$, hemde arayinca yer olmuyormumu$ , radenvu için bekliyirmu$un
onun yarisi kadar i$ yapsam yeterdiiii
dogrudur valla herkes sizin gibi dakkada solugu hastanede aliyorsa :)))))))Valla sağlık sektörü parayı kırıyo kim ne derse desin
Sanırım biz ek gıdayla sorun yaşıyoruz gece sürekli emzirmeme rağmen sabah yine süt dolduğunu hissediyorum emziriyorum bu sefer kahvaltı yapmak istemiyo emzirmesem ben acı çekiyom biraz önce yarım kase yoğurtlu makarna yedi 1 saat sonra yine emer Keşan Allah ne verdiyse sofrada ne varsa ywdirebildiğim kadar yediriyorum gece yatmadan muhallebi vereyim diyorum istemiyor emmek istiyo emip üyüyor bu ay 200 gr almış süt fazlayken neden yetmez acaba ?Incır ye canım
Ilk zamanlar gıbı sutumuz olmaz tabude ıllakı fark yapıyor.bıde su iç bolll
aynenn :))Neden eşin sallamıyor ? Sende benim gibi illa kendim uyutucamcılardan Mısır :)
sagol canim benim evet cok dikkat edicez artik herkese de soylerim kucagina vermeden uyari olarak..Gecmis olsun cnm. Dikkatli olmaniz gerekcek hep tatlim. Kemik suyu yap bol bol. Ben kurban kemiklerini cokca kaynattim dolaba attim katiorum yemeklrine.
Sallama mevzusu bizde de cok olmustur ben sallarken esim hem uyuyup hem horlayinca bende aglayarak ayni seyleri cok dusunmusumdur. Durumu degistiremeyecegimize gore onlem aldim. Oyle bir durumda esimi dier odaya gonderiorm en azindan gormemis duymamis oluyorum. İse de baslarsam bakalim nolcak.
Oh maşallahburnunu temizledim , sicak bide banyo yaptirdim 2 saat 15 dk uyudu :) yeni uyandii
Geçmiş olsın canım. Aslında alıştırsak başederler güvenemiyoruz nedense babalaraaynenn :))
sagolsun teklif etti oyle acimasiz degildir hele hastaysam hic bisey yaptirmaz cok merhametlidir. ama bende ona kiyamadim tek bi gun tatili var cok yorgundu. zaten uyutamaz basedemezdi dun gece onunla bisey oldu kiza resmen bir saat sallarken kafayi kaldirdi yastiktan surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?