2015 Şubat Anneleri

Bildiğim kadarıyla diş gelirken çocukların savunma sistemi düşer ve hastalık riski artar. Yani eninde sonunda olay dişe bağlanıyor :))

Dün bişey okudum. Tavuk kemiklerini ağır Ateş'te ve Basınçlı tencerede 12 saat kaynatıyormuşuz kemik eriyor jel gibi oluyormuş çok faydalıymış. Yapılabilir mi acaba

Oh maşallah
İki dişi aynı gün çıkardı öncesinde bir hafta emmedi dişler çıkar cıkmaz emer oldu.
Diş hasta etmiyor da huzursuz ediyor. Kolay çıkarsın hepsi
Saol cnm.ustden soldaku gelıyor bem beyaz ama daha patlamadı
Bıberonu alıyor artık ama 100 ml anca içıyor.az mıkıı

Bildiğim kadarıyla diş gelirken çocukların savunma sistemi düşer ve hastalık riski artar. Yani eninde sonunda olay dişe bağlanıyor :))
hastalik riskini bilmem de huzursuzluk artiyo o kesin :))
iki gundur yedi bitirdi beni gece surekli kalkiyo kesintisiz uyuyan kiz. patladi bi disi ama patlayinca gecmiyo mu huzursuzluk?
acaba yanindaki de mi patlayacak.

Daha yeni haberlerde seyrettim öksürüğe şuruptan daha iyiymiş bal.
Uzmanlar araştırmış bal öksürüğe çok iyi geliyormuş.
Öncü @MaRaL_ sağolsun sayesinde öğrenmiş oldum ve uyguladım da. Bundan sonra da uygularım.
Maral ı etiketleyemedim sanırım

Afıyet sifa olsun cnm

patlamamış diişiin fotoğrafını çekmeye çalıştım bakalım Çıktı mı

Eklentiler

• IMG_20151107_182646.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 68

Bi yerde okumustum bebekler buyudukce harcadiklari enerji cesidi degisiomus. Oyuzden ek gidaya zamani geldiginde baslanmali yaziodu. Yaziyi aradim ama bulamadim. Bulursam paylasirim.

Dün bişey okudum. Tavuk kemiklerini ağır Ateş'te ve Basınçlı tencerede 12 saat kaynatıyormuşuz kemik eriyor jel gibi oluyormuş çok faydalıymış. Yapılabilir mi acaba

Ayy igtrendim ben. Bilemedim valla. Kemikleri kaynatiorum ama oyle jel olacak kdr da deil.

Saol cnm.ustden soldaku gelıyor bem beyaz ama daha patlamadı
Bıberonu alıyor artık ama 100 ml anca içıyor.az mıkıı

Toksa berat da 80_100 cc icio acsa 130_140. Normal yani bence

iki gundur yedi bitirdi beni gece surekli kalkiyo kesintisiz uyuyan kiz. patladi bi disi ama patlayinca gecmiyo mu huzursuzluk?
Canim patlayinca gecer de disler cikmakla bitmiyo ki. Benim kiz da iki gundur tekrar salya akitmaya eli agzinda gezmeye gece uyumamaya basladi. Bilmiyorum hangi dis cikacak cok fena.

Yaw dişten işte huzursuzlukları. Diş patlamadan önce iştahsızlık, huzursuzluk, uykusuzluk oluyo :) Kadircim Bi konuda yanılmış olamaz mı :)
Ama grıp cocuk.byrnu akıyor dune kdr cok tıkalıydı acamıyordum napsam.şimdide acıldı ama bu seferde oksuruyor:))))

Canim patlayinca gecer de disler cikmakla bitmiyo ki. Benim kiz da iki gundur tekrar salya akitmaya eli agzinda gezmeye gece uyumamaya basladi. Bilmiyorum hangi dis cikacak cok fena.

Aynen ayaz da öyle el hep ağızda ve çok mız mız büyün gün, telefonlarımızı kemiriyor sanki alt tarafları kaşıyor altta henüz iki dişi var çünkü..

Az önce uyuturken sen geldin aklıma naptı acaba uyku eğitimini dedim :)

:) uyku egitimi falan sökmez benimkine anladim zaten aglatmali olani hic denemedim sanirim deneyemem de. Bizim kizin da ayni ustte 4 altta 2 var. Bakalim nerden cikacak.

Evet ondandır. Ucu çıkınca rahatlıyorlar.

Tavuk komple iğrenç bence pek sevmem kokusunu filan da sağlıklıymış. Nasıl eriyorsa artık bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…